Anonimna poruka svjetskim liderima

Ovo je anonimna poruka iz globalne revolucije političarima, diktatorima i plutokratama širom planete: da li ste iznenađeni globalnom neposlušnošću?

Dozvolite nam da vam objasnimo delikatnu situaciju u kojoj se nalazite: prije više hiljada godina, ljudska bića su počela da evoluiraju. Od tada, naša vrsta je išla mračnim krvavim putem, koji je doveo do izolacije ljudi osuđenih da žive u strahu zbog neznanja.

Znanje, etički i tehnološki razvoj uvijek je uslovljavala elita i njeni ratovi, koja baš kao u orvelovskoj metafori, nije učinila ništa sem perpetuiranja vertikalnih i opskurantiskih društvenih spletki.

Mi smo stigli do 21. vijeka naše ere, nakon dva svjetska rata, prihvatajući mogućnost nuklearnih sukoba sa osiguranim uzajamnim uništenjem.

Njihovi takozvani ekonomisti i intelektualci, pošto su objavili da je to “kraj priče”, činilo se, više nego ikada, da je potraga za poštenijim poretkom besmislena. Uvjereni da su dovoljno usporili naš racionalni razvoj, oni su nas pustili da nastavimo sa modelom progresa čiji jedini cilj je više nego ikada prije bio da ih učinimo još bogatijim i moćnijim.

Međutim, oni nisu uzeli u obzir da pravi ljudski duh odbija da pogne glavu, uvek.

Dok su vjerovali da su nas potpuno nadvladali upotrebom ekonomskih šokova, naša vrsta je evoluirala na nov način. Služeći se isključivo moćima kulture i slobode, mi smo na nov način upotrijebili one tehnološke resurse koji su ponikli iz našeg genija i koje su nam oni dali isključivo sa potrošačkim namjerama.

A mi smo nadogradili, poboljšali i imunizovali naše snage, operacije i efikasnost. Mi apsorbujemo njihove taktike, tehnike i moć ubjeđivanja da bismo formirali sopstvena sredstva, snove i izazove.

Danas, nenasilna revolucija se širi planetom kao izazov za njihovu represiju i oni besramno pokušavaju da uguše našu slobodu izražavanja.

Konačno, informacija je dosegla kritičnu masu, ekplodirajući u melting-potu glasova čije nove želje i potrebe ne mogu biti pokrivene njihovom starom paradigmom. Sada, fizički i digitalno međupovezani, mi formiramo ogromnu kolektivnu svijest.

Možda će njihovi korporativni mediji prećutati ono što se dešava, ali oni nas više ne mogu prevariti.

Oni mogu privremeno da zaustave neke tačke ali proces će nastaviti da traje nezaustavljivo i stalno se mijenjajući. Sada nije važno koje mjere će preduzeti da bi pokušali da nas neutrališu: što više nasilja, cenzure i prepreka postave pred nas, to će više otkriti sopstvenu slabost.

Sa svakog mesta na Zemlji, sa različitim idejama i iz različitih uslova, postojale su, postoje i postojaće žene i muškarci koji se protive pretenzijama ne baš demokratskih i poštenih vlada. Nakon milenijuma patnje, naša vrsta je ustala i više nikada ništa neće biti isto.
Njihova totalitarna igra se bliži kraju.

Ali priča, prijatelji, još uvek nije gotova: tek sad počinje.

Izađite na ulice i okupirajte ih. Upamtite, promjena se dešava, sa ili bez vas. Narod ne treba da se boji vlade. Vlada treba da se boji naroda.

Mi smo narod. Mi smo jedini sistem.

Mi smo anonimni. Mi smo legija. Mi ne zaboravljamo. Mi ne praštamo.

Očekujte nas.

izvor: kontra-punkt.info

Comments

  1. aferim…

  2. Don't fuck with us, sto bi rekao Tyler Durden. Odlicno saopstenje.

  3. ,,Sa svakog mesta na Zemlji, sa različitim idejama i iz različitih uslova, postojale su, postoje i postojaće žene i muškarci koji se protive pretenzijama ne baš demokratskih i poštenih vlada. Nakon milenijuma patnje, naša vrsta je ustala i više nikada ništa neće biti isto.
    Njihova totalitarna igra se bliži kraju.

    Ali priča, prijatelji, još uvek nije gotova: tek sad počinje.”
    I

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.