Performans Klint Istvuda

Klint Istvud (82), holivudski glumac i režiser, napravio je gaf na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji koja je sinoć okončana u Tampa beju potvrdom da će Mit Romni biti kandidat te partije na izborima za predsednika SAD 6. novembra. “Prljavi Hari” je tokom improvizovanog govora pokazao znak koji asocira na klanje, a bio je upućen Baraku Obami, aktuelnom šefu Bele kuće i Romnijevom protivkandidatu.

Istvud je bio jedini govornik na četvorodnevnoj konvenciji koji nije čitao sa “idiota”, već je vodio zamišljeni razgovor sa stolicom u kojoj je publika trebalo da zamisli da u njoj sedi Obama.

– Šta je sa obećanjima koja si dao? Šta kažeš na to? Znam da su čak i neki ljudi u tvojoj partiji razočarani što nisi zatvorio Gvantanamo – pitao je Istvud praznu stolicu.

U jednom trenutku “debata” sa Obamom postala je žestoka.

– Šta ti meni da ućutim? – viknuo je glumac koji je 70-ih godina tumačio ulogu policijskog inspektora Harija Kalahana, u koju se očigledno ponovo uneo.

On je potom pričao o Opri Vinfri, ratovima u Iraku i Avganistanu i advokatima. Istvud je kazao da Obama nije supeo da ispuni data obećanja i da je vreme da Romni i njegov potpredsednički kandidat Pol Rajan preuzmu vođstvo.

– Kada neko ne radi svoj posao, morate da ga sklonite – rekao je Istvud i prevukao prstom preko vrata, upućujući time poruku Obami.

Ovakvo Istvudovo ponašanje moglo bi da ima negativne posledice po Romnija, koji je sinoć u emotivnom govoru prihvatio republikansku nominaciju na konvenciji koja je sve do izlaska “Prljavog Harija” na scenu tekla u savršenom tonu.

 

Blic

Comments

  1. mogu samo da mu dudlaju.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: