“Mehanizam i infrastruktura”

U Izvještaju o radu DPS-ovog odbora u Podgorici stoji da je partija zaposlila 140 simpatizera, a još 156 čeka zaposlenje. 106 žena čeka posao na Rokšpedovim trafikama, preko privatno-javnog partnesrstva, a 50 preko Zavoda za zapošljavanje Crne Gore ZZZCG. Kako prenosi TV Vijesti, DPS je kod te institucije već kandidovao duplo veći broj članova.

“Vlast je mehanizam i infrastruktura preko koje treba da se realizuje izborni program i zaposle mladi ljudi u situaciji kada imamo upozoravajuće povećanje nezaposlenosti”, kazao je za TV Vijesti poslanik DPS-a Miško Vuković.

cdm.me

Comments

  1. nije mi jasno šta je problem sa tim radnim mjestima… evo 4 godine ih nema tj za sve ih je manje i došli smo do “upozoravajuće nezaposlenosti” a sad odjednom u produžecima pred izbore ima… žene u trafike potrpaj i vozi.
    Upozoravajuća nezaposlenost, doboro veli Miško, oće istina iz njega. Upozoravajuća je jer ako ne zaposle pa makar i u trafike moraće pribjegavati drugim metodama tj otvorene krađe a to je sad sa ovim evropskim posmatračima teže, ali ipak moguće ako se podmaže. Ovoga puta ako im ne prođe ova priča sa brzim kratkim zapošljavanjem moraće ići ponovo na krađu kao ranije. Nego tad će imati narod na ulice, znaju oni to dobro.

  2. bravo Redakcijo, prava ilustracija… mehanizam i infrastruktura, šrafovi i točkovi i poluge i palice i lanci i zupci i balvani i trupci.

    Pet piva za društvo iz pilane! :))))

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.