Drugovi koordinatori, zdravo!

Predsjednik Demokratske partija socijalista Milo Đukanović biće novi koordinator te partije za Podgoricu – odlučilo je danas Predsjedništvo DPS-a. Te aktivnosti obavljao je predsjednik države i potpredsjednik DPS-a Filip Vujanović do zamrzavanja partijske funkcije, kada je taj posao preuzeo gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša. Vujanović će ubuduće pratiti opštinu Cetinje.

Portparol DPS-a Rajko Kovačević kazao je Pobjedi da će premijer i potpredsjednik najveće partije Igor Lukšić biti zadužen za Nikšić, a potpredsjednik DPS-a Željko Šturanović pratiće opštinu Bar. Potpredsjednik DPS-a Svetozar Marović određen je za koordinatora u opštini Berane. Politički direktor DPS-a Branimir Gvozdenović biće zadužen za Bijelo Polje, šef poslaničkog kluba najveće partije Milutin Simović za Pljevlja, a poslanik i član Predsjedništva Mevludin Nuhodžić za Budvu i gradsku opštinu Tuzi.

Potpredsjednik Vlade i ministar pravde Duško Marković izabran je za koordinatora za opštinu Mojkovac, a šef diplomatije Milan Roćen za Danilovgrad.

Predsjedništvo DPS-a odredilo je Miodraga Radunovića, koji je ministar zdravlja, za koordinatora za Kolašin, a ministra prosvjete Slavoljuba Stijepovića za gradsku opštinu Golubovce. Direktorka Agencije za zaštitu životne sredine Daliborka Pejović nadgledaće Heceg Novi, Marija Ćatović Kotor, a Nusret Kalač Rožaje. Koordinator u Ulcinju biće ministarka nauke Sanja Vlahović.

Poslanik DPS-a i direktor Zavoda za zapošljavanje Zoran Jelić koordiniraće opštinom Žabljak. Za koordinatora opštinom Plav određen je direktor Uprave carina Božidar Vuksanović. Predsjedništvo je odlučilo da bivši ministar turizma Predrag Nenezić bude koordinator za Tivat, Predrag Bošković za Andrijevicu, Nada Drobnjak za Šavnik, a Obrad Mišo Stanišić za Plužine.

izvor: побједа.цо.ме

Comments

  1. Dje poslaste Nadu u Savnike dako je vuci ne raspotrzaju.

  2. mijenjamo svijetozara za bilo kojeg drugog komunikatora, platicemo koliko god da treba.
    zabrinuti i uplaseni stanovnici berana

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.