Crna Gora uspavana i bez kičme (Memori pjena)

matriks orbIzumitelji: “Priča o memorijskoj pjeni je počela u bliskoj prošlosti, kada je NASA bila u potrazi za odgovarajućim materijalom koji će umanjiti pritisak na tijela astronauta pri lansiraju u orbitu.

Memory pjena je moderni, tehnološki unaprijeđen materijal izrađen od mekane poliuretanske pjene. Zbog toga je memory pjena vještački materijal, ali sa mnogo prednosti koje prirodni materijali ne nude. Istina je da priroda nema skoro nikakvog udjela u proizvodnji materijala sa svim karakteristikama memory pjene. Memorijska pjena daje Vam osjećaj kao da lebdite i obavija Vaše tijelo udobnošću.

Mnogi se žale da je madrac premekan/pretvrd, da ih sve boli ujutro, ali ono što je interesantno jeste da se njihovo mišljenje promeni za samo nekoliko dana. Memorijska pena: za izuzetan osećaj dok ležite.”

Dok ležite! Memori pjena, kao što se može zaključiti iz naziva ima za cilj da vaša memorija (glava) bude mekana, propustljiva i šuplja kao pjena. Izumitelji su svjesni da je ljudsko pamćenje najveća prepreka za ostvarivanje svih nehumanih ciljeva današnjih vlastodržaca. Ako se pamćenje napravi propustljivim poput pjene, memori pjene, onda su vrata za sva njihova (ne)činjenja otvorena. Borba protiv kolektivne aMNEzije jedan je način da vašu memoriju osvježite u slučaju da ste memori pjenu koristili duže vrijeme. Selektivno propustljivo pamćenje u Crnoj Gori štetno je u svakom smislu.

Ali to nije sve, nije dovoljno memoriju naraviti šupljom, drugi dio ljudskog tijela na koji se udara je kičma.

kicma_1Izumitelji: “Pruža pravilnu potporu tijelu te nudi senzaciju lebdenja. Ne stvara pritisak na određenim tačkama na tijelu, već im se prilagođava!”
Kičma, simbol otpora i čvrstine, u stihovima Miladina Šobića opisana: „Ja nosim kičmu čeličnu šinu, ne volim kakda glava mi pada, s njom spajam zemlju i visinu i kad se leti i kad se pada.“ U narodu takođe postoji izraz „beskičmenjak“, a on opisuje karakter ljudi koji su srž problema u Crnoj Gori. Memori pjena napada kičmu potpuno neočekivano. Riječ napad obično asocira na primjenu sile, ali u ovom slučaju izumitelji su se potrudili da na perfidan način onesposobe vašu kičmu. Ako imate probelm sa kičmom, pravilan put bio bi jačanje kičmenog stuba, leđnih i trbušnih mišića, dakle otpor, ali u opisu proizvoda navedeno je da se memori pjena obavija oko vaše kičme, daje joj „potporu“ i vama se čini da više nema bola u kičmi, te da je svaki otpor uzaludan, u tom trenutku ulazite u zamku. Prestaje potreba za jačanjem kičme, popuštate, misleći da je komfor koji pruža memori pjena ono što vam treba, tonete u duboki san. Kičma bez otpora slabi, a mišići atrofiraju. Konačno – mozak pjena, kičma slaba, a meni lipo, spavam odlično.

Memori pjena i sex

Izumitelji: “Na tradicionalnim madracima možete osjetiti svaki pokret vašeg partnera; memory pjena apsorbira ove pokrete tako dobro da ih uopšte nećete biti svjesni.” Ovdje je sve rečeno. Ako vam je cilj spavanja sa partnerom da ne osjetite njegove pokrete  i da ga nijeste svjesni, onda neka vam je srećno.

Comments

 1. Vi koji nemate kičmu, nosite se!!!

 2. Ладо Тајовић says:

 3. Ладо Тајовић says:

  Да ми је бити морски пас!
  Бар један дан, један сат, један трен
  – бити морски пас!

  Имао бих лијепе раље,
  пливао бих даље, даље.
  Пратио бих ледоломце,
  чекао бих бродоломце…

  Гутао бих све од реда
  – рибе, звијезде и торпеда…
  Канте, барке, разгледнице,
  плутаче и подморнице.

  Да ми је бити морски пас!
  Бар један дан, један сат, један трен
  – бити морски пас!

  Имао бих оштре зубе
  за конзерве и за тубе.
  Ронио бих немилице
  испод неке кобилице.

  Гутао бих све од реда
  – рибе, звијезде и торпеда.
  И био бих на све спреман
  Као права морска неман.

  Да ми је бити морски пас!
  Бар један дан, један сат, један трен
  – бити морски пас!

 4. Када ће у овој несрећној земљи неко, било ко, у политичкој сфери показати одговорност за сопствене поступке?

  Ето, опозиција је по стоти пут изгубила, по стоти пут је покрадена и понижена. Јер – ако нијесу срушили режим и ако нијесу на власти, значи да су изгубили. Након двије деценије праза и промашених политика у супротстављању диктаторском режиму, зар није ред да неко од тих главешина каже: “преузимам одговорност за грешку, подносим оставку, пружам шансу неком другом”. Па људи моји, тако функционише свуда у свијету: када нека странка изгуби изборе, обавезно њена руководства подносе оставке, заузимају друга мјеста у оквиру партије или се сасвим повлаче; то је нека врста правила.

  Код нас не само да не подносе оставке; они су након сваког новог пораза све поноситији и дрчнији. С високо уздигнутим челима, громогласно потврђују политике континуитета, бодрени несхватљивим, апсурдним, “бугарским” већинама од стране сопствених партијских база.

  Кафка би имао непресушни извор инспирације у нашој тужној земљи, јер код нас “највише зачуђује то што зачуђујуће никога више не зачуђује”.

  Не можеш претендовати да замијениш некога који је успоставио систем несмјењивости као правило ако си исти као он.

  Зато се мора срушити цјелокупан мафијашки Систем и направити нешто ново, другачије, чистије.

  http://www.peticije24.com/6tacakademokratizacije_cg

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: