Boro “ćutati neće”!

Boro nastavlja u svom stilu, tražeći objašnjenje za ovaj “nečuveni” napad na “slobodarsku” Budvu: “Tražiću i od svoga vrha partije i od svih da se izjasne o cijeloj situaciji i da vidimo šta je razlog napada na Budvu”.

izvor: antenam.net 

Predsjednik Odbora direktora kompanije Budva holding i šef budvanskog DPS-a Boro Lazović, nakon optužbi iz MANS-a kaže da će od vrha partije tražiti da se izjasni o cijeloj situaciji u Budvi.

Nakon što je Mreža za afirmaciju nevladinog sektora Tužilaštvu podnijela krivičnu prijavu, ovog puta, protiv članova poslovodstva opštinskog preduzeća Budva holding – izvršnog direktora, Lazara Rađenovića i predsjednika Odbora direktora kompanije i šefa budvanskog DPS-a Bora Lazovića, a zbog sumnje da su falsifikovali završne račune te kompanije za 2008 i 2009.tu – Boro Lazović, u izjavi za Antenu M, kaže da ni Budvani neće sjedjeti skrštenih ruku:

“Budvanski DPS ja vam to potvrđujem, ćutati neće. Budvanski DPS će da otvori maksimalno, ja vam sada kažem koliko to bude moglo svako pitanje. Tražiće i od svoga vrha partije i od svih da se izjasne o cijeloj situaciji i da vidimo šta je razlog napada na Budvu. Nažalost iza te ocjene stoji nešto što je veoma problematično i što mi  trebamo, mislim na Budvane i DPS u Budvi, da procijenimo odakle i zašto to dolazi”?

Osim što negira optužbe MANS-a Lazović nam je rekao i da MANS ne doživljava kao ozbiljnu nevladinu organizaciju:

“Za mene Mans je samo jedna pored tri hiljade ostalih nevladinih organizacija koja ima dovoljno novca i dovoljno mogućnosti da se upliće svuđe đe treba i đe je pošalju. To što su oni rekli, što se mene lično tiče, kao da ništa nisu rekli. Za mene oni ne postoje. Ja ih doživljavam samo kao nekoga ko je uspio preko nekoga da pokuša da me oblati. Isto kao da sam izgubio utakmicu na svom terenu protiv najslabije ekipe na prvenstvu.”

Direktor programa za urbanizam u MANS-u Dejan Milovac:

“To što gospodin Lazović misli o Mansu i što misli o nevladinom sektoru da li smo mi bitna ili nebitna organizacija, mi ćemo nastaviti da istražujemo slučajeve korupcije i kršenja zakona u svim sektorima, bez obzira sviđa li se to gospodinu Lazoviću ili bilo kome drugom budvanskom ili nekom trećem funkcioneru”- kazao je Milovac

Comments

 1. Ja-vi se Bo-ro!
  Ja-vi se Bo-ro!
  ——————————-

 2. Ćutao ne ćutao, čeka ga mjesto kraj velikana investiranja i planiranja. Bjelopavlići…

 3. Bog ti po-mo-go,
  Bog ti po-mo-go…………..

 4. poluludi Detlić says:

  treba svi Budvani i oni što su ikad ljetovali u Budvi da se skupe i da “ne ćute”, jer je ovo maslo stranih dušmana protiv starobudvana, novobudvana, justbudvana i ovih što ljetuju u Budvi, čisto iz ljubomore i dosade.
  :D

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: