Na licu mjesta: Crnogorska policija u Petnjici polomila Sony PS3

Crnogorska policija u noći između utorka i srijede zaplijenila je osam konzola Sony Play Station 3  (PS3) u više gradova i polomila jedan PS3 u Petnjici. Nakon čitanja novinskih tekstova koji se tiču trorističkih napada u Francuskoj, a u skladu sa rezolucijom Skupštine Crne Gore o pristupanju NATO savezu, Ministar unutrašnjih poslova i Direktor Uprave policije donijeli su odluku o nepohodnosti izvršenja ove kompleksne akcije.

– Imali smo pouzdane informacije Agencije za nacionalnu bezbjednost da se u više crnogorskih gradova predhodne noći „igra soni“ što nam je dalo dovoljno razloga za sumnju da se sličan teroristički akt sprema i u našoj zemlji, te smo nakon toga preduzeli odgovarajuće radnje, navodi se u saopštenju MUP-a.

ps3line2

Prema informacijama policije Belgije, PS3 mogao je biti korišćen kao sredstvo komunikacije prilikom planiranja terorističkih napada, pa su shodno tome redovne policijske snage pristupile zaplijeni PS3 konzola i prateće opreme u sinhronizovanoj akciji PJ Nikšić, PJ Bar, PJ Podgorica, PJ Budva i PJ Berane, isključivo gdje su zatečene grupu lica/igrača (više od tri). Akcija je protekla mirno uz zanemarljivu upotrebu sredstava prinude (palica, suzavac, šok bomba) osim u Petnjici gdje su viđene nemile scene.

– U toku akcije posredstvom radio veze javljeno nam je da se na Koniku u jednoj kući igra na  Terminatoru, pa smo se hitno uputili u tom pravcu. Terminator nismo našli ali smo se odjednom zatekli u Petnjici!!?? Primjećujemo da naše kolege već sprovode određene radnje nad licem Alen B. koje samo igra soni. Normalno, kad smo već u prolazu zaustavljamo se da vidimo o čemu je riječ. Čim nas je ugledalo, pomenuto lice počinje sebe da udara otvorenim šakam po glavi govoreći „ovo nije moguće, jeste li vi ludi“, nakon čega prvenstveno zbog njegove bezbjednosti pribjegavamo upotrebi sredstava prinude (palica), a ubrzo nakon toga i službenim sredstvom (noga). Lice pokazuje još veću agresiju, grize sebe u predjelu prepona govoreći „je li ovo moguće, muda ću pojesti“, nakon čega pojačavamo intezitet primjene sile. Lice prestaje da pruža otpor, prestaje da viče i na kraju umire.

polomljeni sony 2

Što se tiče konzole PS3, pristupamo njenom neutralisanju tako što je lomimo i aktiviramo hemijsko sredstvo (suzavac), jer smo predhodni dan na prvom kanalu bili svjedoci slučaja u Bejrutu gdje su slične konzole bile polivene benzinom i postojala je mogućnost da je neko zapali pirotehničkim sredstvom!!!???wtf Ističemo da smo tokom opisane akcije imali podršku dijela javnosti „Neće se ođe igrati soni“, uzvikivali su prolaznici. Navodi se u zvaničnom saopštenju Specijalne antiterorističke jedinice, u potpisu Svi.

Norton Kasperski

Comments

  1. pa sta su uradili tom covjeku, nijesu ga valjda ubili??

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: