KAP: Da ga nema, gradili bi ga

KAP2-300x169Nakon šokantnog saznanja da je Ugovor o KAP-u najbolji koji je ikad potpisan, ministri su se danas aktivirali da nađu partnere za slične Ugovore u svojim resorima.

“Mislio sam da je Ugovor o KAP-u štetan i poguban, štaviše bojao sam se da bi mogla zbog njega i Vlada da padne. Premijer je, međutim, juče izjavio da je to najbolji Ugovor koji je potpisan, tako da sam odahnuo. Sad smatram svojom odgovornošću da nastavimo u sličnom maniru i usrećimo još neko preduzeće”, izjavio je ministar koji je želio da ostane anoniman. 

“Ne bi bilo dobro da građani pomisle da mislimo samo na radnike KAP-a. Svaki radnik u Crnoj Gori zaslužuje da bude tretiran kao radnik KAP-a, i svaka firma zaslužuje svijetlu održivu budućnost, kakvu smo kroz stečaj donijeli KAP-u” – dodao je njegov zamjenik.

“Premijer je u pravu. Ugovor je sjajan i građani i opozicija bi imali potpuno pravo da nas kritikuju ako stanemo ovdje. Pozitivno iskustvo sa KAP-om je neprocjenjivo, jer smo odležali sve dječje bolesti razvoja na tom primjeru, i sad, kad smo postiglo rezultat, mi konačno znamo kako treba da se pozabavimo i ostalim preduzećima” – samouvjereno je izjavio drugi ministar.

Podsjetimo, premijer je juče izjavio i da niko normalan ne bi preuzeo na sebe da plaća zaostale dugove KAP-a, koje je napravio poslovanjem u prethodnih par godina. Na novinarsko pitanje znači li to da su poreski obveznici nenormalni, ministri nisu imali komentar.

Za Javniservis.me dopisnik ispred Vlade, Pomoćni bagerista

Comments

 1. Велики градитељ је то изјавио. Свашта је он до сада саградио компанија и компанија запослио радничку класу ни по бабу ни по стричевима.

 2. Imam predlog za antirezimsku akciju.

  Ako su vec svi pokusaji protestovanja osudjeni na propast jer DB i policija sabotiraju skupove, onda zasto ne napravit on-line miting? Recimo u 7 i po svaki dan (simbolicno zbog mafijaskog dnevnika), na svaki portal i forum i fejsbuk i tviter zasut komentarima S UKLJUCENIM CAPS LOCK-OM kontra Mafije dje ce svako pisat sto mu je na srce i dushu protiv Mafije i parole razne, i tako po sata. Naravno bez prijetnji i nacija i vjera i crkava, jer to su onda ubaceni spijuni.

  I tako svaki dan do hapsenja Djukanovica. Da se vidi da postoji duh protesta, koji mada ne moze poprimit uzivo formu, moze se iskazat internetom. To je nekih mozda 50 iljada ljudi protiv Mafije, nije mali broj ako svi odjednom karaju Mafiju.

  Naravno da to ne bi skinulo rezim, ali bi moglo bit okidac za stvarne mirne proteste koje ne mogu kontrolisat.

  Naprimjer:

  DJUKANOVIC MILO, PIZDO I LAZOVE, UBICO I LOPOVE!

  I ova akcija bi mogla da se zove “Karamo vas u 7 i po”

  Ako podrzavate ovu ideju stavite +1 u komentare.

 3. Gotovi ste, bando mafijaska. Unistice vas bandit kog ste sami doveli odje: http://angusyoung111.wordpress.com/2013/08/13/%EF%BB%BF-deripska-trazi-milijardu-evra-od-crne-gore-zbog-kap-a/

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: