Daj mi ličnu kartu, kartu, kartu…

Comments

 1. Pozovite sve karte!

 2. Чега се паметан стиди…

 3. ovo je ziva istina. licne karte DPS otkupljuje za svaki izbor, a ovaj Bosnjak,predsjednik DPS-a HN, poznat je inace kao “carobnjak” koji je od jednog miliona napravio 11 za Prvu banku, pa se ne treba cuditi da kao carobnjak poveca i broj glasaca DPS-a na samo njima svojstven nacin: prevarom, korupcijom, nelegalnom trgovinom i ucjenama. Ipak bi trebao DPS da ispita situaciju i provjeri tog “carobnjaka”, da slucajno nije smanjio tarifu “greskom carobnog stapica”, pa onaj visak da ne stavlja u svoj djep, jer on svake godine kupi jednu novu nekretninu, a bio je go kao crkveni mis do prije deset godina unazad. U svakom slucaju, momcima cestitke za prijavu korupcije.

 4. smaragdni magarac says:

  Whatta relevation! Ma “DPS zaista nije” kao kad te zaustavi policija, a voiziš brzo, pa im kažeš “pa zaista nisam” hahaha.
  Zoran Bošnjak je korumpirani lažov, ali mislim da kao vrhunac političke misli, seljačko populističkog “PR”a jeste ustvari nedavni govor sa pauzama Slobodana Radovica Krusa gdje obznanjuje da je DPS ustvari bio protiv privatizacije preduzeća BOKA. Slobodan Radović krušo, fiktivni vlasnik firme “Krušo” u ime narodnih poslanika DPSa. Dužnik “Prve banke”-prve kategorije.

  Kratko cu se osvrnuti i na SNP u Herceg Novom. Nosilac liste je profesionalni krpljač merža, čovjek koji je jedan put bio na brodu odakle su ga išćerali zbog nesposobnosti. Radi se o seljaku iz Morkina koji je 20 godina bavio rivanjem i krpljenjem mreža, da bi najednom vjerovatno nakon prikupljanja velikih mudrosti po jadranskoj pučini dok je izvlačio parangale bio lansiran u politiku.

  Još ću da dodam par riječi o PZP ovcima koji su mi omiljeni likovi, koje srećom kao i ove ostale gledam iz daleka. Da sam u H Novom, možda bih plakao. Mišo Badždar čovjek srpske UDBE, nekada u Dubrovniku odakle je izbjegao u Herceg Novi radio je i firmi koju je kontrolisala srpska UDBA, poznatom “Dušanu Todorovicu” mini spoljnotrgovinskom gigantu tipa GENEX. Koju je hercegovački odsjek srpske UDBE koristio za širenje uticaja u Dubrovniku, tj njegovo preklanje srpskim uticajem.

  Sve skupA KATASTROFA.

 5. Kakav teatar apsurda, narod podnosi prijavu jer nije isplacen za prodaju svojih licnih karata. Nema toga Beketa koji bi ovo smislio.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: