Više od hiljadu riječi

Ovo je prelijepi ulaz u Kotor. Mijenjamo pogled od kojeg staje dah za benzinsku (+zgrada na 2sp.) a imamo ih 5 u 5 km. Bilbordi su posebna priča, ne samo na ovoj lokaciji nego inače.  Elektronskom poštom...

Ovo je prelijepi ulaz u Kotor. Mijenjamo pogled od kojeg staje dah za benzinsku (+zgrada na 2sp.), a u 5 km postoji 5 benzinskih pumpi. Bilbordi su posebna priča, ne samo na ovoj lokaciji nego inače. (Expeditio Kotor)

Comments

  1. I meni je jedan dan u prolasku kroz Kotor zastao dah dok je u CG vanredno stanje zbog sveopsteg kolapsa Kotor se gradi a mehanizacije ima na dosta lokacija…najvise oru magistralu no fotografi nikako da to slikaju jer u pitanju je milionski opstinski posao…koalicija dps-sdp i u kotoru odradjuje posao.

    • Samo, ne znam od kojih će para da vraćaju kredit od 8 miliona eura! Sređuju kanalizacionu mrežu, što je, ukoliko je dobar projekat, jako korisno. Takođe, nadzorni organ kod izvođenja ovih radova, posebna je priča. Ukoliko se odradi posao loše, Dobrato će imati dodatnu držaž, “miomiris”.

      • Ocito je kao i uvjek samo licni profit u pitanju a na karnevalima ce se lutke spaljivat reketinje tamo njine…slikati se bezvezne slike da se glavne teme zamagle…glumice se gradjanska svijest i buntovi a sve ce ici ko dosad.Vlada ce javnosti plasirati simulacije auto puteva,svi ce pricati o predstojecim sezonama a vrijedni kotorski mocnici ce za saku novaca preorati sve sto je od nesretnog puta kroz taj grad ostalo.Taman da se taj grad jos vise izoluje ne bi li jos vise zakukali kako na njih niko ne obrce glavu.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: