Finansiranje Antene M (Deja vu)

Dopuna prošlogodišnjeg teksta o finansiranju Antene M.

Na Konkurs za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću za 2012. godinu, tvoj kućni prijatelj je dobio sledeće donacije:

– Radio Antena M, naziv projekta ,,Zvukom do svjetlosti” 15.000,00 €
– Radio Antena M, naziv projekta ,,Radio emisija,,Svlačionica” 6.000,00€
– Radio Antena M, naziv projekta ,,Droga je laž, istina je život”, 2.500,00 €

opet piše : Student

*** ***

Finansiranje Antene M (6. mart, 2012.)

Evo samo par primjera kako to da mi NE plaćamo našim parama Antenu M:

Na Konkurs za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću za 2010.godinu, tvoj kućni prijatelj je dobio sledeće donacije:
– Radio Antena M, naziv projekta ,,Zvukom do svjetlosti” 14.400,00 €
– Radio Antena M, naziv projekta ,,Radio emisija,,Svlačionica” 15.000,00€
– Radio Antena M, naziv projekta ,,Droga je laž istina je život”, 10.000,00 €

Na Konkurs za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću za 2011.godinu, tvoj kućni prijatelj je dobio sledeće donacije:
– Radio Antena M, radio emisija ,,Zvukom do svjetlosti” 30.000,00 €
– Radio Antena M, radio emisija ,,Svlačionica” 7.000,00€
– Radio Antena M, naziv projekta ,,Droga je laž istina je život”, 6.000,00 €

Dakle, u obje godine je dobio približno isti ukupan iznos za IDENTIČNE projekte. Kakav nekreativni parazit.

Za OBJE prethodne godine, sve studentske organizacije u Crnoj Gori su ukupno dobile 1/4 iznosa koji je Šuković dobio za samo jednu godinu.

NAPOMENA: Novac dodjeljuje Ministarstvo finansija Vlade CG preko Komisije za dodjelu sredstava!

piše: Student

Comments

 1. Ja bi Šukoviću dao barem duplo više, čovjek je tako pametan i elokventan, a ne kao onaj nepismeni Zipp, načuo sam da je najozbiljniji kandidat za Pulitzera

  • Sinisamne prduckaj….najveci domet mu je intervju sa milom inace gazdom istognjega!!Antenu su davnoo ubili!!!

  • Ko je taj Pulitzer? Mora da je neki stranac ili strateški partner, jer vidim da mu se prezime ne završava na “ić”. Naš čovjek nije, znao bih ga sigurno.
   Da nije to onaj izraelac iz “Žive istine” koji pravo priča da nam ništa ne treba EU, da mi imamo sve predispozicije da budemo Švajcarska ili Monako na Balkanu? Jako, jako pametan tip-ako se to njemu radi.

 2. “Zvukom do svjetlosti”
  “Droga je laž istina je život”

  Kakav dobročinitelj. Možda malo sektaški, ali nema veze.

  Dok se Živa istina i Radio veza direktno sa vladine cucle napajaju, mimo svih konkursa i javnih nabavki.

  • Jedna zanimljivost za “Radio vezu”:
   Nju, pored ostalih, jako voli preŠjednik Skupštine, i sluša svaku emisiju kada je u mogućnosti. Ok, o ukusima se ne raspravlja, kažu ovi što su malo pametniji od mene. Ali…
   Transparentni, pošteni preŠjednik Skupštine, onaj čije partija nije učestvovala u nijednoj promašenoj privatizaciji ali nije imala snage da se izbori sa jačim partnerom, ali je bila protiv…, e on svake godine organizuje proslavu u čast godišnjece “Radio veze”(dakle privatnog radija, a ne javnog servisa). I neka to radi, ima pravo da podrži ono što voli i one koje obožava(kao uostalom i oni njega). Ali đe se organizuje koktel u čast godišnjice? Mislite da je to neki zakupljeni restoran, kafić, Krivokapićev stan!?
   Ne. Slavi se u Supštinskom restoranu. Valjda je to privatan, Rankov restoran.
   Shvatam da gostima-komentatorima proslave tu nije ništa čudno. Ali da najprofesionalniji, najpošteniji, najprincipijelniji novinar kda nas, u Beograd, i na svijet, koje iz emisije u emisiju priča o svom svakojakom poštenju i profesionalizmu pristane na takav “konflikt interesa” organizatora proslave, prosto me začuđuje.

 3. Ja se nadam da ce ga cika Milovan,priupitat za ovo.

 4. perfect stranger says:

  Ево да се и ја укључим, да похвалим све ове донације које добија Антена М, јер чим су толике паре у питању – мора да се ради о неким јако квалитетним пројектима. Осим тога, похвалићу и многоуваженог предсједника Парламента који несебично слави годишњице оснивања “Радио везе” у скупштинском ресторану.

  И само да додам: јако ми је драго што овај најпро, најпо, најпри новинар – како га назива Зип – узима паре из мог џепа како би присуствовао неким спортским манифестацијама, као ономад када је ишао државним летом да гледа ватерполисте. За мене је част што се моје паре троше на такав начин. Али како бих у потпуности уживао у тој мојој срећи и части, морам бити у потпуности сигуран да је то тако: па бих листи питања која ће наш добри господин Јанковић поставити многоуваженом Шуковићу у наредној емисији додао и то, тј: “Да ли је тачно да Шуковић користи новац Перфект Стренџера и осталих пореских обвезника ове државе како би уживао у неким спортским манифестацијама?”

  • Reciklirani Fantom says:

   Nemoj tako Perfect Stranger, jer pare su da se troše,
   Šuković je dobar plivač, što navija nije loše.
   Vaterpolo sport je takav, neplivaču mjesta nema,
   ko će tamo navijati, prethodno se spisak sprema ……

  • Taj radio ne slusa vise od 100 slusalava evo ga vise ni nema na http://www.radiostanica.com koliko su jaki i kvalitetni,a sto reci o emisiji RADIO VEZA ,tamo se javljaju njegovi prjatelji i pricaju privatne stvari,koje ne interesuju nikoga pa cak ni onih 100-tinjak koje ponekad slusaju te narucene pozive

  • @perfect stranger
   “Да ли је тачно да Шуковић користи новац Перфект Стренџера и осталих пореских обвезника ове државе како би уживао у неким спортским манифестацијама?”
   Mislim da ne koristi i da nijeste u pravu. Da on na utakmice u kojima prati nešu reprezentaciju(u više sportova) ne ide o našem trošku već:
   “Radio Antena M je prepoznat kao radio koji veoma prati sportska zbivanja, uspjehe naše reprezentacije, raduje se i afirmativno se odnosi prema nima. Zato naš radio uvijek dobije par ulaznica ili poziva da prati našu reprezentaciju, i kući i u van zemlje. A i mislim da je naš radio to svakako zaslužio , kada vidimo ko sve dobija i korsiti povlastice za praćenje državnog tima” – eto objašnjenja koje je vlasnik/urednik skoro dao u svojoj emisiji, tako da je nepotrebno da iko išta pita, ili izražava bilo kakve sumnje.
   Usput, na jednom drugom portalu gdje sam povremeno ja tema, iako bih bar trebao biti potpuno nebitan za njih, bar kao nepismeni anonimus koji se krije pod nickom, piše svašta i pljuje po svakoga: portalu gdje su mi dok sam se javljao cenzurisani komentari(valjda zbog slabog poznavanja pravopisa i što se nepristojno izražavam!) pišu juče:
   Anonimus
   Cim je Omer poceo da se sprda na portalu javniservis o medjunarodnom uspjehu filma, znao sam da ce se to stvarno i desiti.

   Anonimus
   Omer Zipp? Sad će taj Darka da ispljuje što je Šekijev film prosperirao! Kesedžija i G…če Sa Krštenicom su manje opśednuti Milom, no Zipaš Šukovićem!?
   Da mu nije…?
   Nije, ni da Bog! Nije Darko takav.

   Usput, nijesam nigdje komentarisoa “međunarodni uspijeh(Šemsudinovog) filma”, niti sam znao da je igđe postigao uspjeh osim kod njegovih naručilaca, al dobro.

   • pljuje po svakome a ne “po svakoga” :))
    No, skoro uvijek pišem na brzinu, dobro mi oslabio vid a ne ide mi si kod doktora da mi odredi dioptriju, plus stvarno pravopisno neznanje skoro koliko u Minsitra prosvjete… Kad se sve to spoji eto belaja. Ja sam običan radnik sa SSS tako da mi se mogu, mislim bar, oprostiti te greške. Najveće mi one bile.

   • Reciklirani Fantom says:

    Ako te put nanese, završi kakav UDG ili DDU fakultet ……. mo'š i vatrogasni kurs, nije ništa teži, a može ti valjat’ ……

   • Bih vala, ali nikako put da me nanese tuda, a nemam ni dovoljno vremena i para, novca – moderno. Mada, ako ugrabim vremena i dokopam se novca razmislit ću da upišem/završim neki menadžment.

   • Zipp, trenirajte za trku na Lovcen, pravopis je manje bitan!

 5. Najzad je osnovano novinarsko samoregulatorno tijelo što od nas traži Evropa. Pravi ljudi na pravim mjestima. Zadatak novinarskog samoregulatornog tijela je da “unapređuje i razvija medijsku samoregulaciju u Crnoj Gori, implementira Kodeks novinara Crne Gore u cilju zaštite građana od neetičkog izvještavanja u medijima, podiže nivo svijesti o značaju istinitog i pravovremenog izvještavanja”.
  A ko te zadatke bolje izvršava i poštuje od RTCG i Pobjede? – naših dragih i pravih javnih servisa.
  Napokon će se morati poštovati novinarski kodeksi pravih profesionalaca u svom poslu poput Kusovca, Šukovića, Đuranovića, Radojke Rutović…
  Evropa zdaj!
  http://www.pobjeda.me/2012/03/07/formirano-medijsko-samoregulatorno-tijelo/

 6. Dragan Janjić says:

  18. septembra 2009
  NAPISANO AMERIČKOM AMVBASADORU:

  Vaša Ekselencijo,

  Opet uz izvinjenje što aktivno ne vladam vašim jezikom, dozvoljavam sebi I kao predstavniku obespravljenog I progonjenog Novog Sindikata RTCG, da vas podsjetim na uzaludnu prošlogodišnju posjetu nas protjerana 3 sindikalna predstavnika iz Radio I Televizije Crne Gore vašoj ambasadi I nikakvim vidljivim rezultatima naše obimne ponuđene dokumentacije I svjedočenja o korupciji,bezakonju I nedostatku osnovnih ljudskih prava u RTCG I Crnoj Gori uopšte!

  Povodom navedenog,naišao sam danas na sljedeću vijest:

  Zbog interesa američkog investitora u TV Vijesti reagovala ambasada SAD
  August 18, 2009 by Daily News Montenegro

  Izvor: Mina

  Američka Ambasada u Podgorici zabrinuta je zbog dugog odlaganja sprovođenja tendera za slobodne televizijske frekvencije u Crnoj Gori, saopšteno je danas iz tog diplomatskog predtsvništva. U saopštenju za medije Ambasada navodi da je istekao zakonski rok od osam mjeseci za sprovođenje tendera i odlučivanje po zahtjevu Televizije Vijesti, od 15. decembra prošle godine za dobijanje slobodnih frekvencija.

  Ocijenjeo je da, iako je Vlada preduzimala korake s ciljem pokretanja tenderske procedure, ti napori do danas nijesu doveli do rješenja.

  „Zabrinuti smo zbog posljedica koje takva produžena neizvjesnost može proizvesti kod legitimnih domaćih i stranih investitora, uključujući konkretno i američkog investitora koji je manjinski vlasnik u Televiziji Vijesti“, kaže se u saopštenju.

  U Ambasadi vjeruju da je u javnom interesu da crnogorske vlasti pronađu pravna sredstva koja bi omogućila sprovođenje otvorenog i transparentnog tendera na kojem bi mogle da učestvuju sve zainteresovane i kvalifikovane strane.

  „Razumijemo da je u toku proces donošenja novog medijskog zakona, koji bi mogao konačno da riješi ovo pitanje, ali da taj proces može dovesti do daljeg odlaganja sprovođenja tenderske procedure“, navedeno je u saopštenju.

  U Ambasadi se, uz puno poštovanje zakona i nezavisnosti regulatornih agencija koje učestvuju u odlučivanju o zahtjevima za frekvencije, nadaju da će crnogorske vlasti pronaći pravno rješenje „koje će razriješiti ovo pitanje što je prije moguće“.

  Prilikom naše prošlogodišnje posjete vašoj ambasadi, sjećam se veoma dobro da su naše svjedočenje I pomenuta dokumentacija o vladajućoj korupciji, diktaturi I bezakonju izazvali veliko iznenađenje I interesovanje kod gospođe Aleksandre Bonure koja nam je čak stavila do znanja da bi smo bili veoma korisni saradnici američkog sudije koji trebao doći u Crnu Goru upravo povodom istraživanja ovdašnje korupcije!

  Vezano za gornju vijest agencije MINA, lično sam iznenađen vašom zabrinutošću I vašim iznenađenjem što ovdašnja vlada nije raspisala sporni tender za medijske frekvencije!
  Vi ste već dovoljno dugo u Crnoj Gori da bi ste morali biti svjesni da ova država samo geografski pripada Evropi a mnogo više Aziji ili Africi po civilizaciji, slobodi i demokratiji.

  Takođe sam lično iznenađen da bilo koji američki poslovni čovjek može biti zainteresovan za bilo kakvu izvjesnu I stabilnu investiciju u Crnoj Gori a najmanje za nezavisni medij jer,jednostavno u CRNOJ GORI NEMA NITI JEDNOG NEZAVISNOG MEDIJA NITI MEDIJSKIH PRIFESIONALACA U ČIJI SU MENTALNI SKLOP UGRAĐENI PRINCIPI DEMOKRATIJE, SLOBODE FER I ODGOVORNOG POSLOVANJA PA ĆE TAKO VAŠ DRŽAVLJANIN KAO MANJINSKI VLASNIK TELEVIZIJE “VIJESTI” DOŽIVJETI MNOGA RAZOČARENJA U TOM SMISLU I NEVJEROVATNO JE DA VEĆ NIJE!?

  NEKI MOJI POZNANICI KOJI RADE U TV VIJESTI SVJEDOČE DA I TAMOŠNJI UREDNICI DRHTE PRED MILOM ĐUKANOVIĆEM I OBRADOM INFORMACIJA KOJE SE TIČU TOG GOSPODINA!

  Vi ste do sada takođe morali shvatiti da je demokratija u Crnoj Gori samo retorika koja pokriva donekle sofisticiranu DKTATURU, da opozicija samo glumi opoziciju, da “nezavisni I slobodni mediji” samo glume slobodne I nezavisne medije I da SU REŽISERI SVEGA TOGA U VLADI CRNE GORE I DRUGIM NEFORMALNIM CENTRIMA MOĆI KOJI DRŽE U ŠACI GOSPODINA ĐUKANOVIĆA ZBOG NJEGOVE ŠVERCERSKE I RATNE PROŠLOSTI!

  Ja vam mogu sa priličnom sigurnošću tvrditi da ako bi bilo dozvoljeno predstavnicima Novog Sindikata RTCG gostovanje u nekoj emisiji neke televizije u Crnoj Gori, da bi smo mi mnogo više našim javnim svjedočenjem uzdrmali vladu nego sve ovdašnje “opozicione” strukture čitavom svojom dosadašnjom aktivnošću I da je to upravo razlog što je svim ovdašnjim medijima zabranjeno da govore o Novom Sindikatu RTCG!

  Pozdravljam vas uz izraze poštovanja,

  Dragan Janjić,
  Tel. +382 67 326 797
  Predsjednik Nadzornog Odbora Novog Sindikata RTCG
  Novi Sindikat RTCG

  Nouveau Syndicat de Radio et Télévision de Monténégro
  New Trade Union of Radio and Television of Montenegro

 7. – Pojam “deja vu” (deža vi), što na francuskom znači “već viđeno”, određuje pojavu koja je svima nama poznata.
  Sta je to “već viđeno”? To je ono kada u jednom trenutku osetite da ste ono što vam se maločas desilo već jednom, pre toga doživeli, da vam se ono što vam se upravo dešava već bilo desilo i da tačno znate sta će se u narednom trenutku desiti. I onda kažete onu čuvenu: “Čoveče, pa meni se ovo već desilo, ovde sam već bio, ovo smo već pričali!”-

 8. Ima li Grupe intelektualaca sad da sve ovo sastave u jednu zamolnicu Tužilaštvu da ispita ima li mjesta sumnjama u koruptivne radnje između najboljeg novinara današnjice i predsjednike te Komisije za dodjelu sredstava, koja već par godina unazad za iste projekte finansira ovu radio stanicu?

 9. Pojeo vuk magarca ili vuk sit i ovce na broju?

  http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika=Povodi&clanak=315229&datum=2012-01-12
  NVO Detektivska policija Crne Gore „Sedma sila” podnijela je specijalnom tužiocu za organizovani kriminal i korupciju Đurđini Ivanović krivičnu prijavu protiv članova Komisije za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću, zbog sumnje da su zloupotrijebili službenu dužnost. U prijavi u koju je „Dan” imao uvid prvotuženi su predstavnik Ministarstva finansija i predsjednik Komisije Boris Bušković, pomoćnik ministra za ljudska i manjinska prava Sabahudin Delić i prvi čovjek NVO „Evropski pokret u Crnoj Gori” Momčilo Radulović. Direktor NVO „Sedma sila” Mihailo Milo Marković navodi da „postoji osnovana sumnja da su okrivljeni počinili krivična djela zloupotreba službene dužnosti, nesavjesan rad, primanje i davanje mita–korupcije i zloupotreba povjerenja prilikom raspodjele sredstava od igara na sreću”.

 10. Koja pravila i tenderi se koriste za placanje reklama na portal analitici?

 11. Ali zato nema para za kulturu i projekte koji vrijede… Ovima na primjer redovno daju jednu veliku nulu eura na pomenutom konkursu – http://montenegrina.net/fokus/komisija-za-raspodjelu-dijela-prihoda-od-igara-na-srecu-donijela-odluku/

 12. Zippe, baš ste pronašli prave profesionalce – Kusovac, Šuković, Đuranović… Mislim da su oni dodijelili međunarodnu nagradu onom Šemsudinu Smradončiću za taj straobalni film. He, he, he, he…. A da je Šupković najbolji crnogorski novinar dokazao je, kažu kompetentni ljudi, jer to ne gledam da ne bih povraćao, u razgvooru sa čuvenim vučiećem – bio je manji od makovog zrna. E jada jadnog!

  • Тако је Радмила, то су све слуге мафије. Нама су потребни прави новинари, истраживачки орјентисани, независни, неустрашиви и чистих биографија. Узмимо на примјер господина Весељка Копривицу који има беспрекорну биографију. Бранио Дубровник од Хрвата, бранио Милошевића од Џефри Најса, бранио Слободана Ђуровића Кардинала од судија, либерал од првог дана, пријетио Славку на блогу да ће да га компромитује, уређивао лист “Комунист”, био члан медијског одбора ЦПЦ, пувао у пркно Ђурановићу док је био уредник Монитора, шпијао Дом пензионера у Загоричу…

   Кад Радмила каже “jer to ne gledam da ne bih povraćaО”, то показује да жене у Црној Гори имају већа муда од мушкараца.

 13. Ne laži Sekula (primjerak si širenja mržnje na blogovima, kako ti nedavno neko s pravom reče), šta si se uhvatio Koprivice mora da je od tebe napravio budalu u nekom svom tekstu,a ovo o čemu lupetaš može se provjeriti na njegovom blogu – istina je sasvim drugačija. I ti i svi koje pominješ i braniš mogu da se postide pred njegovom sjajnom biografijom! Provjeri to i kod njegovih kolega van Crne Gore – u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu…

 14. radmila kaže:
  21. Januar 2013. – 14:14 u 2:14 pm

  jer to ne gledam da ne bih povraćaO

 15. Veseljko Koprivica…hahahahhahahahahah

 16. koliko ljudi radi u anteni m?

  • Nema tamo ljudi moj laufer…….Tamo su bica jos sociolski neobjasnjenja ali sto bi nas narod ili to sto je ostalo od njega kaze smrde rezimske!!!!hahahahahhaha
   hahahah Milovan Vukov zna!!! On Tamo arci sa njima na telefonsku slusalicu i druzi se sa Shupkovicem!!!!000))) AHAHAHAHAH

   • kvantiet me intersuje, jer kod nas to jedino i vazi, a kad ove cifre podijelis sa nekoliko zaposljenih, oni kukavci nemaju od cega audija novog kupit, no moraju da voze lendkruzere i rendzrovere. o kvalitetu sve najbolje…

 17. Zna li ko sa kojih su brda šljegli ove sekulje, negrossi, šupkovići… i dograbili se računara?

  • LOSHMI-Za razliku od tebe za koga pricaju kako je lud i brz,tako sto pozove lift pa pobjegne ja se istim vozim od rodjenja. . .
   Ako nijesi obavjesten,a radis na Anteni M (koju znamo ko je osnovao)proctiaj clanak gore i vidi ko ti koru ljeba sad dava.Pitaj onda Shupkovica da te preporuci u klub Pravedna Crna Gora mozda i bonus dobijes ako se zalozis za stvar.Dobices tada mentora u obliku neobjasnjive ljudske pojave Rada B. da te salje po terenu sa takodje neobjasnjivom astralnom pojavom Stevom V. i zaradis dodatnih par stotina eura na sigurnu dojavu.Mozes cak i kao tvoj idol Shupkovic karijeru da napravis na dojave razne.
   EVIVAAAAAAA

 18. Nemam pojma odakle su Sekula i Negross, čuo sam da je Šuković iz Pavinog polja a ti si pretpostavljam sa pjene od mora?

 19. Nikad čuo za Pavino Polje (valjda je i ovo drugo veliko P, ako je riječ o selu) a ja sam hiljadama km daleko od vas – od takvih sam pobjegao s pjene od mora, stvarno.

  • Bila jedna Pava u koju se zaljubi cuveni Aga neki Turcin i kako to biva Aga ostane kod Pave u tu zabit da zivi sa njom. Imali su djecu kojoj daju muskima muslimanska imena a zenskim pravoslavna. Sahrane ih zajedno u istu grobnicu iako Pava nikad nije vjeru promnjenila.Ta grobnica postoji i dan danas a to mjesto se nazva Pavino Polje.
   Pavino polje se nalazi u opstini Bijelo Polje i granici se sa opstinom Pljevlja i opstinom Prijepolje drzava Srbija. Devedestih je bilo poznato po shvercu sa Srbijom a i po nekim cuvenim brastvima i manje cuvneim.
   Ovi sad vise cuveni su svi listom Milogorci i zive u Titograd ,a manje poznati i sigurno posteniji zive i danas u Pavino Polje i pripadaju ono sto su i vazda bili tj.Srbi. Manja grupa njih pripada sociolosko objasnjivoj pojavi tj. terazijski Crnogorci i zive u Beograd.

   • То је био Ахмед-паша Вранешевић, санџакбег Херцеговине. Потомак једног исламизованог Вранеша из Вранешке долине. Женска се звала Пава Коњевић.

    Павино поље су већином насељавали муслимани до 1924-те. Тада су на сцену Павиног поља и Шаховића ступили преци Дарка Шукија и Рајка Церовића. Њима је споменик за сва времена подигао Милован Ђилас својом књигом “Бесудна земља”.

   • DA<DA.Ja zaboravih to.HVala.

  • A gdje si pobjegao ako nije tajna i od koga i zasto? Posto sam ja pobjegao na pjenu od mora iz jednom nekad divnog grada sada kasabe Niksica.

  • Лошми је урбан тип, из Чисте Влаке у Бањанима. Није он сељак као остали.

   Како сам се исмијао читајући текст Марка Вешовића “Двоструки шпијун Клос” гдје објашњава како Копривица њега шпија Монитору а истовремено Шекију дојављује пикантерије из редакције Монитора. Ту се крије одговор на питање зашто та уш ради за толико медија у ЦГ, БиХ и Србији. Он им свима дође као проточни “извор информација”.

  • Nisam znao da je selo, mislio sam da je neka livada koje zovu Pavinom. Ali evo ti koji nikad nisi čuo znaš i da je selo! Nego gdje je to selo Morska Pjena s kojeg si utekao od nas 1.000 km, i ko smo to mi?

   • I da, ja sam kriv što sam te navukao da pomisliš da je Pavino polje selo, a ne polje jer sam grepkom naveo da je Šuki “iz” a ne “sa”, mada moguće je i da je iz Pavinog Polja a ne sa Pavinog polja. Izvjesno je da je Iz Mila, kao što si ti i iz pjene, ali ne morske iako si hiljadama km pobjegao od nas Brđana.

 20. Vidi se Neone da si toliko nepismen da ti i nije bitno da li je sa ili iz. Samo može biti iz Pav. Polja, ako je to naseljeno mjesto, mislim na oba velika slova. Ali bitnije je od toga da je muftija Zukorlić, kako mi javljaju prijatelji iz CG, razbio tvog i Sekuljinog prijatelja Šukovića sino na nekoj podgpričkoj TV. I još mi javlaju da je Sekulja neki Amfijev pop Džomić, Džomina ili tako nekako, koji je već prijavljen policiji zbog govora mržnje na ovom i drugim portalima…

 21. Điha!
  Pravopis, moja greška je u zanemarivanju činjenice da je Pavino Polje toponim. Šta je to u pravopisu odredilo da neko bude sa Cetinja, sa Čeva… a neko iz Kolašina? Daj definiciju :) Ja sam za Pavino Polje čuo tako što su mi rekli da je novinar Šuković odatle, šta god to podrazumijevalo u geografskom smislu.
  Šuković i Džomić mi nisu prijatelji. Ne poznajem ih lično i ne bih volio da ih upoznam. Ne znam ko je Sekula, ali je očigledno da nije paroh podgorički jer plemensku istoriju Crne Gore suviše dobro poznaje za jednog Kraljevčanina.
  Ima jedan Miloš koji je odavno zaslužio tužbu zbog govora mržnje na internet portalima, ne znam ima li kakve veze s tobom? Ovo “šljegli” ima takav prizvuk, i ja sam te zato upitao da li si sa pjene od mora.
  Ili si ti onih koji su “šljegli” sa pjene od Ribnice, pa da ti se oprosti ta lokalpatriotska i ravničarsko-kulturološka nadmenost?

  • Zaboravih da dodam: nema Crnogorca, Srbina, Hrvata, Albanca i Bošnjaka kojem neki predak nije šljegao. I nema većih ljaksi od Podgoričana kojima smetaju oni koji su “šljegli” a na Trgu od oružja se osjećaju kao autohtona stvorenja.

   • Mirkovarosani,Staropodgroricani,Starotitogradjani,Titogradjani,Novopodgoricani. Kakav je to Crni Grad !!! Pa nije za dzabe ona pjesma bila nekada davnooooo kraj Niksica selo malo Titograd se vazda zvalo!! Prosto mi nije jasno sto se ovi Novopodgoricani tj Starotitogrdajni zale kad im ovi sa shevera donose svjez kapital u grad,rade nisko platezne poslove, rentaju njihove nekretnine. Kakavi su to ljudi nije mi jasno kad ne vide da im bez ovih sa shevera stva im se nebi znalo!)))))

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: