Više od hiljadu riječi

feodalisme-actuel

Comments

 1. bravoo!!!! ovo je prava slika i prilika globalne utakmice.

 2. Ладо Тајовић, удбаш приправник says:

  Гледах једном један филм. Млади адвокати, тек почели да се баве том професијом, а задојени глобалном индоктринацијом да су успјех и новац све, жељни да прво изграде име и репутацију а тиме и позицију у том свијету, дођу на идеју да нађу некога које осуђен на доживотну робију и изграде нови случај на томе. Пошто је то увијек осјетљива и медијска интересантна тема како год се завршило њихов труд ће се исплатити. Дакле, не воде их емоција и борба за правдом већ голи интерес. Напокон нађу адекватну особу која их на њихово изненађење одбија упорно. Не жели још једном да му буде наду јер се помирио са судбином и има лоше искуство са трговцима нада. Сваки га је до тада издао и продао и у њима види сваког од њих. Исти менталитет и карактер.

  Гледам данас снимак са овог протеста. На бини, један до другога, ‘профитери’, ‘мафијини пиони’, ‘фашисти’, ‘нацисти’, ‘особе задужене за регрутацију дукљански екстремиста и шљама’, ‘оснивач мафијиног услужног центра’, ‘промотери ратних злочинаца и геноцида’, итд, итд…. Наравно, ово су њихове квалификације једних о другима. Када сам годинама уназад питао а шта ћете када се неминовно морате удружити једнога дана, како ћете се гледати у очи!? Двојица од њих тројице су ме добрано напушила. Кад су говорили истину? Тада, сада или истина тек треба да се каже? Због чега од девет истина која им се сервира на столу они ће наћи неку десету, своју, која је гола лаж. Не зато што су нечији или што тако морају, већ зато што је то такав ментални склоп који само вјерује у лажи и њихову моћ.

  Због чега ми паде на памет онај филм и они адвокати? Јер су нажалост такви и наши адвокати а ми смо онај осуђеник на доживотну робију. Зато ја нисам са њима јер су моје повјерење издали сто пута, да не кажем коју другу ријеч, а да ништа од њих нисам тражио осим да буду нормални. Нема тога шта се изгради да Мандић и Медојевић не могу у само пар сати да поруше. Зато када она морална громада залелече у свом комичном наступу, беспризорно и без стида, а то му је често на уснама, да се сада не бавим психоанализом узрока тога, ‘ко није са нама тај је издајник’ први ћу дићи обије руке! Тај сам!

  П. С. Обавезно погледати наступ Бранка Радуловића. Прије гледања пажљиво прочитати упуство о начину гледања. О индикацијама, мјерама опреза и нежељеним дејствима посавјетовати се са љекарима. Забрањено гледање дјеци испод 14 година.

  П. П. С. За дистрибутера црногорских застава. Прије употребе пожељно је опегладити исте.

  • “Када сам годинама уназад питао а шта ћете када се неминовно морате удружити једнога дана, како ћете се гледати у очи!? Двојица од њих тројице су ме добрано напушила.”

   Koji te nije napušio? :)

 3. lado, ako si ti kreator mehanizma za kontrolu dvojca medojevic-mandic, zastiti ga patentom na vrijeme.

 4. Lado napusen??? jel to jako boli???

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: