Nova saznanja o Korona-19 Virusu: Betmen iznerviran Jokerovim uspjehom proširio virus!

Najviše prihvaćena teorija je da Koronavirus-19 (SARS-CoV-2) vodi porijeklo od slijepog miša, ali kako je došlo do toga da virus pređe na čovjeka?
Krivci su Betmen i Joker! Dobro ste pročitali. Krenimo redom, iako ćemo u ovom izvještaju samo zagolicati maštu.
Prvo je Joker odlučio da sam snimi film što je Betmen prihvatio u stilu ma OK, neka taj luzer radi šta ‘oće. Međutim kada je krajem godine film prikazan u Italiji i počeo da bilježi velike uspjehe Betmen počinje da ludi.
Znajući da u Kini nastupa godina Miša kada se oni pitaju za sve, stupa u kontakt sa lokalnim slijepim miševima i stvar je gotova. Ipak ne leži vraže sve bi se završilo na teritoriji Azije da Jokeru početkom 2020. godine nije dodijeljen Oskar i to dva sa jedanaest nominacija, e tu je Betmen totalno eksplodirao i organizuje širenje virusa širom svijeta. Zemlje se nižu, a najbitnije, stupa u kontakt sa tzv. Slijepim Miševima navijačima fudbalskog kluba Valensija.
Ostalo znate, Hollywood (Prvi slučajevi SARS-CoV-2 u Kaliforniji), New York – Ghotam city (Najviše pogođen grad u SAD) Takođe Betmen i miševi naročito su bili ljuti na namjernu igru brojeva kojom su se Joker i njegovi tvorci poslužili. Korišćenje frekvencije broja 22 sa ciljem da se materijalizuje snimanje filma nije moglo proći bez naplate. Film traje 2 sata i 2 minuta, glavni glumac gubi 22kg pripremajući se za ulogu, Joker dva puta kuca na vratima Betmena, 11 nominacija sa 2 nagrade itd. sve je to uticalo da se slijepi miš u svojoj godini osjeti potcijenjeno i uzvrati udarac žestoko. Čitava priča će se završiti uskoro kad se umiješa…Supermen?
Do tada ili do novog izvještaja pratite savjete nadležnih, perite ruke i ostanite doma.

 

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: