DPS ravijojle kontra MANS predatora

Autogol je kada neki igrač postigne gol koji se registruje protiv njegove ekipe. Ovo je obično slučajno i može biti rezultat neuspjelog pokušaja odbrane da zaustavi protivnika.

Termin je takođe postao metafora za bilo koju akciju koja nanese štetu onom koji je izvede.


Mladi DPS-a u visokoj rezoluciji

DPS ravijojle u visokoj rezoluciji

Comments

 1. povodom performansa i i ove nutricionističke parole (a rizikujući slanje u Javni WC), pozdravljam DPS omlatinu markesovskim pozdravom – jedite govna!

 2. Па ово чак и није лопата за снијег.

 3. Ja se zahvaljujem omladini DPS-a na ovom performansu.
  Pokazali su svima jasno, vise i bolje nego sto bi bilo koji kriticar mogao uradit, o kakvim se idiotima radi.

 4. Originalno i kreativno kako samo omladina DPS-a može. Najzad da neko pokaže ovom MANS-u kako se ponašaju društveno odgovorne osobe.
  Dje je bio taj MANS dok je bilo ovo ničem izazvano nevrijeme?
  Da slučajno nijesu izašli na ulice da čiste snijeg, pomognu vladi/državi/narodu u ovoj nezampaćenoj nepogodi koja je pogodila cijelu Evropu?
  Dok je Igor Lukšić uvodio vanredno stanje, pomoćnik ministra za vanredne situacije Begović radio 24 sata dnevno, Brajović lično, helikopterom spasavao zavejene iz voza ,MANS se nije živ čuo.
  A ova Vanja izigrava preveliku damu. Premijer i ministri mogu uzeti lopate i čistiti snijeg, a ona ne. Ona čak svojim, možda namjerno nepropisno parkiranim automobilom sabotira gradske službe i državu: Lukšića, Begovića, Brajovića, Mugošu… Sve fino, crno na bijelo, piše u “Pobjedi”.
  Jadna Vanja, potpomognuta ko zna kojim obavještajnim službama, stranim neprijateljima, a ne bih se začudio i nagovorom i novcima jedne susjedne države, pokušava na sve načine da sruši državu krijući se iza maske tobožnje borbe protiv korupcije i kriminala, koji, kao što znamo, postoji u svim zemljama Evrope, pa ni Crna Gora nije izuzetak.
  Neka su im mladi DPS-a ovako očitiali lekciju.

  • » Per anus ad astra«

   “Животни мото класичног каријеристе. Њему пут до звезда није трновит, већ пре свега мрачан. Најбоље године живота провео је ослушкујући рад унутрашњих органа неког органа, јер чуло вида у ректалном тракту нема сврху. Познавалац анатомије ректума на којој би му и хирург позавидео. Али, стечено знање не користи у медицинске сврхе, већ за што боље налажење места под сунцем у неком новом органу, тамо где сунце не сија.”

   • Nikola,
    ne poznajem nikakvog Rektuma, stoga mislim da je to neki stranac, a koliko shvatam iz tvog, meni konfuznog komentara, taj Rektum se ne preziva na “ić”, i zato sumnjam da je on neki naš unutrušnji organ – skoro sam siguran da nije iz naše policije, što automatski znači da nije član DPS-a, jer bi ga javnost znala, zato te molim da mi/nam ne podmećeš!

 5. Ljudi-viršle u akciji!

 6. A jesu li i pudlice uclanjene u partiju?

 7. Ako je omladini promaklo, evo podsjecanja:

 8. nego gledam nešto drugu sliku – “Pobjedin” pikap. Nije valjda da su oni DPS-ovo glasilo? Ajmeeee… :)

 9. “Mladodps-ovci” kao junaci “vanrednog stanja”…idealan materijal za “patriotsku” obradu od strane novinara “Trećeg oka”, pardon, “Pobjede”.

 10. bilja koprivica says:

  Ccc…da sam krepala prije minut,otisla bih ne znajuci u kolikoj smo dubiozi!

 11. O ovim potezima čovjekolikih iz pogona mladih depesovaca se može govoriti i kao rezultatu određene pomutnje u redovima DPS-a. Ja se ne sjećam kada su se ti mladi izdanci korova zvanog DPS zadnji put ovako aktivirali kao u zadnje vrijeme, da odbrane Crnu Goru od nepogode zvane velji snijeg i od nemani zvane MANSovci. Siguran sam da sami ovo nisu smislili :). Pored mladih izdanaka, smetenost se osjeća i kod premijerea. Ja sam za par minuta uspio izabrati par njegovih posljednjih bravura koji su redom sve autogolovi:

  O nevladinim organizacijama: „Ja samo mislim da NVO treba da se bave aktivnostima koje ih karakterišu kao dio civilnog sektora, a svuda u svijetu NVO nijesu opozicione organizacije, već su partneri Vlade da riješe probleme kroz različite projektne aktivnosti. I zato i dobiju donacije. Znači, oni ne dobijaju donacije da organizuju proteste, nego da pomažu Vladi da riješe pojedine probleme”.

  O vandrednom stanju (pokušaj drugi): Premijer Igor Lukšić je kazao da je odluka o uvođenju vanredne situacije donijeta zbog očekivanja daljeg pogoršnja meteorološke situacije. “Svi su mobilni, radimo kao da je vanredno stanje proglaševno već nekoliko dana, ova okolnost da možemo očekivati dalje komplikacije uticala je da moramo donijeti nove naredbe”.

  O vanrednom stanju (pokušaj prvi): “Crnogorsko zakonodavstvo ne poznaje “vanredno stanje” zbog elementarne nepogode, već samo zbog ugroženost države”. Premijer je rekao da bi možda trebalo razmisliti o promjenama zakona. On je kazao da je protiv uvođenja vanrednog stanja, i naglasio da se već sve radi kao da je ono uvedeno.

  Numanoviću o susretu sa MANSovcima: “Ali zato sam im ja rekao: možete da koristite subvencije, možete da koristite niže tarife, možete da koristite popust za redovne platiše…” Lukšić je istakao da su novinari snimali sve, a čini se da je posebno ponosan na svoj odgovor aktivistima da “Evropska komisija ne traži smjenu Vlade”.

  O posjeti Amanjeni: “Kritike javnosti su opravdane”. . .”Sasvim je razumljivo da posjeta Aman resortsu u Maroku može probuditi sumnju javnosti, posebno ako se desi propust da se takva posjeta ne objavi”

  Ima toga još dosta ali je očigledno da se izgubila drskost i samovjerenost koju mu je kroz nasljedni gen prenio naš dragi vođa.

 12. Dama na slici ima sve potrebne preduslove da bude Vesna Medenica umjesto Vesne Medenice…

 13. Podjeba je tu samo radi bolje stimulacije Kauperovih zlijezda:-)

 14. ova mala je zajebala i ljubicu gojkovic iz najboljih dana

 15. evo što sam na FB statusu napisao o ovim avetinjama. ne mogu više kuckat…:)

  Vijesti se u CG smjenjuju kao na tickeru. Burna svakodnevica. Uz sjajne kotorske opštinare indijance i moje drage kolege ugostitelje kauboje današnji dan je obilježila nevjerovatna i obećavajuća omladina naše najveće državotvorne i legendarne partije , mitskog DPS-a. Sve vrijeme pričam da u toj partiji “čuče” nevjerovatni potencijali, apsolutno neiskorišteni i zakržljali, koji nikako da dođu do izražaja zbog prirodno nezavidne pozicije podmladka takvih eksperata kakvi su majstori i domajstori iz DPS-a. Nemojte biti bezobrazni pa pomisliti na nekakvo banalno seksualno čučanje u kojem DPS omladinci čuče i čekaju da oralno zadovolje njihove starije kolege kako bi napredovali u svojim ružičastim karijerama, jer ja na to nisam nikadaaaa pomislio; to samo vi bezobrazno zamišljate kivni jer nikada niste osjetili zadovoljstvo koje pruža članska karta mladih DPS-a.

  Danas, skoro šest godina nakon ratne referendumske epopeje, u jeku izgradnje zemlje i spremanja iste za ulazak u elitno društvo naroda, herojska omladina DPS- a je izašla na ulice kako bi napravila performans kojim se svijetu i vanrednoj Crnoj Gori ima pokazati da starije DPS kolege nisu same u ovom teškom momentu za njih. Od tolikog napora da zemlju ubače u elitu, VIP zajednicu svijeta, dešavale su se sitne nepažnje oko Telekoma, KAP-a, Svetog Stefana, Zavale, Avale…koje mrska javnost i neprijateljski MANS sada koriste kako bi zamijenili umorne heroje referenduma.

  Mladi DPS – ovci su me baš slatko nasmijali. Njihova kreativnost i duhovitost se može mjeriti jedino sa duhovitošću udruženja udovica postradalih rudara bakra gornje Mesopotamije, što je otprilike rang uzvišene duhovitosti jednog Vuksana Simonovića ili Slavka Leopolda Mandića, u napinjanju. Da sam ranije sreo ovu mladu depeesovku Viktoriju Badžu, oženio bih je , makar kao drugu ženu a ja bih u njenu slavu i za njeno ime doživotno radio u opštinskim izbornim štabovima ove slavne partije. Za džabe. Ne bi tražio ni veću terasu , ni lokal na glavnom trgu, Viktorijemi…

  Oni koji su ih poslali na ovaj teško skojevski zadatak zaslužuju svaku pohvalu i neka znaju da mi ništa drugo nismo ni očekivali od njih bez ovu simpatičnu samoduhovitost. Jer, treba se znati šaliti sa samim sobom, na taj način pokazujete koliko ste široki i veliki, kada svoju djecu izlažete ruglu i zajebanciji, na radost cijelog zlobnog crnogorskog svijeta. To zna samo DPS.

 16. Da je Darvin ziv imao bi inspirativan materijal za analizu – na kojem evolucijskom stupnju su za(o)stali mladi covjekoliki dps-ovci.

 17. perfect stranger says:

 18. Homo habilis
  Homo erectus
  Homo ergaster
  Homo antecessor
  Homo heidelbergensis
  Homo sapiens idaltu
  Homo cepranensis
  Homo rhodesiensis
  Homo rudolfensis
  Homo georgicus
  Homo floresiensis
  Homo neanderthalensis
  Homo sapiens
  A HOMO DEPEESUS?

 19. Dje je Tajovic da kaze ‘sto me nadje, sto me nadje’ (to je ono sto meni pada na pamet)? Eeee, kako bi na nas navalio, ne boj se. Narcizam malih razlika, sto li – jer tvrdi covjek da je mnogo blizi nama nego covjekolikim homo depeesusima.

  Enter, duzni ste mi (jer obecali ste) onaj osvrt na biznis ekosistem, pa ako vas nije volja da pisete na portalu, mozete i licno na vkotor [at] yahoo.com.

 20. Kakvi su im tek roditelji kad su oni ovakvi?
  Sve se iz kuce nosi. Svasta li se nakotilo u ovu Goru Crnu.

 21. Reciklirani Fantom says:

  PERFORMANSKA

  MANS pripremi lizalice, a ujedno dosta čaja,
  čim se ispred kuće njine, DPS-a čuje graja.
  Performansi tada počnu, jedni svoga brane vođu,
  uskurče se na sred puta, ni auta da ne prođu.
  Marina bi Abramović, ljubomorna na njih bila,
  umjetnost je prvoklasna, kada mladi slave Mila.
  Mediji su svi prisutni, elektronski i štampani,
  neka vide Crnogorci, kako Vanja obraz brani ……..

 22. Vidi se da je napredna…..

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.