Neka Duško Marković kaže ko je Brano Mićunović

Ćalović traži informacije da li je Mićunović i u kojoj mjeri povezan sa organizovanim kriminalnim aktivnostima u Crnoj Gori i van nje.

izvor: vijesti.me

Izvršna direktorica Mreže za afirmaciju nevladinog sektora Vanja Ćalović zatražila je od predsjednika Nacionalne komisije za borbu protiv korupcije Duška Markovića da od javne i tajne policije zatraži informacije kojim se sve poslovima bavi Nikšićanin Branislav Brano Mićunović.

Prema informacijama „Vijesti“, Marković će sjednicu Nacionalne komisije najvjerovatnije zakazati do sredine ovog mjeseca.„Potrebne informacije trebalo bi da prikupe Uprava policije i Agencija za nacionalnu bezbjednost, te da ih u formi izvještaja dostave članovima Nacionalne komisije u roku od 30 dana od dana podnošenja ove inicijative, što bi doprinijelo boljoj realizaciji dviju mjera Inoviranog akcionog plana.

Mjere koja se odnosi na izradu analize stanja kriminaliteta u Crnoj Gori i na izradu analize uticaja organizovanog i teškog kriminala u regionu na stanje u Crnoj Gori, po standardima EU-OCTA“, ocijenila je Ćalovićeva u dopisu proslijeđenom potpredsjedniku Vlade i ministru pravde.

Comments

 1. Brano je postao inspiracija crnogorskim osnovcima. Evo jednog umjetničkog rada Branovog obožavaoca koji pohađa 5. razred

  • BRANO MIĆUNOVIĆ PONOS CRNE GORE says:

   Taj rad sam crta ja ,a inače idem u 4.gimnazije…a ne 5 osnovne…a takođe sam ja i administrator grupe Brano Mićunović ponos Crne Gore.
   Ako oćeš da ti to dokažem javi se na zidu grupe.
   Đ. K.

 2. Vanja Ćalović ima manje simpatizera na FB od Brana:

  https://www.facebook.com/#!/group.php?gid=41167602590

 3. Mojne Neon ovo da nam radiš…
  Kako si me prosuo s ovim…

  Aj da izvršimo svi zajedno jedan kolektivni harakiri??

 4. Vanja melje dalje. Svaka cast. I njoj i pozadini.

 5. I Darko-odnosno-Duško Šarić ima dosta fanova, kažu. A Pink je najgledaniji. Sve je Pink, pa je sve i logično.

 6. Neka Brano kaze ko je Dusko! Mozemo napraviti i inverziju rijeci,sto da ne.

 7. Ja sam siguran da je uređivačka politika ovog portala takva da objavljuje sve što je kompromitantno po crnogorsku vlast i što vuče ka njenom slomu, ka što je ovaj sjajan slogan Ćalovićke koji je objavilo 16 mafijaških medija kao udarnu vijest, pa što ne bi i ove optužbe Kneževića u tekstu od juče:

  ***

  http://www.slobodnacrnagora.eu/drustvo/540-knezevic-tvrdi-djukanovic-naredjivao-likvidacije.html

  KNEZEVIC TVRDI-DJUKANOVIC NAREDJIVAO LIKVIDACIJE

  –SVI PRIPADNICI ZEMUNSKOG KLANA IMALI SU LEGITIMACIJE CRNOGORSKE SLUZBE BEZBJEDNOSTI . ONI SU BILI DJUKANOVICEVA ZASTITA I INTERESANTNO JE DA JE UPRAVO MILOVA ZASTITA , UCESTVOVALA U UBISTVU ZORANA DJINDJICA-KAZE BIVSI SEF CRNOGORSKE MISIJE U VASINGTONU RATKO KNEZEVIC

  Nekadasnji sef crnogorske misije u Vasingotnu Ratko Knezevic ponovo je iznio teske optuzbe na racun svog bivseg kuma I bivseg crnogorskog premijera Mila Djukanovica navodeci da je ,,za vrijeme svoje vladavine naredjivao likvidacije., U intervju za hrvatski,,Kapital,, Knezevic je ponovio da iza likvidacije direktora hrvatskog nedjeljnika,,Nacional,,Iva Pukanica stoji,, duvanska mafija na cijem celu su bili Stanko Subotic i Milo Djukanovic.,,

  -Apsolutno stojim iza svojih tvrdnji da duvanski kartel stoji iza ubistva Iva Pukanica a vrijeme ce mi to dati za pravo. Za pravo mi daju I Vikiliksove depese koje se odnose na ovaj tragican dogadjaj. Jedna od njih, koja je sest mjeseci nakon ubistva Pukanica , poslata u Vasington, kaze da je ambasador SAD obavijestio svoju vladu , da je Stanko Subotic Cane razgovarao sa Vladom Srbije , da treba da bude uhapsen , upravo zbog Pukanicevog ubistva. Pazite, to je dva mjeseca prije mojih intrevjua , koji su uzburkali javnost u region . Moji intervjui su bili krajem sedmog mjeseca , a depesa je poslata pocetkom sestog. Nazalost, pravosudni organi Hrvatske, Srbije ili nekih drugih zemalja nijesu jos dosli do dokaza koji bi mogli da optuze Subotica I Djukanovica . Ali, kako se svaka tajna dozna , tako ce se , u ovom smislu, doci i do ove-rekao je Knezevic. On je ocijenio da je ,,ostavka hrvatskog premijera Ive Sanadera I njegovo hapsenje, napravilo medvedju uslugu Crnoj Gori. -Zato sto od tog momenta pocinje antievropski stav Djukanovica I njegove klike .

  Kada je vidio sta se desilo sa Sanaderom, on se povukao ali I dalje vuce sve konce u Crnoj Gori, kako ne bi zavrsio kao Sanader-ocijenio je Knezevic dodajuci da ,,,koliko sad izgleda Sanader nije ubijao, dok nazalost njegove indicije , do kojih dolazi , govore, da Djukanovic ubija . ,, Duvanska mafija, kako tvrdi, I dalje ima moc u novcu , , i vrlo je moguce da u bilo kojem momentu angazuje jednu takvu ekipu I tim da izvrsi jednu tako marcnu namjeru.,, Ratko Knezevic je rekao i da su pripadnici Zemunskog klana bili,, tjelesna garda Mila Djukanovica ,,prilikom posjeta Beogradu,,. -Svi pripadnici ,,Zemunskog klana,, imali su legitimacije crnogorske sluzbe bezbjednosti. Oni su bili Djukanoviceva zastita i interesantno je da je upravo Milova zastita , ucestovala u ubistvu Zorana Djindjica.

  Nazalost, mislim da afera,,Nacional,, ima veze sa ubistvom Zoran Djindjica jer je otkrila njegove veze sa Stankom Suboticem Canetom , koji je bio kralj tog biznisa I vjerovatno i tada i sad je kralj srpske mafije –rekao je Knezevic. Govoreci o Crnoj Gori, Knezevic je ocijenio da je Djukanovic,, umjesto da napravi jednu demokratsku , nezavisnu drzavu, odlucio da je napravi nezavisnom , privatnom prcijom I Crna Gora je to i dan-danas .

  -Djukanovic je napravio prvu, pravu mafijasku drzavu u Evropi – zakljucio je Knezevic. porucujuci da je ubistvo Iva Pukanica u direktnoj vezi sa njegovim svjedocenjem o svercu cigareta u Bariju.
  ***

 8. BRANO MIĆUNOVIĆ PONOS CRNE GORE says:

  Taj rad sam crta ja ,a inače idem u 4.gimnazije…a ne 5 osnovne…a takođe sam ja i administrator grupe Brano Mićunović ponos Crne Gore.
  Ako oćeš da ti to dokažem javi se na zidu grupe.
  Đ. K.

 9. Zamislite da su u stara vremena dvorske lude ili gutaci vatre bili vazni faktori u ocenjivanju vladavine nekog kralja.
  Svaki bi covjek nekog kralja koji bi dvorsku ludu ili gutaca vatre uzeo kao svjedoka njegove pravednosti, smatrao nenormalnim.
  A gledajte sada, nepismeni ili polupismeni glumci, pjevaci, koji su svi intelektualnog ranga nekadasnjih gutaca vatre, dresera zmija ili dvorski luda, postaju vazni fktori drustvenih zbivanja.
  Da te Bog sacuva.

 10. vrijeme je da mafija uvede vanredno stanje

 11. stari frajer, živ živ il ticica il živ?

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.