Lovćenske straže: Lift me up

Ivanova koritaSavjet mladih Demokratske partije socijalista organizovao je na Ivanovim koritima i Sinjajevini proslavu Dana državnosti.

Kako je saopšteno iz Savjeta mladih DPS-a, oko 600 mladih iz južne i centralne regije iz Podgorice, Cetinja, Nikšića, Danilovgrada, Budve, Bara, Ulcinja, Tivta, Kotora i Herceg Novog  su bili na Ivanovim koritima.

“Druženju na Ivanovim koritima prisustvovali su: Daliborka Pejović članica predsjedništva i predsjednica ŽAD DPS, Vladan Vučelić predsjednik Odbora DPS Glavnog grada, Jovan Martinović, predsjednik opštinskog odbora Cetinje i Aleksandar Bogdanović, član Glavnog odbora DPS Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Mladi iz sjeverne regije su Dan državnosti proslavili u Mojkovcu na Sinjajevini, gdje je bilo oko 150 mladih. Oni su na Sinjajevini, noć proveli u šatorima.

“Od Funkcionera su bili: Dragan Mrdak predsjednik opštinskog odbora DPS Mojkovac, Dejan Medojević, član Glavnog odbora DPS Crne Gore, Ljubomir Sošić i Sonja Damjanović, članovi Izvršnog odbora DPS Crne Gore”, saopšteno je iz Savjeta mladih DPS-a.

U Savjetu mladih kažu “da će ovakvih okupljana biti sve više, kako bi se mladi što više družili i međusobno upoznavali”.

RTCG

Comments

  1. Ovo su lažne Lovćenske straže. Preciznije, ovo su Lovćenski domobrani (liše Daliborke koja je iz zdravog jezgra i rado je viđena kod Jevremovih rodoljuba). Elita je u SDP, PrCG i PoCG. Zna se ko je bio komandant i osnoviča Lovćenskih straža i ko je finansirao i punio bitlen Lovćenskih stražara.
    Ne podmećite. U ovim Lovćenskim stražama ima čak i bivših jataka čiča Dražinih stražara.

    No pasaran!

  2. …kakvo je vrijeme došlo …nekada su se DPS-jugendi sramili sami sebe sto pripadaju toj fašističkoj grupaciji , a danas još žele i da se druže…quo vadis Goro Crna!!!!!!!!!?????

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: