Više od hiljadu riječi: Priručnik za pristup informacijama

priručnik

Comments

 1. em nema pecata, em jedna omaldinka drzi mali prst u ustima i snebiva se dok se drugi spasavaju, a iz drugog reda se vidi da je jedna drugarica svjesno sebe zalkonila od udara iza drugarice ispred nje. dakle, nista vam ne vjerujem.

 2. Ладо Тајовић says:

  Vudhaus je u petak kontroverzno izgubio titulu prvaka Engleske u superlakoj kategoriji od Šejna Singltona na poene.

  Posle poraza je na tviteru napisao da daje “srce i dušu boksu” i da mu je zbog poraza “slomljeno srce”. To je dočekao korisnik “džimjob88” (@jimmyob88) i počeo da ga vređa i proziva. Navodno to traje mesecima.

  Kako prenose lokalni mediji, Vudhaus je ponudio 1.000 funti onome ko pronađe adresu tog korisnika koji je u internet žargonu “trolovao” boksera.

  Kurtis je uz pomoć drugih korisnika tvitera uspeo da dođe do ‘trola’, da bi se ispostavilo da on živi samo 17 milja od Vudhausa. Inače Vudhaus je nekadašnji fudbalera Hala, koji je ostavio fudbal u 26. godini da bi prešao na boks.

  33-godišnji bokser je seo u auto i dovezao se u ulicu, postavivši na tviter fotografiju table uz poruku: “neka mi neko kaže broj da ne bih išao od vrata do vrata”, a “trolu” je poručio da ga čeka u ulici.

  Sve to vreme se “Džimjob” izvinjavao i govorio da je u pitanju šala i bezazlena pošalica i počeo da se izvinjava Vudhausu. Posle izvesnog vremena bokser je odlučio da se vrati kući.

  “Možda je ovo bilo glupo. Mogao sam da uštedim benzin tako što bih ga blokirao”, napisao je posle svega Vudhaus.

  Nakon što je priča izašla u javnost, podršku sportisti poslali su nekadašnji i sadašnji bokser Lenoks Luis, zatim političar i nekadašnji bokser Džon Preskot, kao i fudbaler Džoi Barton, koji je napisao: “Ne podržavam nasilje, ali umirem od smeha na ovo što je Vudhaus uradio”.

  http://www.b92.net/sport/borilacki/boks.php?yyyy=2013&mm=03&dd=13&nav_id=695034

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: