Nik Vujičić u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji

Zamislite da ste rođeni bez ruku. Bez mogućnosti da njima zagrlite nekoga, bez šaka da osetite dodir, ili njima držite nekog drugog za ruku. Ili, zamislite da ste rođeni bez nogu? Bez mogućnosti da igrate, šetate, trčite, ili čak da stojite na svoje dve noge. A sada spojite te dve pretpostavke u jednu… bez ruku i bez nogu. Šta biste uradili? Kako bi to uticalo na vaš svakodnevni život?

ROĐEN BEZ RUKU I NOGU, i bez ikakvog jasnog medicinskog objašnjenja za svoje stanje, Nik je krenuo za vedrim životnim ciljem kako bi uticao na svet. Njegova žarka želja za širenjem nade sa jedne strane sveta na drugi je zarazna i potpuno transformaciona. Iako suočen sa mnogobrojnim izazovima i preprekama, on veruje da mu je Bog dao snagu da prevaziđe ono što bi drugi nazvali nemogućim.

OBIŠAO JE VIŠE OD 19 NACIJA i govorio pred više od dva miliona ljudi širom sveta pružajući nadu u mnogobrojnim školama, crkvama, zatvorima, sirotištima, bolnicama, stadionima, domovima za osobe sa invaliditetom pokazujući ljudima koliko su dragoceni.

Humanitarna manifestacija

Verujemo da ćete i kao pojedinci i kao organizacije biti veoma ohrabreni i motivisani posle Nikovog govora. Ukoliko želite da prisustvujete ovoj humanitarnoj manifestaciji u Beogradu i Novom Sadu, karte su u prodaji u knjižarama „Vulkan“ širom Srbije, kao i na biletarnici Sava Centra i Spensa. Cena karte je 500 dinara, a sav prihod od prodatih karata je namenjem osobama sa invaliditetom. Podršku ovoj humanitarnoj manifestaciji pružaju i neke poznate ličnosti iz naše zemlje, kao što su Novak Đoković, Princeza Katarina, Vlade Divac i drugi.

Kupovinom što većeg broja karata u ime vaše kompanije, koje možete pokloniti svojim prijateljima, kolegama i drugima, pružićete podršku i obezbediti veliku pomoć osobama koje su u najvećoj potrebi, a nisu u mogućnosti sami sebi da obezbede potrebna sredstva.

SUSRET SA ČOVEKOM KOJI GOVORI O NADI 
Živimo danas u užurbanom svetu u kome mnogima radost često nestaje dok tragaju za smislom života. Nik, iako bez ruku i nogu, danas živi životom punim radosti sa svrhom koja nas nadahnjuje da i mi tragamo za puninom života.

http://www.nickvujicic.rs/

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: