Predrag Sekulić: Kvalitetne ideje – put do uspjeha

Nije tajna da je seks za vrijeme godišnjeg odmora najbolji, a odlazak na kakvu egzotičnu lokaciju u sebi krije nešto senzualno. Jeste li već isplanirali ljetni bijeg za dvoje ili vam nedostaje inspiracije? Donosimo ideje kojima ćete ovogodišnje ljetovanje posebno začiniti.

Spakirajte seksi krpice
Ako želite biti sto posto sigurni da će vaš odmor biti prepun uzbudljive strasti, igrajte na sigurno, a to uključuje da u kofer spakirate odgovarajuću šminku, odjeću i ostale dodatke. Sve u vašoj putnoj torbi, počevši od badića, pa sve dok tangica i gaćica, treba biti apsolutno seksi. Osim toga, nemojte zaboraviti na svileni kratki ogrtač i koketnu boju ruža. Plan vam je izgledati seksi na svakome koraku.

Riskirajte za vrijeme vođenja ljubavi
Vođenje ljubavi na mjestu gdje znate da biste mogli biti uhvaćeni posebno će rasplamsati strasti. Jednostavno se prepustite razbuktaloj strasti, bilo na noćnom kupanju bilo pak na terasi vašeg apartmana ili hotelske sobe. Strast pomiješana sa strahom da biste mogli biti uhvaćeni bit će zasljepljujuća.

Skinite odjeću
Ukoliko vam odjeća doista nije potrebna, skinite ju. Ako niste dovoljno hrabri za nudističku plažu, prakticirajte nenošenje odjeće u apartmanu ili hotelskoj sobi, ili pak potražite kakvu osamljenu uvalicu. Neprestano gledanje golišavosti biti će najjači afrodizijak.

Izmislite imena
Kada ste na godišnjem odmoru, pogotovo na kakvoj udaljenoj destinaciji, tih nekoliko dana doslovce možete biti tko god poželite. Smislite si zabavna, a tako seksi imena i koristite ih tijekom cijeloga putovanja. Kada budete smišljali imena, imajte na umu da moraju biti seksi, a ne smiješna ili simpatična.

Zajedničko tuširanje
Bio to tuš na plaži, onaj uz bazen ili pak u vašoj kupaonici, iskoristite svaku priliku za zajedničko tuširanje. Nema ništa više erotskog od tople vode i sapunice u društvu partnera, možete si i naizmjenično prati leđa, a nakon toga i bilo koji drugi dio tijela.

Povez za oči
Prepustite se potpuno partneru te na oči stavite povez. Ovu seksi igricu prakticirajte za vrijeme noćnog kupanja ili pak u zagrijanoj atmosferi svoje hotelske sobe. Osim poveza u ovu seksi igricu uvrstite i ulja, ili pak šlag i hranu. Isključivanjem vida za vrijeme strasti pojačat će vam se druga osjetila te vam omogućiti sasvim novi doživljaj seksa.

Čari masaže
Ima li boljeg načina da se za vrijeme odmora opustite nego za vrijeme masaže? Ovoga puta povedite i partnera te zajedno uživajte u opuštanju, a nakon toga uživajte u vrućoj kupki ili jacuzziju. Masaža će vam dodatno probuditi osjetila te vas sasvim opustiti, a možda vas i nadahnuti za trenutke strasti iza dobro zatvorenih vrata vaše hotelske sobe.

Hrana kao afrodizijak
Hrana može biti odličan afrodizijak. Na godišnjem obradujte svoja nepca egzotičnom ponudom hrane, a kako bi večera bila još slasnija, odnesite ju na plažu ili u svoju sobu te naizmjenično hranite jedno drugo. Naravno, ne zaboravite na svijeće i ostale romantične dodatke. Večeru jedite polako, od predjela do glavnog jela, a za desert uživajte jedno u drugome.

Čaša više
Kada ste na godišnjem, možete si priuštiti koju čašicu više. Ako vam i inače treba malo više vremena da se opustite, ovo je dobar način da napokon prijeđete neke granice te se ohrabrite iskušati nešto novo. Naravno, treba pripaziti te ne pretjerivati, jer zasigurno ne želite zaspati u ključnom trenutku ili pak provesti mamurno jutro.

Nova poza
Seks vrlo lako postane prepoznatljiva rutina, no nemojte dopustiti da ta ista rutina zavlada i dok ste na odmoru. Isprobajte nove poze i pokrete, a u nedostatku ideja, posegnite za Kama Sutrom. I zaboravite na sramežljivost i suzdržanost.

tportal.hr

Comments

  1. Glasam za Sekulica i njegove seksi ideje koje dobro idu uz trinaestojulku i ujedno preporucujem ministru da ponekad posegne za Kama S(J)utrom, jer zornjaci najbolje prijaju i Mandicu i Luksicu.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: