Oću ka…, neću ka…

(Oću kažem, neću kažem)

Direktor Uprave policije Veselin Veljović nije na kontrolnom saslušanju pred Odborom za bezbjednost iznio nove činjenice o aferi Listing, iako je to ranije najavio.

Veljović je rekao poslanicima da ne može otkriti informacije koje je planirao da podijeli s njima da ne bi omeo istragu.

Veljović je, kako “Vijesti” nezvanično saznaju, kazao da se “upravo odvija” to što je namjeravao da objelodani i tako opravdao svoje ćutanje.

izvor: vijesti.me

*** ***

Povodom određenih komentara u vezi sa današnjom zatvorenom sjednicom Odbora za bezbjednost i odbranu Skupštine Crne Gore, koji se tiču navoda da na sjednici ovog Odbora direktor Uprave policije nije saopštio nove detalje u vezi sa falsifikovanim listingom, radi objektivnog informisanja javnosti, obavještavamo sljedeće:

Nisu tačni komentari koje su mediji, poslije današnje sjednice Odbora za bezbjednost i odbranu, prenijeli da direktor Uprave policije Veselin Veljović nije iznio nove podatke i informacije u vezi sa falsifikovanim listingom, kao što je to najavio u izjavi koju je prethodno dao radiju „Antena M“.

Naprotiv, saopštene su vrlo značajne informacije i podaci sa kojima članovi Odbora do tada nijesu bili upoznati.

Kako je današnja sjednica Odbora bila zatvorena za javnost, a obzirom da je u toku tužilačka istraga, javnosti ne možemo saopšiti preciznije podatke i informacije.

izvor: upravapolicije.com

Comments

 1. Možda smo skloni idealiziranju stanja i pojava u razvijenima zemljama zapadne demokratije, ali ako bi se neko od učesnika u diskusiji usudio reći da i na Zapadu ovakav ‘kadar’ može biti direktor policije, mislim da bih pu kroz sopstveni ekran provukao moju stisnutu pesnicu i odalamio ga u vrh brade da se ne probudi koji sat vremena iz blaženog sna.

  Kakva somina u društvu blavora…

  • Kozak, nešto ti tu ne štima …… kako bi neko od učesnika u diskusiji izjavom da ovakav “kadar” može na Zapadu biti direktor policije, “idealizirao” stanje i pojave u razvijenim zemljama zapadne demokratije? …… :o

 2. Znaš kako ?

  Kad bolje razmislim, nisam u pravu, kakogod okrenemo stvar.

  George W. Bush je bio predsjednik USA u dva navrata.

  Vrijeme idiota je u punom zamahu.

 3. Traje to još od Dostojevskog ……

 4. O tome da su oni listinzi falsifikovani:
  http://www.cafemontenegro.com/index.php?group=22&news=220309
  Kako Dan (b)lista…

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: