Slika Kotora na pretraživaču BING!

1. Microsoftov BING je opremio naslovnicu slikom iz KOTORA.
Bing je najpopularniji Internet pretraživač na svijetu nakon Google pretraživača, sa oko pola milijarde posjeta, i među dvadeset najposjećenijih sajtova na svijetu. Planetarna reklama, nepunih 24h nakon smjene vlasti u Kotoru.
Da li treba napomenuti da je ovo prošlo ispod radara dva medijska giganta koji znaju kad treba stati zajedno na braniku zajedničkog kufera u kojem ih je nosio ili ih dalje nosi sistem Mila Đukanovića.
Ovo ipak nije tendenciozan tekst, niti hoćemo reći da je BING baš to uradio zbog pobjede opozicije u Kotoru, a da li je interesantno i zanimljivo, apsolutno jeste, iako treba napomenuti da je Kotor osvanuo na naslovnici BING-a i u januaru 2011.

2.
Na dan kada je Vladimir Jokić izabran za predsjednika Opštine Kotor,
onaj Javni Servis se baš zabrinuo zbog napuštanja crnogorskih sela(koja se napuštaju u kontinuitetu 70-ak godina), te emituju prilog o selu Velika, napominjući Veličko porijeklo Vladimira Jokića(rođenog u Kotoru), radeći to na diletantski i tendeciozan način.
Može se reći da provijava malicioznost koju je u amanet ostavio RTCG iz Specijalnih izdanja dnevnika “RAT za MIR” komentarišući tadašnje opozicione lidere, te svakako i CKL kada su predsjednici tadašnjeg parlamenta brojali crnogorska krvna zrnca.

3.
Čuvene anarhistične Vijesti su tog dana ekskluzivno prebrojavali imovinu Alekse Bečića i Vladimira Jokića, odnosno njihovih roditelja. Odgovor su već dobili.

 

P.S.
Ovim tekstom smo još jednom skrenuli pažnju na začarano klupko crnogorskog sistema, kojem mediji daju posebnu patinu.
bing22022017

Tendeciozno Velika ;) slika Kotora na pretraživaču BING!

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: