Gospodji Braun i Džejkobson (5.dio)

Poštovane gospođe Braun i Džejkobson pozdrav sa puta ka USA,
GetImageU ovom tekstu želim da se obratim osim Vama gospođo Braun i Vama gospođo Džejkobson.
Gospođo Džejkobson prema Vama gajim poštovanje na osnovu svega šta sam saznao i naravno na osnovu  Vašeg rezimea iz Stejt Departmenta.
Naravno mislim na gospođu Tracey Ann Jacobson aktuelnog USA ambasadora na Kosovu.
Poštovane gospođe da li su Vam problematične dvije iznenadne odluke Klinton administracije postavljanje gospodina Jia umjesto izvanrednog gospodina Rikera i uticaj na republiku Srbiju da smijeni ambasadora Vladimira Petrovića u USA, inače vrlo bliskog prijatelja predsjednika Obame.
Poštovane gospođe i svi Vi, sa prostora Jugoistčne Evrope sa naglaskom na Crnu Goru i Kosovo, koji ovo čitate molim Vas da prijavite sve nelegalne transakcije državljana USA na Vašim prostorima.
 Draga gospodo, Mi ovo radimo u interesu USA i svih država Jugoistočne Evrope, ali bez obzira na dobrobit koji bi uradili Vašoj i USA državi znajte da Vam u skladu sa važećim poreskim zakonima USA pripada 30% naplaćenog poreza na dobit od naših državljana na prostorima Vaših država.
Napominjemo da se radi o  prihodima državljana USA ili vlasnika Zelene karte koje su ostvarili na bilo koji način van USA( naročito u Crnoj Gori i Kosovu)  a nisu ga prijavili u USA. Po našim podacima nije prijavljeno 99,5%.
Potpuno je nebitno da li prihodi potiču od nelegalnih aktivnosti,legalnih ili donacija.
Napominjemo Vas da je nelegalno  za političare USA da primaju donacije, poklone ili usluge bilo kojeg tipa od strane bilo koga ko nije državljanin USA ili posjednik Zelene karte.
Ovo Vam napominjemo zato što je Klinton administracija primila ogromne svote novca za potrebe posebno 1996 i 1992 godine za potrebe finansiranja izborne kampanje predsjednika Klintona , a u manjem obimu za finansiranje predsjedničke kampanje predsjednika Obame.
Prije oko mjesec i nešto je obavljen sastanak Klinton administracija sa političkim saveznicima sa Balkana kada im je ispostavljen zahtjev za finansijsku pomoć kampanji gospođe Klinton za predsjednika.
Balkanski lideri su bili prilično iznenađeni iznosom koji premašuje sve dosad viđeno jer je bio veći nego sve zajedno što je dato za obje kampanje predsjednika Klinton i predsjednika Obame.
Naravno, ima više novca u USA nego u čitavom svijetu ali je vrlo problematično izvesti legalizaciju tog novca za kampanju.
Obraćamo se posebno Vama gospođe zato što najveći dio ovoga novca Klinton administracija prebacila u iz Crne Gore i Kosova u USA uglavnom na privatne račune.
Poštovni građani Jugoisočne Evrope, po našim podacima radi se o 50 milijardi dolara neplaćenog poreza, što bi predstavljalo minimum 15 milijardi dolara za Vas i Vaše zemlje i mi bi vrlo rado Vam isplatili taj novac s obzirom da ionako nije u našem posjedu već u posjedu raznih problematičnih i of šor zemalja, a mi bi na osnovu dokaza od Vas uspjeli da naplatimo isti.
Garantujemo Vam isplatu nadoknade za dojavu za utajeni porez jer jednostavno to nije ozbiljan novac za Nas ali jednostavno sramota nas je da NAS neko potkrada na ovaj način kao Klinton administracija.
Šta god Vam pričali iz Klinton administarcije oni završavaju svoje karijere i odgovaraće za svoja nedjela pred sudovima  u USA zavisno od dokaza.
Za novac koji nađemo sami( USA administracija) naravno nema nadoknade nikome.
Da pojednostavim, ako znate za neke državljane USA da ste im platili neke usluge , da im je neko platio neki novac preko banke, u kešu ili na bilo koji način još od 1991, da su dobili novac bilo koji državljani USA ili vlasnici Zelene karte ,na bilo koji način, da to prijavite ovako:
Posjetite veb sajt  www. irs.gov
Potražite link Tax Fraud & Abuse
Ili ako Vam je problematično da kontaktirate na ovaj način, molim Vas da nas kontaktirate telefonom na na regionalnu FBI kancelariju:
Sarajevo, Bosnia and Herzegovina
American Embassy: 011-38733-445-700
Nations covered: Bosnia-Herzegovina, Kosovo, Montenegro, Serbia
Imate kompletnu sigurnost zaštićene privatnosti davanja informacije. Napominjemo Vas da ovim pomažete prevashodno Vas lično, zatim  Vašu državu i naravno USA.
Gospođo Džejkobson Vas lično molim da provjerite specijalno isplate porodici Klinton, Medlin Olbrajt, Vesliju Klarku, ogromnom broju pripadnika Klinton administacije koji su bili angažovani specijalno za vrijeme predsjedništva gospodina Klintona, svakako ne zbog toga što su uzeli najveći novac već zbog toga što ih je lako pratiti. Njih i njihove kompanije svi znaju.
Gospođa Olbrajt se potpuno izgubila kada je saznala da je njen šef kabineta uzeo 50 miliona mita za nešto što je ona odradila kao interes USA po njegovoj sugestiji.
 Vratio je dio . Naravno trustovima određene gospode po preporuci gospođe Olbrajt.
Poštovana gospođo Džejkobson i Al Kapone je otišao u zatvor zbog utaje poreza, a ne zbog drugih težih kriminalnih djela koje je činio, jer jednostavno utaju poreza je najlakše dokazati.
A šta ostalima?
Naravno imamo podatke.
Zbog čega onda ovo radimo , pa izvori više vrijede od novca koji ćemo vratiti.
Postoje dvije vrste rada sigurnosnih službi: obavještajna i kontraobavještajna.
Kod obavještajne sigurnost ostvarenja cilja-dolaska do određenih informacija zavisi ne samo od Vas nego od mnogo faktora . Za razliku od toga kontraobavještajna aktivnost mnogo više zavisi od Vas i ima mnogo veći stepen uspješnosti.
Pa zar iko sumnja da nije praćena svaka osoba iz Klinton administracije uključujući i glavne  i da nisu poznate sve prljavštine?
Za razliku od Evropskih lidera koji su snimani povremeno svi USA lideri su snimani konstantno i tako će se nastaviti. Zašto da ne, ako ne kriju ništa.
Tražimo izvore na drugi način na obostranu korist.
Poštovana gospođo Braun poštovanje pravilnika službe je najmanje što bih očekivao od Vas, ali ne svakako najviše.
U ovome trenutku ja imam malo vremena u pogledu vremena i prostora, ako razumijete.
Ovo sve kreće iz Crne Gore, samo iz jednog razloga.
TAJ RAZLOG JE TO ŠTO JE KLINTON ADMINISTRACIJA ISKORISTILA CRNU GORU KAO OPERATIVNO SREDSTVO ZA NAJPRLJAVIJE STVARI.
Moramo se vratiti na smrt Ričarda Holbruka.
Gospodine Obama, mene je bilo sramota(jer nisam reagovao do sada) od izvještaja o smrti gospodina Ričarda Holbruka koji su dolazili iz Bijele Kuće i Stejt dipartmenta.
Pa Vi ste sami pričali ko je bio Ričard Holbruk.
Buldozer?!
Tough son of the of the gun?!?!?
Da li je sramota, grijeh, šteta da je taj čovjek mrtav ?
Gospodine Obama pričajte, ne sijedite(mislim na Vašu kosu),ovo je drugi mandat i treba da radite na Vašoj zaostavštini(Legacy)!
Gospodine Predsjedniče, nikog niste uvrijedili, bili ste jedan od Predsjednika prema kojem ljudi nisu osjećali nikakvu negativnost.Vjerovatno Predsjednik sa najmanje negativnih poena u zadnijh 50 godina.
Nije bitno šta se govori, nego ko govori!
Gospođo Braun, Balkan je bio nekad ekstremno interesantan za USA. Hladni rat.
Potom opada interesovanje za Balkan i raste 90-tih sa pojavom sukoba.
Danas interesovanje USA za Balkan na ljestvici 1-10 je 2-3, sa tendencijom pada.
Mi dobro znamo da USA nikad nisu imali interes za razbijanje Jugoslavije, ali ona je jednostavno bila neodrživa. Znao je to i najveći državnik sa prostora Balkana svih vremena gospodin Josip Broz Tito i pokušao je da to spriječi od 1945-1948.
Njegov pokušaj je bio pravljenje Balkanske konfederacije u prvom pokušaju Jugoslavija, Grčka, Bugarska i Albanija. Grčka otpada odmah sa padom komunista u Grčkoj, a na pokušaj ujedinjenja Jugoslavije, Bugarske i Albanije tačku stavlja Staljin minirajući taj veliki savez.
Svi dobro znaju da je Džejms Bejker sa administracijom Džordža Buša pokušao da očuva Jugoslaviju u bilo kom obliku i spriječi rat ali prevashodno interes Rusije na koljenima i pljačke njene imovine od strane agenata KGB-a je forsirao rat na prostoru Jugoslavije da bi makao fokus pažnje sa dešavanja u samoj Rusiji.
Naravno ne treba zaboraviti tu i Ujedinjenu Njemačku kojoj trebaju zemlje koje su apsolutno pod njenom kontrolom. Vrlo čudan je detalj sa sastanka Genšer-Bejker 1990 kada Bejker upozorava Genšera da ne bi bilo dobro podsticati Hrvatsku i Sloveniju na samostalnost već da u cilju mira treba očuvati neku vrstu labave konfederacije i da bi rat ugrozio stvaranje EU. Genšer je na to rekao da ne razmišlja ni sekunda šta da izabere da prizna samostalnost Hrvatske i Slovenije ili da ne ugrozi stvaranje EU. Bira samastalnost Hrvatske i Slovenije. A EU kad uspije, uspjeće.
Onda stupa na scenu Klinton administracija koja se stvarala decenijama i konačno dobila priliku da formalno postavi i predsjednika USA.
Koliko je Klinton administracija išla đonom i preuzela formalne ingerencije drugih službi USA ostaće zapamćeno 1993-1995 specijalno na Balkanu.Kasnije u Afganistanu 2008-2011.
Gospođo Braun Vi vjerovatno ne znate kada su su Klinton administrativci pojavili 1993 u Zagrebu u USA ambasadi naređujući čak i samom Ambasadoru šta da radi , kome da daje novac, koga da angažuje itd.
Kap je prelila čašu kada su naredili agentima CIA određene krajnje problematične i neshvatljive operacije potpuno suprotne interesima i analizama USA . Tada nastupa opšta tuča klasičnog Balkanskog-kafanskog  tipa . Veliki broj personala završava  u bolnici. U jednom trenutku se čak traži odobrenje od Vašingtona za traženje pomoći za uvođenje reda.
Plan Klinton administracije je bio da iskoriste Hrvatsku za neke svoje prljavštine i vrbuju direktno Miomira Žužula i preko njega Sanadera, ali Njemačka ipak dokazuje da je to apsolutno njena interesna sfera. Znamo šta im se desilo, a Hrvatska je doživjela  kao zemlja par vrlo neprijatnih poniženja zbog istih od strane Njemačke. Ozbiljna USA administarcija nikad ne bi ušla u besmisleni unaprijed izgubljeni sukog, koristeći neograničene novčane i ljudske resurse USA da postavi Žužula i Sanadera na vlast sa sigurnim katastrofalnim padom. To je samo mogla da uradi Klinton administracija za smiješne novce za ovakve stvari. Uostalom –  pitajte gospođu Kolindu Grabar Kitarović(poštovanje za istu), ona je bila ministar vanjskih poslova i zna sve.
Ne treba insistirati na usitnjavnjui već malih državica, već na brzom i velikom ukrupnjavanju. Treba se napraviti država koja bi uključivala makar tri veća naroda , da bi se smanjio rivalitet. Znači Grčka, Bugarska, Bivše republike Jugoslavije, Albanija i ako je moguće Rumunija , Mađarska i Moldavija.
Dvodomna skupština , zvanični jezici  – engleski i jezik na teritoriji države članice.
Dobili bi državu veću po teritoriji, broju ljudi, strateški vjerovatno najvažniju u Evropi i potrli bi sve sukobe unutar, a što je najvažnije smanjili bi ogromne troškove administarcija i naravno ovolika država bi lagano u današnjem svijetu mogla izdejstvovati, uz pravilno planiranje i upravljanje i fenomenalan položaj, mnoge povlastice u biznisu.
Kao i svaka pozitivna ideja koja može dovesti do napretka u bilo kojem dijelu svijetu ova ideja i dan danas zauzima bitno mjesto u stvaranju Novog Svjetskog Poretka, ali naravno imamo opstrukcije.
Ideja poznata kao G6 izgleda slično(prevara) , ali je osuđena na propast i naravno predstavlja opstrukciju Njemačke koja ju je plasirala preko gospodina Lukšića.Nemoguć bi bio suživot i rivalitet dva prilično jednaka( po broju ljudi) naroda Srba i Albanaca uz prisustvo značajno manjih . Pet ili više tolikih i većih bi neutralisao rivalitet Srba i Albanaca (  i svježe rane )  i doveo bi do zdrave konkurencije u novoj velikoj državi.
Ovo bi  bio direktan udarac EU. Ali EU su već u takvim problemima da se već razmatra podjela na elitu i poslugu. Naravno i Rusija ne bi bila zadovoljna jer gubi svoje satelite na Balkanu koje je unovčavala kada god bi joj zatrebalo nešto. Vjerovatno ni Kina ne bi bila previše srećna jer ovakva država sa blizu 100 miliona stanovnika u Evropi i vrlo obrazovanim i stručnim ljudima bi konkurisala proizvodima  – njoj. Prosječna plata u Kini danas oko 450 dolara u ovoj državi oko 375, a šta ćemo sa izvanrednim položajem i infrastrukturom?
Ovo je vrlo iscrpna i veoma duga analiza za koju nemamo dovoljno vremena , koja je potrvrđena sa ekonomskog i političkog stajališta od strane zemalja Jugoistočne Evrope i USA.
Puno pozdrava sa puta ka USA.

Comments

 1. Guybrush Treepwood says:

  Au, jebenti, reko bi covjek – paranoja neka, ali samo na prvi poged.
  Oce li bit jos?

 2. e ovo su tekstovi !

 3. Papa. Vatikan, Mason, cetvrti rajh pod shifrom Klinacton, ko ce drugi?
  Koji Srbi. ma ajde! Urota protuv, Srba, nego shto?
  Pitajte cojeka kako mu je ime. Sto da mu izmakne Nobelovka za mir u cvijetu?

 4. uf … ovo je dobrooo . Ko misli drugačije neka nam napiše tekst a ne KRC komentar !

 5. najbolji tekst koji pročitah.

 6. Bolje ovo nego ja !

 7. Guybrush Treepwood says:

  Ko pise ovo?

 8. Odlično , ali nije za mase . Pisano je namjenski . Neko bi trebao da se prepozna ?

 9. Ko ovo piše ?

 10. pozdrav iz Londona says:

  Sjajno … mada ne dovoljno iskreno !

 11. pozdrav iz Londona says:

  ovaj krc je u Americi … samo mijenja NIK

 12. kakve se sve odje tablete dijele za dzabe, ovoga blagostanja nasvijet nema.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: