Održan protest u Podgorici

Održan je protest u centru Podgorice u organizaciji Unije slobodnih sindikata, Mreže za afirmaciju nevladinog sektora i studentske unije.

U prisustvu velikog broja građana Crne Gore iz svih krajeva, organizatori su zatražili preispitivanje i raskidanje koruptivnih i štetnih privatizacionih ugovora, utvrđivanje pojedinačne odgovornosti učesnika u takvim privatizacijama, ispitivanje porijekla imovine, sloboda, medija govora i univerziteta.Na punom centralnom podgoričkom Trgu Slobode okuilo se preko 10.000 građana, sabraćaj u centru grada je u vrijeme demonstracija bio blokiran, na trgu je zapaljeno više baklji…

Demonstranti su nosili transparente na kojima je, između ostalog, pisalo „Vrijeme je” (što je zvanični slogan protesta),„Šta nudite djeci za budućnost”, „Zatvorili ste fabrike” (navedena su imena preduzeća koja su u stečaju ili zatvorena), „Nećemo korumpirane i nemoralne”… Sa Trga su građani skandirali „Lopovi” i „Ostavke”….

Organizatori su na početku skupa pozvali građane da ne nasjedaju na provokacije i da skup protekne mirno. Srđa Keković, predsjednik Unije slobodnih sindikata, je rekao da Vlada nije shvatila poruke protestanata sa prethodnog skupa.

Keković je istakao da Crna Gora treba da bude država građana a ne država tajkuna. “Ako to ne možete da ispunite podnesite ostavke”, poručio je Keković Vladi.

Predstavnik studenata Demir Hodžić je oštro kritikovao studente koji nisu došli na proteste i koji se mire sa teškom ekonomskom situacijom.

“Danas su sa nama i neki profesori, koji su vredniji od onih koji peru noge pacovu, gospodaru režimu. Spavali smo 20 godina i više ne smijemo. Vrijeme je da se izborimo za slobodnu Crnu Goru”, rekao je Hodžić.

Predstavnik studenata iz Nikšića Ognjen Jovović je poručio: “Ko nas je ponizio? Oligarh Milo Đukanović i njegova vojska. Zaboravili su da ima još studenata koji neće u partiju, koji hoće posao, koji neće da slušaju grobara crnogorske ekonomije Veselina Vukotića”.

Potom su se na govornici smjenjivali predstavnici crnogorskih fakulteta i propalih preduzeća sa sjevera Crne Gore čiji radnici traže svoja prava.

Najveći aplauz i ovacije dobila je Vanja Ćalović, direktorka Mreže za afirmaciju nevladinog sektora koja je poručila da je stiglo crnogorsko proljeće i da je današnjim protestom odzvonilo vrijeme organizovanom kriminalu.

“Nećemo da živimo u zemlji u kojoj radnici prava traže u jamama. Hoćemo tužioce, koji će da izdaju potrage za kriminalcima, a ne da ih nazivaju moralnima, policiju koja će uhapsiti čak i bivšeg premijera. Dosta je!”; poručila je Ćalović, nakon čega su okupljeni opet skandirali “Milo, lopove”.

“Igore Lukšiću, dobro me čuj, ili ćeš biti sa nama, ili si lutka organizovnog kriminala. Upravljaćeš ovom državom za nas i narod, ili ćeš priznati da državom upravljaju braća Đukanović i Brano Mićunović”, poručila je Ćalović.

Ovo je drugi protestni skup ove godine koji je motivisan nezadovoljstvom zbog ekonomsko-socijalnih prilika u zemlji i vladinom politikom privatizacije. Protest sindikata, nevladinog sektora i studenata podržale su opozicione partije.

izvor: slobodnaevropa.org

*** ***

Veliki građanski protest pod sloganom “Vrijeme je” održaće se 18.marta u 12 časova na Trgu republike u organizaciji Unije slobodnih sindikata (USS), Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) i Studentska unija.

Kako je saopšteno cilj protesta je zaštita daljeg urušavanja životnog standarda građana. Predsjednik USS Srđa Keković rekao je da na organizatori na protest očekuju dolazak 10.000 ljudi.

“Želimo da čujemo od Vlade hoće li biti Vlada građana, a ne investitora i tajkuna”, istako je Keković.

Organizatori namjeravaju da Vladi ispostave sljedeće zahtjeve

 • cijene bez ugradnje za struju, gorivo, telefon i internet
 • preispitivanje i raskid štetnih i koruptivnih privatizacionih ugovora
 • utvrđivanje pojedinačne odgovornosti svih koji su učestvovali u štetnim i koruptivnim privatizacijama
 • ispitivanje porijekla njihove imovine

Tražiće se i eliminisanje korupcije kao najveće biznis barijere i dovođenje investitora koji poštuju zakone, ulažu i otvaraju nova radna mjesta, kao i slobodan Univerzitet, besplatno obrazovanje i jedinstvena primjena Bolonje.

Ćalović: Da neko ode u zatvor

Izvršna direktorica MANS-a Vanja Ćalović smatra da je protest samo nastavak onoga što se dugo pripremalo u Crnoj Gori.

“Znate da u Crnoj Gori ima 99 odsto onih koji nemaju nikakve koristi od ovakvih reformi koje se sprovode. Sigurna sam da većina građana podržava proteste i da će ih biti više nego dovoljno i da na tome nećemo stati ukoliko ne dođe do suštinskih promjena”, rekla je Ćalović.

Ona je kazala da žele da neko ode u zatvor, jer je uništio crnogorsku ekonomiju, da se uzmu pare koje je neko iznio iz Crne Gore, da se pare vrate u državni budžet i da se taj novac iskoristi za pokretanje proizvodnje.

Predsjednik Glavnog odbora, Janko Vučinić je naveo da protesti 21. januara u Podgorici i 5. marta u Bijelom Polju nijesu samo izlivanje negativne energije nezadovoljnih radnika.

“To je mnogo više, jedna velika želja da se u Crnoj Gori napravi bolje i pravednije društvo”, rekao je Vučinić.

Predsjednik Studentske unije, Demir Hodžić je kazao da je vrijeme da partije prestanu vladati univerzitetima, da se oslobodi državni univerzitet, da profesori vladaju svojim znanjem na fakultetima, a ne partijskim knjižicama, jer su oni tu zbog studenata.

“U Crnoj Gori najveći privatni univerzitet je državni, a vrijeme je da besplatno obrazovanje zavlada na državnom univerzitetu, što je i jedan od naših zahtjeva”, naveo je Hodžić.

Brojne slogane organizatori protesta ispisali su na plakatu kojim najavljuju veliki građanski protest:

 • Da slobodno mislimo i govorimo!
 • Da privatizacija bude bez ugradnje!
 • Da oni koji su krali vrate novac u budžet!
 • Da kriminalci budu iza rešetaka!
 • Da možeš da živiš od svog rada!
 • Da pošteni investitori ulažu i otvaraju nova radna mjesta!
 • Da dostojanstveno živiš od penzije!
 • Da “Bolonja” bude podsticaj, ne prepreka!
 • Da studiranje na državnim fakultetima bude besplatno!
 • Da pripravnički ne bude privilegija!
 • Da partijska knjižica ne bude uslov za posao!
 • Da svi imamo jednake šanse!

izvor: Vijesti

Comments

 1. perfect stranger says:

  “Uglješa sa Prirodno-matematičnog fakulteta, Podgorica: “Neću da plaćam školarinu u državi gdje nemam perspektivu”

  Dino, Političke nauke: Nema budućnost država koja ne može da pruži posao mladim i obrazovanim ljudima

  Vesna, student novinarstva: Kao budući novinar ne želim da budem meta nasilja

  Darko, Filozofski fakultet, Nikšić: Ovi su nam potrošili prošlost, troše našu sadašnjost, ali ne damo im da nam potroše budućnost.

  Dženan, Filozofski fakultet, Nikšić: Ne želim da živim u državi koju volim, a koju osjećam da ona nije moja

  Nikoleta, postdiplomac Evropskih studija: Želim da živim od svoga znanja.

  Sanja, postdiplomac Političkih nauka: Znam da Crna Gora mora biti bolja, njena omladina to zaslužuje. Vrijeme je ljudi!

  Anđela, Pravne nauke, UDG: “Tu sam jer želim bolju budućnost”

  Да би ови млади људи добили оно што траже, није довољно позвати Владу да почне да ради, нити Лукшића да се придружи протесту, а богами ни да се преиспитају приватизације предузећа.
  Чуди ме да огранизатори протеста, иако су имали готово два мјесеца за промишљање, нијесу поменули неколико захтјева, који су прости, очигледни и неизаобилазни:
  1. Оставка или смјена Владе; или
  2. Позив опозицији да напусти Скупштину и све институције система.
  3. Позив представницима НВО да напусте сва тијела и радне групе у којима учествују представници режима(нпр. савјет РТЦГ)
  4. Формирање прелазне, техничке владе, са искључивим задатком да у року од рецимо девет мјесеци организује прве слободне и демократске изборе у ЦГ.
  5. Забрана рада КПЦГ/СКЦГ/ДПС, као злочиначке организације(оно што су земље источног блока урадиле при паду комунизма, а ми пропустили да учинимо и скупо платили).

  Позивати глувог да чује и слијепог да погледа не изгледа ми као мудра стратегија.”

 2. perfect stranger says:

  “Кada neko nekome kaže: “Ovako više ne ide” to se zove ćaskanje. A kada neko nekome kaže: “Ovako više ne ide i ako u roku od 15 dana ne pohapsite atere te i te privatizacione prevare po imenu taj i taj kao i ubice tog i tog čoveka po imenu taj i taj onda ćemo se vratiti i učinićemo to i to”…e to je onda ultimatum koji daje smisao energiji sa kojom smo danas došli na onaj trg.”

 3. perfect stranger says:

  “Danas se osjećam izdano, izmanipulisano iskorišćeno…danas tek čemer taložen dvadeset dvije godine u meni počinje da se pretvara u beznađe, kao što je danas izdušio protest i takozvano Crnogorsko proljeće…još malo pa ću eksplodirati od muke…Dvadeset Nikšićkih autobusa sačekala je policija kod Mareze, mirno nas sprovela do parkinga, kao što …su nas zahvalno nakon „protesta“ sproveli od stadion…a do Mareze…došli smo na skup nade i konačnog preokreta…dočekaše nas aplauzi…muzika i, ozvučenje i perfektno i sumnjivo dobro…nizali su se govori…jedini iskreni bijahu od nekoliko njih, dvoje studenata koji su prvi govorili i Jankov…ostalo sve mlako…čekao se govor one male dugog jezika, svi smo se nadali mnogo hrabrijem, čvršćem i odlučnijem govoru, nečemu što će se pamtiti…šipak…mala je izdušila ko balon… jednom pomenu braću đukanoviće i mićunovića, mlako, nekoliko puta reče uspavljujuće, ovo su mirni protesti…i pozva nas, umjesto da idemo okupirati skupštinu, što je jedini način da se nešto promijeni…ona nas nakon sat vremena parade pozva da se mirno raziđemo…tragično, komično, jadno i jalovo…tek sad shvatam zašto sam je gledao ispred maše na kafi sa visokim drps funkcionerima prije par godina i to baš nasmijanu…sve je danas bilo karikatura, davanje legitimiteta ovakvoj vlasti, uz bubnjeve i muziku…svi smo djelovali komično i kontrolisano ko marionete…i Balša koji juče napisa onako dobru kolumnu…i svi odreda…učesnici kontrolisane parade ponosnih crnogoraca…šarade, skoro pa gej parade…kako li su nam se lopovi koje danas pominjasmo slatko iz udobnih fotelja smijali… izgleda da će jedino ostati istorijska ona nekolika jaja što se razbiše o zid zgrade vlade 21 januara.”

 4. perfect stranger says:

  “Zbog opšte konfuzije organizatora ovih protesta, nekoliko pitanja za takozvanu liderku, Vanju Ćalović (samo za nju, jer ove ostale ne bih komentarisao jednom jedinom riječju). Ako je neko poznaje lično, neka joj proslijedi.

  1. Kako je moguće da mjesecima iznosite tako teške optužbe na račun Vlade a onda izjavite da vam je cilj samo da zapravo “Vladu natjerate da radi”? (izjava poslije prvog protesta). Na kojem ste takođe ponovo rekli da su vam prijetili, itd.

  2. Gdje vam je elementarna logika: Ako Vladu smatrate kriminalnom i korumpiranom, kako od nje možete tražiti da se obračuna sa kriminalom i korupcijom? Ja iznosim zaključak, da po vašoj logici Vlada zapravo treba da napadne samu sebe?! Tj. da se obračuna sama sa sobom? Je li to?

  3. Dok ovo pišem na TV-u mi odzvanja vaše skandiranje „Milo, lopove!“. Nakon toga kažete „vidjećemo da li će premijer Lukšić stati na stranu naroda ili na stranu organizovanog kriminala“. Gospođice, da li Vi znate ko je Igora Lukšića postavio na mjesto premijera? Da li Vi to zapravo očekujete da Lukšić uhapsi Đukanovića???

  4. Nije li logičan slijed, ne samo zbog toga što je to nešto potvrđeno u praksi svuda u svijetu, da shodno težini optužbi koju toliko vremena lansirate i upućujete na račun vlasti – da shodno tome tražite pad Vlade?

  5. Poručili ste „vrijeme je, počelo je…“ itd. Za šta je vrijeme i šta je počelo? Šta konkretno? Šta je vaša vizija? Da i dalje iz svojih kancelarija upućujete optužbe i kritike, za sve to primate pozamašnu platu i da ne snosite nikakvu odgovornost? Da li znate da ogroman broj ljudi u Crnoj Gori ne prima ni pola iznosa koji vi kažete da primate, a mnogo njih ne prima platu uopšte. Da li planirate da stanete iza tih ljudi, da se za njih borite i – glavno pitanje – NA KOJI NAČIN? Jer to nudite. Nudite samo već viđenu retoriku.

  6. Obzirom da je vaša retorika već duboko zaronila u političke vode, nije li logično da se konačno konkretno uključite u političku borbu?

  7. Bunite narod, tražite izlazak na ulice, okupljate ljude i stvarate energiju – na koji način planirate da tu energiju kanališete? Pitanje polazi do toga da – valjda ne planirate da se igrate sa narodom u maniru u kojem su to radili mnogi prije vas. Po principu – raspaliti tešku retoriku, buniti mase i…ništa. A to je u skladu sa prethodnim pitanjem o političkoj borbi.

  8. Ako izlazak na izbore odbijate zbog njihove neregularnosti – za to postoje jasna rješenja. Izađete na izbore, ukoliko budu pokradeni, a vi uđete u parlament – zna se šta su sledeći potezi. Odreknete se poslaničke plate, bojkotujete parlament i pozovete na neposlušnost. A ne kao dosadašnja opozicija, koja decenijama priča o krađi izbora, ali ih to ne ometa da budu članovi parlamenta na osnovu rezultata tih istih izbora koje smatraju pokradenim, i primaju visoke plate i uživaju sve privilegije koje ih sleduju u skladu sa tim.

  9. Prije protesta ste rekli: „Trese se Vlada, trese se služba, trese se policija, a poslije drugog protesta – još više će da se trese.“
  Nažalost, ja ne vidim da se bilo ko i bilo šta trese, štaviše stičem utisak da se zapravo „tresla gora, a rodio se miš.“

  “Učitelja je u svakom vremenu mnogo, ali onih koji svojim ličnim životom i djelima svjedoče o onome što pričaju – je uvijek jako malo.” Sv. apostol Pavle
  L. R.”

 5. perfect stranger says:

  Ето, то су неколика коментара с моје групе, а намјерно нећу овдје наводити своје (које сам предочио и организаторима протеста), како не бих “спамовао” овај портал. Моја група, је иначе, активно учествовала на јучерашњим протестима, доста нас се окупило, носили смо транспарент “Наша дјеца нијесу ваши жиранти”. На демагогију и стерилне говоранције неких говорника, викали смо “Оставке!”, “Мило лопове”, тражили конкретне захтјеве, рокове за њихово испуњење, да се иде на Владу, да се направи нешто радикално, али ненасилно. Да се покажу зуби клептократији. Да не буде протест “којим ће се поносити Европа”, примјер демократије и функционисања уређених друштава. И да филозофија протеста не буде – “Лукшићу, стани поред нас”.

  Оно јуче је био један велики промашај. Нажалост.

  Толико, расписао сам се, поздрављам.

 6. Добро је што је ова ‘група’ индетификовала себе и да она стоји иза одређених радњи. Постоји из ових или оних разлога екипа која све жели да сведе на своју мјеру не бирајући средства. То је иста ‘група’ која је забављала јавност прошле године, њени припадници су креатори пароле ‘Лукшићу стани поред нас’, то су исти они који су напрасно постали ‘студенти’ док нису их свели на задовољавајући број али са ‘правим’ порукама и наравно Џеј са њима. Свеприсутни а вјечито одсутни Дандалион, маслачак црногорског прољећа и пионир ‘антифашистичке’ борбе и црногорског ‘шовинизма’. Заговорник ‘СЛОБДОДНЕ МИСЛИ’. Ова група и стотине сличних њима са истовјетним завјереничким и осталим радњама обесмишљава сваки вид интернет кампање тако, као што сам и прије мјесец дана говорио, припрема калуп у који ће се и ова енергија прелити у једну безличну и стереотипну масу без ефекта. То су ВАМПИРИ НАШЕГ ДОБА.

  • perfect stranger says:

   Санчо, снимио сам те јуче с партнером :). Рекла ми је једна пријатељица да си јако фотогеничан :)

   • А ниси требао да објавиш ову нашу заједничку слику. Сад ће сви знати како изгледаш. Е па… разочара неке који мисле да си згодан ‘тић’.
    Колега, немо’ баш оволико да офираш. Треба систематски као до сада. Прво агресивно улетјети а онда их полако опјанити са завјерама…

   • perfect stranger says:

    Него шта би Санчо јуче, заказасте ли ми ви из службе неке обрачуне јуче, како ћете да ме јурите по Подгорици, па не би ништа од тога? Ја рекох: ђе се ђедоше људи, сва она војска јуначина која ми је заказивала обрачун? Не треба да се бојиш, ја не познајем борилачке вјештине, теби сам обећао само пар шклемпи и то је то :)

   • Primjetio sam ove kamermane koji su bili na zgradi novog Gradskog parlamenta(koji se gradi, ojhaha). Onako, iz daljine, a inače ga slabo “dobačam”, mislio sam da je kamerman Šeki i da snima novi dokumentarni film za Mugija. Kad ono…

   • perfect stranger says:

    Sa terase nove biblioteke, iza platoa na kojem su govorili organizatori protesta , pripadnici tajne službe snimaju protest.

    То су Санчо и колега :) Иначе, фотографију је направио један интернет портал.

 7. Zasto “perfekt” nije stisnuo muda i poveo svoju “hrabru grupu” na osvajacki pohod Skupstine, jer bilo bi previse porazavajuce za crnogorske muskarcine, da to ucini jedna zena i ako ce se na kraju i to desiti, jer evo opet se mudonje poput “perfektnog & CO”, samo na internetu junastvom razbacuju. uj, uj, uj.

  • perfect stranger says:

   Сплендидо, истовјетан текст је јуче написао један руководилац МАНС-а јутрос, вјероватно се ради о теби. Нијесмо то урадили јер смо процијенили да нас стотињак у тој прилици јуче (од којих је бар половина припадница њежнијег пола које су итекако храбре, мој добри Сплендидо) не можемо успјешно извести ту акцију. А да се разбацујемо јунаштвом само на интернету, ваљда не бисмо ни долазили тамо јуче, зар не?

 8. perfect stranger says:

  Ево још једног доброг коментара члана моје групе (“моје” – не у смислу да је она моје власништво, већ групе чији сам члан) на исту тему:

  “Stvarno ne razumijem način razmišljanja nekih ljudi. Nesporno je veliki doprinos Mans-a u svemu ovome, ali to ne znači da su bezgrešni i da im se ne smije ni riječ dobronamjerne kritike uputiti. Već 22 godine živimo u zemlji koja se nalazi u kandžama jedne zločinačke diktature i toliko dobro smo upoznati sa suštinom ovog režima da je smiješno pozivati tamo nekog nebitnog Lukšića da se izjasni da li će biti na strani naroda ili će da ostane uz skute organizovanog kriminala. On je davno izabrao da bude mafijin sluga, inače ne bi ni bio tu gdje je, a mi svi zajedno, na čelu sa organizatorima, moramo da tražimo odlazak režima (ne pad vlade, naglašavam to, jer je ogromna razlika) na čelu sa šefom mafije Milom Đukanovićem, procesuiranje svih koji su počinili razna krivična djela , na čelu s njim, počevši od naručenih ubistava preko kriminalnih privatizacija, pa do zloupotrebe državnih preduzeća od strane dps-sdp direktora radi lične koristi… Tek nakon toga dolaze u obzir prvi demokratski izbori na koje mafija ne bi uticala sa svojim prljavim novcem, ucjenama, kupovinom ljudi, zastrašivanjima koja vrše njihove tajne službe itd. Treba da okupiramo vladu i skupštinu, a ne da se raziđemo posle sat vremena, da ne pominjem što nismo čak ni prošetali pored vlade danas! Samo sam toliko htio, a pojedinci slobodno neka sad krenu da pljuju, nemam namjeru da odgovaram. Pozdrav.”

 9. Група која је прошле године шетала са транспарентном “Лукшићу стани поред нас” замјера организаторима!? Ја не могу да вјерујем. Па;

  “да се иде на Владу, да се направи нешто радикално, али ненасилно. Да се покажу зуби клептократији.”

  Радикално и ненасилно. хахахаха…

  Добро је што је Зипп био обавијештен о коме се ради иначе би данас читали његов извјештај о убаченим елементима.

  Господо Вампири. Генијално. Пошто их нема више од двадесет више не организују своје скупове него иду на туђе па продају ‘идеје’ ка’ кокице, кикирики, сјеменке…

  • perfect stranger says:

   Санчо, сви знају да је подметање твоја омиљена дисциплина, али на надмашуј самог себе, не просипај се толико. Тај транспарент који помињеш носила је нека друга група прошле године, схватили су да су се избламирали и јавно се покајали. Иначе, твоја новооснована партија жарко жели да носи такав транспарент. Нажалост, и Ћаловићка је, надам се несмотрено, јуче изговорила нешто слично. Ајде сад на рапорт код газде па смишљајте нешто ново, мој вјерни коњушару :)

   • Ја сам ти коње био оставио јуче у Његошевом парку не знам јеси ли их нашао?

    “Група” која је то носила а у којој си ти исто активно учествовао је иста група са промијењеним именом а истим члановима. Аутор тог транспарента је члан твоје групе а сви који су га носили, носили су и овај најновији и позивали на ‘насилни али радикални атак” на Владу. Посљедице тога чина би биле да се издуши сва енергија која се мукотрпно сакупља а све због вампира сличних теби. Потпуно је небитно ко је шта и када носио, ствар је у томе да ви некоме пребацујете нешто на шта немате право и нудите болесне завјере нон стоп. Правите свој скуп као што вам је сто пута речено умјесто што пробате да друге минирате. Зато ‘јунаци’, јуриш! Коњи су спремни!

   • perfect stranger says:

    Није, све си слагао, од А до Ш. Иди сада на рапорт па нека ти смисле нешто ново :)

   • Јесам. Ја волим тако… хахахах… Е па… “Ненасилно али радикално” промијенили су и име групе и транспаренте. Могли би овај свој скуп да одржите испред МАНС-а до испуњења ваших захтјева. Па богами и неки штрајкић глађу не би био лош. Могли би и да их копирате па да организујете неки бал вампира ђе би прикупили средства за ту работу. Није ни то лоша идеја! А?

    Мислим да су ваши поклици ‘идемо на Владу’ више била из носталгије за прошлогодишњим окупљањима, када сте вас двадесетак ‘жарили и палили’. Стара добра времена…

   • perfect stranger says:

    Браво. Врати се сад у мишју рупицу па нек те науче нечем новом.

   • Па јес’, оно, ово нико не зна и тешко ће у то да повјерује. Све сам слике склонио, тако не сјекирај се. Нема тебе близу спорног транспарента, а ни поносних чланова твоје групе и носача транспарената у зимском периоду…

 10. Da li je neko uspio da snimi govor Miska Vukovica na dnevniku u 15,30 ?

  Osim sto je pricao standardne price da iza ovog mitinga stoje politicki zahtjevi i tome slicno u jednom trenutku je rekao nesto poput: Šta oće oni – da najveci investicioni projekat Vlade bude proširenje spuškog zatvora i da se tamo smjesti pola crne gore?

  Kad su ukapirali da je ustvari PRIZNAO da je pola Crne Gore sačinjeno od lopova taj su dio otkinuli na dnevnik u 19, 30 i nista od tog dijela za zatvor više…

 11. Messi sa 33 milion eura godišnje najplaćeniji fudbaler svijeta… Plata i bonusi.Nije lose…

 12. A da li je neko večeras gledao ili snimio emisiju U CENTAR ( šupka) čuvenog Andrije Nikolića sa gostom koji se zove Novak Kilibarda ?

  Pazite, do juče, oni su se skrivali , glumili javniservis, šminkali…ovo večeras je zaista ovaploćenje devedesetih. Ja nikada nešto ogavnije nisam gledao.

  Predlog je da se okupimo u što većem broju, na DAN LAŽOVA, i zaspemo RTCG i POBJEDU toalet papirom. Ja ću donijet i kantu izvorne balege sa primorja.

 13. Ja vidjeh samo djelic emisije kada Kilibarda hvali novinara poltrona nad poltronima i ispade mi daljinski od uzasa.

  • Emisija će biti postavljena na ovom našem blogu i ja vam se kunem da nema konkurencije što se tiče uradaka koje sam ja gledao na RTCG. Oni se, za široke narodne mase, zadnjih godina prilično dobro kriju. Oni javljaju vijesti bez komentara, suhoparno, namješteno da izgleda evropski ali ovo večeras je prdnjava par exellence.

   Marko Milačić poznaje novinara koji je radio emisiju. Bio bi red da ga Marko nama predstavi. Nadam se da nisu kumovi ili prijatelji.

   Prvog aprila na DAN LAŽOVA svi na Pobjedu i RTCG i zaspimo ih guzic papirom.

 14. Pobjedin clanak danashnji jeste dno dna.Vrlo rado podnosim troskove za prknopapir!.Sleper!

  ps.i hvala na fotki momci.Ovaj sa pesnicom mi je brat od strica:):):)

 15. Пажња свим зајмотражиоцима!!
  Поздрав ,

  Да ли вам треба кредит ? Да ли сте заинтересовани да добијемо било коју врсту кредита ? Или сте финансијски су забринути. Да ли имате дуг исплати ? Ми дају кредите у било који део света . Наше каматне стопе кредита је 3 % по поништи са преносивог трајања у зависности од локације и кредитном статусу . Да бисте добили кредит данас Контактирајте нас путем е-поште на адресу фирме : klarabannyfinance@gmail.com

  НАПОМЕНА : Ми се даје минимум 500,00 америчких долара / евра домаксимума од 50.000.000,00 америчких долара / евро, ИТД Кредит захтев мора бити наведено у америчким доларима или евра, а сваки други користи валути .

  Контакт : klarabannyfinance@gmail.com : за кредит данас , ми смо на услузи .

  Срдачан поздрав ,
  Кlara Banny
  Менаџер у сарадњи

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: