NN lica

Sestra ubijenog policijskog funkcionera Slavoljuba Šćekića, Slavica, podnijela je još jednu krivičnu prijavu protiv NN lica zbog prijetnji koje dobija već tri mjeseca u kontinuitetu. Ona je o tome obavijestila Upravu policije i zatražila zaštitu, navodeći da strahuje za svoj život. Policija međutim, ni poslije najnovijih prijetnji nije dodijelila zaštitu Šćekićevoj. Ona je „Danu” dostavila više krivičnih prijava po kojima ništa nije urađeno.
– Sigurna sam da ubice koje mi prijete neće ostati samo na prijetnjama i uznemiravanju, već da će preduzeti neke druge korake kojima bi se mogao ugroziti moj život. Zbog svega navedenog, smatram da mi je potrebna policijska zaštita, rekla je Šćekićeva.
Sestra policijskog funkcionera navodi da je pod stalnim pritiskom i na meti mafije jer se ne miri sa sudbinom i želi da rasvijetli do kraja ubistvo njenog brata.
Zbog toga je dobila i sms poruku prijeteće sadržine „Ne kopaj, bićeš pokopana.” Slavica trpi pritiske raznih vrsta, pa u poslednjoj prijavi navodi:
– Uprkos činjenici da sam vam se već tri puta do sada obraćala za zaštitu od uznemiravanja, niti sam dobila zaštitu, niti su uznemiravanja prestala. Jedan od oblika uznemiravanja se desio 2.9.2012. godine, kada je na internet stranici s nazivom „Auto diler Crna Gora” pod šifrom, 022863, nepoznato lice dalo oglas o prodaji vozila „golf 4” a za informacije o prodaji navelo moj telefonski broj, pri tom navodeći da je vozilo „golf 4,3” dizel, plave boje, sa ful opremom, registrovano, s naznakom „hitno” i po cijeni od 2.300 eura. Zbog ovog oglasa sam imala na stotine poziva. Kad sam se javila na prvi u nizu poziva i saznala o čemu se radi, odmah sam otvorila internet stranicu pod nazivom „Auto diler Crna Gora” i lično se uvjerila da je oglas zaveden sa mojim brojem telefona. Pošto je na internet stranici naveden broj telefona tvorca – vlasnika ayta „Auto diler Crna Gora,” pozvala sam ga i pitala zna li ko je dao oglas o prodaji vozila „golf 4”, na što mi je on odgovorio: „ne znam, jer ovo su besplatni oglasi, a vaš telefonski broj je, vjerovatno, koristio neko ko vas poznaje”, navela je Šćekićeva u prijavi.
Sledeće jutro kada je ponovo otvorila internet stranicu s nazivom „Auto diler Crna Gora”, oglasa o prodaji „golfa 4’’s njenim telefonskim brojem nije bilo, ali, kako tvrdi, pozivi na koje nije odgovarala su se i dalje nastavili.
– Nema sumnje, da je to još jedan od vidova uznemiravanja koji potiče od istih lica koja su mi već upućivala prijetnje i sumnjive pozive. Napominjem, da u mom posjedu nikada nije bilo vozilo marke „golf”. Nadam se da ćete napokon shvatiti ozbiljnost i opasnost ovog kao i prethodnih uznemiravanja i shodno tome preduzeti odgovarajuće mjere i radnje, navodi se u krivičnoj prijavi koju je Šćekićeva predala Upravi policije.
Ona je podsjetila da od maja 2012. godine dobija sumnjive telefonske pozive na mobilni telefon.
– Zbog ovih poziva, a imajući u vidu cjelokupnu situaciju u vezi s ubistvom mog brata Slavoljuba Šćekića, jako sam zabrinuta za svoju bezbjednost, kazala je Šćekićeva.
Ona je dodala da je i ranije bilo pritisaka i uznemiravanja na razne načine.
– Nepoznati počinioci su nedavno tačno na mjestu ubistva mog brata nacrtali njegov lik i položaj u kojem je ostao nakon što je mučki ubijen. U nekoliko navrata je skrnavljen i njegov grob, kazala je ona.
Šćekićeva navodi da je sve to prijavljivala, ali da policija do sada nije rasvijetlila te događaje niti je privela pravdi odgovorna lica za ta nedjela. U podgoričkom Višem sudu u toku je suđenje po treći put kriminalnoj grupi optuženoj za likvidaciju policijskog funkcionera.
Vijeće Apelacionog suda ukinulo je ranije osuđujuću presudu kriminalnoj grupi osuđenoj za ubistvo policijskog funkcionera Slavoljuba Šćekića, gotovo iz istih razloga zbog kojih je „pala” i prvostepena. Presuda je ukinuta zbog grubih grešaka koje je napravila sada već bivši sudija Slavka Vukčević, koja je između ostalog prilikom kucanja drugostepene presude zaboravila da upiše ime Milana – Čile Šćekića, glavnoosumnjičenog u ovom predmetu.
„Dan” je ranije otkrio da je sudija Vukčević napravila skandalozne greške prilikom kucanja presude i još prije tri mjeseca najavio da će zbog toga doći do ukidanja drugostepene odluke.
Apelacioni sud Crne Gore se krajem decembra na sjednici vijeća, kojom je predsjedavao sudija Milivoje Katnić, upoznao sa žalbama vrhovnog državnog tužioca i advokata odbrane na prvostepenu presudu Višeg suda u Podgorici, kojom su okrivljeni za ubistvo Slavoljuba Šćekića, funkcionera MUP-a Crne Gore, podmetanje eksplozija na hotel „Splendid” u junu i julu 2005. godine, te pokušaj reketiranja Žarka Radulovića, suvlasnika ovog hotela, osuđeni na 120 godina zatvora.
Saša Boreta, Ljubo Bigović, Ljubo Vujadinović, Alen Kožar, Dušanka Vujović, Vuk Vulević i njegov otac Radosav, Danica Vuković i Goran Živković našli su se u dva navrata na optuženičkoj klupi zbog ubistva i organizovanja ubistva Slavoljuba Šćekića, kao i zbog pokušaja iznude i podmetanja eksplozija na gradilištu hotela „Splendid” u Bečićima. Tokom šestogodišnjeg sudskog postupka Beranac Milan – Čila Šćekić, koji je označen kao izvršilac krivičnog djela, nalazio se u bjekstvu i za njim je bila raspisana međunarodna potjernica. Uhapšen je 17. aprila nakon čega je ekstradiran i trenutno se nalazi u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu.

dan.co.me

Comments

 1. za smrt Scekica je odgovorna sedma grupa iz ANB , to je ekipa koja obavlja sve prljave poslove po CG,Obadva puta kada su ubijeni JOvanovic i SDcekic imal;i su kupljene karte za Rim i Pariz da bjeze ako sto krene kako ne treba.Ekipa iz Granda se nije libila da plete mrezu i oko premijera kada je Rodni poceo da slusa Merkelovu i pokusao da srusi Milovu imperiju.Zlo koje se desdava u ANB je pokvarilo odnose i koalicije DPS-SDP ali je sve brzo izgladjeno zbog mira u kuci i prolongiranja odlaska u Spuz.
  radulovic iz Splendida dobro zna sto se dogodilo tako da i on trteba da bude sdtisnut da progovori jer je i on naprasno zacutao posle pritiska iz ANB.

 2. Bitno je da policajac i danas sjedi ispred stana Olivere Lakic, novinarke Vijesti… A momak koji ju je napao je u zatvoru. Od koga je čuva policija?

 3. Gotova je. Realno.

 4. 17. maj 2007. Marko Lopusina, za medij – http://WWW.NOVINAR.DE

  ANB – ova Plava knjiga crnogorske mafije

  Uprava policije Crne Gore završila je detaljni popis svih kriminalnih grupa u zemlji, ali i u inostranstvu, na kome ima700 kriminalaca.

  Srbija je imala Belu knjigu organizovanog kriminala,a Crna Gora je napravila Plavu knjigu crnogorske mafije. Plava knjiga je odštampana u jednom primjerku i čuva se u sefu kabineta direktora Uprave policije. Naime, Veselin Veljović, director Uprave policije je prošle nedelje članovima skupštinskog Odbora za bezbjednost dao na uvid tek završenu knjigu sa imenima oko 700 kriminalaca koji operišu u Crnoj Gori. U podebljoj knjizi s plavim koricama nalazi se detaljna dokumentacija sa strukturom svih kriminalnih grupa, mestima i gradovima u kojima žive “bezbjednosno ¬interesantne osobe, opisom poslova kojima se bave, s kim se druže i ko im pomaže u kriminalnoj djelatnosti». Navode se I zaduženja pripadnika kriminalnih grupa, njihovi brojevi telefona, mesta gde izlaze i kupuju, koje automobile voze.Osim članova kriminalnih crnogorskih grupa, policija je u knjizi kompletirala i imena onih koji su im godinama omogućavali policijsku zaštitu, odlaganje ionako blagih zatvorskih kazni, česte izlaske iz zatvora, kao i povlašćene uslove prilikom njihovih boravaka u zatvoru.Podatke za knjigu prvi je počeo da prikuplja ubijeni policijski funkcioner Slavoljub Šćekić, međutim nakon smrti, rad na kompletiranju nastavile su njegove kolege u Upravi policije.Prvi put je napravljena i posebna elektronska baza podataka o svim kriminalcima i grupama koje se pominju u knjizi. U Crnoj Gori, prema podacima direktora Veljovića, deluje osam organizovanih kriminalnih klanova ¬ u Podgorici, Baru i Rožajama postoje po dva, a u Nikšiću I Beranama po jedan.

  BALKANSKA MREŽA

  Crnogorska tajna služba Agencija za nacionalnu bezbednost je uz toregistrovala “pojave koje ranije nijesu bile karakteristične za Crnu Goru,a koje ukazuju na homogenizaciju u kriminogenom miljeu”.U Crnoj Gori deluje i nekoliko kriminalnih grupa povezanih sakriminalcima u okruženju, Zapadnoj Evropi, ali i Južnoj Americi, čija jeaktivnost uglavnom šverc droge i oružja. Prioritet ovih grupa jeprekogranični šverc narkotika iz Albanije, odakle se u Crnu Goruprebacuje najveća količina droge, ali i iz Avganistana, Turske i JužneAmerike. Većina droge koja “uđe” u Crnu Goru zatim se “uhodanimkanalima” prenosi ka zapadnoevropskim zemljama, kao krajnjojdestinaciji, dok se manja količina zadržava na domaćem tržištu. Kokainse u Crnu Goru doprema iz Južne Amerike vodenim i vazdušnimputevima, dok se heroin iz Avganistana, preko Turske, Albanije i CrneGore, pokušava prebaciti do zapadnoevropskih zemalja. Marihuana jeuglavnom poreklom iz Albanije ¬ navodi ANB.Tajna služba u svom izveštaju parlamentarnom odboru zaključuje da sucrnogorski kriminalci deo “organizovanog lanca transfera većih količinanarkotika prema Srbiji, Republici Srpskoj, BiH, Hrvatskoj i dalje premazemljama Zapadne Evrope”.Crnogorske kriminogene strukture se sporadično bave i krijumčarenjempojedinačnih komada oružja i eksplozivnih naprava, pri čemu jeregistrovana pojava da se određena količina narkotika trampi za oružje.Toj aktivnosti pogoduje konfiguracija terena u graničnom području, kao iporoznost državne granice, naročito prema Albaniji. Krijumčarenje oružjaobavlja se istim rutama kao i transfer narkotika. Istovremeno,registrovano je da su šverceri droge, paralelno i krijumčari oružja, zbogčega se najčešće i plaćanje za isporučenu robu vrši po sistemu trampe– izvestila je Agencija za nacionalnu bezbednost Crne Gore.

  Oruzje koje se iz Crne Gore krijumcari u Albaniju , kako se tvrdi , je uglavnom iz Republike Srpske, ili je ukradeno iz kasarni bivše Vojske SCG. Ono se iz Crne Gore u Albaniju krijumčari uglavnom kopnenimputem, dok se manja količina prebacuje preko graničnog prelaza Božaj ipreko Skadarskog jezera.Crnogorski kriminalci su i deo razgranate međunarodne mreže trgovine ikrijumčarenju ljudi, koje privremeno smeštaju u svoje kuće ili “bezbedne” ugostiteljske objekte. Odatle ih potom prebacuju do bosanske granice,gde oni uglavnom šumskim putevima prelaze granicu na prelazima koji suu nadležnosti tamnošnjih “jataka”. Migranti u Crnu Goru pristižu izAlbanije, preko Kosova, odakle se, uglavnom kombi vozilima i kamionima,prebacuju prema BiH, Hrvatskoj, Sloveniji i dalje na Zapad. U strukturiilegalnih migranata dominiraju Albanci sa Kosova, zatim državljaniAlbanije, Turske, Rumunije i drugih zemalja.

  PODGORIČKI KLAN

  U glavnom gradu Crne Gore ima više kriminalnihgrupa, među kojima se, po organizacionomustrojstvu i finansijskoj moći, izdvaja grupa kojupredvode braća Maljota, Toma i MarkoĐurašević, čija je “specijalnost” prekograničnišverc narkotika iz Albanije. Oni se povremenobave i švercom oružja, a delatnost su bili proširilii na krijumčarenje skupocenih automobila iz CrneGore u Albaniju i obrnuto. Povezani su sa ostalimorganizacijama iz Podgorice, Bara i Nikšića, kao iSrbije, Hrvatske i RS. U prekograničnom švercunarkotika imaju saradnike među državljanima Albanije, koji kontrolišupromet narkotika u toj zemlji, navodi ANB.Drugom podgoričkom grupom rukovode braća Leon i Viktor Drešaj, čija jespecijalnost šverc teških droga iz Albanije u Crnu Goru. Organizacionosu vezani za grupu braće Đurašević i zajedno kontrolišu tranzit narkotikapreko crnogorske teritorije prema područjima bivših jugoslovenskihrepublika, ostvarujući saradnju sa drugim grupama u Crnoj Gori, Albaniji,Hrvatskoj, BiH i Kosovu.U policijskoj akciji “Poskok” braća Drešaj su 25. avgusta prošle godine,sa Maljotom Đuraševićem i Đerđ Pepajem iz Skadra, uhapšeni zbogneovlašćene proizvodnja, držanja i stavljanja u promet opojnih droga.U Podgorici je jak i Mehmed ¬ Bele Đoković, koji se dovodi u vezu sarazličitim oblicima međunarodnog kriminala, zbog čega je u više navrataizdržavao zatvorske kazne u inostranstvu, a registrovan je i u poslovimailegalnog prebacivanja albanskih državljana i Albanaca sa Kosova, premazapadnoevropskim državama i SAD. «Đoković je aktivan i uprekograničnom švercu narkotika”, piše u policijskom izveštaju.Beogradska policija uhapsila je po međunarodnoj poternici Vjekoslava¬Vjeka R. Lambulića (31) iz Podgorice, protiv kojeg su u Crnoj Gori u tokusudski procesi za šverc kokaina i pranje novca. Lamburića tražiŠvajvcarska, jer je u njoj zbog trgovine drogom osuđen na 20 godinazatvora.On se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru, a nakon ekstradicionogpostupka biće najverovatnije izručen vlastima u Švajcarskoj –potvrđeno nam je u beogradskoj policiji.Protiv Vjekoslava Lambulića u podgoričkom Višem sudu u toku su dvaprocesa ¬ zbog šverca tri i po kilograma kokaina kao i zbog optužbe da je sa bratom Jugoslavom počinio krivično delo pranja novca.Braća Vjeko i Jugoslav Lambulić su 2003. godine osnovali firmu, otvorilirestoran “Fil ruž”, a potom poslovne prostore i stanove prikazali kaoimovinu preduzeća i tako prikrili način sticanja novca. U optužnici senavodi da su oni tokom 2004. i 2005. godine prikrili i kako su stekli120.000 evra, za koje tužilac tvrdi da potiču iz poslova sa drogom.Tokom svedočenja, Jugoslav Lambulić je tvrdio da je novac zaradiokockajući se u jednom beogradskom kazinu, gde je, kako je kazao, dobiomilion maraka, kao i od zarade iz tri sportske kladionice “Penal”.

  BARSKI GANG

  Podgoričani su tesno povezani sa Baranima, koji, kako tvrdi policija uposlednje vreme preuzimaju primat u crnogorskom podzemlju. Barski klanima veći stepen organizovanosti, značajna finansijska sredstva ilogistiku na širem području Crne Gore, Beograda i u inostranstvu. Dvabarska kartela vrše krijumčarenje i preprodaju kokaina i heroina. A “pobrojnosti i organizovanosti, naplati reketa i vršenju krivičnih dela kojasadrže elemente terorističkih akata, izdvaja se grupa kojom rukovodeSaša Boreta, Ljubo Bigović i Armin ¬ Muša Osmanagić. Protiv ove trojke,zajedno sa istaknutim članovima Ljubom Vujadinovićem i AlenomKožarom, podneta je optužnica za zločinačko udruživanje”.Boreta, Bigović i Osmanagić su u sprezi sa pojedinim pripadnicima beogradskog podzemlja, a povezani su i sa “kolegama” iz bivših jugoslovenskih republika, Albanije, zapadnoevropskih i južnoameričkihdržava, što je indicira da je u pitanju organizovani lanac za švercnarkotika ¬ navodi tajna služba ANB.Drugom barskom grupom rukovode braća Dragoslav i Duško Ivanović čija je specijalnost, takođe, po saznanjima Agencije, krijumčarenje narkotikai davanje novca pod kamatu, povremeno i krijumčarenje oružja.

  NIKŠIĆKI KLAN

  U poslu sa drogama je i nikšićka grupa,takozvani “kvartaši”. A to su po policijskimizvorima ¬ Željko Kovačević, Radovan i PetarCerović, Rajko i Radovan Baćović i PredragKrcunović. Oni najviše sarađuju saPodgoričanima i Baranima, te “kolegama” izRepublike Srpske. Nikšić je grad u kome ima inajviše uličnog kriminala, koji se povezuje satamošnjom mafijom.Nikšićka policija uhapsila je Balšu Gluščevića,Marjana Rnkovića i Vedrana Prijovića zbog sumnje da su preksinoć oteli,a potom tukli i maltretirali sugrađanina Marka Vujovića (22). Za “protivpravno lišavanje slobode” i “nasilničko ponašanje” sumnjiči se iNikšićanin Darko Ćetković, koji je u bekstvu. Svedok iz policije kazao jeda su Gluščević, Rnković, Prijović i Ćetković došli u naselje Željezara,gde su sreli Vujovića i tražili da im da 50 eura.Pre nešto više od godinu dana u Ulici Šeste crnogorske brigade, u blizinipicerije “Merlin”, oko 21 sat Nikšićanin Miloš Radulović (26), iz pištolja “tetejac” pucao na sugrađanina Veselina Pejovića (44). Tom prilikomteško je ranjena slučajna prolaznica Milica Đokić (12), takođe iz Nikšića,koja se u trenutku pucnjave sa roditeljima vraćala iz šetnje gradom.U Ulici Novaka Ramova goreo je Pejovićev “audi A6″, a u Bulevaru Vuka Mićunovića, ispred diskoteke “Tajm”, takođe nepoznati počiniocipokušali su da zapale i “BMW”, vlasništvo Dalibora Krivokapića.Automobil se, kako smo saznali, nalazio na parkingu ispred pomenutediskoteke, a počinilac ili više njih na haubi su nasložili karton, polili ga benzinom i zapalili. Ipak, šteta na automobilu je bila neznatna,zahvaljujući gostima koji su napustali diskoteku i primijetili plamen,nakon čega su pozvali vatrogasce.Po vezama sa kriminogenim strukturama na Kosovu i u zemalja uokruženju, kao i po finansijskoj moći, pažnju zavređuje i “rožajskagrupa”, koja je uglavnom angažovana u trgovini heroinom iz Avganistanai Turske. Izdvajaju se grupe kojom upravljaju braća Musić (Suvad, Batkoi Samir), čiji su istaknuti članovi Mersad Zejnelagić i Sead Lukač, zatimona koju predvode braća Sabahudin i Sadudin Bećiragić. Interesantan jei Safet Kalić, koji svoje aktivnosti uglavnom ostvaruje u inostranstvu,konstatuje crnogorska policija.U “beranskoj grupi” istaknutiji su predstavnici: Vuk Vulević, Milan ¬ Čila Šćekić, Vuksan Cemović, kao i Velibor Popović, braća Rajović (Radisav,Goran i Srđan) i Branislav Nano Ivanović, koji se trgovinom drogama uglavnom bave u Beogradu i inostranstvu ¬ zaključuje ANB svaj catalog kriminalističkih grupa koje deluju u Crnoj Gori. Snaga ovih gangova, klanova i pojedinaca je, prema zaključcima Agencije za nacionalnu bezbednost Crne Gore, posledica njihovih veza sa evropskom i međunarodnom mafijom, ali i sa delovima političkih struktura u samoj Podgorici.Indikativna je mogućnost da su kriminogene strukture povezane i sa pojedincima iz crnogorskih državnih organa i institucija, koji bi mogli pružiti logističku podršku njihovim kriminalnim aktivnostima. Imajući uvidu da bi ovakva pojava mogla imati veoma teške posledice i značajnousporiti proces reformi crnogorskog društva, ANB je značajan dio svojihaktivnosti usmerila i na praćenje i izučavanje problema korupcije. Usklopu ovih aktivnosti, svojevremeno je realizovano sveobuhvatnooperativno istraživanje koje je obuhvatilo 360 službenika republičkih I organa lokalne samouprave. Na osnovu ovog neselektivnog operativnog istraživanja sačinjen je i analitički izveštaj koji je, pored redovnihkorisnika, na dalju proveru i postupanje dostavljen policiji ¬ navodi ANB,koja je članovima parlamentarnog Odbora za bezbjednost i odbranu predočila sumnju da mafija ima veze sa politikom i da tu vezu treba razotkriti i uništiti.

  GASTARBAJTERI u PODZEMLJU EU

  Plava knjiga crnogorske mafije sadrži i listu “bezbjednosno interesantne osobe,porijeklom sa ovog prostora koje su pobjegle u Zapadnu Evropu da bi izbjegli zatvor ili likvidaciju». To su: Anton¬ Toni Pecović, Veselin Batica Vlahović, Bojan Stanojković, Vinetu Strugar, Mladen¬ Gaga Đurković, Vinetu Čoković, Ognjen Kažanegra, Vanja Radulović, Krsto Rafailović, Denis¬Hele Durović, Adil ¬Bili
  Dautović, Sead Hot, Alen Sijarić, Aldin Drndar, braća Duborija (Čile i Božo),Zdravko¬ Čakula Bošković, Goran ¬Giška Bošković, Munir Kalender, Velija Hot,Željko Golubović, braća Vladan i Vojislav Marsenić, Kemal Kemo Rastoder,Dragan Dašić, braća Darko i Duško Šarić, Veselin Vukotić, Zoran Radulović,Rade Rakonjac.

  ==============================================================

  dal neko zna ko cini tu sedmu grupu ANB -a ?
  dal su to oni likovi sa svadbe Kalica , onda onaj Golubovic kojeg proziva Medojevic ?
  koja je hijerarhija u imenima koja se provlace u medijima – keljmendi, osmani, micunovic, saric, kalic, delic, beba popovic, rade bulatovic, bosko bojovic, veselin veljovic, dusko markovic, cane subotic, milo djukanovic i ostali politicari iz regiona?

  • Pola Cg zna ko cini sedmu grupu. ko ima milione i ko stiti klanove, ali svi cute jer se plase da ih ne proguta mrak.Zna se i ko je ubio ministra vojnog i koje ubio sve ljude po CG .
   Da li ima zemlje u evropi u kojoj se ne zna ko vodi 4 najjace firme ,Splendid , Avala , Top Hill , Maximus,
   Dovoljno je samo za te 4 firme otkriti ko su vlasnici i kako su dosli do novca pa ce vecina kriminal u CG biti otkrivena.
   Ali tema je ubistvo jednog postenog i casnog gradjanina koji je radio za dobro drzave CG i kojeg smo svi mi prodali i izdali a znamo da mu ubice sjede u Grandu i pored njih prolazimo svaki dan i jos sagnemo glave plaseci se da nas ne vide.

 5. nebo nema miljenike says:

  — To se stalno dešava. Posle izvesnog vremena, svako ovde postaje pomalo luckast. To je psihoza zarobljeničkih logora. Proporcije se pomeraju; sitnice postaju važne, a ono
  što je važno postaje sporedno.

 6. U ovom tekstu novinar.de ima greška “…Ognjen Kažanegra, Vanja Radulović, Krsto Rafailović…” nije Vanja Radunović već Vanja Radunović Čičko iz Podgorice on je pobjegao ‘90 negdje po Evropi i nikad se nije vratio u CG … fala Bogu.

 7. Nije on pobjegao!!!
  Dolazi on često dolje i niti se krije niti će se ikad kriti od bilo koga!
  A ti ratniče preko poruka nije kulturno da pričaš o ljudima koje ne znaš i koje nikada nećeš shvatiti🤷🏻‍♂️
  Samo sebe degradiraš!
  Samo se opušti i gledaj PRAVE MUŠKARCE možda nešto i naučiš😉

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: