Izborna šutnja (film “Number 23”)

pripremio: Miško Đukić

” Da li su numeroloski podaci koji slijede samo slucajnost ili nesto drugo?

1) New York City ima 11 slova.

2) Afghanistan ima 11 slova.

3) Na engleskom “The Pentagon” ima 11 slova

4) Svetski Centar na engleskom je Trade Center. Ima 11 slova na engleskom.

5) Svetski Trgovinski Centar na engleskom je World Trade Center. Ima 22 slova. 22 je takodje Mocni broj. 2×11=22

6) Ramsin Yuseb (terorista koji je pretio da ce srusiti Bliznakinje 1993. godine) ima 11 slova.

7) George W. Bush ima 11 slova.

Bill Clinton ima 11 slova.

9) Colin Powell ima 11 slova.

Zanimljivo :

1) New York je bila jedanaesta savezna drzava SAD-a.
2) Prvi avion koji je udario u zgrade Bliznakinje je bio let broj 11.
3) Let broj 11 je imao 92 putnika: 9 + 2 = 11.
4) Let 77 koji je takodje udario u Bliznakinje je imao 65 putnika:6+5= 11.
5) Tragedija se dogodila 11. septembra, ili kako Amerikanci pisu to izgleda ovako:9/11; 9 + 1 +1 = 11.
6) Datum tragedije (9/11) se poklapa sa Americkim brojem za hitne sluzbe (911). Opet 9 + 1 + 1 = 11.
7) 119 je pozivni broj za Irak i Iran iz Amerike. To je suprotno od 911
Dva tornja svetskog trgovinskog centra licili su na broj 11.
9) Svaka od ova dva tornja imala je 110 spratova. Svaki broj u ‘110’ kad se sabere dobije se 11.

11) Ako se koristi kaldejska tabela iz numerologije (engleskim pismom) septembar ima numerolosku vrednost od 11.
12) Prvi let je udario u severni toranj. Po kaldejskom tabeli ‘sever’ ima numerolosku vrijednost od 11.
13) Cetiri terorista u avionu Let 11 imali su imena sa pocetnim slovima imena i prezimena A.A. A u kaldejskoj tabeli ima vrijednost od 1. AA=11.
14) Peti terorist u Letu 11 imao je ime Mohamed Atta=11 slova.
15) Prvi toranj koji je pogodjen kolapsirao je u 10:28 ujutro. 1 plus 2 plus 8 je 11.
16) Septembra 7, 2002 ustanovio se zvanican broj poginulih:2801, 2 + 8 + 0 +1. Opet, rezultat je 11.
17) FBI je objavio da ranije planiranje teroristickih napada ukljucivalo je moguce koristenje 11 aviona.

Slucajnost?

1) Ukupni broj poginulih putnika otetih aviona je 254; 2 + 5 + 4 = 11.
2) 11. septembar je 254. dan u godini. Opet 2 + 5 + 4 = 11.
3) Septembar 11i ukazuje da ostaje samo 111 dana u godini.
4) Bombaski napad u Madridu se dogodio 11.3.2004; 1 + 1 + 3 + 2 + 4 = 11.
5) Tragedija u Madridu se dogodila tocno 911 dana nakon napada na zgrade Bliznakinje.

…) Let AA11 imao je 11 clanova posade.”

Još uvijek ne vjerujete ?

ONDA ZAOKRUŽITE BROJ  11  .

Comments

 1. IZDAJA,

  A vidim da BOJKOTASI nemaju podrsku od nasih VRLIH komentatora na ovom portalu,

  HVALA VAM momci na vasem PATRIOTIZMU I RAZUMU BISTROM CRNOGORSKOM>

 2. Evo opis funkcionisanja medija i propagande u Crnoj Gori… ovaj pardon, nacistickoj Njemackoj, pod Gebelsovim budnim pogledom nad SVIM medijima i kontrolom SVIH medija.

  http://blogslavkaperovica.wordpress.com/2012/10/14/cestitka-prolivgorskoj-izbornoj-i-svakoj-drugoj-demokratiji/

  “ČESTITKA PROLIVGORSKOJ IZBORNOJ I SVAKOJ DRUGOJ DEMOKRATIJI!

  Britanski istoričar David Irving napisao je biografiju Jozefa Gebelsa, Hitlerovog ministra propagande. Njen prevod objavljen je u Češkoj, Brno 2007, izdvačka kuća „Jota“. Evo dva citata:

  „Svim mogućim sredstivima je (Gebels, S.P.) medije regulisao pravilnikom, kažnjavao, cenzurisao i koordinirano blokirao sve tako dugo dok se od njih nije napravila suvoparna, jalova gomila koju je odmah, čim je planirano napravio takvom, počeo isti on kritikovati za nedostatak individualiteta. Isto tako su bili dosadni i filmski žurnali u kojima se Hiler pojavljivao toliko i tako često da se, na kraju, na tu činjenicu počeo i on tužiti. Sve je dobre novine (gebels,S.P) politički usmjerio. I veoma popularni pisci, kao što je Hans Grim, bili su od Gebelsove strane, pozivani na ispitivanje. Gebels je na njega urlao da nije završio svoj tekst za pozdravom „Heil Hitler!“ i da nije učestvovao na vajmarskom nacističkom okupljanju! „Ako ne budete poslušni, uništiću vas!“, vikao je, „a neka inostranstvo reaguje kako hoće! Na isti način ću vas uništiti kao što sam uništio Furtvanglera! Pisce kakvi ste vi, pošaljem na četiri mjeseca u koncentracioni logor , drugi put se iz njega izbaviti neće!“ Cenzurisao je i novine u plesu, a nije mu bilo apsurdno narediti da se u plesnim salama stave panoi na kojima je pisalo: “Džez plesanje je zabranjeno!“ Preduzimao je sve moguće korake ka neutralizaciji političke satire, bez obzira na to koliko je smiješna bila. Iz jednog poznatog kabarea isključio je pet glumaca. U martu se, u istom kabareu, iznenada pojavio i kad se uvjerio da je prethodno prodan, a program mu je, k tome, potpuno apolitički, mirno je rekao: „ Tako to funkcioniše. Traži samo čvrstu ruku, da bi čovjek sproveo svoje!“ Str.397

  Sada se radi o julu 1939, tajno se planira ubijanje Poljske.Što radi, čime se bavi Gebels, ministar Hitlerove propagande?

  „Nijesu se sve Gebelsove direktive te godine ticale rata. Na primjer, tražio je od urednika da se ljubazno uvjere kako Peru nije država u državi SAD; naredio je da bi se o sudskim procesima ubicama izvještavalo samo u lokalnim izdanjima (po njegovim daljim instrukcijama sudski su novinari morali izbjegavati pisanje o tim najružnijim slučajevima, da ne bi dolazilo do njihovog ponavljanja); o seksualnim deliktima se moralo pisati samo u slučajevima kada su Jevreji „ na posebno besraman način“ prevarili arijske žene sakrivanjem svoje rase; optuženicima jevrejske rase se obavezno, kao njihvo krsno ime, moralo navoditi da su Izrael ili Sara; krajnje oprezno se moralo pisati o poslednjem masovnom skupu ser Osvalda Moslija na Erls Kortu (vođa engleske nacističke stranke,S.P)…(„da ne bi demokratska štampa mogla pisati da ga finansiraju Njemci“). Urednici su bili insruirani da ne bi premnogo hvalili plesača Paluccu koji je bio polujevrej, te da bi o Svjetskoj izložbi izvještavali kao o njujorškoj; da ne bi jednu vrstu piva, na primjer „Plzenj“ (češko, S.P.) uzdizali iznad drugih; da ne bi recenzirali knjige marksističkih liberala; da ne učine javnom informaciju da je Hitler pomilovao jednog, na smrt osuđenog, ubicu; da ne bi popularisali posjetu sedamsto amerikanaca njemačkog porijekla svojoj staroj domovini („da ne bi bile kompromitovane njihove kasnije operacije“); da ne bi upotrebljavali naziv „Treći Rajh“ niti „Nacionalsocijalistička Njemačka“ nego „Velikonjemački Rajh“; da ne bi preštampavali Hitlerov članak o arhitekturi iz najnovijeg izdanja „Umjetnost Trećeg raha“ niti da novine prenose trenutke rasipnosti Hermana Geringa ili njegove supruge.

  Svoju propagandnu kampanju protiv Britanije pojačao je instrukcijom urednicima da ne budu nikako servilni. Morali su, na primjer, snažno podsjetiti na događaj iz avgusta 1915.g. kada je britanski ratni brod „Baralong“ potopio njemačku podmornicu U-27, a mornari, koji su preživjeli, bili su jedan za drugim, pobijeni.

  Analiza ovih stvarnih događaja pokazuje da se propagandistički napad na Poljsku odvijao po prethodno planiranom scenariju. Prvog avgusta sva štampa je dobila naređenje da se uzdrži komentara u vezi poljskih oficira koji su se infiltrirali u Gdanjsk u uniformama carinika. Tek sedmog avgusta objavljeno je službeno saopštenje njemačke državne agencije DNB. Na nervozu koja je zahvatila inostranstvo, reagovao je Gebels pohvalom svim urednicima. Njegovo propagandističko oružje sada je predstavljalo neodvojivi dio Hitlerovih priprema za rat. Njegovo ministrastvo imalo je ogromne pare.“ Str.422.

  Prolivgorke i Prolivgorci, svi vi koji ste izašli na izbore, znam da vas ovi citati neće podsjetiti na dvadeset i dvije godine Mafije u Prolivgori, Mafije koju volite, cijenite, poštujete, branite, čuvate, njegujete, prodajete joj se, služite joj. Ali, ja znam, između mnogo toga drugog, da se na isti Gebelsov način upravlja u Prolivgori ne samo svim medijima, nego i svakim živim Prolivgorcem i Prolivgorkom.

  Milo Đukanović kriv za sve?

  Nikako, nego vi Prolivgorke i Prolivgorci,ali vi isti vaš zločin, kojemu nema ravna u modernoj evropskoj istoriji, zločin ubijanja sopstvene domovine, majke Crne Gore, vaših dičnih predaka i vašom voljom uništene vam današnje generacije, kao i totalnog, sramnog uništenja života vaših tek začetih ili tek rođenih potomaka, vi pretvarate vašim lažima, podlostima, izdajstvima i nesojlukom – u junački čin!

  Neka vam je srećan!

  SREĆNI VAM „IZBORI!“”

 3. MI SMO VASA SUDBA(sudbina)-) a vi ste udba…docemo i mi na red a do tada ne odustaj vidis da niko ne sisa osim sto je meni dosadno…srecan poraz i pokusaj da se oduzmes malo kao mi kad vec ne mozete da se saberete nego mi vas sabiramo da se oduzmete… razmisli moze li olovkom na pusku?? KLIPANE ILI LEVATU.

 4. NEMO IZDAT kaže:
  14. Oktobar 2012. – 16:57 u 4:57 pm

  “uzivajte u bojkotu”

  Ja ne mogu jos da uzivam, NE, NE.

  No kad Medojevic, Lekic, Pajovic i Mandic budu dosli do gospodara da priznaju najfer pobjedu DPS-a i kad budu cekali isplazenih jezicina da ih gospodar pohvali za dobru glumu, pomazi po glavi i kaze “sjedi!” i “lezi” a ovi legnu na krpu gdje im je pokazao prstom – E TAD CU UZIVAT! :D

 5. Alija Djukic
  Interesantno. Pozicija i opozicija pozivaju da narod izađe i glasa. Znači nije ih strah izlaska jer će glasove bratski podijelit kao i dosad, strah ih je neizlaska i bojkota.

 6. Evo nam Evropska Crna Gora opet osvoji apsloutnu većinu – zajedno sa tzv. Bošnjačkom strankom. Da bi sve izgledalo ljepše upakovano, vjerovatno će u postizbornu koaliciju biti DUA(zvaše li se tak ona Dinošina stranka?) i HGI.
  “Mojoj” Bošnjačkoj stranki da opozicija ponudi da sama sastavi vladu, ne bi prihvatila. Tamo nema 3-4 čovjeka koji nešto znaju, ali zato će dobro znati da se našklapaju.
  Šerbo Rastoder, siva emininencija BS će sada imati ohoho moći. Moga sam i ja tu da uskočim, “okolo” mi je nuđeno da se tu “utalim” prije 3-4 godine. Sad ne bih strijepio hoće li mi ukinuti struju(a sva je prilika da hoće jer je nemam odakle platit), ne bih stalno strijepio za posao…: “Živio bih život lak, Tokio, Pariz, snacj bar…”-kako je pjevao Dado Topić.
  Ali neće ovo dugo, skoro sam siguran.

  • evo opoziciiji 70%…jebalo ih 70%…….hajhahahajhaha./zip druze stari tako ti je to u zivotu/..

   • Stose smijes nije smijesno, da vi nijeste bojkotovali imali bi mozda jos 3 mandata koji mnogo znace ,ali ni ovako nije sve izgubljeno ima nade vec su naveliko promjene pocele ,Milo nema vise MOC koju je imao ocigledno je!

  • Војин Николајевич says:

   БС, ХГИ, и албанске странке имају кључ рјешења. Искрено, дао бих им право да сами формирају Владу, те да покажу своју ширину и опредјељење за општу корист, која је на социјалном нивоу.

   Елем, да ли су те групе грађана страдале? Да! Да ли остали страдају на свој начин? Да!
   Енигма ове приче је у рукама америчке амбасадорке. Она је Господар Црне Горе!

 7. U CG je u stvari jednopartijski sistem. Malo sarade sa ovom “opozicijom” i to ti je to.
  Veceras sam bila na Perfektovoj grupi i vidjela koliko je Nebojsa sarmantan. Dva puta
  je ubacio po recenicu i tamo su (skoro svi) ovlazili na “izlaznost”. He-he, kako ova djeca
  nista ne znaju, a ni u skolama ne uce.

 8. …” da vi nijeste bojkotovali imali bi mozda jos 3 mandata koji mnogo znace ,”…
  Ja se ne smijem. Meni se place kad ovako sto procitam. Nikad u dom sa vama.

 9. Opozicija ce sigurno ponuditi braci Bosnjacima PREMIJERA iz njihovog naroda,

  A Lekic sigurno bude presjednik na izborima ,sa premijerom BOSNJAKOM ako uspiju sastaviti vladu, nije sve rijeseno jedno je sigurno promjene su pocele FALA BOGU ,nikad vise BIROKRATIJA nece imati APSULUTNU MOC.
  Demokratijo, dobro DOSLA u crnu goru pa i na mala vrata

  srecno

  • Bošnjačka stranka da da Premijera! Koga? Rafeta Husovića? Ili onog Amera Halilovića? Oni nemaju par ljudi koji su sposobni za obavljanje iole odgovorne funkcije, mada, ko te pita. Sve ćemo mi to na kraju opet platiti. I ovi do sada su nam uglavnom bili diletanti, ali vrhunski hohštapleri.

   • Војин Николајевич says:

    Бољи су од било кога!

   • Војин Николајевич says:

    Обичног човјека, са улице, случајног, да партије прогласе за премијера, биће бољи од било кога ко је у садашњој власти! Проста логика, минимум осјећаја за простор, су сасвим довољни!

 10. I ja mislim da je госпожа посоль, bila zabrinuta za “izlaznost”, jer kako to objasniti u
  “demokratskom” svijetu. Majke im ga spopatrljim!

 11. Војин Николајевич says:

  Узалудне српске коалиције су дале ДПСДП- у два мандата! Продале, такорекућ!
  Честититам им, тим прије што не осјећају вријеме. Са два опозционе гласа у корист ДФ, СНП или ПЦГ била би извјеснија ова прича.

  • I to je tačno. I, znao sam kao i Vi da nemaju šanse da uđu u parlament, ali…
   A da je 2 mandata više “na ovu stranu”, bila bi sasvim druga priča. U suštini ista, ali opet druga :))

 12. Војин Николајевич says:

  Koalicija za Evropsku Crnu Goru osvojila je 45,4 odsto glasova, objavio je večeras CEMI objašnjavajući da se radi o uzorku od 83 odsto. CEMI je saopštio da je Demokratski front je osvojio 23,9 odsto glasova, SNP 10,6 a Pozitivna 8,8. Iznad cenzusa je i Bošnjačka stranka koja ima 4,4 odsto.

  Значи, ДПСДПЛП су освојили мање од 40 одсто гласова, реално! Све преко трећине гласова је ова група безумника натегнула ресурсима силе и безобразлика.

 13. mafija nikad jaca nije biila… u nk su dobiili 30mil duga!=!!!! rafet premijer hahahaha

 14. tako je Vojine ali nategnuće sve nas još neku godinicu –

 15. Војин Николајевич says:

  45,4 + 23,9 + 10,6 + 8,8 + 4,4= 93,1

  • Војин Николајевич says:

   Нека су албанске партије узеле 4 одсто гласова, остаје да су српске узалудне дале, поклониле, продале, 3 одсто гласова!

 16. Војин Николајевич says:

  Коалиција Европски Никшић освојила је 42,9%, а то је 19 мандата, Демократски фронт 28,3%, односно 12 мандата, Позитивна Црна Гора 11,7% и 5 мандата, СНП 9,1%, тј. 4 мандата, а Српска слога 2,5 % и 1 мандат

 17. 70%izaslih pada rezim ……e ovakva je svaka istina opoziciji….ovo je inflacija naivaca …a bice sad sajam golubova i to preletaca….hahahaha ….RAFET HUSOVIC PREMIJER…HAHAHAHAHAHA…NAJACE!!!!

  • Војин Николајевич says:

   Наравно да је Рафет Хусовић премијер, ако прихвати да га опозиција подржи! Први ћу честитати!

   • Војин Николајевич says:

    А Никшић је у рукама опозиције, ако тако будујхтјели Милован Вуков и Ладо!

 18. Војин Николајевич says:

  Никшић!!!

  Није добро Бело дугме, није добра Катарина!
  Шта је добро, шта нам треба, Китцхме, китцхме дисиплина!!!!

 19. SRECNA ! VAM POBJEDA ,NIKSICANI !

  Svaka cast poneste pobjedu i sa BOJKOTOM na ledjima!

 20. uzeli su nk tj tridesmiliona duga a labud je ostavio sicu neku duga. . . .rafeteeee…ja mislim da on ne zna dje desno a ne da premijer bude…..njega su stegli nece mrdnut… a NECKO ILI STRAHINJA ZA GRADONACELNIKA…KAZE MI DRUG DA SU STOPIRALI KUPOVINU LICNIH PET DANA PRIJE IZBORA. ZASTO?!?

 21. Војин Николајевич says:

 22. E, sad ce da nastupi kupo – prodajni sajam. To smo vec gledali prije deset godina.

 23. Војин Николајевич says:

  Фантома за предсједника!!!

 24. Војин Николајевич says:

  Funkcioner Bošnjačke stranke Suljo Mustafić kaže da je ta stranka apsolutni pobjednik izbora.

  Mustafić je istakao da je BS u Rožajama osvojio više glasova nego DPS i SDP zajedno.

 25. bojkot porazna opcija says:

  hm,
  pa teta bibana i tetak negros , mogli bi bar priznati da su pogresili sto su BOJKOT podrzali a pogotovo Niksicanima se izvinuti ako su otuda, ili ce ostati dosledni Crnogorcima da poraz prikazu pobjedom i likuju,

  Vidite da BOJKOT drzi vodu ” MILOVCIMA”, nemojte bar nama ovdje SOLIT PAMET kad je sada sve jasno !

 26. E, @negross, Suljo Mustafic nije govedo.

 27. Evo jedna vesela izjava za laku noc:

  “Lekić je “Vijestima” kazao da očekuje da će izbori biti regularni i da treba poštovati volju građana kao najbolji put za izgradnju građanskog društva.”

  Nakon ovako burnih izjava opozicionih lidera, ocekujem sledece antimafijaske poteze a koji bi bili njihovo ljubljenje gospodara u prkno, pa ako neko zna kada je direktan prenos nek napise, volio bi gledat uzivo – Medojevic lijevi guz, Lekic desni guz.

  Jes da me ne zanimaju unutarmafijaski izbori, al ne bi ovaj erotski dio propustio nema sanse.

 28. Je li ti, @nemo izdat, koliko je tebi godina?

  • bojkot porazna opcija says:

   Pa jel nesto govorim sto nije uredu, jel vidite BOJKOT da je STETAN a pomoc “GOSPODARU”,
   A SLAVKO PEROVIC nije u politiku odavno izgubijo je osjecaj , a da je izasao sa LSCG napravio bi poremecaj i sigurno bi ovi bili oduvani ,sto ne prihvacate vjerovatnocu moguceg no drsko pricate vase BOJKOTSKE price.
   KOGA BOJKOTUJETE , MILA ili OPOZICIJU , nijeste mi jasni zaista .

 29. Војин Николајевич says:

  Na lokalnim izborima u Nikšiću koalicija Evropski Nikšić, prema podacima Centra za monitoring, osvojila je 42,9 odsto glasova ili 19 mandata, što nije dovoljno za formiranje većine u lokalnom parlamentu.

  Na osnovu 49,6 odsto obrađenih listića, Demokratski front osvojio je 28,3 odsto glasova ili 12 mandata, a Pozitivna Crna Gora 11,7 odsto, odnosno pet mandata.

  Socijalistička narodna partija dobila je 9,1 odsto glasova i četiri mandata, a Srpska sloga 2,5 odsto ili jedan mandat.

 30. i bise izbori. jebivjetri i mrsimudke, sta ste izborili? recite dedu!

 31. Војин Николајевич says:

  Ispred centrale DPS-a okupilo se tridesetak simpatizera koji skandiraju “Milo mi te volimo” i “gotovo je, gotovo”.

  Ватромет је одложен, због недостатка “одушевљеног народа”! :))

 32. Војин Николајевич says:

  Branimir Johnny Štulić Sloboda nije božje sjeme pa da ti ga neko da…

 33. Ti, mali mislis da sam ja liberal. Nijesam zlato. Ja sam obicni gradjanin koji nema za koga da glasa. Zbog toga bojkotujem izbore. Bojkotujem izbore od davne devedesete. Koliko je tebi tada bilo godina?:)

 34. Bas umijes da me nadjes, Vojine!

  • Војин Николајевич says:

   Поздрав, драга Биљо! Из Москве, такорекућ побједничког Никшића, ако нису против Милован Вуков и Ладо:))

   • Војин Николајевич says:

    Јер, Никшић је вечерас десет пута већи од Москве, ха, ха, ха…

 35. Zašto opozicija izlazi na izbore da izgubi? says:

  ***

  Goran Danilović (Nova srpska demokratija)
  “Opozicija samo traži poštene izbore, a oni nijesu mogući sve dok na njima učestvuju Agencija za nacionalnu bezbjednost i paralelni centri moći bliski premijeru Milu Đukanoviću. Mi ne treba da se takmičimo dok se ne uspostavi pošteni izborni proces. Nema fer izbora dok DPS koristi državni novac za partijske svrhe.” 3.12.’09, Mina

  Ratko Knežević (biznismen i konsultant)
  “Bojkot institucija ove mafijine piramide moci – zasnovane na izbornim prevarama, otetom svercerskom i prljavom novcu, kontroli UDBE, sirenju straha od nocnih ubica koji za slobodnu licencu trgovine narkoticima, ubijaju sa ledja po haustorima – jedini je nacin da se odupremo kao ziva bica, kao slobodno misleci ljudi.”12.9.’09, DNMN

  Andrija Mandić (Nova srpska demokratija)
  “Opozicija ne treba da učestvuje na izborima koji se održavaju pod postojećim uslovima, njena dužnost je da ne legitimiše izborni proces koji ne poštuje demokratske procedure. U Crnoj Gori nema osnovnih uslova za ravnopravnu političku utakmicu. Riječ je o simuliranoj demokratiji, samo što se povremeno organizuju tobožnje izborne utakmice.” 15. 11. 2009, Dan

  Filip Kovačević, (profesor Univerziteta Crne Gore)
  “U Crnoj Gori ne može doći do demokratske tranzicije na izborima koje organizuje DPS sa svim svojim oruđima iz prošlosti. Pod pritiskom bojkota svih lokalnih izbora i rada crnogorske Skupštine, zajednička lista opozicije treba da zahtijeva smjenu vlade Mila Đukanovića i uspostavljanje privremene prelazne vlade koja bi imala zadatak da stvori demokratske i fer uslove, poslije čega bi se raspisali izbori na svim nivoima.” 31.3.’10, Večernje novosti

  Mirjana Kuljak (profesorica Univerziteta Crne Gore)
  “Nijesam dobila poziv da se uključim u opozicionu kampanju i dobijem mjesto na opozicionoj listi, ali ga ne bih ni – prihvatila. Oni ulaze u priču koju kontroliše mafija, i neka im je sa srećom. Jedina moguća opcija da se dođe do fer uslova za izbore jeste upravo jedinstveni i sveobuhvatni bojkot izbora koje kontroliše aktuelni režim.”31.3.’10, Večernje novosti

  Vanja Ćalović (Izvršna direktorica MANS-a)
  “U autokratskim sistemima i društvima gdje je ograničena politička konkurencija, vladajuće strukture imaju malu odgovornost prema javnosti, jer nema opasnosti od sankcija na izborima. Šef zna da su izbori farsa, sve dok on kontroliše novac, medije i tajnu policiju, i sa Dvora može poći samo svojom voljom.” 8.1.’10, Vijesti

  Dobrilo Dedeić (predsjednik Stranka srpskih narodnjaka)
  “Kroz institucije sistema i sami izborni proces ne može doći do željenih promjena i demokratizacije društva. Zato opozicija i treba da pokuša sa varijantom da izlaskom iz institucija sistema ospori svaki ,,pobjednički’’ legitimetet DPS-a i ciljno parališe politički život u Crnoj Gori.” 6.10.’09, D.D. blog

  Jovan Vučurović (potparol Nove srpske demokratije)
  “Izlaskom na izbore ohrabrio bi se organizovani kriminal i tajna služba da još snažnije utiču na neke naredne izbore” 22.11.’09, Mina

  Koča Pavlović (funkcioner Pokreta za promjene)
  “Nemoguće je Crnu Goru demokratizovati učestvujući na namještenim izborima, u kojima protiv sebe imate narko-fondove, policiju, ANB i državne medije.” 22.11.’09, sajt PzP

  Milan Popović (profesor Univeziteta CG)
  “Crna Gora ne bi trebalo da izmišlja toplu vodu – ostavka ili smjena Vlade, formiranje privremene tehničke koja bi pripremila nove vanredne parlamentarne izbore, i minimalna dekriminizacija vrhova vlasti. Ti izbori bi mogli biti početak nove Crne Gore, jer sve drugo bi bilo sve ono što već imamo, skoro konsolidovano kvazi-feudalna latifundija.” 21.11.’09, Mina

  Esad Kočan (urednik Monitora)
  “Do prve smjene vlasti, u sistemu visokootpornih monopola, ne može doći ako ih organizuje uzurpatorski režim. Nužno se izboriti za ostavku ove i formiranje tehničke vlade, koja će prije raspisivanja izbora uspostaviti kontrolu nad tajnom policijom. Stvarni početak tranzicije nije moguće ostvariti bez bojkota izbora i institucija.” 20.11.’09, Monitor

  Nebojša Medojević (predsjednik Pokreta za promjene)
  “Izbori u Crnoj Gori su nelegalni, ne pokazuju slobodno izraženu volju gradjana i valst konstituisana na takvim izborima je nelegitimna. Dosadašnja strategija PzP da učestvuje na takvim izborima i da očekuje efikasnu kontrolu i monitoring izbornog procesa od strane posmtrača opoziconih partija, NVO i misije ODHIRa se pokazala neefikasnom, i samo je dala legitimitet režimu za počinjenje izborne kradje i manipulacije.” 3.11.’09, NM fejsbuk profil
  “Nijedan totalitarni režim nije smijenjen na izborima koje sam organizuje i sprovodi… NIKAD… Da bi se vlast smijenila na izborima, izbori treba da budu fer i pošteni. Istina je da se režim ne može ni smijeniti ni srušiti falsifikovanim izborima” 30.09.’09, NM fejsbuk profil
  “Na izborima na kojima učestvuje DPS zajedno sa bezbjedonosnim aparatom i u sadejstvu sa organizovanim kriminalom ne možete dobiti ništa. Ovako samo partije koje učestvuju daju legitimitet procesu” 7.12.’09. Mina

  Goran Đurović (funkcioner Demokratskog centra)
  “Da li je dobro bojkotovati izbore u demokratskom svijetu, demokratskom društvu – nije, da li je to jedino rješenje – jeste. Koliko je kriminogenog okruženja, koliki je tu splet vlasti i kriminala, šta se sve dešava da je prosto suludo ulaziti u, u startu već izgubljenu bitku” 26.10.’09, RSE

  Aleksandar Aleksić (bivši gradonačelnik Cetinja)
  “Izbori bi trebali predstavljati prirodan način da ovih manje od 1% (koji kontrolišu bukvalno sve u državi) na izborima budu i bukvalno očišćeni. Razum nam nalaže da se zapitamo zašto se to ne dešava već punih 20 godina. Da li je takav izborni sistem i takve opozicione partije koje na njega pristaju u stvari glavno oružje kojim se sistem legitimiše i u očima međunarodne javnosti predstavlja kao demokratski. Podrška koju u tom smislu režim ima od opozicije neprocjenjiva je.” 7.11.’09, AA blog

  Milo Đukanović (glavni osumnjičeni u Italiji za šverc cigareta i mafijaško udruživanje)
  “Nikad opozicija nije spoznala našu ključnu prednost – infrastrukturu partije, zahvaljujući tome što poznajemo ljude i teren, što znamo šta gdje treba ponuditi, lako pobjeđujemo.” 8.5.’10, Vijesti

  Zoran Žižić (bivši funkcioner Socijalističke narodne partije)
  “Suština je da se zadrži status kvo, da se ništa ne mijenja i ne talasa, jer se tako čuva dobro uhodana šema namještenih izbora i pobjede na osnovu lažnog rezultata.Tako se stvaraju osnove za izbore koji nijesu fer i slobodni. Izbori su namješteni po dobro razrađenim šemama i postupcima.” 24.10.’09, Mina

  Dragica Perović (funkcioner Demokratske srpske stranke)
  “Izbori u Crnoj Gori se već godinama održavaju u nejnedemokratskijim mogućim uslovima Umjesto da glumi paravan za „de facto“ jednopartijski sistem, opozicija ima i političku i moralnu odgovornost prema svojim biračima da kaže popu – pop, a bobu – bob, te da odbije da učestvuje u toj šaradi i da daje legitimitet nedemokratiji” 15.10.’09, Mina

  Zarija Pejović (funkcioner Pokreta za promjene)
  “Nije principijelno baviti se primjerima sekundarne korupcije, a Đukanovića i kompanjone oslovljavati sa „predsjedniče“ ili „ministre“, simulirajući demokratski sistem. Na taj način se legitimiše suštinska, primarna, politička korupcija, njihovo uzurpiranje vlasti na temelju nedemokratskih izbora.” 21.10.’09, Vijesti

  Emil Kriještorac (funkcioner Narodne stranke)
  “Nema izlaska na izbore dok ne stvorimo demokratske pretpostavke da oni budu slobodni, fer i pošteni. Dok zaista ne budu nadmetanje programa i kvaliteta ličnosti i dok javni servis TVCG ne prestane biti servis DPS-a.” 6.10.’09, Radio Kotor
  “Davati na izborima legitimitet ovoj vlasti, isto je tako neodgovorno baš kao što je i njihova vladavina neodgovorna. Kada stvorimo demokratski ambijent u kome će izbori biti istinsko nadmetanje, onda ćemo učestvovati na takvim izborima.Mi smo svjeni da učestvovanje na ovim izborima ubuduće davaće legitimitet ovoj neodgovornoj vlasti. I niko nas neće, kao opozicionare, sjutra abolirati za to što je ova vlast ovoliko vladala i što ima ovako katastrofalne rezultate svoje vladavine.” 5.10.’09, Radio Skala

  Emin Duraković (predsjednik IO Demokratskog centra)
  “Bez sredstava i snažne medjunarodne podrške u kontroli izbornog procesa, nasuprot instumentalizovanoj ulozi OEBS-a u Crnoj Gori, misija postaje nemoguća. Jednostavno pod ovakvim pravilima se ne smije ulaziti u bilo kakvu izbornu trku.”

  Saša Marković (funkcioner bivšeg Liberalnog saveza)
  “Bojkot je SIGNAL medjunarodnoj zajednici da vise ne funkcionise ovakav sistem u CG. Kada kazem ovakav, mislim na kriptokomunisticki, lazni parlamentarizam, sa namjestenim pokradenim izborima.” 3.10.’09, Ratko Knežević fejsbuk profil

  Svetozar Jovićević (politički analitičar)
  “Kada nemate povjerenje u vlast, kad ste duboko uvjereni da se na sofisticiran način dobijaju svi izbori i da se tu interesi ili volja birača ne mogu vidjeti, a da ne govorim o perfidnim metodama manipulacije prilikom svakih izbora – onda i bojkot postaje sasvim moguće rješenje. 3.10.’09, Monitor

  Srđan Milić (predsjednik Socijalističke narodne partije)
  “Poslije optužbi da su na izborima na Žabljaku u kampanji DPS-a učestvovale ličnosti iz Bijele knjige, valjda je svima u Crnoj Gori jasno šta ćemo uraditi ukoliko ne bude iskazana volja za borbu protiv kriminala. Postoje samo dva načina, ili učestvujete na izborima ili ne. Ako treba da simuliramo demokratiju, mi na tim izborima nećemo učestvovati” 3.10.’09, Vijesti

  Slavko Perović (lider bivšeg Lscg-a)
  “Crnom Gorom vlada Mafija;
  Mafija krade, manipuliše ili projektuje sve izbore u Crnoj Gori;
  Slobodni izbori u Crnoj Gori nijesu mogući;
  Većina građana koji uredno i redovno (pro)daju glas DPS-u ili mu služe, samo produžavaju očajno stanje stvari i to rade iz koristoljubivih pobuda;
  Ukupni rezultat politike DPS, bilo jedinstvenog iz prve ili “pocijepanog” iz druge polovine devedesetih pa do danas, ne zaslužuje komentar, nego prezir i to s visoka;
  Dosljedno navedenom Slavko Perović je:
  a) za bojkot svih izbora na svim nivoima;
  b) za bojkot lokalnih parlamenata i crnogorskog parlamenta;
  Učestvovanje na njihovim izborima, na bilo kom nivou, po mojem mišljenju, daje legitimitet njihovom nečuvenom postupanju.” 7.09.’09, Dnm

  ***

  http://wawyblog.t15.org/zasto-opozicija-izlazi-na-izbore-da-izgubi/

 36. Војин Николајевич says:

  ВУКМАН ОТАШЕВИЋ – ПЕРОНИ

  Њишу се чемпреси у даљини

  Недјeља у подне биjу звона

  Тик такће сат на зидини

  Само сам дио од перона

  Плешу бандере уз фијук вјетра

  Смију се жене са балкона

  Пролазе људи високи два метра

  А ја сам нижи од перона

  Сваког дана сам на станици

  Чекам са пута да дође она

  Вјетар свира валцер на жици

  Ја плешем с калдрмом од перона

  Путује калдрма и ја путујем

  Мирују чемпреси умукла звона

  Жене говоре јасно их чујем

  Види га види нижи од перона…

 37. vjerovatno da USA ima interes da se dovrse jos i te atlantske integracije, pa da onda puste niz vodu Mila. Pozitivna je projektovana tako da Milo ostane na vlasti ali da nema apsolutnu vecinu (tu stranku ipak glasaju vecinom “procrnogorski” biraci), uzeli su mu bar dva mandata, a nijesu ostetili df i snp. Snp su ostetili knezevic i bulatovic i medijski pritisak Vijesti koje su stale uz df u pljuvacini na milica, koji je otkriven kao najveci komprador u opoziciji.

  za 4 godine treba ocekivati “promjenu”, pogotovo ako kriza bude na slicnom nivou, sto je za ocekivati. Mi ne odlucujemo, odlucuje Vasington.

 38. Pozdrav slobodnom Niksicu!!!!

 39. Jedva čekam da vidim Mandića , Milića , Lekića , Danilovića i Emila Labudovića kako osuđuju genocid u Srebrenici i sve druge zločine nad Bošnjacima i kako se zalažu za dobre odnose sa Kosovom , ha , ha. Čestitam svim prolivgorcima koji su glasali.

 40. Fantom nedje slavi.Garant! :)

 41. I mene je drago :), Niksic je to!!! Tamo je sve pocelo, tamo treba i da zavrsi!

 42. Rezultati su bas kao sto sam prognozirao.
  Nije potrebno biti prorok, nego treba gledati i druge zemlje bivseg komunistickog bloka u kojima se desavao potpuno isti scenario.

  1. Prvo komunisti izgube apsolutnu vecinu.
  2. Onda dolazi cetiri godine rvanja i stvaranja uslova za prve demokratske izbore.
  3. A onda dolaze prvi demokratski izbori i potpuni pad komunista sa vlast.
  4. Posle toga dolazi do drasticnog pada standarda gradjana, jer i nova vlast zeli svoj dio kolaca, koji ce dobiti raznim poslovnim malverzacijama.
  5. Nakon toga dolazi ulazak u EU i opet pad standarda kod gradjana.

  Sve ovo se vec desilo u Madjarskoj, Slovackoj, Bugarskoj, Rumuniji i Poljskoj.

  Dakle, sa velikom vjerovatnocom mozemo da prognoziramo da ce za narednih cetiri do osam godina zivotni standard gradjana veoma opasti i jedino zbog cega cemo se bolje osjecati je cinjenica da ce mnogi otici u zatvor i da vise niko nece biti nesmjenjiv.

  Crna Gora se danas nalazi tek kod faze pod rednim brojem 1.

  Moguce je da ove ostale faze kod nas teku brze, mozda da neke budu i preskocene zato sto smo mala zemlja i imamo po prirodi veoma talentovan narod iz kojeg je moguce izabrati kvalitetne ljude.

  Pravi posao tek sada prestoji, jer treba poceti resavati konkretne zivotne probleme sa kojima se do sada niko nije bavio, niti nudio bilo kakva logicna resenja za njih.

  Postoji takodje mogucnost i svjesnog stvaranja haosa na ovim prostirima, cak i izazivanje nemira ili gradjanskog rata, sve u cilju ulaska u NATO-pakt, ali se nadam da velikim reziserima sada to nije u interesu.

  U zadnje vrijeme se po prvi put u Crnoj Gori pojavio i iskreni narodni bunt protiv vlasti i siguran sam da bi vladavina DPS posle ovih izbora vrlo brzo dovela do velikih nemira.

  Takodje prognoziram veliki sukob u samom DPS i raspad te partije na dva djela.

  Sad ce tek da dodje pravi “rigoleto”.
  Bice veoma uzbudljivo narednih dana i mjeseci.

 43. Kad je ušla vojska s barjacima,
  Je l’ to bilo jednoga oktobra,
  Jedino su stare žene rekle
  Da od toga neće biti dobra.

  Kad je ušla ona druga vojska,
  Makar gladan grli pobro pobra,
  Jedino su stare žene rekle
  Da od toga neće biti dobra.

  Kad je ušla ona treća vojska,
  Klicali smo : “Svršila je borba !”
  Jedino su stare žene znale
  Da od toga neće biti dobra.

  A četvrta kad je ušla vojska
  U špaliru kao da je smotra,
  Napokon zauvijek dočekasmo –
  Cijelo selo, sve odar do odra.
  Arsen Dedić

 44. teta bibana a ne mogu pobjec nema sanse . ipak kod bojkotasa se slavi i tuguje gledamo krozz prozor zajedno trobojka i crvena i plava i naradzansta slave po gradu …morao sam doci u 20,20h sam dosao))sad najava ima after ilegal party (pozitivni )moram se i ja ogrebat za cugu nik.tekucine i i mjuzu stare drugove vidjet da cujem i udahnem atmosfere smijavice iz prve ruke…pozz javljam….. …/. .

 45. Vukman Cejovic says:

  Nije iskuljuceno da ce nova vlada vrlo brzo pasti i da ce se uskoro raspisati novi izbori.
  Sadasnji odnos snaga je veoma rovit i tesko da je u sadasnjem odnosu snaga moguce napraviti bilo kakvu stabilnu vladu.

  Za mene je Pajoviceva partija veliki znak pitanja.
  Takodje je i bosnjacka partija za mene veliki znak pitanja.

  Ali ko god sada podrzi Mila Djukanovica, taj ce se za dugi vremenski period izblamirati.
  Ko zeli da unisti imidz svoje partije, neka sada stupi u savez sa DPS.

 46. Borivoje Šurdilović Šurda, portparol Lada Tajovića says:

  2001 g. kada je DPS izgubio izbore a zadržao vlast izlaznost je bila 81%, čini mi se tako nešto. Kada imate ovakvu vlast i ovakve uslove za izbornu utakmicu na koje morate pristati jedino šta vam ostaje je ili da se predate ili borite. Dakle poslije 2001 i propuštene šanse rađa se razočarenje, apstinencija i tzv. bojkot koji je doveo da na izborima 09’ bude izlaznost 66%. Ja poštujem opredjeljenje pojedinih za bojkot. Niko im se ne sviđa, svi su isti i slične priče. OK je to, ali je stvar što propagatori bojkota dođu na svaki skup ili protest tih što ne valjaju ništa i svaki kvalitetno sjebu sa potpuno nejasnim motivima i apsurdnim idejama. Valjda će Medojević kao jedan koji je redovno ninao te individue sada dva put razmisliti hoće li to više činiti jer su mu svaki put sve to vratili naopako. Svidjelo se nekom ili ne ali ono što i sam znam režim koristi tzv. bojkot kao jedan od svojih aduta. Zamislite da je izašlo još, ne nedostajućih 10% nego makar još 4, 5? Ne valja niko, svi su isti!? Pa šta se bunite? Nevjerovatno.

  Nikad nisam promovisao Pozitivnu osim što sam rekao da ću je glasati svjestan svih nedostataka ali i svjestan da se nešto mora mijenjati. Moji protivnici su DPS i DF kao dvije mentalitetski i ideološki zatucane i ograničene organizacije. Sa ovom drugom se može sarađivati jer joj je ‘grijeh’ daleko manji ali su po matrici isti. Večeras je DF isturio klinca koji je opijeno pozvao da svi priđu DF i njihovu vlast u NK podrže!? Eto mu pas pa neka mu prilazi i nek ga prošeta kad mu već nisu prišli ‘frendovi’ bojkotaši. Nikšiću su potrebni kadrovi i potrebni su mu kvalitetni stručnjaci i niko ne smije da gleda partijski i bilo koji interes već da se spašava jedan grad. Opozicija mora da sada bude strpljiva i pokaže sposobnost. Ovo je kao što sam mjesecima govorio početak pada. Nema ničeg preko noći. Naravno pod uslovom da ne prokockaju šansu a DF je pun ‘kapitalaca’ sa cijelom istorijom promašaja.

 47. zabluda da biramo za sebe ono sto u stvari DRUGI BIRAJU ZA NAS je najopasnija zabluda.

 48. SVA SRECA DA PONESOH LICNU DANAS IZGLEDA DA JE AKCENAT BIO NA TOME NOCAS … UGLAVNOM PREZIVJEH.IZGLEDA DA SMO STVARNO MANJINA,VAZDA JE U CG SLOBODAN GRADJANIN TESKO JE BITI.

  LADNOM DAJTE hLADAN PESHKIR UPAO JE U NACIONALI NEDOSTIZNI SAN EKSPLATACIJE LIKOVA I DJELA NAJVISIH NASIH RODOLJUBA dal iz slabosti ili koristi ili vec njemu ili PROFITERU ZNANIH RAZLOGA.

 49. 70%h ahahahahahah najace!!!!hahahahhaha 100% na 70% imaLI iko vise idje normalan??!!)))alooooo ))izgleda nema signala.

 50. Milovan Vukov Jankovic says:

  Doslo je vrijeme da se Crnogrci stide od onih koji ih brane,
  i da se Srbi stide od svojih branioca i zastitnika njihovih prava,
  ove LAZLJIVE KLEVETE o Gosp. Lekicu koji je branio CGu 1993, i u PRIJESTONICI i na TV POLITIKA u Biogradu, dok je Milo mrzio sah zbog sahovnice i ratova sa ZLOBODANOM , MIROM I ZUTIJEM, posla Zlobu na kanabet 100 miliona kredita iz KAPa , koji je od tada pod HIPOTEKOM TOGA KREDITORA, i moramo im isporucivat BALVANE ili INGOT, nista ne smijemo prodat na trziste ili ne daj Boze preradit u Podgoricu ili Kolasin.

  Pobjeda GRADJANSKIH PRTIJA DFa i PCGe, je mali korak za GRADJANE, a DZINOVSKI ZA CRNU GORU,
  SNP -Milic i DPS-Milo koji kad drze naZijonalisticke zapaljive govore, Milo o Cetnicima A Milic o JEZIKU, prigriza ga prije sjutra, toliko prskaju iz usta,
  da ovi ispod govornice dva-tri prva reda, OTVORE SATORE, da se ne SKVASE, jer nemaju BRISACE.

  Hvala BOJKOTASIMA sto nam pomogose i braci i sestrama,
  taman kao Milo CRNOGORCIMA,
  i Milic SRBIMA,
  oslonit se na VAS, je isto kao na TRULI PLOT U GNJILI POTOK,
  kad se RADI O STVARANJU GRADJANSKE CGe,
  no bi mu ga RABOTA,
  ocu vam OPROSTIT ZA SREDNJI PRST STO MENE FANTOMU, LADU , DRUGU, I MNOGIM DRUGIMA PRUZISTE,
  ali vam necu ZABORAVIT OVAJ ISTORIJSKI TRENUTAK, kad je Milo o koncu VISIO, visio nam o ….

  Srdacan pozdrav za SESTRU LJILJU, noj saljem bratski zagrljaj………………..

 51. I evo, na unutarmafijaskim izborima za vlast, pobijedila je Mafija. Prosto sam zapanjen!

  Moram da se izvinim sirem auditorijumu jer sam predvidjao izlaznost od 97,4%, ali sam se prevario, Milo je zacrtao 70%.

  I mislio sam da ce zacrtat 2% vise od DF-a, SNP-a i Pozitivne da bi mogli da okrive bojkot, ali su sebi projektovali 10% vise nego na proslim izborima. Rezultat je sasvim neocekivan, Mafija je pobijedila Mafiju.

  Ljudi, gledam podmecanje kukavicjeg jajeta. Kao, dobili smo demokratiju, BS, HGI, i Albanske stranke ce onemogucit apsolutnu Mlovu vlast… hahhaha, pa ima li veceg vica. Ovi poltroni koji rade samo i tacno ono sto im rece mafijaski boss ce nesto kao da odlucuju. I kao Milo je IZGUBIO Niksic?! Jos jedan vic, u gradu gdje kontrolise sve i svasta, on moze da izgubi, ali samo kljuceve ako mu ispanu iz dzepa ili staru maramicu.

  Razlog je jednostavan, da se narodu da PRIVID da je nesto krenulo, “eppur si muove” grakce milo sa unutarmafijaskih izbora dok NIJEDAN TAJKUN nije mrdnuo prstom da bi pobjegao gdje, NIJEDAN UDBAS nije se zakasljao koliko su ih tangirali nekakvi tamo rezultati.

  Ne nasijedajte na provokacije sitnih mafijaskih sluzbenika dje oni pricaju “e da je 1% ovamo, a 2% tamo, pa ako ovi podrze ove, a oni one, eto nama sloma rezima”. To su sve izmisljotine koje treba da nas drze u njihovom reziranom svijetu.

  Treba se izmac, pogledat sto je stvarni svijet, stvarna CRna Gora, a sto je njihov Matrix u kome NE MORAMO DA ZIVIMO! Ne moramo da prihvatamo njihov nacin zivota, njihove vrijednosti, nacin razmisljanja… na kompletnu laznu Crnu Goru treba PLJUNUTI!

  I kao sto onaj celavi djecak u Matrixu objasnjava Niu “there's no spoon”, i da ne moze saviti kasiku jer ne postoji nego mora saviti sebe i svijet oko sebe, i Crnogorci moraju poci od sebe, licno i personalno, i pljunuti propagandu, novine, Mafiju 1, Mafiju 2, Mafiju 3, a bojkot tzv izbora je samo jedan korak.

  Otpor sistemu vrijednosti koji namecu a gdje je dobro zajebati, prevariti, okrenuti glavu od ubistava, zastrasivanja, kradja, ne htjeti pogledati citavu sliku, pomiriti se da je ova Crna Gora jedna jedina i apsolutna – je otpor koji nam treba i koji moramo poceti od svakog pojedinacno.

  Okrenuti glavu i noseve od njihovih smrdljivih “politickih” i “ljudskih” normi koje nam namecu, i, posto je Crna Gora zarobljena – biti slobodan kao jedinka i traziti slobodu za sve.
  I nismo smi isti naravno. I nisu nas instruisali tokom ovih decenija da budemo isti, i to je dobro, treba svako da razmislja svojom glavom.

  Ali.
  Ono sto treba da imamo zajednicko je OTKLON, potpuni otklon od ovakve trule i smrdljive Crne Gore, najvece kuge koja je zadesila ove prostore ikada u obliku mafijaskog drustva – vlasti, opozicije, medija, intelektualaca, analiticara, komentatora, svih onih koji se uklapaju u Matrix Mafije, i onda za to dobiju pare i imaju obraza da pogledaju najblizima u oci kao da su ih zaradili kopanjem ili nekim postenim radom a ne tako sto su posluzili kao sraf za pokradanje, ubistva, zlocine, i to istih tim najblizih, rodjacima, kumovima, prijateljima, masineriji crnogorske Mafije.

  Crna Gora danas jeste Matrix i jeste 1984, i jesmo brojke, i 2+2 jeste 5.

  Ono sto nas mice od toga je NE-PRI-STA-JANJE! Nepristajemo na vas izmisljeni, kriminalni, lazljivi svijet i zli sistem vrijednosti koji ste stvorili da nas muzete, gospodo mafijasi, mafijski bossovi i mafijaski srafovi. I bojkotujemo taj vas svijet, i ne pristajemo na njega, i pljujemo na vas i vase price, ignorisemo vas. Uz mirne demonstracije, bojkot, gradjansku neposlusnost, uz sprdanje sa vama – POVLACIMO CRTU. Iza te crte ste vi sa vasim ukletim, lazljivim, smrdljivim dusama, a s ove strane crte smo mi – slobodni, van Matrixa.

  Ovo je jutros bilo za Tustu, malo i skromno od mene koliko mogu.
  Za covjeka.
  Neka mu je laka crna zemlja.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: