Saopštenje – pokret “Udar”

Nakon performansa “sahrana Vlade ” pokreta „UDAR“, održanog na Cetinju dana 12.jula 2013. godine, usljed kojeg su članovi ovog neformalnog pokreta maltretirani, kako verbalno tako i fizički, od strane policijskih službenika cetinjske ispostave uprave policije, napokon je došlo do epiloga pomenutih događaja.

Institucije sistema su još jednom pokazale svu nemoć i umjesto podnijetih krivičnih prijava i kažnjenih nasilnika iz redova policije, rezultat su jutros dostavljene prekršajne prijave protiv nevinih građana i prijedlog sudiji da se ovi nevini ljudi proglase krivima i kazne u skladu sa zakonom.

Naime, podsjećanja radi, prvobitno podnesene prijave protiv policijskih službenika od strane maltretiranih članova pokreta „UDAR“, su odbačene kao neosnovane, i pored toga što je jedna od maltretiranih građanki imala i ljekarski izvještaj koji je potvrđivao njene riječi.
Dakle, još jednom je došlo do selektivne primjene zakona, i kao mnogo puta do sad, pokazalo se da u ovoj zemlji postoje nedodirljivi.

Postoje građani prvog i drugog reda.

U prilogu Vam šaljemo propratnu policijsku dokumentaciju.

 x1

x2

x3

3

4

Comments

  1. oduševljavaju me ovi zapisnici, kao da su ih Buksovci pisali, onaj kad je žena policajce ponižavala nudeći im priganice je za antologiju..

  2. Ovo je čisti Monti Pajton.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: