Crna Gora u NATO, pare u Prvoj!

Taksin pozdravlja ulazak u NATO!

06.06.2017.
Povodom Uspenja Presvete nam Domovine Crne Gore na 29-ti pijedestal najnaprednije organizacije najnaprednijih naroda svijeta, javniservis.me je srećan/sretan/sretnji da građanima Crne Gore čestita još jedan praznik.
U jeku priprema proslave pristupanja NATO, radosni smo izvijestiti štovane čitaoce da je povodom Svetog 21-og maja najavljen i PDV 21%, a da igra riječi nije slučajna, pobrinuo se naš državljanin Taxin Shinawatra, koji je za sličnu tax-u dobavio dio ostrva Sveti Nikola, radi dalje valorizacije.

Sve najbolje su poželjeli i Oci Mihailo i Amfilohije, na vanrednom bilateralnom dogovaranju u cilju kreiranja “obšteg zakonika za pastvu i narod svoj”.
Zbog turističke sezone, Gospoda Amfilohije i Mihailo razgovarali su i o modalitetima razmjene iskustava biznis planova u Grblju (Amfilohije), odnosno Katunskoj nahiji (Mihailo), kao i o valorizaciji spornog zemljišta.
O osjetljivim pitanjima, kao što zajedničko loženje badnjaka, nije se razgovaralo, budući da su konsalting službe SPC i CPC procijenile da je za budžete isplativije da to stanje ostane nepromjenljivo. Amfilohijev predlog inovirane crnogorske kape sa ocilima je sa simpatijama primljen kod Mihaila, ali je rekao, da će se o tome još razgovarati.

Važno je napomenuti da je susret Mihaila i Amfilohija prvi put protekao u prijateljskoj i srdačnoj atmosferi. Razgovaralo se i o fiskalnoj politici, kao i o refinansiranju voznih parkova parohija na sjeveru Crne Gore.

Najbitniji dogovor je na tom sastanku ipak postignut, a on se ogleda u činjenici da su SPC i CPC odlučili da čuvaju pare u istoj, Prvoj banci. Da li i na istom računu, pitali smo nadležne, ali desk istraživačke redakcije do sada nije uspio doći do takve informacije. Malo prije zaključenja ove vijesti, iz Prve je stigao Telegram koji prenosimo u svoj svojoj svetosti:
“Članstvo u NATO znači da evropski kvalitet života za Crnu Goru više nije stavka na listi želja, nego je šansa da se taj cilj dostigne sada realnost.” DAEVJEČNA! – Vaš Milo Đukanović

Comments

 1. Pa, bravo! :)
  DAEVJEČNA!
  Nego, ne mogu da se oduprem znatiželji, pa vas molim da mi odgovorite, ko se pobrinuo za ovaj stajling ,, otaca”?
  :)
  Svako dobro . Pozdrav.

 2. Banja Kaluđerović says:

  Kakve CRKVE takvi i stajlinzi!

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: