Kolektivni godišnji odmor

Poštovani posjetioci,

javniservis.me je u posljednjih nekoliko dana usporio sa radom, ali ne zbog zamora materijala, već zbog nevjerovatne količine tekućih bahanalija, zbog čega se redakcija nije mogla odlučiti na šta prije da se fokusira. Pomen zaslužuju najveće bahanalije: koalicija Liberalne partije sa DPS-om i SDP-om, kao i raskol u SNP-u gdje će dio te stranke nastupati samostalno, a drugi dio će pristupiti Demokratskom frontu, koji nas je, između ostalog, obradovao i svojim novim simbolima.

Zbog svih gorenavedenih razloga, redakcija portala je odlučila da svi zaposleni u ovom Javnom servisu kolektivno odu na godišnji odmor do 1. Septembra 2012. godine.

Javniservis.me

p.s. Dok se ne vratimo sa odmora, prisjetite se nekih ranijih bahanalija (prilog borbi protiv kolektivne aMNEzije), poslije kojih vam one iznad neće izgledati tako strašno.

 

Transfer lista

Andrej Nikolaidis, savjetnik Ranka Krivokapića

Čukić iz PZP-a prešao u DPS /  Medojević: Čukiću, fukaro

Miodrag Strugar, iz Telekoma u partiju za 21. vijek

DPS jača za 32 SDP glasa

Sergej Sekulović novi savjetnik Ranka Krivokapića

Denis Šefik i zvanično u GO-lu DPS-a

Marko Čanović iz CDT-a prešao kod Sekulića

Isen Gaši, iz romske NVO prešao u DPS

 

A čim se u međuvremenu bavi opozicija

Milić: Lukšić ima šansu da pomiri Crnu Goru

Andrija Popović (LP) priziva povratak Slavka Perovića

Medojević u klin, Milić u ploču

Da sam ja Igor umjesto Nebojša

Postignut dogovor oko naziva jezika, bez bojkota opozicije

Nova želi opštinu Grbalj

Došao je tiho, s fantomkom na glavi

Žučna rasprava Mandića i Laloševića

Žučna rasprava Danilovića i Vukovića

Comments

 1. Odmorite do prvoga,
  možda padne malo kiše,
  daleko je bratska sloga,
  Liberala nema više ……..

 2. Jeste moj k….. pošli na godišnji odmor. Blokirao vam je Mugi žiro račun zbog neplaćenih poreza, nemate za plate, a ne smijete reći da ste u štrajku.

 3. bruka sta se radi..
  upalim jutros silom prilika rtcg
  vijest 1. Luksic kumuje brodu, brod je crvene boje i tako dalje…
  vijest 2. Demokratski front, ludilo, ko ce kome sta
  vijest 3. Pozari

  otvorim ovih 5-6-7-8 sajtova informativnih kad ono opet, brod, front, gorivo, abortus, liberali nekakvi, mučenje krava…

  pa razne analize, komentari uvaženih stručnjaka, prognoze…

  Glasam da je najveća bahanalija, pored ovih redovnih tekućih, prica o demokratskom frontu, svaki dan slušam htio ne htio o snpu, cjepa li se ili ne, gledam Peđu Bulatovića, ma boli me k za snp… evo da su pustili da šušti tv umjesto toga bolje bi bilo.. žali bože taj materijal potrošeni na pisanje o tim govnima.. te strane prekucane..

 4. Odmorite od bahanalija i oduprijecete se ludilu.

 5. najveća govna su u novinama VIJESTI. U tom udbaškom dnevniku je LP dobijao godinama toliko prostora iako se znalo da se radi o koalicionim drugarima DPS-a (KOTOR, PODGORICA) koji su bez stvarne snage u biračkom tijelu. Iz nekog razloga Ivanović im daje ogroman prosstor. Sada kao pizda ne komentariše najnovija dešavanja već samo konstatuje da su ušli u koaliciu sa DPS.

  VIJESTI…najobičnije govno.

 6. VIJESTI…su najobicnija govna, kao i Pura Popovic.

 7. Nema sto drugo nego Slavka Perovica da citirate po vas bijeli dan i noc, a LSCG Liberale kao primjer da drzite! Like it or not!

 8. zucna rasprava javnoga i servisa o tome da li kvasit noge kad se kupas.

 9. Sad bar znam za koga ću glasati!

  Reagovanje Janka Vučinića na tekst „Ko je nesoj“: Ti si supernesoj

  Objavljujem reagovanje na tekst objavljen u dnevnom listu Pobjeda 23. 08. 2012. god. pod naslovom „Ko je nesoj” potpisanog od strane Srđana Kusovca u kome je skandalozno objavljena fotografija tuđe kuće trospratnice i koja je prikazana kao moja.
  U istom članku je objavljen Ugovor o prodaji halde na Konjevom Dolu, sa kojim nemam nikave veze i iz priloženog Ugovora se jasno vidi da u njemu nema moga imena i prezimena, potpisa ili bilo kakvog spominjanja sindikata i na kraju su na sraman način objavljene ljekarske dijagnoze i nalazi koje i ja prvi put vidim u Pobjedi.
  Na početku, pošto si se pitao ko je nesoj? Odmah da raskrstimo da si Ti nesoj i to ne obični nesoj nego supernesoj, jer ovakve laži i podmetanja samo može da napiše i potpiše supernesoj.
  Taj Ugovor o prodaji halde na Konjevom Dolu, nijesam ja potpisivao, nego vidiš li, oči ti ispale da je to potpisao Draško Jauković ispred Željezare, vidiš li, stoko lažljiva, da mojeg imena i prezimena i potpisa kao i pomena sindikata nema niđe. Znaš li, ćuku, da je Draško Jauković bio najbliži saradnik iz Željezare bivšeg ministra ekonomije Branka Vujovića koji su 2005. god. rasprodali svu imovinu Željezare, navodno za finansiranje tadašnjeg socijalnog programa. Nijesam znao do danas ko je potpisao taj ugovor, sada ga bar znam, a znaće ga i svi željezarci. Ponovo pominješ Budoš, što jadan prvo ne pitaš pa onda bulazniš. Dobro je, da si sada naučio da je Budoš planina i da ima kamenolom, ali za kamenolom nemoj pitati mene nego pitaj Voja Đukanovića bivšeg ministra privrede i zakupca Sava Kešelja, pa ćeš znati ko se tu omastio. Svakom ko ovo čita je lako shvatiti da svi tragovi vode do pećine u kojoj se kriju zvijeri DPS-a, a ti ih budalo otkrivaš a špijaš za njih. Pričaju da si UDB-aš, e ako su sada svi takvi tamo u tu UDB-u, Milu je pukla pogibija.
  Kad već spominješ vojsku i moju nesposobnost za vojsku da ti i tome kažem jer ja nikada nijesam lagao za razliku od tebe, lažovčino! Oslobođen sam od vojske 1984 godine jer sam još tada bio crnogorac, kada ih je u Crnoj Gori bilo malo, i vidio kakva je besmislica služenje JNA, kupljenje lišća i kopanje rovova po Vojvodini uz tutorstvo komunističkih oficirčića i od tada se više niko nikada nada mnom nije iživljavao i niti će.
  Kusovac bješe, je li, da ti kažem da sam ja sam svaku stopu Crne Gore prešao, nema čuke ni kamena đe nijesam bio. Da ti kažem da sam ja ispod Budoša, a onaj koga si savjetovao (Milo Đukanović) i za koga lažeš i varaš narod, je sa Lastve Čevske, nijesmo daleko, preko brda, i dobro se poznajemo. To đe je naša očevina i đedovina, do kuća je nogostopica, goli krš i drača a ispred kuća nema zvonca nego se dozivamo „A jesi doma, domaćine, o domaćineee!!“ I ja se ne stidim odakle sam i ne krijem, za razliku od tvoga gazde. Ne znam odakle si se ti dovukao u Crnu Goru, pošto su vas prognali, jer ste rađali nesoje, ali ga ne savjetuj više kumim te Bogom, jer on i nije tako loš kad si mu ti bio savjetnik, a ti ćeš mu i onu trunku ljudskovine, ako mu je uopšte neđe i ostala, uništiti.
  PS. Nemoj o mojoj bokserskoj karijeri, molim te, jer ću zaželjeti da te izmlatim kad te sretnem zbog toga što previše lažeš Kusovac!
  Predsjednik Glavnog odbora Unije slobodnih sindikata,
  Janko Vučinić

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: