Premijerno, subotom u pet do pet: Demodemolls – Omladinac

insertizspotaOva pjesma i spot odrađeni su bez novca,jedino što smo plaćali su prateći troškovi ; prevoz,pivo,rum ( za mene) ,euro za Đukanoviće 3 mjeseca,sendviči i ostalo, tako da ogromnu zahvalnost dugujem ljudima koji su učestvovali u izradi ove stvari.

Izvinjavamo se svim „velikim” umjetnicima što u spotu nema krvi,noževa,teške mašinerije,iskeženih lica,mučenja,pedofilije,sexa,ničeg užasavajućeg ili satanističkog.
Ovu pjesmu je snimio i producirao Stefan Pantović,dodao joj je gitare i prateće vokale.Muzika i text :Boban Pejović
Spot smo snimili u Podgorici u napuštenom i zapuštenom prostoru bivše kasarne Morača.Kameru je držao Mladen Ivanović,GoPro kameru koja je savršena kao što vidite.Spot je montirao Matija Brajović a u spotu su učestvovali : u spotu su učestvovali :
Mladen Ivanović,Momčilo Radulović,kao biciklista Nikola Krušić,Stefan Strugar,kao trgovac ličnim kartama Dražen Stojović,Nemanja s fotografisanjem,Srećko Popović ,Balša ,Ivo,Stefan Pantović,Bobo,DPS Magaraci prof.Branko Radulović .Scenario,kostim,režija:Boban Pejović

Kada bi vama neko dao grad od 600, 700 hiljada stanovnika da ga vodite i nakon 24 godine vi se obogatite a stanovnici ovog grada propadaju u siromaštvu- šta ste onda vi ? Koliko treba da si duhovno mrtav da te ne dodiruje sve što se dešava u Crnoj Gori,omladinac?
Jedna partija koja na prevaru dobija na izborima bira sudije ali ti nemaš ništa protiv toga jer ti si OMLADINAC ,ti nisi kriminalac,

Ti si omladinac,ti ima da ćutiš! Ko si ti ? Ko tebe šta pita ? Ima da ćutiš i kuliraš.
Ti si kao neki student,studiraš i ne zanima te šta ćeš da radiš kada položiš diplomski ispit ? Nije ni bitno,kad si bio mali bilo je ružno sad je još ružnije ,ti si omladinac i ti tu ne možeš ništa.A i ko tebe šta pita? Studiraj, ćuti i kuliraj.
Ti si omladinac,ti si radna snaga,u najboljim si godinama da radiš …biće plate,polako.Ti si omladinac ti prihvataš Dan zaljubljenih,Noć vještica bez razmišljanja skoro kao NATO,ti si omladinac; kuliraj,studiraj i.. i … ćuti.Ti si običan omladinac iz jednje nezavisne zemlje i hvala Milu Đukanoviću što ima nezavisnu Crnu Goru –zemlju iz koje bi svaki omladinac pobjegao da može,no ne može,hvala Milu što ne može.Ti si omladinac iz Crne Gore i ti ćeš vječno biti mlad ! Za 4 godine ponovo dolaze vanzemaljci koji će da riješe stvari,ti o tome ne treba da misliš,ima ko o tome da misli.Državni dug znači da je država dužna,nismo mi dužni nego Država,kapiraš? Omladinac si ,nema potrebe da se zamaraš nekim ozbiljnim temama,sve je ok, ostaviću broj na dnu texta da idemo na kafu.Postoje mnogo zanimljive stvari na televiziji,postoje dojke,postoje teretane,razne stvari kojima možeš da se posvetiš,ne petljaj se,omladinac,ne treba tebi to ,budi pametan.Kada dolaze opet Piloti?to je divan bend „Leeeeeetoo je bilo kad si otišlaaa,oooOoovo leeeeto mee na teebe podseća” divno ,divni momci.Tu je zabava, i zabava je kad omladinke u pjenu naMore a muzika tuc uc prpru pru pru tititit ptro dud udbbdud tititit — to su žurke,kad omladinke,inače dobre studentkinje u kupaći u pjenu s naočarima a DJ Rijanu pušti — dub bud dub bud bdu bbdu budbdudu ud du du du du .Čemu inače služe omladinke osim da budu lijepe ?
Riječ Omladinac potiče od stare indijanske riječi TukuruTu i prevodi se kao :
Onaj koji sjedi i pije kafu po kafanicama dok mu mafijaši jedu pleme i siluju skvo.To sam vidio jedan naučnik da objašnjava u jednoj emisiji o DPSu kroz vjekove.Sama riječ kaže da omladina,odmara,odmah odmara.Omladina je izgradila onu SFRJ pa i sad ona daje svoj doprinos tako što poslušno ćuti .
.Omladinac treba da proda ličnu kartu ako može jer nema se para- globalna je kriza.Omladinac treba da bude lijep,da mu komšinica ne priča tetki „ Kakvu onaj mali ima frizuru,što je ovo sa današnjom omladinom,trebao bi malo da se sredi” Bruka! Vrlo je bitno da omladinac ne sjekira tetkinu komšinicu.Ne izdvajaj se,budi cool,znam da nije zlatno ,ali nema boljeg,što ćemo sad.Biće bolje kad staše UDG generacija DPSa,jedino oni mogu da nas vode.
Predlažem vam da nikada,nipošto ne zasnivate porodice,i uopšte ne ostvarujte svoje snove- to ima samo na filmu.
Omladinac ne treba ništa da uradi za svoju zemlju,dovoljno je što je student,njegova baba nije ni osnovnu završila a on je student.
Ti si omladinac,nemoj da se miješaš, svi mi znamo da se kolege iz DPSa lako zapošljavaju ,i DPS je stvarno zaslužio da im poklonimo svoju domovinu,sva radna mjesta i resurse … zašto bi ti talasao? Pušti priču,omladinac! DPS vlada 24 godine,treba to znat! Aj ti vladaj 24 godine ako umiješ,ne umiješ,znači treba da ćutiš! Omladinac ,ćuti! Što god da radiš imaš opravdanje,mlad si,ne razmišljaj sad.
Prodaj ličnu kartu,prodaj svoju zemlju

Da bi vam spot bio HD morate ga namjestit na HD ,kliknite na točkić i odaberite 720 HD 

Comments

 1. dokonoscu da dokonost, a no!

 2. Krv mi se ledi u jagodama :D says:

  Pfffffffffffffffffffffffffffff :) ispra mi glavu,posle toga teksta me isprogramira!Ja sam omladinac,ja pijem kafu,ja sam omladinac jeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

 3. Omladinac sam!

  Omladinac sam, tun sam rođen ja,
  plavo nebo zna da ga volim ja
  Mila Đukaaa…
  Omladinac sam, ovo je moj dom,
  tun su moji đedovi davno lance bacili
  mene vezali…

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: