Kupite TV IN

Traži se novi kupac za kontinuirani TV & medijski spektakl

izvor: seebiz.eu

Najizgledniji je kupac grčka komercijalna televizija Antenna koja je već kupila srbijanski Fox TV (sada PST). Petan je potvrdio da su pregovori u tijeku.Poduzeće IN CO, vlasnika TV IN-a, DZS će vjerojatno prodati za 3,5-4 milijuna eura.

DZS se povlači iz Crne Gore zbog ekonomske krize, a onamo je prije pet godina došao i s namjerom širenja turističkih kapaciteta, što se nije dogodilo. Društva povezana s DZS-om usmjerit će se na hrvatsku Istru gdje navodno pripremaju manji turistički projekt o kojem Petan zasad ne želi govoriti.

*** ***

Branko Vojičić , Vreme, 06. maj 2010.

Televizija In – to je naš Treći kanal sa državne televizije, koji je svojevremeno profesionalno i dobro osposobio gospodin Tijanić. U periodu kada je postojala opasnost da državnu televiziju preuzme opozicija, što je ona i učinila, znači oni koji su tada odlučivali, pametno su uradili – čitav Treći kanal, pedeset ljudi, prebacili su na drugo mjesto, dali im tehnologiju, novac, digitalnu tehniku”.

Comments

 1. Milovan Vukov Jankovic says:

  Sto ne kupise drzavnu BASTILJU,
  da nam ustede 45 pokradenih miliona EURA,
  nego tu FAKTURU placaju gradjani preko drzavnog budzeta,
  a “SKROMNI DIREKTOR” je sebi nagradio sa platom od 6000 eura,
  jos jedan primjer CRNOGORSKOG CUDA,
  MUNJA NEBESKIH.

 2. Gubitnici bili, gubitnici ostali.

  • Dragan Janjić says:

   http://www.dri.co.me/index.php?option=com_docman&task=doc_view&gid=96

   I Z V J E Š T A J
   O REVIZIJI GODIŠNJEG FINANSIJSKOG IZVJEŠTAJA
   JP RADIO TELEVIZIJA CRNE GORE
   ZA 2010.GODINU

   Konačan izvještaj
   Podgorica, septembar 2011. godine

   14 strana
   U postupku revizije su mimo datih žiro računa poslovnih banaka utvrđene i sljedeće
   finansijske transakcije:
    RTCG zaključuje Ugovor o kratkoročnom kreditu sa Atlasmont bankom (br.
   50513139556/10 od 18.10.2010. god.) za kratkoročni kredit u iznosu od 858.256,00 €.
   Kredit se odobrava na rok od 12 mjeseci, uz grace period od 6 mjeseci. Otplata će
   se vršiti u 6 jednakih mjesečnih rata u iznosu od 143.042,67 €, počev od 18.05.2011.
   godine. Po članu 5 Ugovora nije precizirana namjena kredita, a po izjavi
   odgovornog lica u subjektu revizije, navedeni ugovor je sklopljen sa ciljem izmirenja
   obaveza iz ranijih perioda prema “FIESTA INVESTIMENTS LTD” iz
   Švajcarske za zakup satelitskih kapaciteta za prenos programa RTCG. Ugovor
   je sklopljen 25. decembra 1998. godine na period od 6 godina. Državnom revizoru
   nije dostavljen dokaz o produžetku ugovora, a odluku o kreditnom zaduženju kod Atlasmont banke
   je donio Savjet RTCG na sjednici održanoj 25.06.2010. godine. Ugovorom o
   preuzimanju duga br. 08-2129/1 od 29.06.2011. godine između Vlade CG i RTCG,
   Vlada CG preuzima obaveze po osnovu kredita kod Atlasmont banke u iznosu od
   858.256,00 €.

 3. ni za dzabe da mi je nudis

 4. A,dodje li i Sukovic u paket?

 5. Dolaze svi poltroni u paket,pa i taj!

 6. Marko Milacic nije bio poltron i dobio je otkaz na RTCG, (a nije ni na ovom javnom servisu dobro prosao,sudeci po komentarima o njemu, a Sofranac je poltron nad poltronima, ali njemu to niko nikada nije zamjerio na ovom portalu, pa me interesuje, je li razlog antipatije nekih od vas prema Milacicu zato sto nije miljenik Acov, kao sto je to prvi poltron TV IN-a Sofranac?

  • Ovako stoje stvari: Viktor Restis je svojevremeno zadužio Mila onim kreditom za kupovinu Prve banke. Sad mu Đukanovići vraćaju dug otvarajući prostor za brzoisplative investicije kojima sklanja dio svog kapitala iz predbankrotne Elade u wild & private state of Montenegro…
   Ne znam kako sa čistoćom stoji Restisova lova, kao i da li je sve to bogatstvo njegovih ruku djelo, ali činjenica je da milijarder investira u biznis preko kojeg se relativno lako pere novac – medije. Za koju nedjelju kreće Restisova dnevna novina “Nea” koja se naoružala jeftinim kadrom Pobjede, rePublike i ostalih poltronsko-režimskih i paradržavnih glasila. Jasno, Restisova štampa imaće zadatak da odglumi nezavisnost, slobodno tržište i smanji tiraž konkurenciji i potencijalnim disidentima u redovima partije.
   Stvari se globalnbo i regionalno kreću naopako po domaće feudalce, pa valja dati kmetovima razonode, ujedno im i kreirati sliku o Monstatovoj državi iz nekog drugog uvjerljivijeg ugla.

 7. Pa Masha se nije uklopio u poltronska posla pa su ga makli,valjda je to svima jasno Tamara. Sukovic je primjer poltrona prve klase!

 8. sex, kazes Sukovic poltron i to je evidentno i to Sukovic ne sakriva, javno se udvarajuci onima koji ga placaju, ali ti isto tako kao i ostali, zaobilazis i u poltrone ne ubrajas Sofranca koji to jeste i jos vise od Sukovica, samo sto on to radi, mislim uvlaci se, na sve moguce nacine, ali samo Acu…a i ne treba mu dalje od toga, jer i Aco se nesto pita na TV IN, ako nijesi znao.

 9. Koga interesuje Sofranac? Kakve on veze ima sa politikom? Covjek je zaludjen fudbalom.

 10. Milovan Vukov Jankovic says:

  Junastva iz BUNKERA, Crnogorcima nikad nije falilo, pljuvanje u dalj po bliznjeme svome JUNACINA pokrivenih ponjavom ili feredzom je postalo naZiJonalni SPORT stanovnica i stanovnika CGe.

  Ali COJSTVO je otanjilo, palo je sa suve grane u gljib, igra na igraca je posebni uzitak, na Darka i Marka,
  radi istine za Darka mogu reci poslije 7 godina ucesca u emisiji RADIO VEZA, da mi nikad nije sugerisao ili cenzurisao ni jednu jedinu izjavu, jeste jednom afirmisao Gosodina Fabrisa, prije FINASISKOG I EKONOMSKOG CUNAMIJA, da ne sirim PANIKU, jer je CGa mala i flexibilna EKONOMIJA, to sam shvatio kao uvredu, i sacekao sam da CGu pomete KRIZA, dvije sezone i ponovo poceo da AVETAM, mojim brskutskim stilom, sa dvije krave i dvajest ovaca, i zitkim baljegama na opanke kad ljudima ulazim u kucu.

  Imam ponudu da pisem kolumne za to novo izdanje,
  koju sam prihvatio pod jednim uslovom,
  da to radim GRATIS I BEZ CENZURE, volonterski za OPSTE DOBRO, jer sa svima nama BOG ima neku poruku,
  duze od cetiri decenije zivim i radim u PRAVNOJ DRZAVI KRALJEVINI DANSKOJ, da sam najgluplji Crnogorac imao sam vremena uocit razlike, izmedju polumafijaske DRZAVE, sa zakonodavnom, sudskom i izvrsnom vlascu pod isti DPSovski KISOBRAN, i DRZAVE koja dva vijeka u miru GRADI DEMOKRATIJU, dje slave 120 godina KOLEKTIVNOG UGOVORA izmedju SINDIKATA I POSLODAVACA, bez mijesanja PRLJAVIH POLITICARA, takve stvari i cinjenice UTUVIT u GLAVE stanovnica i stanovnika CGe, nije jednostavno, jer su svi oni STOJALI PRVI KAD JE GOSPOD DIJELIO PAMET; NJIMA JE PAMET PREKIPJELA I CURI NA UVA I IZBIJA NA NOS A IZ USTI PLJUVACKA PO BLIZNJEME SVOME, ali SUZE I TUGA I ZALOST, sto su stojali POTONJI KAD JE GOSPOD PUNIO NJIHOV TAKULJIN,
  hebo ih Gospod koji ih je takve NAKVECIO.

  • Možda ste na istima talasnim dužinama pa nema potrebe da ti sugeriše bilo što? Usput, u propagandnim emisijama gosti se biraju.

   Šuković se za svoj status i ugled odavno izborio odnosom prema režimu i profesiji. Potvrda za to je i pozvinica koju je dobio od bosa Druge familije za razgovore o aktuelnoj situaciji u državi, na kojem su se okupili samo najviđeniji asovi iz redova profesionalnih patriota, poput. Jevrema Brkovića, Božidara Nikolića, Rada Bojovića, Branka Baletića, Milorada Popovića, Radmile i Đage Vojvodić, Pulevića, Đuranovića, Radoičića etc

 11. Milovan Vukov Jankovic says:

  Moj LIK&DJELO i talasna duzina je JAVNA dvije decenije,
  pod NEBESKIM SUNCEM,
  ni NEONSKO SVIJETLO mi ne moze ogrijat dlaku na JAJCE,
  i ako bi rado nasli dlaku u JAJCE,
  ali sto se mene licno tice, i mojoj talasnoj duzini i sirini,
  jos me niko nije OLAJA, a da nije ispao smijesan,
  jer svaka ZVIJER OSTAVLJA SVOJ TRAG, neke ZVIJERKE KRVAVI, a od mojih tragova se potomci nece stidjet, a savremenici mogu da LAJU DO MILE VOLJE, meni je cista savjest, da sam umio bolje, bolje bi se borio protiv ZLA I NEPRAVDE ne za SEBE, nego za bliznjega i OPSTE DOBRO, za razliku od STANOVNICA I STANOVNIKA CGe, od kojih se STIDIM, jer su moje gore listovi,
  ali ZASLIJEPLJENI LICNIM AMBICIJAMA I APETITIMA,
  zinula im gladna guzica preko svake mjere, a mnogi strahuju e ostase bez vecere i mrvica sto GAZDA prisiplje.

  • Milovane, ne ide ti ovaj miks – malo Slavko, malo Darko. To su nespojive kategorije, ma u kakvoj formi danas bio ovaj prvi. E u tome je problem, a ne u tvojim poslednjim rimama.
   A što se neonske svjetlosti tiče, ti znaš da se pod neonom i čistuncima vidi svaka dlačica :) Iz te perspektive, pojasni mi kakva je to pravda i čast u branjenju lisice od jagnjadi?

   Prilog: patriote stižu na domobransku večeru sa ocem nacije

   • Milovan Vukov Jankovic says:

    Nikad se ne bavim drugim ljudima, ne dizem ih nebu pod oblake, niti gazim po njima, ne prosipljem splacine, cijenim njihov manji ili veci doprinos, na gradjenu gradjanske svijesti u CGi, vise simpatisem ljude svih klasa i rasa, koji vole majku CGu, zao mi ljudi kojima je majka u Biograd, Stambol, Sarajevo, Pristinu i Tiranu, i gledaju na CGu kao macehu, ne zelim da ih pomazem ili odmazem u njihovim dusevnim bolovima, ali ISTINU O TRAGOVIMA koje su takvi ostavili po CGi, necu da precutkujem, svaku njihovu zrtvu su oplakivat do kraja zivota, i one koje su ostavili sirom Balkana, i ove sto su prognali u Skandinaviji, za takva djela su potrebni desetak miliona, a par stotina hiljada Crnogoraca, sve da su bili ZLOBNO NASTROJENI, takav ucinak nijesu mogli postic.

   • Zajebavaš? Deset miliona!?

 12. Skupili se vampiri da kafenisu.

 13. Zasto povodom ove “tajne vecere” koja bi mogla biti okarakterisana kao pripremanje DRZAVNOG UDARA od strane NAJEKSTREMNIJIH Crnogoraca, ne reaguje predsjednik drzave, ili je vec shvatio poruku da je procjenjen kao JUDA i da mu je rok trajanja sinoc istekao i da ga vise niko ni za suvu sljivu ne zarezuje????
  p.s. na tajnoj veceri bili su i neki koji su usli na sporedni ulaz, inkognito , pa uzdravlje vam predsjednice Crne Gore u kojoj ste persona NON GRATA!

 14. moze gu li se znati sva imena sa vecerinke, osim mila i Ranka i stalnih -Baletica, Popovica, Spadijera, Sukovica, Bojovica, Rastodera i novog Andrijaevica, Micunovica, Radmile i ko jos?

 15. Dino, svoju znatizelju mozes zadovoljiti u kabinetu predsjednika skupstine, gdje ce ti njegovi savjetnici, sa posebnim zadovoljstvom odgovoriti na tvoje pitanje o svim ucesnicima na “tajnoj veceri”.

 16. Evo ekskluzivno za javnost fotografije sa tajne vecere

  http://www.artgalerija.net/main.php?g2_itemId=7016

 17. Kakva je ova “tajna večera” neka navlakuša za široke narodne mase… mislim, koga boli dupe za to.

 18. perfect stranger says:

  Зна ли ко, да ли је и у овој прилици дошло до ритуалног цјеливања Двометричине позадине од стране државотворних интелектуалаца? Ко се најбоље показао? Зашто није било провјерених шампиона у овој дисциплини, као што су Баћо и Шок, а који су такође интелектуалци? Зашто нико не да неке одговоре?

 19. g. Milovan kaze: “ISTINU O TRAGOVIMA koje su takvi ostavili po CG necu da precutkujem..”,imajuci vjerovatno u vidu sve ISTINE O TRAGOVIMA, pa i one koje ostavi iza sebe sadasnji rezim, a to je moralna i materijalna pustos koja ostaje iza njih u svim segmentima nase majke Crne Gore, a da o ljudima i ne govorim u sta ih pretvori ta nasa saka Crnogorca, koji po vama ne bi ni mrave zgazili. Mozda oni i ne gaze mrave Milovane, niti im cine zlo i to najgore vrste, ali zato nam majku Crnu Goru ogolise do kosti, dok joj se “otac” razbacuje zlatom sto sa majke nam Crne Gore pokrade, pa ga u svoju, ali samo svoju Prvu banku deponuje za svoje, ali samo svoje potrebe.
  ISTINU O TRAGOVIMA, g.Milovane, treba traziti upravo u toj Prvoj banci,jer slijedeci tragove novca, dobicemo i pravi odgovor koliko su zapravo zla napravili nasoj majci Crnoj Gori, bas ti malobrojni, ali dobro organizovani ultra sposobni nasi i vasi Milovane, Crnogorci, o cijim “slavnim kriminalnim djelima”, zbog nase savjesti, ne smijemo precutkivati.

 20. GOSPODAR I DVORSKE KREATURE NA ,,TAJNOJ VECERI,,

  http://www.slobodnacrnagora.eu/politika/52-vijest-1/344-gospodar-i-dvorske-kreature-na-tajnoj-veceri.html

  Portal: “Slobodna Crna Gora”

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.