Nova saznanja o Korona-19 Virusu: Betmen iznerviran Jokerovim uspjehom proširio virus!

Najviše prihvaćena teorija je da Koronavirus-19 (SARS-CoV-2) vodi porijeklo od slijepog miša, ali kako je došlo do toga da virus pređe na čovjeka?
Krivci su Betmen i Joker! Dobro ste pročitali. Krenimo redom, iako ćemo u ovom izvještaju samo zagolicati maštu.
Prvo je Joker odlučio da sam snimi film što je Betmen prihvatio u stilu ma OK, neka taj luzer radi šta ‘oće. Međutim kada je krajem godine film prikazan u Italiji i počeo da bilježi velike uspjehe Betmen počinje da ludi.
Znajući da u Kini nastupa godina Miša kada se oni pitaju za sve, stupa u kontakt sa lokalnim slijepim miševima i stvar je gotova. Ipak ne leži vraže sve bi se završilo na teritoriji Azije da Jokeru početkom 2020. godine nije dodijeljen Oskar i to dva sa jedanaest nominacija, e tu je Betmen totalno eksplodirao i organizuje širenje virusa širom svijeta. Zemlje se nižu, a najbitnije, stupa u kontakt sa tzv. Slijepim Miševima navijačima fudbalskog kluba Valensija.
Ostalo znate, Hollywood (Prvi slučajevi SARS-CoV-2 u Kaliforniji), New York – Ghotam city (Najviše pogođen grad u SAD) Takođe Betmen i miševi naročito su bili ljuti na namjernu igru brojeva kojom su se Joker i njegovi tvorci poslužili. Korišćenje frekvencije broja 22 sa ciljem da se materijalizuje snimanje filma nije moglo proći bez naplate. Film traje 2 sata i 2 minuta, glavni glumac gubi 22kg pripremajući se za ulogu, Joker dva puta kuca na vratima Betmena, 11 nominacija sa 2 nagrade itd. sve je to uticalo da se slijepi miš u svojoj godini osjeti potcijenjeno i uzvrati udarac žestoko. Čitava priča će se završiti uskoro kad se umiješa…Supermen?
Do tada ili do novog izvještaja pratite savjete nadležnih, perite ruke i ostanite doma.

 

Comments

  1. hvala bogu da betmen nemoze da nas sve pobije jer imamo hidrogenizovanu vodu

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: