Pronađen Šarić?

Podgorica — Južnoafrička policija otkrila je osobu koja bi mogla da bude odbegli krijumčar narkotika Darko Šarić, piše danas podgorička štampa.

Južna Afrika će proveriti s Interpolom i policijom u Srbiji i Crnoj Gori da li je u pitanju osoba optužena za šverc narkotika, kazao je portparol južnoafričke službe za borbu protiv organizovanog kriminala Mekintš Polela.

Polela je podgoričkom “Danu” kazao da se osoba, za koju južnoafrička policija veruje da bi mogla biti odbegli Šarić, najverovatnije nalazi u blizini Kejptauna.

“Ta osoba nije uhapšena, ali je predmet naše pažnje i kada se obave provere s Interpolom i vlastima Srbije i Crne Gore, preduzećemo dalje mere”, rekao je on.

Polela je kazao da južnoafrička policija poseduje fotografije i druge dokaze o toj osobi, koje će dati na uvid Interpolu i kolegama u Evropi.

“Naša je obaveza da proverimo o čemu se tu radi. Poznati su slučajevi begunaca iz Srbije u Južnoafričku Republiku”, rekao je on.

Polela je podsetio da je južnoafrička policija nedavno rasvetlila bitan slučaj u vezi srpske mafije, navodeći da se proverama ispostavilo da je Saša Kovačević u svari lažno ime Dobrosava Gavrića, osuđenog u Srbiji zbog ubistva Željka Ražnatovića Arkana.

izvor: B92

Comments

  1. Znači nije na Žabljaku? Medo ga je vidio kako skija u Bare Žugića…

  2. Nemojte nista provjeravat sa kolegama iz CG, jer oni cesto grijese oni su tako bili uhapsili jednoga tipa koji neobjasnjivo lici na Zvezdana Terzica a mi gradjani nismo uspjeli da vidimo toga dvojnika. Tako ne konsultujte ih za nista i onako ga oni ne potrazuju nego Srbija.

  3. A i ova policija mi se svidja
    “Ta osoba nije uhapšena, ali je predmet naše pažnje”

    Ali ako “toj osobi” predmet njene pažnje postane ovaj članak, čini mi se da će predmet vaše pažnje uskoro da zapali za južnu Ameriku ili neku drugu destinaciju…

  4. Tužilaštvo i policija Crne Gore bi trebalo pod hitno da ispita i provjeri ovu informaciju i da se čovjek na vrijeme upozori kako bi blagovremeno mogao da pobjegne. Treba zahtijevati od Ranke Čarapić da pošalje nekoliko službenika DB-a da pomognu čovjeku da se spakuje. Ne mogu ni da zamislim šta bi se desilo kad bi se sprovela tajna operacija i zbilja došlo do hapšenja. Vjerovatno bi Ranka revoltirana podnijela ostavku. Ja mislim da Mekintš Polela laže i radi protiv države i Vlade a pomažu mu velikosrpski plaćenici i Emir Kusturica.

  5. Vjerovatno je lik izgubio svaku nadu da se moze i dalje skrivati kad je cuo da je Boro Vucinic izabran za sefa ANB.Nema toga ko od novog sefa nece zazirati.Posle Bora od kriminala nece ostati nista a CG ce trijumfalno usetati u EU.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: