Norton Kasperski za Javni Servis: “Milan Knežević hospitalizovan u Moskvi, Vuković išao da ga posjeti!”

Šta se događalo ovih dana i koja je potpuna istina, novinar Norton Kasperski saznao je Na Licu Mjesta i posredstvom obavještajnih kanala iz više pouzdanih izvora.
Milan Knežević već duže vrijeme “vuče” problem sa očnim pritiskom, ali izgleda da je situacija mnogo ozbiljnija i da se radi o drugim tegobama u predjelu glave.
– “Mogli ste vidjeti njegova pojavljivanja u javnosti, čak i u zatvorenom prostoru, gdje nikako ne skida naočare marke Ray Ban, specijalno izrađene u Rusiji. Ta vrsta naočara obično se koristi za zaštitu od sunca ili ako neko ima druge probleme”- navodi Kasperski.
Situacija je eskalirala posljednjih dana i poslanik je smješten u jednu specijalnu moskovsku bolnicu. Na inicijativu predsjednika Skupštine, Ivana Brajovića, uz najveće mjere tajnosti i diskrecije poslanik Miodrag Miško Vuković poslat je u Moskvu da bi nagovorio Kneževića da se vrati u domovinu, a liječenje potom nastavi u nekoj od klinika na zapadu gdje se nalaze naši najbolji stručnjaci. Stoga, nije riječ o parlamentarnom skupu, kako je javnost po običaju, obmanjena, nego o pokušaju zaštite dostojanstva našeg poslanika, samim tim i Parlamenta i Crne Gore u cijelosti. 
Miško Vuković u tonskom zapisu Kasperskog promuklim glasom kaže : -„Pokušao sam da doprem do njega (Kneževića) lično, kako bih mu objasnio da bi bilo ljekovito da se za početak vrati u Crnu Goru, nađe put dolje do Herceg Novog, popije ruski čaj i da na lokalnom nivou u bolnici u Meljinama nađe sebi lijek, ili na kraju krajeva ponovo u Kotoru, a potom ode u neku od klinika na zapadu jer je valorizacija bolnica u toku pa uslovi još nisu odgovarajući. Kako u nakani nisam uspio jer su Rusi prozreli moje namjere, jutros u telefonskom razgovoru rekao sam Milanu sljedeće: „Vidiš li kako mi je bilo ovih deset sati u “ničijoj zemlji”, bez adekvatne zaštite i njege! E tako će i tebe tu da gurka ko stigne. Idi fino u Milano ili neđe drugo na zapad, neka ti maknu to čudo iz glave, k'o meni onomad i mnogim kolegama našim.”

Miško Vuković i Milan Knežević – Give mi fajv (пять), sredićemo oko i lokalno!

U nastavku čitajte…
Ispovijest Janka Ljumovica – Para za Kotor Art neće biti jer je ranijih godina ulazio ko je htio, a to mi je više nepodnošljivo!

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: