Vukman Čejović: Novo suđenje Veselinu Piletiću!

pileticJa se veoma nadam da će se sjutra okupiti dovoljan broj slobodoljubivih ljudi, koji će svojim prisustvom na suđenju motivisati sudije da  pošteno sude.

Sjutra, 12.12.2012 godine, zakazano je ponovno suđenje Veselinu Piletiću.

Četvrto suđenje jednom čovjeku kojeg deset godina ne mogu da osude, jer nemaju protiv njega nikakav dokaz.
Sad, ili je Veselin Piletić uspio da napravi savršen zločin, kakav ni Agata Kristi ne bi u svojim romanima mogla da izmisli, ili je sudstvo u ovoj državi u očajnom stanju.

Ja moram pristati da sam vrlo pristrasan, jer od svoje mladosti poznajem Veselina Piletića i znam ga kao jednog poštenog i dobrog momka iz jedne skromne i poštene familije. Doduše Veselin Piletić je oduvijek bio sklon filozofskom “fantaziranju”, ali zar nije to simpatično u jednoj provincijalskoj sredini razmišljati o smislu života.

Veselin Piletić je bio vrhunski sportista, magistrirao je književnost i za njega se može reći da je intelektualac. Kažem, ja sam vrlo pristrasan, ali stavljam se u poziciju čovjeka koji nije pristrasan i koji će pokušati da kod Veselina Piletića nađe neku krivicu. Ipak jedini način da teoretski pomislimo da je Veselin kriv je sledeći: on je sa jedno sto hiljada eura a mozda i više platio savrsenog plaćenog ubicu. Novac za to gnusno djelo on je dobio na loto a pošto je savrseni plaćeni ubica toga dana, kada se ubistvo dogodilo, bio pijan, on je donio leš ubijenoga skoro pred vrata gdje živi Piletić. Navodno je ubica htio da odvuče leš u okolini Gusinja, ali pošto bijaše pijan kao letva zamijeni Gusinje sa šumom na Zlatici.

Ovo sto napisah ima skoro logike kao ona cedulja od Sćepanovića.
Dakle nema ni teoretske šanse da je on mogao izvršiti ono ubistvo.
Nje čak nema ni u najvećim i najnelogičnijim fantazijama.

Ubiti čovjeka i dovesti ga pred kućni prag Piletića, to je moglo da bude djelo nekog ko je htio njemu to ubistvo da napakuje i to je toliko očigledno, da očiglednije biti ne može.

Sa druge strane imamo vrhunske pravnike, vrhunske tužioce i sudije, čak i predstavnike najviše vlasti, koji ove nelogičnosti ne vide ili ne žele da vide.

Filip Vujanović je jedan od najomiljenijih crnogorskih političara. Čovjek prijatnoga lika i izuzetno prijatne prirode, pobožni ljudi bi rekli da djeluje blagočestivo, čovjek koji nikada ne vodi sa sobom svoje obezbedjenje i koji se sam šeta Podgoricom. Kažu da se nije obogatio politikom i da nije korumpriran.

Ja lično vjerujem da je on pošten čovjek, pa zato ne razumijem zašto je on vraćao slučaj Piletić na ponovno razmatranje.

Svetlana Vujanović supruga gospodina Vujanovića, važi takođe za veoma poštenu i prijatnu osobu i neshvatljiovo je njeno ponašanje povodom ovog slučaja.

Jedino objašnjenje njenog ponašanja je sestrinska privrženost svome bratu koji je na sve naćine pokušao da optuži Piletića i vjerovatno ubijedio svoju sestru i zeta i njegovu krivicu.
Sestrinska privrženost moze ponekad biti toliko velika da se neke stvari dovoljno i ne provjeravaju. Ona može ponekada biti potpuno slijepa, pa vjerujem da je to slučaj i povodom ovog ubistva koje su neke mračne sile namjestile Veselinu Pileticu.

Brata Svetlane Vujanovića znamo kao poznatog podgoričkog adokata, znamo ga kao velikog komunistu a priča se da je bio tijesno povezan sa kamatašima, što ja ne mogu znati da li je istina ili ne, ali ako je to istina, onda je on taj koji bi trebao biti sumnjiv a ne Veselin Piletić.

Ako to nije istina, što se piše o njemu, ako je on častan čovjek koji nikada nije imao niakvog prljavog posla sa kamatašima, onda on ipak nema ni jednog jedinog dokaza protiv Piletića i bilo bi dobro da on toga postane već jednom svjestan, kao što bi bilo dobro da toga postanu svjesni i sudija i svi oni koji su na bilo kakav način uticajni u svemu ovome.

Ja se veoma nadam da će se sjutra okupiti dovoljan broj slobodoljubivih ljudi, koji će svojim prisustvom na suđenju motivisati sudije da  pošteno sude.

Nadam se da će i gospodin Mušika Dujović, moj nekadašnji komšija, čovjek iz jedne veoma  poštene familije uraditi sve što može da osigura da suđenje bude pošteno i da se već jednom stavi tačka na ovaj slučaj.

Ako je Veselin Piletić kriv, onda molim dajte valjane dokaze, one dokaze koje niste bili u stanju da pribavite dvanaest godina.
Samo, bilo bi poželjno da ti dokazi ne budu debilne cedulje iz spuškog zatvora, nego da ti dokazi budu oni dokazi kojim se jedino čovjek može osuditi za tako jedno teško krivično djelo kao što je ubistvo.

Ako vam faca od gospodina Piletica nije simpatična, ili iz nekog drugog razloga imate na  njega reakciju, onda žalim slučaj, ali to je premalo da bi on bio osuđen kao ubica.

A ako nemate nikakvih valjanih dokaza, barem puštite čovjeka da živi sa mirom a mi nećemo insistirati da oni koji su ga svo ovo vrijeme mučili i ponižavali zbog toga odgovaraju, niti ćemo tražiti da vi otkrijete pravog ubicu, nama je poznato u kakvom je stanju sudstvo kod nas, pa zato niko normalan ne očekuje nemoguće.

Možda jednog dana sva ubistva budu razriješena, a do tada napravite barem mali korak, oslobodite čovjeka već jednom i pustite ga da normalno živi.
Toliko godine nekog držati pod optužbom, samo zbog jedne debilne ceduljice, pa to je mnogo čak i za crnogorsko sudstvo.

Comments

 1. Dokaz za Veselina Piletica je debilna cedulja iz spuskog zatvora.
  Debilna cedulja vec nekoliko puta vjestacena a i bez vjestacena jasno se vidjelo da je tu cedulju pisao nepismen covjek.
  Da su tu debilnu cedulju podmetnuli nekom kubikasu pa ajde da to razmijemo, ali pometnuse debilnu cedulju, pisanu rukom nepismenog covjeka jednom magistru knjizevnosti i piscu nekoliko knjiga.

  A evo dokaza iz teksta Miska Djukica “mora” koji govore da Veselin Piletic nema blage veze sa ubistvom:

  1. VRIJEME UBISTVA::
  “Obdukcioni zapisnik S.br. 51/99 . Obdukciju zahtijeva istražni sudija Milorad Gogić . Ljekar obducent i vještak – Dr sci.med. Miodrag V. Šoć specijalista za sudsku medicinu .Datum obdukcije : 16.07.1999 g, u 8,30 sati. Datum smrti 15.07.1999.g , JUTRO .”

  2. “Čitam optužnicu protiv Veselina Piletića :”… u NOĆI 14.07.1999 godine u vremenu od 21,00 do 24,00 časa … lišio života Milana Paljevića …”

  3. “U obdukcionom nalazu konstatuje se da je smrt nasilna i nastupila je usljed iskrvavljenja… tadašnja zamjenica višeg tužioca ,Vesna Medenica , izražava sumnju, doduše privatno, da je ubijeni Milan Paljević dovezen mrtav na Zlaticu. Pitam: Zašto gospođa Vesna Medenica nije ostala na ovom slučaju. Ako je smrt nastupila usljed iskrvavljenja srca, pluća i jetre…te raskidanih krvnih sudova pretpostavljam da je usljed ovakvih povreda u autu trebalo da bude mnogo više krvi. A nije!”

  4. “Obdukcioni nalaz u zaključku tačka 4 kaže : „ U vrijeme umiranja ustanovljeno je prisustvo heroina u urinu i želučanom sadržaju. Želio sam saznati koje je vrijeme poluraspada heroina i da li njegovo prisustvo u želučanom sadržaju, u vremenu umiranja može zapravo još ponešto precizirati. Pretpostavljam, da je moguće da je ubica kaonzumirao heroin sa ubijenim. Naglašavam da je Veselin Piletić šampion Evrope u karateu koji nikada nije probao ni alkohol.”

  5. “Predmet: Izvještaj o pregledu tragova – otisaka sa lica mjesta ubistva Milana Paljevića. Broj 33- 17-79/1. Datum: 28.07.1999. Centar za krim.tehniku. Za nas je, poštovani čitaoci, iz ovog predmeta najznačajnije da stoji zapisano: “Trag broj 3, 4 i 5 na zadnjoj registarskoj tablici vozila…pripadaju otiscima pokojnog Milana Paljevića. Tragovi 1, 2 i 6 kao podesni za upoređivanje ne pripadaju Paljević Milanu. Poštovani čitaoci, ovaj detalj ukazuje na veoma čudne tragove papilarnih linija. Zašto čudne? Zato što nedvosmisleno pokazuju da ne postoje tragovi ubijenog Milana Paljevića na volanu, na menjaču ili bilo gdje u kolima. Napominjem da je pokojni Milan Paljević mjenjao registraciju na svom automobilu 14.07.1999. Eto razloga za otiske prstiju na zadnjoj registraciji. Da preciziram: nedostatak dovoljne količine krvi i bilo kakvih otisaka u kolima ubijenog, meni ukazuju na samo jednu mogućnost – da je ubijeni nakon smrti dovežen kolima na Zlaticu. Nepoklapanje vremena smrti na koje ukazuje obdukcioni izvještaj sa vremenom smrti iz optužnice protiv Veselina Piletića potvrđuje moju pretpostavku. Još jedan put pitam gospođu Vesnu Medenicu: Da li znate o ovom slučaju, nešto, o čemu ne obavještavate javnost?”

 2. Dalji dokazi iz teksta Miska Djukica “mora”.

  1.”Zapisnik o glavnoj raspravi. Dan 24.01.2000. saslušanje Mirjane Paljević, sestre ubijenog Milana Paljevića… “Oko 21,00 čas uslijedila su dva telefonska poziva na njegov mobilni telefon. Ova dva telefonska poziva uslijedila su vrlo kratko jedan za drugim, možda svega nekih pet minuta, a možda i prije. S obzirom da se Milan na prvi poziv odazvao iz onog razgovora kojeg je vodio sa tim licem koje ga je pozvalo, ja sam zaključila da bi u pitanju mogla da bude neka ženska, a kad je uslijedio drugi poziv Milan se odvojio i obavio razgovor na samo…Oko 21, do 21,05 časova , Milan je izašao iz kuće sa kolima. Od tada ga više nijesam gledala”. Poštovani čitaoci, obratite pažnju da se radi o datumu 14.07.1999. i vremenu 21 čas. Kada optužnica, ali ne i obdukcioni nalaz, tereti Veselina Piletića. Sestra ubijenog – Mirjana Paljević , u svom svjedočenju nastavlja: “…15.07.1999. pošla sam na posao. Ja radim u jednoj samoposluzi, koja se nalazi u maslinama…zvala sam Milana najmanje 20 puta. Telefon je uvijek zvonio ali se niko nije javljao”. Poštovani čitaoci, molim vas da obratite pažnju da je telefon ubijenog Milana Paljevića nađen pored njegovog automobila. Sasvim jasno je da je ubica, (ili ubice) jedini mogao – mogli da telefon baci-bace kraj kola. Ali obratite pažnju, telefon je uvijek zvonio što implicira mogućnost da je ubici telefon moguće ispao. Zašto ovo kažem?”

  2.”Zapisnik o glavnoj raspravi svjedočene sestre ubijenog – Mirjane Paljević. Strana 40. “…Milan je na sebi imao šorc, majcu sivu , tri lančića oko vrata. Uzeo je i neseser. On ga je često nosio sa sobom. U neseseru je držao neke notese gdje je pravio bilješke. U neseseru je držao i mobilni telefon””

  3. “Izvještaj telekoma Crne Gore AD TK Centra Podgorica o listingu mobilnog telefona pokojnog Milana Paljevića nikada nije dostavljen sudu. Zašto? Ako sestra govori o dva poziva neposredno pred ubistvo – a Milan nakon drugog razgovora ulazi u auto i odlazi, da li na listingu postoji nešto sporno …?”

  4. “Obratimo pažnju, poštovani čitaoci, da se u neseseru nalaze Milanove belješke, o njegovim dužnicima. Neseser nestaje nakon ubistva – i on nije nađen u kolima…Niti u kući , niti u sefu ! Ako već nije sudu predat listing telefona, onda ne postoji ni spisak dužnika jer je ukraden sa neseserom.”

  .

 3. Dalji dokazi iz teksta Miska Djukica “mora”.

  1. “Spisak dužnika se ipak pojavljuje u sud nakon godinu dana. Donosi ga advokat Rajko Božović sa bratom ubijenog Milošem Paljevićem.”

  2. “U ispitivanju Miloša Paljevića – na pitanje advokata – Petra Kankaraša odakle vam spisak dužnika i ko ga je donio u sud. Odgovor je bio : “Donio ga je advokat Rajko Božović i ja”. Na pitanje Petra Kankaraša : “Gdje ste našli spisak?” , odgovor je bio (nakon sekudni pause , vidne uznemirenosti i gledanja lijevo – desno) : “ Negdje u kući ”.

  Podsjećam : . Neseser nestaje nakon ubistva – i on nije nađen u kolima…Niti u kući , niti u sefu ! U neseseru je i spisak dužnika ! Pitanje za advokata Rajka Božovića :

  Kako Miloš Paljević ( brat ubijenog ) nije više živ, tražim odgovor od Vas : Odakle Vam spisak dužnika ?

  Siguran sam da nećete reći – ali tekst koji pročitaste – otvoriće oči i slijepom , i korumpiranom … progovoriće i nijemi , koji vjeruje u pravdu …”

  Dakle nema listinga telefonskih razgovora, nema orginalnog nesesera, nego posle godinu dana se iskopa neki neseser koji je nadjen negdje u kuci i sa onom debilnom listicom od Scepanovica evo “validnih” dokaza protiv Piletica.

  Ubijeni je neposredno prije ubistva uzeo sa sobom neseser kojemu se godinu dana gubi trag i koji je ubijeni imao sa sobom onda kada je ubijen.

  Neposredno prije ubistva ubijeni je imao nekoliko telefonskih razgovora za koje listing nije dostavljen sudu, pa tako odbrana ne zna sa kim je ubijeni te veceri pred ubistvo razgovarao.

 4. Iz svega onoga sto se desilo mogu se izvuci sledeci zakljucci:

  1. Oni koji su neposredno sa ubijenim telefonirali, imali su neke veze sa ubistvom Paljevica.

  2. Oni koji nisu stavljali uvid u listing telefonskih razgovora vjerovatno su imali neke veze sa onima koji su neposredno pred ubistvo Paljevica sa njim telefonirali.

  3. Ubice su imali neseser ubijenoga posle ubistva kod sebe, jer je ubijeni neposredno pred izlazak odnio sa sobom taj neseser, tako svjedoci sestra ubijenoga.

  4. Logicno ovome sto je napisano pod 3, neseser ubijenog je mogao biti dobijen samo od ubice ili ubica Paljevica.

  5. Ubistvo se nije krilo. Cesto puta se ubistva prikrivaju, ubijeni se kopa u zemlju, baca u bunar ili se na neki drugi nacin otklanja les.
  Ovdje se to nije radilo, nego je les dovucen na Zlaticu sa nekom namjerom.

  6. Ubice, koje su neposrdno pred smrt Paljevica sa njim telefonirali izvrsavaju ubistvo, uzimaju neseser kod sebe i odvode ubijenog na Zlatici.

  7. Posle svega se trazi unaprijed odredjeni “zrtveni jarac” koji je bio Veselin Piletic.

 5. Iz gore napisanog mogu se izvuci jos neki zakljucci.

  -Veselin Peletic nije telefonirao sa ubijenim, jer da jeste listing bi bio dostavljen sudu i ne bio bio godinama sakrivan.

  – Veselin Piletic nije bio u posjedu nesesera ubijenog, jer da jeste ne bi brat ubijenog sa advokatom Bozovicem taj neseser mogao donijeti u sud.

  Neseser ubijenog je mogao imati samo ubica.

 6. SVJEDOCENJE SESTRE PALJEVICA:
  “S obzirom da se Milan na prvi poziv odazvao iz onog razgovora kojeg je vodio sa tim licem koje ga je pozvalo, ja sam zaključila da bi u pitanju mogla da bude neka ženska, a kad je uslijedio drugi poziv Milan se odvojio i obavio razgovor na samo…Oko 21, do 21,05 časova , Milan je izašao iz kuće sa kolima. Od tada ga više nijesam gledala”

  DATUM SMRTI:
  “Dr sci.med. Miodrag V. Šoć specijalista za sudsku medicinu .Datum obdukcije : 16.07.1999 g, u 8,30 sati. Datum smrti 15.07.1999.g , JUTRO .”

  SVJEDOCENJE SESTRE PALJEVICA:
  ”Zapisnik o glavnoj raspravi svjedočene sestre ubijenog – Mirjane Paljević. Strana 40. “…Milan je na sebi imao šorc, majcu sivu , tri lančića oko vrata.”

  SVJEDOCENJE SESTRE PALJEVICA:
  “Uzeo je i neseser. On ga je često nosio sa sobom. U neseseru je držao neke notese gdje je pravio bilješke.”

  SVJEDOCENJE SESTRE PALJEVICA:
  “U neseseru je držao i mobilni telefon””

  MISKO DJUKIC U TEKSTU “MORA”:
  Poštovani čitaoci, obratite pažnju da se radi o datumu 14.07.1999. i vremenu 21 čas. Kada optužnica, ali ne i obdukcioni nalaz, tereti Veselina Piletića. Sestra ubijenog – Mirjana Paljević , u svom svjedočenju nastavlja: “…15.07.1999. pošla sam na posao. Ja radim u jednoj samoposluzi, koja se nalazi u maslinama…zvala sam Milana najmanje 20 puta. Telefon je uvijek zvonio ali se niko nije javljao”. Poštovani čitaoci, molim vas da obratite pažnju da je telefon ubijenog Milana Paljevića nađen pored njegovog automobila. Sasvim jasno je da je ubica, (ili ubice) jedini mogao – mogli da telefon baci-bace kraj kola. Ali obratite pažnju, telefon je uvijek zvonio što implicira mogućnost da je ubici telefon moguće ispao.

  PALJEVIC JE MOBILNI NOSIO U NESESERU U KOJEM JE IMAO I SPISAK DUZNIKA!

  DAKLE, SPISAK DUZNIKA ZAJEDNO SA NESESEROM MOGAO JE IMATI SAMO UBICA!

 7. MISKO DJUKIC U TEKSTU “MORA”
  “Obratimo pažnju, poštovani čitaoci, da se u neseseru nalaze Milanove belješke, o njegovim dužnicima. Neseser nestaje nakon ubistva – i on nije nađen u kolima…Niti u kući , niti u sefu !”

  MISKO DJUKIC U TEKSTU “MORA”
  “Spisak dužnika se ipak pojavljuje u sud nakon godinu dana. Donosi ga advokat Rajko Božović sa bratom ubijenog Milošem Paljevićem.”

  MISKO DJUKIC U TEKSTU “MORA”
  “U ispitivanju Miloša Paljevića – na pitanje advokata – Petra Kankaraša odakle vam spisak dužnika i ko ga je donio u sud. Odgovor je bio : “Donio ga je advokat Rajko Božović i ja”. Na pitanje Petra Kankaraša : “Gdje ste našli spisak?” , odgovor je bio (nakon sekudni pause , vidne uznemirenosti i gledanja lijevo – desno) : “ Negdje u kući ”.

  MISKO DJUKIC U TEKSTU “MORA”
  “Pitanje za advokata Rajka Božovića :
  Kako Miloš Paljević ( brat ubijenog ) nije više živ, tražim odgovor od Vas : Odakle Vam spisak dužnika ?”

  SVJEDOCENJE SESTRE PALJEVICA
  “Uzeo je i neseser. On ga je često nosio sa sobom. U neseseru je držao neke notese gdje je pravio bilješke.”

 8. Vukmane, sve je jasno ali dzaba kaipras li?! Da odje zive smrdogorci lizoguzci …Cojek je najebo shvati to .Osatni budan!!!!)

 9. MISKO DJUKIC U TEKSTU “PANDORINA KUTIJA”
  “Svaka čast gospodine Čolakoviću za ovu procjenu . Častan saobraćajac Pajović sa dva službena lica koja je izabrao Čolaković odlaze do bojlera po listicu . Policajac Pajović je izjavio nakon povratka : „ Nijesmo ni prišli bojleru a Slavoljub Šćepanović je povikao : „ Tamo nema ništa . Ipak smo pošli do bojlera i tamo zbilja nije bilo nikakve listice .“

  MISKO DJUKIC U TEKSTU “PANDORINA KUTIJA”
  “Veselin Piletić je oslobođen ?
  „Najednom“ :
  Zamjenica višeg tužioca , Stojanka Radović u sud donosi listicu sa prijetećom porukom .
  Na pitanje sudije Čolakovića odakle listica predstavinici tužilaštva, gospodja Radović odgovara : „ NEĆU DA KAŽEM ! “

  MISKO DJUKIC U TEKSTU “PANDORINA KUTIJA”
  “Sudija Čolaković pita da li je listica pribavljena na zakonit ili nezakonit način a gospodja Stojanka (Zamjenica višeg tužioca ) ponavlja : „ NEĆU DA KAŽEM .“

  MISKO DJUKIC U TEKSTU “PANDORINA KUTIJA”
  “Na upit sudije Ratka Ćupića, i predstavnice tužilaštva Crne Gore Ljiljane Lakić da ispriča sve što zna – Slavoljub Šćepanović izjavljuje:“ NIŠTA NE ZNAM O SPORNOJ LISTICI NITI O BILO KAKVOJ IZJAVI.JA SAM BOLESNA OSOBA ŠTO MOŽETE I SAMI VIDJETI IZ DIJAGNOZE I SAMO ŽELIM DA IDEM KUĆi „

  MISKO DJUKIC U TEKSTU “MORA”
  “Obratimo pažnju, poštovani čitaoci, da se u neseseru nalaze Milanove belješke, o njegovim dužnicima. Neseser nestaje nakon ubistva – i on nije nađen u kolima…Niti u kući , niti u sefu !”

  MISKO DJUKIC U TEKSTU “MORA”
  “Spisak dužnika se ipak pojavljuje u sud nakon godinu dana. Donosi ga advokat Rajko Božović sa bratom ubijenog Milošem Paljevićem.”

  MISKO DJUKIC U TEKSTU “MORA”
  “U ispitivanju Miloša Paljevića – na pitanje advokata – Petra Kankaraša odakle vam spisak dužnika i ko ga je donio u sud. Odgovor je bio : “Donio ga je advokat Rajko Božović i ja”. Na pitanje Petra Kankaraša : “Gdje ste našli spisak?” , odgovor je bio (nakon sekudni pause , vidne uznemirenosti i gledanja lijevo – desno) : “ Negdje u kući ”.

  MISKO DJUKIC U TEKSTU “MORA”
  “Pitanje za advokata Rajka Božovića :
  Kako Miloš Paljević ( brat ubijenog ) nije više živ, tražim odgovor od Vas : Odakle Vam spisak dužnika ?”

 10. Svi dosadasnji “dokazi” u vezi Piletica a koja su navedena u prethodnoj poruci bili su prirode: “NECU DA KAZEM”.

  I tako punih dvanaest godina sa dokazima izvucenim iz naftalina tipa “NECU DA KAZEM”, unistava se jedan covjek.

  Ovo sada sudjenje koje pocinje danas u 12 sati, mora biti transparentno iz vise razloga.
  Jedan od razloga ce biti prezentiranje rada crbnogorskog sudstva organima EU.

  Zbog toga je vrlo vazno detaljno izvestavati sa sudjenja, da bi se to sve moglo prevesti na engleski i njemacki i onda ti prevodi da se posalju onima koji se brinu o radu crnogorskog sudstva, koje zeli da ima evropske standarde.

  Evropski standardi sigurno nisu dokazi tipa “NECU DA KAZEM”.

 11. Evo kako jedne od vodecih njemackih novina pisu o Crnoj Gori, pranju novca, kriminalu itd.
  http://m.faz.net/aktuell/politik/ausland/geldwaesche-in-montenegro-kandidat-in-handschellen-1656870.html

 12. Vukmane – svaka čast !

 13. Evropski standardi sigurno nisu dokazi tipa “NECU DA KAZEM”.

 14. Salvador Dali iz Tolosa says:

  Opet se sudi Veselinu Pileticu!
  Halo, kakve informacije posjedujete u vezi ovoga?

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: