Profesore, možete li mi smućkati još malo koka kole?

Crna Gora je pozitivan primjer u evropskim i atlantskim integracijama koji može uticati i na zemlje regiona, ocijenili su ambasadori nekoliko zemalja članica NATO.

izvor: srna.rs

Crnogorski premijer Igor Lukšić razgovarao je sa ambasadorima Italije, Španije, Bugarske, Holandije, Poljske i Slovenije.

Oni su čestitali Lukšiću na napretku ostvarenom u procesu evropskih i atlantskih integracija i pohvalili učešće Crne Gore u mirovnim misijama, saopšteno je iz kabineta crnogorskog premijera.

Lukšić je upoznao sagovornike sa aktivnostima na planu realizacije Akcionog plana za ispunjavanje preporuka Evropske komisije.

On je istakao da je s ciljem ispunjavanja svakog od kriterijuma ostvaren napredak, prije svega, u oblastima zakonodavne i nadzorne funkcije parlamenta, reforme državne uprave, borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, vladavine prava, medija.Lukšić je sagovornike upoznao i sa aktivnostima na planu realizacije atlantskih programa u okviru kojih Crna Gora provodi neophodne reforme.

On je rekao i da Crna Gora želi da participira u globalnim aktivnistima na planu očuvanja mira i stabilnosti u svetu, u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije i terorizma.

Comments

  1. johnny english says:

    Kad nas ovi iz Jevrope i Nato nacisti hvale onda vladi treba skinuti kapu i čestitati im na uspješnom suturavanju Crne Gore u ambis novoga svjetskoga poretka.Kada oni nešto aminuju onda se radi baš onako kako poslušnici i podanici treba da se ponašaju.Njima savršeno odgovara švercersko-mafijaška oligarhija koju je lako ucjenjivati a davati im smjernice koje zakone,pravila,mjere i mehanizme da sprovedu i istovremeno da ovu zemlju i ovaj narod što više opljačkaju i pravno ekonomski naprave zavisnima od bjelosvjetske bankoratije.Mafija tamo ,mafija ovamo ,zajedno će porobiti lakše ovo malo sirotinje što je ostalo.
    Tačno takvi režimi i sistemi egzistiraju od Grčke,Portugala,Irske,Poljske,BugarskeMađarske,Rumunije.Estonije.Umorih se nabrajajući koliko ih ima mizerija a koliko još mizerija treba da im se pridruži sa Balkana.
    Naravno to je sve poniženo ,posramljeno popljačkano ali je to tek samo početak .
    A DEMONkratija maršira nezaustavivo dišući punim plućima među mladim članicama dok pravnici i bankari iz prikrajka trljaju ruke pred mirisom svježe krvi. I sva stoka dva po dva u red za šišanje

  2. Brano Koćalo says:

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.