Velika akcija policije u BiH protiv Keljmendija, narko-boss pobjegao u Crnu Goru

“Ja znam da sam čist pred zakonom i pred bogom”, kaže kontroverzni kosovski biznismen Naser Keljmendi. “Za svojih 54 godine nikad nijesam radio drogu niti me to ikada interesovalo. Spreman sam da odgovaram jer nikome ne mogu reći da ne vodi istragu protiv mene”, priča kosovski biznismen. (12.12.2011.)

DPS se i dalje ponosi finansijskim angažmanom Keljmendija tokom referendumske kampanje 2006. godine. “I ranije smo rekli da, između ostalih, poštujemo odnos birača prema državotvornom projektu, koji su iz dijaspore samoinicijativno došli u Crnu Goru da glasaju na referendumu i organizovali druge da pomognu ostvarenje istorijskog uspjeha obnovu državnosti Crne Gore”, kazao je  portaprol DPS-a Časlav Vešović. (06.06.2012.)

Više stotina pripadnika SIPA-e (bosanskohercegovačka državna policijska agencija) učestvuje jutros u jednoj od najvećih policijskih akcija u BiH usmerenih protiv više grupa koje su se bavile organizovanih kriminalom.

Pretres se vrši, između ostalog, i u objektima u vlasništvu Nasera Keljmendija, jednog od osumnjičenih u akciji protiv organizovanog kriminala, piše sarajevski portal Klix.ba. Ovaj portal javlja da je Keljmendi izbjegao akciju pobjegavši u Crnu Goru.

“Prema dostupnim informacijama bliskim istrazi, pripadnici SIPA-e prema nalogu Odjeljenja za organizovani kriminal Tužilaštva BiH vrše pretres više objekata u Istočnom Sarajevu i Sarajevu”, piše Klix.ba.

U akciji je ukupno uhapšeno oko 20 osoba. Prema navodima ovog portala, akcija je usmjerena protiv više osoba koje su učestvovale u ubistvima i razbojništvima, a jedan od objekata u kojima se vrši pretres je i objekat “Casa Grande”, vlasništvo Nasera Kelmendija, jednog od osumnjičenih u akciji protiv organizovanog kriminala. U Sarajevu je pretresen i stan u ulici Marka Marulića.

Na podučju Istočnog Sarajeva tokom noći slobode je uhapšeno više lica koja se dovode u vezu sa neriješenim ubistvima koja su se dogodila proteklih godina na ovom području, saznaje Srna.

Osobe koje su uhapšene tokom noćašnje policijske akcije na području grada Istočno Sarajevo, dovode se u vezi i sa drugim krivičnim delima, kao i sa Darkom Elezom, kojem je Apelacioni sud u Beogradu prošle godine potvrdio presudu kojom je osuđen na devet godina zatvora.

seebiz.eu

Comments

 1. “DPS se i dalje ponosi finansijskim angažmanom Keljmendija tokom referendumske kampanje 2006. godine”

  Jebeeeem ti…

 2. Jasno je kao dan (posut praskastim cesticama) da je ovo sve usmjereno pprotiv nam drzavnosti, samobitnosti, one zastave na Ist Riveru, te protiv nasih strateskih investitora.

 3. Sad će za njim i ona dvojica Smradončića i Milov Donje Veš- ović. Bosna čisti svoju zemlju. Blago nama

 4. Prošli put je donirao novac za vrtić zbog divlje podignutoh hotela.
  Kako je sad ovo ozbiljniji slučaj, neka izgradi vrtić, i mirna Bosna(Crna Gora).
  Novcu se ne gleda u zube, važno je da se ulaže-pravilno kažu Milo i drugovi mu.

 5. Stize i demanti ove vijesti, kakve su ovo igre, pasovi i centarsutovi. Sto bi reka jedan stari Cetinjanin, ne zna se ko je s kim.

 6. Juce je bio u Grandu sa svojim prijeteljima iz ANB.

 7. Najsigurnije mu je u Crnu Goru. Da sam ja on, ne bih nikad trazio sigurnije mjesto na svijetu.

  • Tengo un bulo bien blindado
   Dentro de un barrio privado
   Tengo perros adiestrados
   Y un botón bajo el colchón
   Vivo tomando pastillas
   Porque tengo pesadillas
   Con los negros de la villa
   que me atacan en malón

   y son tantos pero tantos
   que van a taparme el sol
   de pensarlo me da espanto
   y me encierro en mi mansión
   y son tantos pero tantos
   que no los puedo evitar
   de pensarlo me da espanto
   yo me voy pa Pinamar

   ya no salgo a ningun lado
   si lo hago voy custodiado
   previamente camuflado
   como uno del montón (¡Viva Perón! :))
   no soporto ocultarme
   yo nací pa mostrarme
   y en la jeta refregarles
   lo que tengo lo que soy
   ——————————

   yo me voy pa Pinamar!
   Samo, pjesma je malo zastarjela – sad i ovi iz Pinamara izručuju. Ostala je samo Budva.

 8. Војин Николајевич says:

  http://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Keljmendi-i-Gasi-za-ubistvo-Cele-platili-30000-evra-158330.html
  Izvor “Nezavisnih” blizak istrazi otkrio je da je prvo ime akcije bjegunac Naser Keljmendi, jedan od najpoznatijih narko-bosova u svijetu.

  Naš izvor objašnjava da je Keljmendi osumnjičen da je, zajedno sa Muhamedom Alijem Gašijem naručio ubistvo Ramiza Delalića Ćele u junu 2007. godine i platio ga 30.000 evra.

  “Keljmendi i Gaši organizovali su ekipu profesionalnih ubica iz Šapca, predvođenu Strahinjom Rašetom, koji je izvršio i niz drugih ubistava u Istočnom Sarajevu.

  400 policajaca učestvovalo u akciji
  25 privedeno
  43 osumnjičenih
  30 lokacija pretreseno u akciji
  “Nezavisne” saznaju da su u akciji kodnog naziva “Lutka” uhapšeni Bojan Cvijan, bivši šef Odjela za narkotike u SIPA, te Marko Krajišnik, Vladan Parađina, zvani Medo, Dragan Obućina, Ljubiša Lalović, zvani Kec i Davor Mandić.

  Uhapšeni su još i Benan Dorić, Sead Robović, Ahmet Spahić, N. Tahirović, Azim Kajević i njegova supruga, S. Glamoč, Elvis Zlatić, Dragan Jevtović, M. Čaušević, B. Halilović te Dragan Vujčić, zvani Picola.

 9. Војин Николајевич says:

  Ministarstvo sigurnosti BiH demantovalo pisanje Vijesti

  :))
  Ministarstvo sigurnosti Bosne i Hercegovine demantovalo je danas pisanje Vijesti prema kojima je ministar Sadik Ahmetović izjavio da je Naser Keljmendi, čija je imovina u srijedu pretresena, u Crnoj Gori.
  – Mi nemamo ta saznanja ali u svakom slučaju policijske agencije BiH sarađivaće sa crnogorskom policijom vezano za ovu akciju tako ako se nešto eventualno utvrdi mi ćemo zvanično to saopštiti. Za sada nema zvaničnih potvrda – rekao je portparol Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine Admir Malagić Pobjedi. jesti su objavile u srijedu na svom portalu da je ministar Sadik Ahmetović navodno izjavio da je Keljmendi u Crnoj Gori, ali pri tome nije objavljena navodna izjava kao ni informacija u kojoj prilici je i kada ministar izjavio to što Vijesti tvrde da je izjavio.

  Izvor: Pobjeda.me

  • Војин Николајевич says:

   Ово је шоу!

   Министарство сигурности БиХ демантовало писање подгоричких Вијести на захтјев Гласа Чепурака.

   Ха, ха, ха

   • Војин Николајевич says:

    А да ли је Министарство сигурности БиХ реаговало и у случају истог таквог писања, али од стране бањалучких Независних новина!?!

    Nezavisne novine
    Nikola Morača, Almedin Šišić – 12.09.2012 21:00

    Ahmetović: Keljmendi u Crnoj Gori

    Sadik Ahmetović, ministar bezbjednosti BiH, izjavio je juče da bezbjednosne agencije u BiH raspolažu informacijama da je Naser Keljmendi, čovjek sa “crne” liste Stejt departmenta, prebjegao u Crnu Goru.

    Ahmetović je o akciji “Lutka” izjavio da je riječ o jednoj od najvećih akcija u postdejtonskoj BiH.

    “Ova akcija neće završiti danas već će trajati i narednih dana. Mislim da je ovo jedan od najvećih udaraca organizovanom kriminalu u BiH i umnogome će doprinijeti smanjenju stope ove vrste kriminala”, naveo je Ahmetović.

   • Војин Николајевич says:

    http://www.startbih.info/Novost.aspx?novostid=7980
    Keljmendi jeste u Crnoj Gori
    Sarajevo, 12. septembra (s. a.)
    Bosanskohercegovačke agencije za provođenje zakona raspolažu s informacijom da je Naser Keljmendi, čovjek sa crne liste State Departmenta zbog trgovine drogom i drugih krivičnih dijela, prebjegao u Crnu Goru, potvrdio je danas Feni ministar sigurnosti BiH Sadik Ahmetović.

   • Војин Николајевич says:

    Глас Чепурака…

    Ministarstvo sigurnosti BiH demantovalo tabloid Vijesti
    SARAJEVO – Ministarstvo sigurnosti Bosne i Hercegovine demantovalo je u srijedu tvrdnje tabloida Vijesti koji izlazi u Podgorici prema kojima je ministar Sadik Ahmetović izjavio da je Naser Keljmendi, čija je imovina u srijedu pretresena, u Crnoj Gori.

    Uprava policije: Naser Keljmendi nije u CG
    PODGORICA – Uprava policije je saopštila da “Crna Gora, do sada, nije dobila zahtjev u odnosu na policijske aktivnosti koje se realizuju u regionu, a u vezi sa licem N.K.”. – Po informacijama kojima raspolažemo ovo lice se ne nalazi na teritoriji Crne Gore – navodi se u saopštenju Uprave policije.

 10. Војин Николајевич says:

  Глас Чепурака је потпуно откачио, ха, ха, ха

  Ахметовић је, очигледно, своју изјеву дао за агенцију ФЕНА. Дакле, невјероватни Кусовац је требао демантовати “таблоид ФЕНА” :))

  http://www.fena.ba … 12.9.2012. (13:05). AHMETOVIĆ: AGENCIJE RASPOLAŽU INFORMACIJAMA DA JE KELJMENDI PREŠAO U CRNU GORU.

  F E N A
  Federalna novinska agencija – FENA utemeljena je Uredbom Vlade Federacije Bosne i Hercegovine studenoga 2000. godine.
  Direktor agencije je Faruk Borić,
  zamjenik direktora je dr. sc. Marko Dragić,
  glavni urednik je mr. sc. Zoran Ilić
  zamjenik glavnog urednika je Mustafa Borović

 11. Дарко Шарић, Звездан Терзић, Станко Суботић,Такшин Шинаватра, Насер Кељменди…

  Не знам ко пјева, али има нека прикладна турбогорска пјесма:

  Отворена за свеееееее
  Црна Гора зове тееееееее
  Отворена за свееееее
  Црна Горо волим тееее!

 12. SDA napala sirotog Kelmandia samo zato sto je u dilu sa Radoncicem a ne sa njima. SDA preferira domace kriminalce ali ne i strance.

 13. perfect stranger says:

  “UHIĆENJE dvadesetak osoba iz narko miljea u BiH, dio je opsežne istrage koju je na području zemalja regije inicirala američka DEA, a provode je policije i sigurnosne službe BiH (Republike Srpske) i Srbije.”

  http://www.index.hr/vijesti/clanak/mafijaska-uhicenja-u-bih-vode-prema-bivsem-politickom-vrhu-crne-gore-akciju-inicirala-americka-dea/636697.aspx

  • Војин Николајевич says:

   Часлав од ДПС ће устврдити да је ово,,, удар на независност Црне Горе.

   Мишко ће пронаћи у том тексту елементе који не служе развоју добросусједских односа Црне Горе са хрватским порталима:)), а Глас Чепурака назвати индекс.хр таблоидом.

 14. DEA nije naivna, ali nije ni ANB (Acova Naoruzana Banda) …

 15. VIJESTI > BIH
  29.08.2012. | PIŠE: Redakcija
  REAGIRANJE
  Fahrudin Radončić je lično odobrio ubistvo Ramiza Delalića Ćele
  Radončić Ćelino ubistvo podmeće Bakiru Izetbegoviću. Ja, kada se dogovaralo Ćelino ubistvo, nisam sjedila sa Izetbegovićem, nego sa Radončićem, , tvrdi nekadašnja zvijezda Avaza i Alfe

  Cijenjena redakcijo,
  Čitajući vaš list, uvjerila sam se da ima prostora i za one kojima Fahro Radončić uskraćuje odgovor na njegove laži i klevete, te vas stoga molim da objavite i moje reagiranje na tekst objavljen u Avazu 28. avgusta 2012, na 4. stranici, u kojima Radončić, naslućujući kraj, panično brani Nasera Keljmendija. Znam da Avaz neće.

  Ne želim se osvrtati na njegova politička podmetanja, niti braniti bilo koga, ali sam dužna reći sljedeće: Fahrudin Radončić je lično odobrio ubistvo Ramiza Delalića Ćele. Naser Keljmendi je nosio novac. Ima ih još nekoliko koji su direktno bili uključeni u ovu likvidaciju, ali o tome sada ne želim govoriti. Ovo tvrdim već dvije godine, o tome postoje brojni dokazi i spremna sam to ponoviti svima onima koji se usuđuju pokrenuti ovaj slučaj. Radončić Ćelino ubistvo podmeće Bakiru Izetbegoviću. Ja, kada se dogovaralo Ćelino ubistvo, nisam sjedila sa Izetbegovićem, nego sa Radončićem i ostalim pobrojanim. U kontaktima s Ramizom Delalićem Ćelom, isti mi nikada nije pominjao Izetbegovića, ali jeste dokumentaciju o Radončiću kojom dokazuje njegovu ratnu ulogu, odnosno saradnju s neprijateljem. Pred više svjedoka. Radončić dalje tvrdi da sam “kompromitovani svjedok koji je već morao platiti 10.000 za klevete iznesene o njemu”.

  Prvo, nikada nisam izgovorila nijednu laž o Radončiću. Nikada nisam dobila presudu, niti sam ikada uplatila ijedan fening odštete ovom “moralnom kepecu” i ljudskoj ništici koji bi se usudio od mene uzimati novac, iako zna da ni ja ni moje dijete nemamo hljeba da jedemo. Ne bi me iznenadilo da je upravo on utjecao na odluku Suda u kojoj je, nakon što sam tražila svoj novac (zarađen kod njega) i svoj stan, sudija bez imalo časti i obraza odgovorio kako “dječija prava nisu relevantna za donošenje rješenja kojim se odbija Vaš zahtjev”, pri tome potpuno ignorirajući nalaz vještaka koji je izjavio “da sve što posjedujemo ja i moj suprug je legalno”. Drugo, pokušaj moje kompromitacije i diskreditacije od strane Fahrudina Radončića, Olega Čavke, uz nerazumnu asistenciju Bakira Hadžiomerovića, nastao je baš onog trenutka kada sam progovorila o ubistvu Delalića i uzimanju mita od strane tužitelja Čavke, a od svog svjedoka pokajnika. Bila sam kurva, mafijašica, crna udovica, žena koja je dijete podmetnula svom mužu i šta sve ne. Slične stvari su se govorile i u sudnici, pa se ponekad pitam gdje su ti ljudi koji će bar moje četverogodišnje dijete zaštiti od montiranih svjedoka, korumpiranih tužilaca i monstruma kakav je Radončić. Istovremeno, Naser Keljmendi je bio ugledni biznismen, pa potom sitni kriminalac, a nedugo zatim osvanuo na Obaminoj crnoj listi. I sve ono što sam ja govorila, potvrdilo se kroz ovu listu. Valjda sam ja instruirala Baracka Obamu da ovog bjelosvjetskog ubicu stavi na crnu listu?! Ja sam, eto, kompromitirani svjedok, a Keljmendi je ugledni biznismen sa crne liste. Šta god ja bila i kako god me Fahro i Čavka nazivali, ja ću ipak svjedočiti o njihovim nedjelima.

  Fahro, pročitah, već zna scenarij hapšenja Nasera Keljmendija. Zna, jer su on i Čavka dvojica scenarista hapšenja Zijada Turkovića i montiranja optužnice. Čavka, dok je uručivao dokazni materijal, zaboravio je Fahri reći da istražni materijal ne sadrži 17.600 stranica, nego svega tristotinjak. Ove hiljade su nastale dok je čuveni “haker iz Breze” duplirao stranice dokaznog materijala, kako bi, valjda, otežao odbranu, a slučaj napuhao. U tekstu Fahro također navodi kontakte Zijada Turkovića sa Amirom Zukićem. Zukić nam je komšija i (nažalost) bili smo prinuđeni kontaktirati s njim. Međutim, zanimljivo je zašto Fahro i oni koji su mu dostavili te snimke “zaboravljaju” spomenuti kontakte Zijada Turkovića i Kemala Čauševića, koji su školski drugovi. Bolji poznavaoci prilika znaju odgovor na ovo pitanje: Čaušević je dugogodišnji zaštitnik Keljmendijevih i Fahrinih poreznih utaja. Pomenuću samo uvoz Keljmendijevog blindiranog automobila iz SAD-a, ocarinjenog u Zenici, za nevjerovatno mizernu cijenu. Valjda će neko upitati Čauševića kakva je njegova uloga u tome, a možda je to ispričao i Ziki na jednom od hiljade snimljenih razgovora. Fahro, zaslijepljen od straha zbog hapšenja (i svog i Keljmendijevog) nije čuo da je na sudu dokazano da u našoj kući nisu pronađeni prislušni uređaji, nego ometači signala koji su se nalazili u sastavu blindiranog audija. O tome od koga smo ga kupili postoji uredna dokumentacija, a ja tvrdim pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću da nam ga nije poklonio rahmetli Alija, a pogotovo ne AID, niti su nam u kući pronađene bilo kakve akreditacije. I za to postoji dokaz: potvrda o oduzetim predmetima.

  No, Fahro je, evidentno je, u strašnoj panici. Svi mi koji ga se ne bojimo smo kurve, kriminalci, a on je jedna poštenjačina kojoj je upravo SDA dala početni kapital, a potom Keljmendi “začepio” njegove rupe kako bi sagradio tornjeve, i to novcem zbog kojeg se nađe na crnoj listi. Bilo kako bilo, a s obzirom na nedostatak moralne svijesti svih onih koji su čitali tekstove napisane o meni, mom mužu, mome djetetu, ovaj karcinom bh. društva, u liku Fahre Radončića, neće me preplašiti i ušutkati. Zemlju ću okrenuti i dokazati da je direktni naručilac ubistva Delalića, da je sudjelovao u montiranju optužnice protiv Turkovića, da je Oleg Čavka uzeo mito u iznosu od 30.000 eura od Isljama Kalendera, pa potom Turkovića optužio za njegova ubistva i sve ono zbog čega sam na stranicama Avaza kurva, mafijašica, crna udovica…

  Do tada, žaliću Fahru zbog njegovog duševnog stanja i neopisivog straha, a organima gonjenja predlažem da ga pitaju ko je ubio Ivu Pukanića, Muzafera Kalića, s kim se kupao na bazenu u Radon Plazi, gdje je boravio čuveni kriminalac po nadimku Japanac i o čemu su razgovarali on i Fahro, po čijem nalogu je u BiH došao Željko Milovanović itd. Dakle, do tada ljubazno molim “časnog” utemeljitelja neka nam on otkrije ko ga štiti od istraga (za Čavku sam dostavila već dovoljno dokaza), čiju akreditaciju on krije ko guja noge, zašto se plašio Delalića i zašto se mene plaši? Zaista mu neću ništa! Samo ću svjedočiti. I o njemu i Čavki i Keljmendiju! I “kompromitovani” imaju pravo na svjedočenje. A dokle god me Avaz kompromituje, ja sam zadovoljna, jer tako svima pokazuje koliko je prestravljen.

  Šejla JUGO – TURKOVIĆ

  • Војин Николајевич says:

   Зато су “Фахро” Радончић и “Срђа” Кусовац, први- будући пројектовани власник, а други- вјечни уредник Гласа Чепурака, на истим таласним дужинама.

   Да ли ће се и у ЦГ акција звати Лутка, са насловне стране:))

   Елем, гласноговорници кроз уредништво виртуалних Чепурака, као и будући власници Гласа Чепурака, требају у хору са Мишком и Чаславом да ово са Н.К. :)) третирају као удар на независност, који није санкционисан Уставом ЦГ, као нeпожељна, такорекућ- непријатељска активност. :))

   Ко се ово мијеша у изборе, ДЕА или претпостављена нестварност, питање је сад?

 16. Nije u CG veli uprava policije. Upravo smo ga ispratili.

 17. Nije Naser sto mu zbore nego vitez Crne Gore povika Vesovic. Nije DlAka D. sto u zbore nego vitez Nemanjin!E sad vidite_sto je moralno danas?!Ko prima radije pokajnike(NOVAC)?!PO meni njih dvojica su isti ama bas isti kao i ustanove koje ih stite!!!!

 18. OPOJNA

  Nije ovo onaj Naser,
  što je s Titom vino pio,
  jer da nije ljudski zaser,
  nikada se ne bi krio ……

  Taj sa drogom veze nema,
  kao ni ja sa vinjakom,
  opojna nam slična šema,
  po zasluzi Bože svakom …..

  Valjda hoće biti tako,
  meni dane ti produži,
  njemu neka bude lako,
  da zatvorske dane služi …….

  • Војин Николајевич says:

   Da, da, Fantome…

   Тито, Насер и Нехру, бјеше некад, а сада …:))

   Фахро, Насер и Срђа, а изнад њих- двометарско божанство локалних илузија:)))

 19. Ovakvim komentarima samo rasćerujete strane investitore i strateške partnere, a bez novog, sviježeg kapitala i ulaganja nema ekonomskog naretka, novih radnih mjesta, razvoja…
  Svaki čovjek je nevin dok se pravosudno ne osudi, a gospodin Keljemendi nije ni procesuiran, kamoli osuđen. Poštujte novinarske standarde i predpostavku nevinosti. Pogotovo što je i laiku jasno da se slučaj Keljemendi koristi u političkim obručunima u BiH, ali i u Crnoj Gori. Keljemendi jeste po mnogo čemu kontraverzan biznismen ali osim spekulacija nema dokaza da je umiješan u stvari koje mu se pripisuj.
  Eto, i ja bih mogao da vodiom neku Živu istinu samo kad bih bio smireniji i malo realniji sagledavao stvari.

  • E, jesi me nasmijao Zippe, svaka ti čast …….. mi rašćerujemo strane investitore, hahaha ….. evo, neću više ni jednu proslovit’ …… usput, do neba se izvinjavam stranim investitorima, a posebno gospodinu Naseru …….

   • Gospodine Fantom,
    ovo što radite Vi i komentatori slični vama, pa onaj željezarac Vučinić, gospođica Vanja Ćalović i slični, šteti imidžu Crne Gore i uliva strah stranim investitorima. Vi svaku investiciju, svakog strateškog partnera i ulagača gledate sa podozrenjem, pravite neprijateljsku klimu prema njima. Pored SEKE na koju mi nijesmo mogli uticati, to je jedan od glavnih razloga što poslednje dvije godine došlo do drastičnog pada stranih investicija kod nas. Sjetite se samo kampanje koju ste vodili protiv gospodina Šinavatre-bivšeg premijera Tajlanda! Eto, on se sada ponovo slobodno šeta svojom zemljom, a njegova sestra, iz ugledne tajlandske porodice Šinavatra je postala premijer. Da nije bilo onako negativne kampanje protiv njega, isti je svojevremeno bio spreman da uloži milione dolara u Crnu Goru. Zato mu je uostalom i dato crnogorsko državljanstvo. Ali, vama niko ne odgovara: osudili ste ga prije suda, smetalo vam je što mu je dato državljanstvo Crne Gore… Da se vi stvarno zalažete za multikultoralnost, multietničost, multivjersku toleranciju – kako navodite u pojedinim komentarima, makar zbog toga bi podržali Šinavatru kao crnogorskog državljanina. Kako je stvorena koloniju Rusa u CG, tako je mogla biti stvorena kolonija Tajlanđana ili Kineza npr., što bi doprinijelo još većoj, svega multi.

   • Izvinjavam se i gospodinu Šinavatri, a ujedno poručujem stranim investitorima da se od mene ne boje …… za Ćalovićku i Janka ne garantujem, ali obećavam da ću svakog budućeg stranog investitora pozvati na rakiju, pa ako dođe, dođe ….. ako ne dođe, sam je kriv ……

   • Sve mi se čini da bi Vi pozvali na rakiju ove nove partnere iz Aterbedžajna ili Ujedinjenih Arapskih Emirata.
    Zašto baš njih, i zašto baš na rakiju?
    Nijeste Vi baš toliko naivni, pozivajući ih na rakiju Vi bi u stvari nastavili sa malo lukavijom kampanjom ćeranja, jer dobro znate da je alkohol u Islamskim zemljama najstrožije zabranjen i predstavlja uvredu za njih. No, Beogradske ekspoziture i agenti u CG među koje ubrajam i vas, čas grubo i primitivno, čas veoma lukava rade sve kako bi uništele Crnu Goru, ali vam ja garantujem da vam to neće proći – prozreli smo vas.

   • E, neću Zippe bataliti rakiju, pa makar ni jedan Azerbedžanac ne kročio u Crnu Goru, ili me CIA pozvala da im budem agent za dolarsku platu …… :))

   • Samo dobro se stvari odvijaju ……. kad sam ‘92 bio u onih 4%, proglasiše me avetinjakom i izdajnikom ….. danas me ti proglasi beogradskim agentom i rušiteljem Crne Gore …… ih, doguraću ja i do četnika …… :))

   • Ih, kasniš(te) Fanrom. Ja sam se na vrijeme prestrojio i još prije ohahaha sam postao četnik. Dakle:
    Stiže meni e-poštom ponuda da budem bloger na PCNEN-u. Nijesam poznavao nikog iz redakcije, ponudu su mi poslali nakon čitanja mojih komentara na tom portalu. U toj ponudi mi kažu da u zaglavlju bloga treba da stoje osnovni podaci o meni.
    Mislim se što da napišem? Tamo sve neki “ugledni” blogeri, u čijem zaglavlju piše: “novinar, NVO aktivista, Direktor, osnivač, učitelj novinarstva, Univerzitetski profesor…”
    Malo prije toga sam primjertio da mi na bankovnom računu stižu uplate iz Beograda od nepoznatih ljudi i organizacija, a sve više ljudi vidjelo je u meni četnika, ne mali broj onih koji su me uvijek smatrali Turčinom.

    Tada ja(a to je bilo prije 4-5 godina) dobih ideju kako da opišem sebe u zaglavlju bloga, što i dan-danas stoji:

    “Po profesiji sam izdajnik iliti strani plaćenik. 90-tih sam radio za CIA, Vatikan, Teheran i Kominternu. Sad sam plaćenik Beograda. Od nekadasnjeg ustaše i mudžahedina postao sam četnik. Opet, neki kažu i da sam Turčin, iako ne znam nijednu tursku riječ.”

   • Znam da kasnim ……. neki đaci ka’ što si ti, brže savladaju gradivo, a neki ka’ što sam ja, vazda su ponavljači …… :))

  • Svaki čovjek je nevin dok se pravosudno ne osudi, a gospodin Keljemendi nije ni procesuiran, kamoli osuđen.
   Cekajuci da dps/sdp pravosudje osudi ne samo keljmendija vec i sve slicne biznismene tad u cg nebi niko ista progovorio osim da svi budu tek slijepi poslusnici cg rezima i njegovih sateliti.CG pravosudje od svog postanka pa sve do danas, osim formalnog postojanja ukljucujuci istrazne organe nema niti jedan opravdan razlog da ima funkciju kakvu ima u danasnjoj CG.To sto neko vjeruje u takvo postojanje je sustinsko podrzavanje aktuelne vlasti.Vlast bira pravosudne i istrazne organe a finansira se od ko zna koga tako da je krug potpuno zatvoren.

   • Ratko,
    ja se sprdam upravo na račun gore iznesenih teza koje nam svakodnevno propagira režim i njegove udarne novinarske pesnice poput Šukovića, učeći nas: “kulturi, poštovanju prava, zakona i dobrih običaja”.
    20 godina je npr. od deportacije BiH izbjeglica, a po tom, njihovom rezonu, događaj ne bi smjeli komentarisati jer niko nije osuđen.
    Ubistvo Duška Jovanovića takođe, osim akjo ne računamo da je “pravdsa zadovoljena” osudom Damira Mandiće.
    Ubistvo Slavoljuba Šćekića…
    itd, itd.

   • Posto nismo bili u ratu niti je bilo proglasenje ratnog stanja upravo je CG pravosudje zajedno sa istraznim organima osudilo BIH izbjeglice deportacijom tj smrtnim kaznama.Ratne ostete nisu placane jer nismo bili u ratu ali zato su svi gradjani CG placali sudska poravnanja kao poreski obaveznici sto najbolje pokazuje koliko gradjani CG imaju koristi od ovakvih tzv institucija.Eto samo taj primjer od toliko jos drugih pokazuje koga oni sude i koga oni ne sude.Keljmendi je milijarder pa je docekivan kao pocasni gradjanin a da je dosao u CG sa praznim dzepovima i gladan vjerovatno bi dozivio sudbinu deportovanih BIH izbjeglica.Toliko o institucijama kao sto su pravosudje i istrazni organi.

 20. Milovan Vukov Jankovic says:

  Zaludu je Medo zborio ISTINU u sred CGog parlamenta,
  dugi niz godina, svi su pljuvali po njemu, iz svih tabora,
  sto rece Martin Luter King,
  svako nosi svoj KRST, dok ga ne krunisu za KINGA-KRALJA,
  Medo je KRALJ SA KRUNOM, dosta je nosio KRST LAZOVA.

  • Neka Milovane, ne avetaj ……. nemoj se zamjerat’ Zippu …… gos'n Keljmendi nije ni optužen, a kamoli osuđen kao prestupnik ……. trenutno ga samo Bosanci traže da mu nešto šapnu …..

   • Medojević je kolumnista Zemunskog klana, plaćenik Beka – što će reći Beograda. Strateško partner Subotić ga je raskrinkao, a Šuković dotukao.

   • Aoo, neka što pravim milion pravopisnih grešaka već griješim u kucanju još više. Ko može čitati ovo što pišem taj stvarno ima debele živce, potpuno sam obnevidio.

   • E, jebi ga Zippe …… mlad je da bi bio Titov komunista, pa mu je jedino ostalo da bude zemunskoklanski kolumnista ….. :))

 21. Milovan Vukov Jankovic says:

  Martina Lutera Kinga i Mandelu, su za krst prikovali,
  mnogi su i Slavka i Meda zakivali i razapinjali i kamenovali,
  kao novinari , tako i oponenti POLITICKI,
  sad ce MEDU I SLAVKU KRUNU NA GLAVU,
  a njma sto su LAJALI, dace po PICKI.

  • Jebi mi mrtva oca, ako nećeš i ovoga puta Meda glasat’ ……. mora da si dozingovan, bez obzira što danas nijesi sa mnom pio šljivu iz Andrijevice …… a, doobraaa lii jeee pfff ….. :))

   • Milovan Vukov Jankovic says:

    Ne dira oca, laka mu crna zemlja, kad zalupim vrata suprugama i politickim liderima, nikad vise ne kucam na njih, ali se sekunde suzivota sa njima nebi odreka, ni od Karin, Annette, Ulle ili ove strikove Valentine sto je RABIM 26 godina, ni od Miska Perovica, Serba Rastodera, Darka Sukovica, Nebojse Medojevica ili Markovic Markana , jer bih pljuvao po sebe, oni su dio moga zivota i saradnici izvjesni period vremena i drage uspomene, i aktivni sagovornici, ali sam ja ZALJUBLJIVE PRIRODE,
    pa mi je POZITIVNA pri srcu prirasla,
    a kad promijenim suprugu, nikad nijesam isao da se omrsim kod prijehodne,
    no se drzim PASA ZA SPAS.

    Ali nijesam slijep, ni za greske , niti za ZASLUGE, bivsih supruga i saradnika,
    sve vidim i sve cujem,
    ali ne dam MUVA DA PANE NA NJIH,
    jer su to majke moje djece i OCEVI moje CGe, koja j ispala kilava i grbo se rodila,
    ali je Darko Pajevic za EMBRIONE STRUCNJAK,
    kod njega se djeca BEZGRESNO ZACINJU.

    Srdacan pozdrav,
    i bacu tu bocu, Djavo je crni ponio,
    dako zivi docekamo RUJNU ZORU i bezgresno zacece na PROLJECE.

 22. Tajovic Lado, pozitivan 12% says:

  Medojević i poneki njegov podržavaoc obožavaju reći kako je on nešto nekad govorio, kako je bio u pravu ali mu se nije vjerovalo i sl. Inače to je omiljena fraza svima ‘ja sam još davno… eee…’ Samo se zaboravlja druga stvar, njemu ili njima niko nije oponirao zbog toga, niko im nije sporio te tvrdnje koje su usput svima i bile poznate. Konkretno Medojeviću se zamjeralo što je pored pravih stvari iznosio 101 besmislicu i sa njima upravo pravio da i ona prava izgleda kao te 101. Niko nije nasio na više DPS spinova od njega. Medojevića kao ni Perovića niko nije razapinjao na krst već su oni sami sebe ili između sebe zavisno od situacije tako da je sve izgledalo jalovo, blijedo i neozbiljno i upravo im je zbog toga potreban Lekić. Toj neozbiljnosti ova vlast duguje svoju desetogodišnju održivost nakon što je bila poražena 2001. Samo malo ozbiljnosti treba i ništa više.

  • Milovan Vukov Jankovic says:

   Postovani Tajovicu,
   Jedino me ti mozes RAZORUZAT i ostavit nijemog bez KONTRA ARGUMENTA,
   jer uvijek zboris ISTINU, bez obzira koliko ona bila bolna,
   vidis sve BOJE DUGE, za razliku od DALTONISTA,
   kojima je sve CRNO, BIJELO I SIVO,
   a pogotovu ona hovna sto su sami razmazali po CGih krecenih zidova,
   sad traze FLEKE ILI TRUNJ, sto smo mi na zid ostavili,
   a ZRAK smo MOGLI U KOCKE SJECI OD SMRADA NJIHOVIH DJELA ILI PODRSKE TIM I TAKVIM DJELIMA, ali se njima izbrisala “MEMORIJA PAMCENJA” sto rece jedan sindikalista iz KAPa, kad sam SKAPAVA od naZijonalista sa OCNJACIMA I BALOM IZ SKRBAVIH USTA.

   • Војин Николајевич says:

    Tajovic Lado, pozitivan 12% kaže: Toj neozbiljnosti ova vlast duguje svoju desetogodišnju održivost nakon što je bila poražena 2001.

    Ово је тачно!
    Власт је била поражена 2001.г. и ту је био кључ рјешења.
    Идеолошка незрелост и необиљност, потпуно лутање у идеолошкој ускогрудости, су направили систем који је послије тога искуства постао опак и крајње безочан.

   • Војин Николајевич says:

    Међутим,

    и сада да систем падне, послије приличних промјена на опозиционој сцени, могуће је да се нови пораз власти претвори у нешто слично ономе што се десило 2001.г.

 23. Milovane,

  neko skoro spomenu aforizam V. Bulatovića VIB koji je kao igdje karakterističan za Crnu Goru;

  “Politika je kvasac, a narod brašno. Kad hleb uspe, svi hvale kvasac. Kad hleb ne uspe, ne valja brašno.”

  Crnogorski političari se više i ne ustežu, ‘narod je stoka’, ‘ljudi su govna’, ‘čovjek u CG se rađa kao špijun’, ‘crnogorci su kukavice'… Narod ne valja, brašno je nikakvo ali je zato kvasac prva liga, bez mane, samo se pitam šta se više trude oko takvog naroda.

  • Milovan Vukov Jankovic says:

   Kad Danci umijese hljeb od takvog brasna, i dodaju KVASAC-DANSKI AMBIJENT, on se digne do iznad ostalih, i stoje redovi pred “PEKAROM” da ga kupe,
   na ovom Danskom trzistu RADA, dje ima raznih vrsta “BRASNA”.

 24. Војин Николајевич says:

  “Ekonomski ciljevi Demokratskog fronta (DF) amaterska su kopija programa Vlade, jer ono što su pretstavili u svojim principima crnogorska vlast već uveliko realizuje, kazao je poslanik Demokratske partije socijalista Zoran Gospić.”

  Ха, ха, ха,… Копија програма Владе:))
  Ова Влада може имати свој програм све док не добије пар телефонских позива, а тада папирнати програм постаје мртво слово које остаје за цитирање ликовима попут овог госпон Госпића.

 25. nema te sile, ni kvasca koji ce podici brasno i narod sa 12% pozitivnog u sebi, pa da mu ga titraju od jutra do sjutra…12% pozitivan je nepotrebljiv za svako dizanje vec prije svitanja…

 26. Samo kad pogleda covjek Pozitivnu ili jedan dio koliko sam mogao chuti i vidjeti/ Grahovac(Slobodni Savjetnik),Ljuisa G.(Sloodni bankar)_dosta da ova dvojica progovore cinjenicama a ne da prosipaju grbljansku filozofiju da rezim pane istog trena! zASTO CUTE_!_? SAMO KOLIKO JE JOS SPAVACA U POZITIVNOJ KAD SE PROBUDE PAJOVICA UHVATI INSOMIA DA NE SPAVA DESET GODINA I ONDA CE ODLUCNO RECI JA SE VRACEM U NVO SEKTOR A MISKO PROFITERKO CE NASTAVITI U KRNJEM SASTAVU I ODRADJENIM POSLOM ZA SEBE TJ.MAFIJI.
  TROJNI PAKT-3M
  MILO/MISKO/MITROPOLIT. ilEGALNO-LEGALNO-DUHOVNO. KO GOD DOSAO DOBRODOSAO IMAMO PONUDU ZA SVE,A U SLUCAJU DA VAM SE NE SVIDJA IMAMO SPECIJALNU PONUDU DF,SNP,SS. IZADJITE I GLASAJT,PAROLA-NAZAD VISE NEMA KUD- I NE BRINITE SVE SMO ZATVORILI I POKRALI SAD IMA SAMO NAPRIJED

 27. Milovan Vukov Jankovic says:

  Nikad se nista POZITIVNO NIJE PONUDILO CGi,
  osim LSCGe i PzP kratak period,
  sve ove naZijonalisticki, ideoloski i vjerski zatrovani SUBJEKTI,
  su VAMPIRI ZA SISANJE KRVI I KRADJU BOGASTVA,
  i 12% pozitivnog virusa, je dovoljno da ORGANIZAM DOZIVI ORGAZAM,
  kad ove izlizane i rabljene nabije NA Q:RAC,
  i stekne IMUNITET NA LOPOVLUK, NAZIJONALIZAM VJERSKI I IDEOLOSKI FANATIZAM, i izcera VIRUSNE ULJEZE iz zdravih celija ORGANIZMA.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: