Čestitka

nikšićDPS Nikšić
N/R Radivoje Tulipan Nikčević

Poštovani,

Želimo da Vam uputimo iskrene čestitke na ostvarenoj ubjedljivoj pobjedi na lokalnim izborima, održanim juče u Nikšiću. Rezultat koji ste sa svojim saradnicima ostvarili, pokazuje da u politici itekako ima mjesta za ljude sa energijom, idejama i vizijom.

Podrška koju ste dobili od građana Nikšića nije iznenađenje, imajući u vidu rezultate koje je Partija ostvarila u prethodnih nekoliko godina u najvećoj crnogorskoj opštini.

Crna Gora svoj intezivni privredni uspon najviše duguje Nikšiću, koji je u najvažnijim trenucima novije istorije kao i uvijek stao na stranu svoje jedine domovine.

Uvjereni smo da će opština Nikšić, uz saradnju sa Partijom Crne Gore, u sljedećem periodu zabilježiti ekonomski rast koji će biti zasnovan na implementaciji dobrih projekata uz podršku domaćih i stranih investicija, a u cilju stabilizacije lokalnog budžeta i dobrobiti svih građana Nikšića.

Javni servis će biti pouzdan partner vama i vašoj Partiji u sprovođenju za to neophodnih reformi.

Comments

 1. ljudi, ovo je sprdnja. meni Milo sve vise lici na kralja Nikolu kad je mislio da je najjaci, da mu sve pripada, a nije znao da je vec izigran.

  • Nije to problem. Problem će da nastane kad neka nova podgorička skupština 2018. protjera dinastiju Đukanović i odluči da suverenost prepusti većoj zajednici (ovog puta će to biti EU). Ni danas, kao ni onda, ne postoji autohtona politička snaga koja bi demokratizovala zemlju bez da je faktički ukine, a potrošili smo 100 godina. E to je poražavajuće.

   • okreni konacno plocu says:

    ne callao nego su crnogorsko-srpski odnosu u cg postali igra gluvih telefona…i u igri jedan dobija…kod nas samo jedan…ovaj drugi se zadovoljava ucestvovanjem….

   • ne OKP nego je većinska Crna Gora (vlast, opozicija i svi njihovi birači) programirana da nezavisnost gleda samo kroz odnose sa Srbijom. A kad bude došlo na red da se raspravlja o koruptivnim problemčićima prilikom privatizacije Telekoma ili Elektroprivrede, EU će držati stranu svojim kompanijama po cijenu demokratije u CG. Vidio sam uživo na primjeru argentinskog energetskog giganta YPF kako to funkcioniše.

   • okreni konacno plocu says:

    ti callao, shvatio sam ne zivis u cg…srbija vec neko vrijeme nije uopste tema kod nas…niti se srbija pokusava nametnuti u tom smislu…imaju vaznijih tema i problema…ta teza da su kod nas isto vlast i opozicija je vrlo losa…da imaju iste ili slicne mane to stoji…primaju plate na istom salteru…takodje nije dobro ocekivati da ce nam zapad pomoci u otkrivanju afera korupcije…mislim da sve moramo sami jer jedino tako ima tezinu…a rezultati su ti poznati…kao alternativa se nudi bojkot, sto znaci opet neko ocekivanje od zapada da izvrsi pritisak…po meni pogresno i neproduktivno…mislim da se politicki obracun mora desiti u okviru suverenistickog bloka…ostali da budu samo posmatraci…nisam te tek tako pitao ono da si evropski birokrata…birokrata je uvijek samo birokrata…

   • ono što pokušavam da ti kažem (a možda sam samo neuspješan u verbalnoj komunikaciji, više volim da nacrtam ;) je da tzv. “suverenistički blok” pati od akutnog vezivanja za odnos sa Srbijom (izraz “identitetski” je u upotrebi, mada mislim da skraćenica “idiotski” sasvim odgovara :), a to je no-brainer sindrom.

    Suverenost Crne Gore i svih njenih institucija će TEK poslije smjene vlasti doći u pitanje, ali ne na način na koji DPS projektuje – ponovni referendum i gluposti u koje vjeruju oni koji nisu upućeni ni u probleme koje ima Srbija, a za dalje da i ne govorimo. U tom pogledu, moje vrijednosti su identične sa onim koje pominje profesorica Kuljak – nije neophodno da stvari budu kako ja želim, već da se ostvari princip u koji vjerujem. To je etička dilema, i Crna Gora će tek imati priliku da, ako to bude htjela, provjeri svoje čojstvo & junaštvo (i pamet, koja uvijek nekako ispadne kolateralna šteta).

 2. boga mi zajebace ovaj kralja Nikolu kako je krenuo, igra kvarno, ovako ili onako ne moze mu se nista, sprda se sa opoziciom, s drzavom s narodom i niko mu ne moze nista, bilo sto reci protiv njega u ovom chasu je cista patetika…

 3. Doci ce momenat kad ce vecina stanovnishtva cg pomisliti: koji ce nam…ovakva drzava.
  Takav je narod, pardon, stanovnistvo – gradi, rushi, gradi, rushi…

 4. MontiracOnLine says:

  Taj momenat je vec dosao,ovakva drzava nam zaista ne treba.

 5. negross iz dimenzije X says:

  !**((()())). XAXAXAXXAXAAX DPS 23 mandata borba za 24, opozicija tvrdi da je pokradena! Pozitivna odigrala svoju rolu zasto je formirana kao direktni podrzalac REZIMA jos jedni vjeciti opozicionari, ponovo pokradeni ali nastavljaju sa pokusaje sa demokratskom smjenom vlasti!!!!!!!(((())))))))))) SAd bravi na presednicke!!!!(((())))))))))) glaassaaaaaaaj, glaaassaaaaaj, glasaaaaaaaaja.!!!!!!

  • negross iz dimenzije X says:

   Ustvari POzitivna bojoktuje presednicke ali nastavalja sa institucialnom borbom.)))) STo me nadje, sto me nadje….. DF ce uputit saopstenje i okrivit rezim, glasace, vrijeme, desn u nedjelji sve ce opti]uziti saMO NECE N JIH SAME PRAVE KRIVCE!! KOJI VJECITI LUZERI!!!! )))))
   BILO KAKAV NAPREDAK TREBA DA OSTAvke podenesu cijela opozicija i da ostave drugima da povedu narod u da se kolektivno iseliomo ili utopimo!!

 6. zasto bojkot?
  zato sto se partije servisiraju iz drzavnog budzeta.

 7. Одавно нисам чуо вијест о побједи ДПС-а која ме оволико обрадовала. На ово чекам још од оних дана кад су из Позитивне почели са оним својим фашистичким уцјенама о формирању локалне власти. Још тада сам схватио да ипак између мафије и болесника (они кажу “сувјерениста”) морамо бирати ово прво.

  Рахметли је Славко, рахметли је Крсто Павићевић, рахметли су Јовићевић и Батрићевић. Мору сувјеренистичких лешева задњих дана су придодати Раде Бојовић са 1 500 потписа и Мишко Перовић са 80 гласова у Андријевици. Мафија нас можда материјално уназађује али нас духовно уздиже елиминисањем болесног ткива у друштву. Удри Филипе, остао је Кривомозгић.

 8. Callao je rekao sustinu problema:

  “ne OKP nego je većinska Crna Gora (vlast, opozicija i svi njihovi birači) programirana da nezavisnost gleda samo kroz odnose sa Srbijom. A kad bude došlo na red da se raspravlja o koruptivnim problemčićima prilikom privatizacije Telekoma ili Elektroprivrede, EU će držati stranu svojim kompanijama po cijenu demokratije u CG.”

 9. Boli Danilovica junacka kita za ova poraz. Pokradeni su, znaju krivca, ali nema veze – , idemo dalje, bicemo samo jaci posle ovoga, plata je u skupstini redovna, fala bogu, pa cemo tamo da raspravljamo.

 10. posebno od sinoć zvučimo kao na dijelu snimka 6:27
  suze mi idu,tek sad shvatam koliko smo ozbiljno zaglibili :D!

 11. Горан Даниловић
  O OPOZICIJI!
  Nisam se uželio pisanja ali za dobronamjerne fb ptijatelje jedno dobronamjerno podsjećanje. Naročito, sistemski, podmeću da je opozicija gora jer 23. godine ne može da smijeni vlast. Prijatelji, opozicija nije ista dvije decenije, birači mijenjaju opoziiju svakih izbora – mijenjaju njen sastav. Birači, medjutim nikako da promijene vlast. U opoziciji više nema dominantnog LSCG, nema NS, nema SRS. SDP je prije trinaest godina iz opozicije uskočio u Vladu. SNP nije 23. godine opozicija, nego od 98. Nije više vodeća opoziciona partija. NOVA je nastala prije 5 godina, transformisali smo se i ujedinili sa drugima, prilagodili novom vremenu i postali partner svakome ko želi promjene. PZP je na krilima narodnog nezadovoljstva nastao prije 7, Pozitivna prije godinu i na kraju DF prije manje od godine. Ponavljam ono što se zna ali mnogi prećutkuju, svakih izbora opozicija se pretumba, voljom glasača ili vlastitim prepakivanjem. Tražimo kao gradjani izgovore, za vlastitu nesposobnost da promijenimo vlast. Izgovori su naravno bijedni i podmetnuti, tipa: “samo je opozicija gora.” Pa ako je tako, onda i ne treba mijenjati vladu!? Gradjani su u stvari jedini koji mogu da promijene ove na vlasti. Nezadovoljni opozicijom glasači su u minulih 20 i nešto godina jedne slali u penziju, a druge izbacivali na površinu. Neke partije su nestajale, druge nastajale. Potpuno je promijenjena opoziciona slika. Na žalost, potpuno je nepromijenjena vlast. Kada se u Hrvatskoj ili Srbiji opozicija ušminka i prepakuje gradjani odmah reaguju – njih nagrade, vlast kazne. Zaista je slijepo ne primijetiti surovu realnost da još uvijek nismo postali gradjansko društvo. Zamislite, i pored svih manipulacija, brojanja i kradja, da Nikšićani u hiljadama glasaju i gladuju za DPS. Sve u tom gradu je razoreno tom vlašću. Nije ostao kamen na kamenu ali je ostala vlast. U Srbiji poslednjih izbora dvije vodeće koslicije imale su po 20/25% podrške. U Crnoj Gori, medju nama licemjerima, jedna partija decenijama ima preko 40/45%. Ovome ne treba komentar.
  Like · · about an hour ago via mobile ·

  Pu, stoko!

  • okreni konacno plocu says:

   opozicija je zapela kod nepremostive prepreke da zapjeva sve cetiri strofe himne osmz..nepremostivost je u glavama …neki to zovu gordost…danilovicu, ako ne mozes da se sagnes , ne mozes ni da se dignes…

   • okreni konacno plocu says:

    pozitivna vas je u niksicu bila precjenila…imali ste mech loptu…a lopticu poslali u mrezu… buducnost pretvorili u smjenu vlasti…ne ide to tako…gradjani hoce hljeba i igara…

  • Srpska narodna stranka, danas Nova srpska demokratija, je najbolji izborni rezultat ostvarila neposredno nakon poraza unionista na referendumu, septembra 2006. godine, pod sloganom koji je skovao upravo Goran Danilović – „Mi za nas“ (Srbi za Srbe).
   I Pokret za promjene je svoj najbolji izborni rezultat ostvario septembra 2006.
   Obje stranke su profitirale zahvajući razočaranim glasačima SNP-a koji nisu više bili spremni da podržavaju gubitničku politiku Peđe Bulatovića.
   Odmah nakon debakla Bulatovićevog SNP-a а uoči iznuđenog povlačenja sa čela SNP-a, nekadašnji lider crnogorske opozicije požalio se američkom ambasadoru u Beogradu da bi podrška koaliciji okupljenoj oko SNS-a mogla da naraste i na 100.000 što bi, po Bulatovićevim riječima „radikalizovalo situaciju u Crnoj Gori“ (ovu depešu američkog ambasadora centrali objavio je Vikiliks). Nakon što je Medojević obezbijedio Đukanoviću većinu za donošenje Ustava, sročenog u tačkama koje se tiču identitetskih pitanja tako da se obezbijedi novi talas antidržavnog raspoloženja među građanima srpske nacionalnosti, izgledalo je da Danilovića (Mi za nas), Medojevića (Ustav) i Bulatovića (alarm Vašingtonu zbog radikalizacije Srba u CG), niko neće moći da spoji. Desilo se, meutim, da su upravo ove tri opcije formirale savez koji će im sačuvati parlamentarni status i donijeti poziciju glavne opozicione snage – kao i 2006. Ponovo na štetu SNP-a kojem je Milićeva frakcija na jedan izborni ciklus bila vratila status glavne opozicione organizacije.
   Ako se saberu glasovi koje su ove tri grupacije osvojile prije pola godine sa podrškom koju su imali septembra 2006. vidi se da tu nema novih glasača. Odnosno da je saldo opozicije isti.
   Glavni partner Milićevog SNP-a u Beogradu je postala Tadićeva DS koja se naglo razišla sa Đukanovićevim DPS-om. Glavni partner Mandićeve NOVE ostala je Nikolićeva frakcija SRS-a, sada SNS. Nakon svađe Đukanovića i Tadića, Nikolićev SNS proglasio je partnerski odnos sa DPS-om.

   Šta iz navedenog može da se zaključi o Đukanovićevoj institucionalnoj opoziciji? Ovo je retoričko pitanje. Suviše jednostavna jednačina. Odnosno: pametnome dosta.

   • Neon mogu ti reci da mene kao prekaljenog protivnika institucionalnog(hijarahije) jarma bilo koje vrste od tvojih komentara hladna znoj oblije a glava buchi li buchi pa cu ti kao drug u NEintelektualnom savjetu(nisam kao neki ‘Nikovi’ i tebi omiljeni intelektualni) reci sledece-
    prebice te ‘NEKO’ jadan ne bio isprave!

   • Zašto bi me tukao Negross? Ovo su opštepoznati podaci, samo uvezani tako da se stvari jednostavnije shvate. Batine idu kada se iznose podaci koji ne mogu da se se izgugluju.
    PS
    Hvala na drugarskom savjetu. Ne doživljavam te neintelelektualnijim od onih sa kojima najčešće polemišem, već uglavnom nemam šta da ti dodam a ono na čemu bih ti pomalo i ponekad zamjerio je samo za razgovor uz pivo.

   • Pa to,to, ja samo da se ne zanesesh))….. ako ga budemo pili ikad necemo o tome pricati sigurno jer bi to i ONI zeljeli da pricamo i da se organizujemo da nas mogu onda nagomilu srediti, a i kad popijem mi se dupla pa mi se cini da ih vise ima!!)) Nikad ne mozes znati sto ce jedinka uraditi dok gomila!..hmmmm…. radi toga i prozivaju krenite da radite izadjite na vidjelo vi nevaljli bojkotasi))) Zato cemo ga piti a pricacemo o zastiti zivotne sredine, nedostaktak interdiciplinarnosti u savremenoj nauci. Javi se da pinemo po koju ko sto kazu braca Hercegovci…)))))

   • okreni konacno plocu says:

    pratim neon, ovo sto pises…nema tu toliko konspiracije kao sto ti volis da naglasis…vise se radi o planinarenju…pokusaju da se osvoje vrhovi na koje se naidje…lopta je u igralistu i ko je prvi dohvati pa da gol…dobro si sabrao da nema mnogo pomjeranja u broju glasova…referendumska vecina se fakticki konstituisala kao jedna partija…na bazi interesa, normalno…drzava je interes…interesantno je da se bavis matematikom oko izbora a ne umijes da predvidis jednostavnu matemitiku…referendumska vecina nije ugrozena spolja vec, potencijalno, iskljucivo iznutra…to ti nazivas prva i druga…a treca gubi svakako…

   • Nisam ni tvrdio da ima konspiracije, samo sam, prevedeno tvojim žargonom – pričao o tome ko je gdje i kako planinario. Nisam otkrivao šta je ko obećavao američkim diplomatama i kako je pravdao rusofilstvo (i tome postoje tragovi na Vikilksu).
    Da nisi u pravu za referendumska većinu znaš vrlo dobro i sam, jer su upravo zbog svijesti o raspoloženju u DPS-ovom biračkom korpusu morala da stižu pojačanja sa Kosova i da se stavlja u indipendistički pogon kompletna flota Montenegroeirlainza.
    Tvoje kalkulacije mogle bi da se opišu onim strahom koji je Tile usađivao građanima SFRJ o okupatorskim ambicijama Albanije. Naravno da niko sa visokim činom u ondašnjoj JNA nije strahovao od 8 Enver Hodžinih T-34, ali jeste od mogućnosti da se “Vlasi” ne dosjete kako ih neko kraducka i ponižava na konto ovog straha. Svih 800 tenkova JNA tako su bili u svojstvu prijeteće batine onima koji bi mogli da se usude i javno zapitaju zašto narod SFRJ toliko skuplje plaća državnu bezbjednost od naroda Norveške, Španije ili Italije. Istorija je pokazala da nezdrava ideološka “ishrana” stanovništva kad-tad mora da dovede do infarkta sistema. Vidjećemo koliko je ostalo prostora za baj-pasove čuvarima bezbjednosti Crne Gore. To što imaju 40 puta kraći “kvotok” od SFRJ jeste olakšavajuća okolnost za predviđanje udara, ali je hendikep zbog toga što nema mjesta za previše “mosotva”. To izvjesno znaju i oni koji kontrolišu metaboličke procese u CG sa Zapada. Da li vjeruješ da su a tim adresama toliko glupi da dovijeka igraju na istu kartu? Onu koja im se čepi toliko da jača drugu stranu za interese nekog drugog?
    OKP, misliš li da se prisajedinjenje Crne Gore 1918. desilo bez amina Londona i Pariza? Zbilja ne znaš sa koje je adrese regentu Aleksandru poručeno da se ne igra sa pravilima igre ako želi karijeru? Kralju Nikoli nije oproštena kapitulacija (izdaja interesa Transatlantskih integracionih ideala), bez obzira kakve bi posledice drugačija odluka imala po građane Crne Gore.
    Ili vjeruješ da je Mlada Bosna radila za interese velikosrpskog projekta, da je Apis roknuo Aleksandra Obrenovića za interes srpskog naroda, a general Dušan Simović, prije nego je dobio pare od Londona da dozove Hitlera na Jugoslaviju, slučajno dobio zadatak i da uruči Hrvatima i Slovencima “ponudu koju nisu mogli da odbiju”??
    Ako vjeruješ o ove teze, onda se sigurno nadaš i da će Vašington igrati na Miška Perovića i Ranka Krivokapića sve dok Mila i Mandića, ili nekog drugog vojvodu koji će zauzeti njegovu funkciju, ne gurnu u potpunosti u zagrljaj Vladimiroviča.
    Čak i Ranko Krivokapić zna da mu uskoro ističe rok, jer s njim nema većinskog “ambijenta” za NATO. Džaba je onoliko odan “Vošingtonu”. Miško Perović igra malo bolje. On sve češće zaboravlja da pomene referendumsku većinu.

 12. Poslije transparentne poBIJEDE neka barem do ljeta promijene i naziv drzave u EVROSKA SJEVERNA KOREJA

 13. dakle, gotov je. to je više nego očigledno.
  sad samo da se regulano održe ovi izbori za papu (naši će posmatrači da posmatraju i daće im pozitivnu ocjenu, da se ne brukamo izmedjusebe) i onda je de fi ni ti vno gotov! gotov je! još samo malo, izdržite, ne prelamajte! gotov!!

 14. Izgubljeno vrijeme says:

  Važno je da vi forumaši lijepo raspravljate i redovno dajete svoje “ocjene”… Nijesam siguran da li shvatate da vašim odbijanjem da se organizujete debelo doprinosite nepostojanju bilo kakve alternative u crnogorskom društvu. Ne mora to biti čak ni politička stranka, nego neformalna grupa koja bi organizovala akcije, pravila tribine, nudila alternativnu politiku. Ali ne, važno je kritikovati po portalima, igrati se demokratije online, taman kao što se opozicija i vlast igraju demokratije offline.

  Bilo je inicijativa, Javni Servis je predstavljao lijepu šansu da se okupe alternativne snage i da se krene u konkretnije akcije. Nažalost, sada je JS samo jedan običan blog, bez nekog značajnijeg uticaja. Možda se nekada stvari promijene u tom pogledu, ali istina je da oni koji žele da se (politički) bore, nemaju kome da se pridruže. (Samo molim dežurne individualce da ne komentarišu kako se “individualno” svako od nas može boriti na svoj način. To je svakako moguće, i to – nadam se, svako od nas već radi, ali za bilo kakav uspjeh i promjene, potrebna je šira akcija i sinergija svih progresivnih i alternativnih snaga)

  PS. Mozda da se ovaj blog preimenuje u “JS Analitika” ili nesto slicno, s obzirom da je za mnoge pametnice svrha njegovog postojanja, da se navrati, napiše poneka kritika, viđenje trenutnog stanja i to je to.

  • šta je, ne mođete sve da skupite na jedno mjesto, pa ne pokrivate čitav reon? pušti ljude da ventiliraju kako kome odgovara, a ti organizuj alternativu i almanah i retrospektivu i novu stranku’ neveo pozitivno gora. vidišli ti da se mi ovdje ne slažemo koliko mačke u dzaku, a ti bi nas sve uniformisao i postavio u red, ajde jadan, ne troši budzet za zaludnu priču.
   mir, mir, mir, niko nije kriv, a gotov je u jednom od sledećih ciklusa.

 15. Из мог одговора разочараном гласачу опозиције:

  Ја знам да је огроман број људи који је изашао да гласа за опозицију и на овим лажним изборима добронамјеран, али треба одговорити на сљедеће питање: да су опозиционе партије одлучиле да бојкотују “изборе”, и да је, са или без њиховог позива на бојкот, на јучерашње изборе изашло рецимо 40% умјесто 70% (колико је изашло), да ли би у тој ситуацији режим био јачи или слабији? Питање је једноставно, као и одговор: режим би био значајно ослабљен, а истовремено би се прикупила антирежимска енергија за алтернативно политичко дјеловање свих, удружених опозиционих субјеката. У том смислу је и јучерашње “гласање” опозиционог бирачког тијела легитимисање диктатора. Искрено се надам да ће одсад ствари бити другачије, заправо осјећам такву “атмосферу”, јер није довољно нити задовољавајуће да вам након сваке, поновљене Милове смијурије други кажу: “били сте у праву”. Морамо се потрудити сви заједно, мало више. За слободу се морамо изборити.

 16. Stanje na “mikro planu” = “stanje na makro planu”. Kad ljudi počnu da slušaju Pink Floyd i da rezonuju na toj frekvenciji, i kad počnu da ljube sebe kao bližnjeg svoga, da shvate da postoji zajedničko ja i da smo na kraju svi jedno, onda će da bude bolje.

  Na istoj frekvenciji su komunizam, fašizam, dps, ostale političke partije, ceca, i ubijanje životinja.

 17. lamme goedzak says:

  Ja ne slusam Pink Floyd, jer u pitanju je lazni domet u muzici.Obicno se moderni intelektualci ili osobe koje sebe smatraju nekim intelektualcima, a koje su ostvarile domete na planu mr-dr slusaju zvuke poput Guns and roses,Aerosmitha,Rolling stonesa, Morissona,Beatlesa,Pink Floyda. Tu je i problem. To su stvari koje su napravljene zbog obmane, identicno kao sto je znanje u okvirima skolskog sistema lazno. Svijet je prepun lazi. Nije nista novo sto narod voli da ga neko laze. Da bi neko bio svjestan, mora imati vlastiti um koji pri tom radi u dobrom pravcu.Nazalost, u ovoj zemlji to nije slucaj. Inace ako se ova dvojica iz gore postavljenog videa pitaju ko je baraba, reci cu im da sam ja, jer zivim ovdje i trosim svoje nepovratno izgubljeno vrijeme, nadajuci se da ce se zivina pored koje zivim probuditi. Kada zivis u kokosinjcu, treba li poceti nositi jaja ili zapoceti cerupanje zivine. Mislim da ljudi sa ovog mjesta, imaju dovoljno jaja.Treba da pocnemo da cerupamo zivinu. P.S.Posto znam da se javniservis mnogo cita na usnom odeljenju, saljem im ovom prilikom poruku :”Uhvatite nas za jaja!”

  • LAMME KAZE-
   P.S.Posto znam da se javniservis mnogo cita na usnom odeljenju, saljem im ovom prilikom poruku :”Uhvatite nas za jaja!” tAKO BI IPOZDRAVIO DRUGU SMJENU I POZELIO SRECAN RAD TRECOJ . . .
   Jedva cekam da se zavrse preshednicki da mozemo fino da se igramo odje.

   Jedva cekam da zabokoutujemo izbore sa SDP-om i POzitivnom vjecitim pozicionih opozicionara)) Pozitivna Crna Goraaa pobjetiditi mora !!))) A onom Df/ u barem znas ko su, SAVEZ OLOSKiH GUBITNIKA I DPS PLACENIKA!!!!))))) O Snp-u necu trositi rijeci sad ide njegov ‘oporavak’ do sledecih izbora)) Sto me nadje sto me nadje da bojoktujem sa Sdp-om i Pozitivnom presednicke!! E tacno cu otici da se ispisem iz birackog spiska!! Ne znam da li je to moguce!!!?

 18. Molim objašnjenje za stvari vezane za Pink Floyd.

 19. lamme goedzak izgrava intelektualca iz Ljutotuka. Ignorisati. Suština je ovo: srušimo ovakvu opoziciju kao prvi preduslov da smijenimo ovakvu vlast!

  • Pravopis kaze- Suština je ovo: srušimo ovakvu opoziciju kao prvi preduslov da smijenimo ovakvu vlast.

   Pravopis ovo si upravu ali kako?! Znas kako, NIKAKO!!! PA REZIM ih ne bi dao za sve pare ovog svijeta to bi ti bilo isto kao da srusimo rezim, a to je nemoguce sto se vidjelo i po ovoim fer izborima!!!

   • Nebojsa Medojevic izajvio da moze mirno da spava- Sram te bilo MEdojevicu dzukelu!!! Spavaj smrdo kad mozes racune placat i djeca ti nijesu gladna smrdo jedna sramotna,prodata, nikogovicka!!!!! Radojicic-Poztivna nastavlja da se bori za promjenu/ nemojte nas vise spasavat molimo vas!!! Dadosste legitimitet i u NIksicu i u Andrijevici! Dzukele prodate, nikogovicke!!!!

 20. Негрос, само ми реци колико имаш година. Ево обећавам да нећу више говорити да је Славко полуписмена аветиња и задирати у Истину коју вам пласира на блогу. Само не реци да је више од 15, молим те.

  Подршка за Лама Гоџеџака. Мало људи зна да је, на примјер, Бојана Печара убила британска обавјештајна служба. Све са намјером да нас бомбардује. “Он одавде планира акције”.

  • Sekula imam dovoljno da sam sadim, sam mislim, sam gradim, sam radim i zivim odje u CG ! Jeli ti dovoljno ? Ne cekam prvi ni petnesti. A pricaj i pisi to najbolje govori ko si ti i sa kojeg korita jedes?! Mislis da se zna, zna se Sekula mnogo vise nego sto mislite i ti Tajovic i to za male pare mnogo manje nego sto glas kosta jedan petnestogodisnjak cuda radi na internet!! Dovoljno sam rekao a sad me zaobidji idi kucaj drugi NIK… Sto me nadje sto me nadje….

 21. Ладо Тајовић says:

  Не дај Боже да су ови интернет филозофи праћени са незаобилазном псовачком булументом случајно се понудили којој партији, покрету и слично да својим неким радом на терену помогну, покажу храброст или шта већ него сједе крај рачунара и пљуц, пљуц, пљуц… Све знају само не умију да се организују а лидери опозиције неће да их слушају иначе када би пристали на њихов ненадјебиво побједоносни план ови би пали у два минута што значи да су они њини, јер када би њих слушали били би њихови а сада су тамо њини а кад дођу на њихов пут биће њихови али како су за лустрацију и досљедност ако су њини како ће бити њихови зато ће бити њини док не одлуче да су њихови а до тада ће бити њини… Ето тако ја кратко и сажето изложих побједоносни план интернет фотељаша.

  Успут, колико ја год критиковао Медојевића човјек је могао и без овога и живјети далеко боље него сада у свакоме смислу. Њему храбрости не фали и показује свакодневно на њему својствен начин. Сада што је на моменте луцкаст и због вишка енергије некада претјера то је до његовог карактера али свакако не да му ова докона булумента узвикује увреде кријући се иза никова.

  • ljelje, ko drzi pridike…

  • Odakle ti znaš da li je neko od ljudi koje kritikuješ “pomagao partijama i pokretima na terenu”, da li je pokazivao hrabrost, davao novac, vrijeme i perspektivu ovima što sebe nazivaju “opozicijom”?
   Ko će da isfinansira organizovanje ljudi koji nemaju namjeru da igraju za ovu ili onu stranu? Ko će da im pruži logističku podršku koju je dobila Pozitivna prije nego joj se saznalo i ime? Odakle tom “nekom” ko bi podržao tu organizaciju novac? Misliš li da je Đerđ Soroš slučajno našao partnere u Crnoj Gori?

   • Neka si ga śeo Neone, neka oLadi malo, tako se to radi, sad su me išćerali sa analitike, drugari moji mali…

   • Sprdnja ljudi a gledaj te ovo sad ima Rezim da prospe Lekica ko malo dijete. Sam o me interesuje hoce li onda- Danilovic meni je mirna savjest, Medojevic ja spavam vrhunski, Bojanic ja sam zadovoljan, Janko pokredeni izbori, Raicevic nam je cetvrti mandat podnijeti ostavke? Znam da nece, a zasto? Jer su isti zlatoljubci ka i oni!!! Kao sto Ranka njih dozira sa informacijama tako i oni doziraju ovaj nesretni narod i nanose njihovim necinjenjem direktnu stetu buducim generacijama. Pa niko od nih ne rece nista smisleno o pritiscima kupovini licnih karata javni djeljenjem para shakom i kapom da su se oragnizovali da objasne piramidu protok novca nelegalnog pa nije Crna Gora pesto miliona ljudi pa da se ne znaista oni samo imaju da izjave to sto su izasli na neregularne loklne i anti USTAVNE izbore da ih ne grize savjest i da mirno spavaju!!! Tu je dubina sva naseg posrnuca drustva kao cijeline. (da ne filozofiram da me ne prozivaju ponovo I da se ne krijem iza NIka)

 22. lado, ne može ti biti dalje ono što ti je bliže, a što ti je blisko ti nije daleko čak i kad je na daljini.
  ako još dvaput iskritikuješ medojevića, pola će ti se opristit, al pedeve da platiš.

 23. okreni konacno plocu says:

  niko nije prebrojao bijele listice u niksicu?…

  • Okp rekao sam 23 mandata prije dva dana, malo sam izlaznost omasio ali to je to! Kako li mirno sapavaju i Bojanic i Medojevic . to mi nije jasno.

   • okreni konacno plocu says:

    dps je samo uzeo svoje glasove nazad od pozitivne…to je ocekivano…cisto me interesuje efekat bojkota na glasace u niksicu…

   • Dps je ” UZEO” nazad svoje glasove od Pozitivne. TA ti je dobra . I sva istina je u tome. Svi srecni svi zadovoljni. Koji bojokt oprosti?

   • okreni konacno plocu says:

    negross (popravi ime) ti si explozivni emotivac a ja vojnik…znam nista ti nije jasno…

   • EMOTIVAC jebiga horskop mi takav u znaku Ves masina u podzanku centrifuga…))) Sta ti bi sa Radom ? Jle imu potpisao SHUpkovic?))

   • okreni konacno plocu says:

    da si mu ti potpisao to bi nesto znacilo…ne mozes ti od emocija da sabere dobro…

 24. Vrhunac naseg jada i bjede je sto pozicija brani opoziciju od nje same!!!!))))

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: