Dopis Ekološkog pokreta OZON

U prilogu je dopis Igoru Lukšiću vezan za postojeći problem nelegalnog odlagališta otpada u Vasovim vodama, opština Berane.

Dopis
+ Pregled nepravilnosti

Comments

  1. pismo danas uruceno,nadam se da ce odgovoriti?.Pogledajte mjerenja,treba li vise ikome ista objashnjavati?

  2. Jovane moje duboko poštovanje za ovakav način borbe neprestane, argumentima do riješenja, svaka čast!

  3. I OZON-u svaka čast.

  4. bravo im ga, dace Bog da je sve vise takvih ljudi i grupa, pa ako vec ne svice iznad crne gore, da bar ne smrdi na svaku stranu!!!

  5. mali update koga zanima…
    jos niko nije odgovorio…od Beranske loklane uprave,Ministarstva za zastitu zivotne sredine i novoga nam glajnc prmijera…niti pisma niti razglednice….
    danas smo poslali pismoputem email-a onim cikama u EU,koji su im dali domace zadatke…i zamislite oni se javise ni manje ni vise no posle 15 minuta!:)…..
    idemo dalje…

    • Bravo Berankršci.
      Stvarno ste uporni i na kraju utakmice će to dati rezultat.
      Definitivno crtate ostatku ‘angažovane’ a ustvari (ušuškane) CG kako se “TO” radi.

  6. Da vidimo kako ce Luksic iz ovoga da izadje, da li ce se oglusiti, sto ako se oglusi? Ucio je da se javni interes ostvaruje preko ostvarivanja privatnog interesa, a sad mu za vratom stoji NVO sektor i za Zavalu, Valdanos, Vasovu vodu … konvencije… Sto se desava kad je broj oglusivanja toliki da nista vise ne funkcionise kako treba? Ako ni za sto drugo, EU nam treba zbog ovakvih stvari jer kod nas i kad gori niko se ne oglasava, osim kad gori Prva banka ili Bega Press i slicno.

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.