Prijatelji stari, gdje ste?

Tereza Kesovija je održala obećanje i nakon koncerta Vladi Crne Gore i sebi samoj, napravila je koncert i za građane…

izvor: њњњ.побједа.цо.ме

CETINJE – Ljetnja pozornica pod Orlovim kršem bila je premala da primi sve koji su prve septembarske večeri željeli da čuju Terezu Kesoviju, koja je nakon 26 godina ponovo sinoć pjevala na Cetinju.

Publika svih generacija, među kojima je bilo i onih koji su rođeni nakon Terezinog posljednjeg koncerta u prijestonici, pjevala je zajedno sa njom. Kao posebno iznenađenje na koncertu se pojavio Đorđe Marjanović, koji, istina nije pjevao već je došao da pozdravi Terezu.

Koncert je umjesto najavljenih dva sata trajao skoro tri sata.

Comments

 1. kontrolce kontrolve says:

  Mišo i Tereza neće pjevati Crnogorcima

  Tereza Kesovija i Mišo Kovač odbili su primamljivu ponudu crnogorskog prdsjednika Mila Đukanovića da nastupe na proslavi u povodu crnogorske nezavisnosti. “Ljudi iz Đukanovićeve ekipe u startu su mi ponudili 300.000 eura, a kada sam ih odbio, dali su mi do znanja da ponudu mogu i povisiti. No, da sam ja uzeo taj novac, više ne bih bio Mišo Kovač. Znate, nakon pogibije mog sina Edija ja sam s našim dečkima bio po prvim linijama fronte, pa tako i u okolici Dubrovnika. Gledao sam kako gore hrvatska sela i mislim da taj prizor nikad neću zaboraviti – prisjeća se Mišo. Za razliku od Tereze Kesovije koja također odbija nastupati u Srbiji i Crnoj Gori, on ne zamjera kolegama koji tamo gostuju. “Nema tih para zbog kojih bih ja nastupila tamo! Moja duša nije na prodaju”, rekla je Kesovija. Ona je ovaj potez Crne Gore nazvala “pucnjem u prazno” te pokušajem pranja ruku od grijeha iz 90-ih kada su joj upravo Crnogorci, kako se slikovito izrazila, “spalili život”.

 2. Sad vidjeh na TV, Tereza je pjevala himnu CG.

 3. hahahahhaahah……nema rezerviste iz Niksica koji nije bio u njenu kucu.Bas sam se pitao tada kojika je to kuca kad je cijela brigada Sava Kovacevic stala u nju.

 4. Njih dvoje nisu ništa drugo da dvoje omatufljenih zatucanih ljudi, dakle i Tereza i do Tereze, od Vardara do Triglava; kriv im je narod zbog ajvana pojedinaca; a što bi pravoslavci mogli reći protjerani sa hrvatskih ognjišta?!; ko god priča kao Keslovija (jer se samo kesi kao hijena) nije ništa drugo do kreten prvoklasni, koji ne zna ništa drugo no da generalizuje, a ‘90-ih nije niko politički bio bezgrešnih vlada, od Vardara pa do Triglava; jedu g…na svi koji drukčije misle i kažu, jer ko o čemu k…va o poštenju.

  ah dušu bih vam na pamuk vadio, samo da sam onaj ko u devetom krugu Pakla potapa takve poštenjačine beezgrešne poput Keslovije! ;))

 5. genijalno, cetinjani i tereza, a garantujem da 90% slusalaca tog kulturnog uzdigala ne zna nabrojat trecu terezinu pjesmu, sve sto znaju je himna i prijatleji stari gdje ste, ima li se, moze li se, anoo!!

 6. Dobro je što je Tereza bila na Cetinju, i za nju i za dobrosusjedske odnose i da se nikada više ne ponovi zlo

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: