DPS i SDP se dogovorili oko formiranja vlasti u svim opštinama

milo-c491ukanovc487Ranko KrivokapićNa zagrejanom ulju proprziti sitno isjeckan crni luk. Dodati na kolutove isjeckanu sargarepu i naliti malo vode da se dinsta. Karfiol iscjepkati na listice, sto manje.Ako ne moze onda isjeckati tako da listici ipak ne budu jako sitni da se ne bi raspali prilikom kuvanja. Dodati karfiol u serpu i naliti vodom. Kada provri staviti vegetu, persun i biber. Sipati mlijeko i ostaviti da se kuva oko 20-ak minuta.Posoliti po zelji.
Napomena: Corbu sluziti toplu i uz nju servirati mileram ili kisjelu pavlaku koju cete dodati po zelji. Nevjerovatno koliko je karfiol ukusan kada se kuva u mlijeku. Ova corba je dobra i za djecu stariju od osam mjeseci.

Comments

 1. Sedam grama milerama,
  Devet grama Ranka.
  Delimano tiganje će
  Dijelit Prva banka.

  A na drugom tasu stoji
  Ćaki s malo luka,
  Normala se mora držat
  Da ne pukne bruka.

  Prijatelji iz Evrope
  Naredili tako,
  Sirotinju lako jebeš
  Kad serviraš mlako.

  Ajde, ajde, sviraj gajde!

 2. Silvester Goricalone says:

  Hvala Bogu da su se dogovorili, da nisu ko zna šta bi sad bilo…

  Velika je odgovornost bila na SDP-u, i veliki teret vođenja tržave u najtežim trenucima za nju i naš narod, kad prijete opasnosti sa svake strane.
  Da je pobijedila opozicija, danas bi imali vukovarski scenario, gledali bi tenkove srpske vojske kako ulaze u Podgoricu i pale sve što je crnogorsko, a ubrzo bi naša jedina domovina izgubila svaku samostalnost, bili bi prinuđeni da uvozimo hranu, plaćamo struju strancima i zavisimo od volje nekog sa strane.

  Mislim da su ljudi iz DPS-a i SDP-a zaslužili da im se pruži prilika da povedu zemlju, i siguran sam da će to raditi na najbolji mogući način, a onima kojima su priželjkivali pobjedu “opozicije” neka ovo bude nauk – ne možete protiv države, tj. dps-a, Crna Gora je vječna dok su vječna njena djeca, i dok je Lovćena nad nama!

 3. keruša, koja svakodnevno seksa(dojebava),isključivo:političare i njihove navijače..... says:

  Silevester Goricalone probleja :”Da je pobijedila opozicija,danas bi imali vukovarski scenario,gledali bi tenkove srpske kako ulaze u Podgoricu..”
  Tvom -blejanju nema prigovora-sve ti je tačno i iskreno-ka Ranka Krivokapića,Ljubiše Stankovića,Ivana Brajovića,Vujice Lazovića,Momira Kučkoga Bulatovića i družine-bila iskrena borba za “demokratizaciju-spas srpstva-Kosmeta-likvidaciju jagnjećih brigada” ljeta 1988 i zime sramne 1989 godine diljem naše Crne Gore-koja je spaljena-(u ljudskom smislu) i predata Slobi slobodi na neodređeno vrijeme ,bez metka opaljenoga!Tako je počelo-a završilo bi sa opozicijom-kojoj su tada ovi vrli SlobiniDragiPodanici(SDP) stvorili uslove da rade ovo što danas rade!
  Dakle da ne bijaše današnjih “poštenjačina”-s'vrha kace SDP-ne bi se Sloba sloboda pišao u ove crnogorske obore-no bi pasa kako je pasa i u druge zapadne republike!

 4. Silvester Goricalone says:

  Paljevino

 5. Gen zbog kog je poskupela piletina

  Sorta petla, zaslužna za četvrtinu ukupne proizvodnje pilića u SAD, proteklih meseci ne obavlja svoj posao kako treba.

  Stručnjaci su zabeležili porast broja jaja koja ne daju piliće, a igra velikih brojki je ubrzo dovela i do povećanja cene piletine u američkim supermarketima.

  Kako je objavio Rojters, razlog za to što “ros” vrsta petlova više nije plodna kao ranije je “genetske prirode”, a sa genima se očigledno igrala kompanija Aviagen grupa, koja snabdeva industriju rasplodnim kokama i petlovima.

  Nije objavljeno o čemu se tačno radi, ali je stručni tim ove grupe objavio da je ustanovljeno da su petlovi zbog “genetske izmene” postali osetljiviji na neke stvari, pa su tako manje plodni kada su podgojeniji.

  “Previše smo ih hranili, postali su debeli. Kada su debeli, onda se ne pare kao ranije. Oplodnja je opala, pa je i naša proizvodnja opala”, rekao je Majk Kokrel iz “Sanderson farmsa”, trećeg najvećeg proizvođača pilećeg mesa u SAD.

  Aviagen je zamenio sortu petlova i saopštio da su “rezultati sada zadovoljavajući”.

 6. No its not because of the Wolf of Wall Street, the human memory is effected by not only time's fogging, but by emotion.

  The amount of time between major changes in the Market, ‘82 to 89, say ‘94 to 98’ and 2006 to 2008 are getting shorter. This last change took a bit longer because of the Internet I suspect and its tooling up… as subterfuge and too the efficiencies to markets PostiPhone (yes I meant that lack of spacing so profound was that event in human history)… that is trading from a phone as well as the trading… of information.

  And yes, the epi-cycle ends in war, world war but there is a problem.

  Along with the iPhone/Smart phone revolution world wide and it is a Revolution with a capital R… there has been a revolution of information… historical information. And only 3% or so… carry out any Revolution anyway… .

  The dam as to the real nature of :
  911, the “Hollocaust,” Sexual Liberation (“Sexpo,” that is sex Wilhelm Reich-ian use of sex to destroy morals to crack societal bonds), who the banking cartel is and the Bolsheviks were and their Cheka (Russian mass murdering secret police… hint, the same as HLS), false flags as acts both bombings (old school) and virtual false flags like the ‘raining of missiles down on Israel” and the “Iron Dome,” the latter may not exist that are constructed under the psychic bubble… then the old school physical reaction is unlesed, gennocide behind ‘a women's rights to choose,’ the Talmud's kind regards to the rest of humanity (no matter Alex Jones’ white bread half truths about the latter), a canopy of clouds being created on most days over America without professional… ‘environmentalists’ making comment (silence under the psychic propaganda bubble is a sure ‘tell’ that it IS a program) and AIPAC et al. . On and on.

  These are well known now by those that might take action in a conflict. What I suspect that Banking Anglo/American Illuminist Talmud THING has miscalculated is human LOVE and the willingness of Americans, to finally go along.

  How much of this is simply corruption rolling down hill and making a hill? A lot but that does not mean that too was not planned.

  When screwing up everything in the “Destructive Principal’ is the goal… then the most base is the outcome.

  Yes to the article. When the dupes come in… IF true, which they will do for all eternity… then the time to buy additional… counter violence technology shall we say, is near.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: