Vojvodić: U loži su krotke noge

Direktor onog javnog servisa – Rade Šefov Vojvodić nam je danas putem elektronske pošte poslao reagovanje na tekst “Svađa Ramba i Vojvodića” u kom naš dopisnik sa terena Norton Kasperski tvrdi da će Vojvodić nastupiti na Evroviziji umjesto Ramba Amadeusa. Saopštenje prenosimo u cjelosti:

Poštovanom javnom servisu,

       Mnogo je obaveza koja imamo na ovom reformskom putu ka članstvu u EU, I direktor pravog javnog servisa, kakva jeste RTCG, nema vremena za zamajavanje i manipulacije kojima smo godinama izloženi putem raznih oblika virtuelne komunikacije, pa javljam da sam sa određenim zakašnjenjem upoznat sa ovim huškačkim i po Crnu Goru neprijateljskim tekstom koji je objavljen na javnomservisu.me.
Želio bi ukratko pojasniti javnosti o čemu se zapravo radilo u vezi sukoba mene i gospodina Antonija Pušića, Ramba Amadeusa, jednog od najcjenjenijih balkanskih umjetnika koji je srećom pristao da brani ugled naše napaćene države na medijskom nebu svijeta.
        Elem, da počnem od početka. Prije svega, ne dolazi u obzir , niti se ikad postavljalo pitanje zamjene gospodina Pušića mojom malenkošću za ovu sudbonosnu priliku. Odavno više nisam u estradnim vodama i glas više ne služi kao prije, izgubio je baršunatost i punoću izraza koju, samo da spomenem, nisu nijekali ni zaista brojni ex yu muzički kritičari, pa i mnogi kolege izvođači. Ali, da ne ispane da se hvalim, neću više o tome, sve se zna, sve ima na internetu , dovoljno je pogledati broj pregleda na svjeckom youtube kanalu  (1538), bez obzira na zaista simbolično mali broj viška negativnih od pozitivnih ocjena, pjesma je odlična i rado slušana.
        Određeno, sitno, nesaglasje postojalo je, i danas postoji, oko izbora novinarskog poola koji će promovisati cijeli projekat, pa malo i oko samog nastupa u dalekom Azerbejdžanu. Ja sam bio i ostao za to da promociju vodi iskusni Sabrija Vulić, jedan od najcjenjenijih i najprovjerenijih kadr., ovaj,  crnogorskih novinara u posljednje vrijeme. Popularni Sabro je – po mene – dobar i logičan izbor. Ipak, Antonije je nekako drugačije gledao na stvar, jer on je , iako izuzetno iskusan i ostvaren umjetnik, nekako djetinjast i naoko…šašav…u pojedinim situacijama, pa je tako bio zamislio da će Radmila Vojvodić biti na tom mjestu, a bogami izgleda i sve vrijeme projekta ju je želio u svojoj blizini.
       Ja sam mu samo skrenuo pažnju da je Radmila zauzeta, i da svi hoće Radmilu, i da ona to fizički ne može izdržati, ni da je sastavljena od svih pet sestara. Antonije je tada samo kratko upitao : “pa koga misliš da mi dovedeš?”…”Bebu Džaković?”
Krajnje dobronamjerno, i tada i sada, rekao sam da taj posao kvalitetno i odgovorno može raditi samo jedan čovjek. Rambo je tada skočio sa stolice i malo glasnije samo viknuo: “Sabrija, what?! Kakav usrani Sabrija, jel me ti zavitlavaš, hoću Radmilu!!!”…”I to odmah Jel vi snimate Paradu 2 ili idemo na Euroviziju? Nikakav Sabrija ne dolazi u obzir; mora biti žena i mora biti komad žene – pametna i lijepa, nećemo svakakve akrepe vodat po Bakuu.” 
       Na te njegove riječi ja sam samo rekao: “Ok, zamoliću Đagu, dobro smo, a pitaćemo i Šefa, on to može završit koliko trepneš.” 
Shvatio sam da je Antonije u pravu. Nažalost, sve je pošlo po zlu kada je g. Vojvodić rekla da nju to ne zanima i da ona upravo sprema konceptualnu predstavu o uticaju mjesečevih mjena na crnogorske snježne mećave, koju pravi za jako uzak krug gledalaca (njen poznati stil) i sa kojom bi probala postići svjetski rekord u negledljivosti.
     Kada smo to nakon dva dana prenijeli gospodinu Pušiću, on je pomirljivo slegnuo ramenima rekavši: “Cest la vie. Idemo dalje. Pred nama je dugačak put, pun nepoznanica. Kao pred Crnom Gorom.”
Nikakve tuče, nikakva potezanja, nikakve kutare, čak štoviše; od tog momenta radni elan je porastao, kako Monstat navodi u najnovijem istraživanju naručenom samo za ovu priliku, za nevjerovatnih 348%.
    Sve moje citirane riječi su lažni navodi, upereni protiv Crne Gore, RTCG, i crnogorske državnosti, posebno one oko “Zemaljskih dana”, i ovim putem tražim da objavite nešminkani demant. U slučaju neobjavljivanja vaš novinar Norton Kasperski će biti tužen za klevetu i odšteta će biti shodna počinjenom nedjelu. Strašna, vjerujte. Ako meni ne vjerujete, vjerovaćete kada osjetite  gnjev talentovane  Ranke Čarapić, koja u ovakvim slučajevima promptno reaguje – sjetite se samo slučaja “telefonski bilten.”
 Ovom prilikom pozivam sve punoljetne građane Crne Gore da podrže cijeli projekat i našeg Antonija, kojem želimo puno sreće u njegovom, siguran sam, neodoljivom nastupu. Za dobrim magarcima se prašina diže ( ovo je, pogađate, aluzija na spot u kojem učestvuje magarac Miško). Zaplovimo za Baku! Da je vječna Crna Gora!
Vojvodić Šefov Rade

Comments

 1. eto tako.

 2. Želim samo prijateljski da kažem kako postoji otvorena mogućnost da je u ovom momentu na sceni HAKERSKI napad javnog servisa RTCG na blog javnog servisa. ME

  Već nekoliko puta se mijenjalo ime naslova ovog teksta, a i Vojvodić sada nekako čudnije izgleda, bljeđe.

  Obratite pažnju, mislim da vas hakuju. Teško da bi se Vojvodić ovako ofirao…on obično ćuti i puši. Kujac , naravno…

 3. Već nekoliko puta se mijenjalo ime naslova ovog teksta, a i Vojvodić sada nekako čudnije izgleda, bljeđe.

 4. nešto nije u redu, definitivno…ko bi normalan pustio ovu stvar? ovo ne može biti brancode…
  hakerišu…

 5. hahahahahaha… skrozzz… ste otkačeni hahahahahahaha…
  ‘’… Ipak, Antonije je nekako drugačije gledao na stvar, jer on je , iako izuzetno iskusan i ostvaren umjetnik, nekako djetinjast i naoko…šašav…u pojedinim situacijama, pa je tako bio zamislio da će Radmila Vojvodić biti na tom mjestu, a bogami izgleda i sve vrijeme projekta ju je želio u svojoj blizini. Ja sam mu samo skrenuo pažnju da je Radmila zauzeta, i da svi hoće Radmilu, i da ona to fizički ne može izdržati, ni da je sastavljena od svih pet sestara. Antonije je tada samo kratko upitao : “pa koga misliš da mi dovedeš?”…”Bebu Džaković?… Na te njegove riječi ja sam samo rekao: “Ok, zamoliću Đagu, dobro smo, a pitaćemo i Šefa, on to može završit koliko trepneš.” ”

 6. Ja sam mislio da vise niko ne gleda TVDPS,kad ono bas gledaju ,ko da ce se tamo desit nesto istinito.Bas cudno

 7. kad bi makli informativu, politicke magazine i emisije, domaci zabavni program
  BILA BI TO NAJBOOLJA TV U REGIONU !!!

 8. kad bi makli informativu, politicke magazine i emisije, domaci zabavni program
  BILA BI TO NAJBOOLJA TV U REGIONU !!!

 9. Eh, godine puste, dje se izgubi ona nekadanja barsunatost u glasu…ali, pogled je i dalje ubojit….

 10. “Necu da budem intelektualac,
  Ne zelim oko kurca lanac,
  Hocu da opalim Vesnu Zmijanac,
  jer
  Rambo Amadeus je ljubavni znalac.”

  Juhuuu!

 11. Bledunjavi se uvjek kacio za POSLEDNJI VAGON koji se po pravilu otkacio.Ostaje nam nada da ce rtvcg proci kao tvin i poslednji vagon.

 12. Izbor voditeljke says:

  Mala voditeljka s Jutarnjeg saopstava glasove iz Crne Gore. Tu cuh danas.

 13. Veselin Pavlićević, Organizator fizičkog obezbjeđenja RTCG, na pitanje gdje se nalazio u periodu kada je došlo do incidenta R.Pajovića sa recepcionerom Stojanovićem (da bi bio eventualni svjedok događaja), odgovara (navod iz zapisnika sa disciplinskog postupka 9.05.2012. u RTCG protiv R. Pajovića):

  „U navedenom periodu (9.02.2012) prebacao sam naoružanje i municiju iz jednog dijela Atomskog skloništa RTCG u drugi, s obzirom da je elaboratom o tehničko (nejasno) bilo je predviđeno da se naoružanje i municija skladištuju u drugoj prostoriji, što sam morao sam da uradim i da isto propisno zaključam iz razloga što je ta prostorija specijalne namjene i nalazi se u podrumskom dijelu zgrade RTCG gdje cirkuliše dio službenih vozila RTCG i Radiodifuznog centra.“

 14. MUNICIJA I NAORUŽANJE U PODRUMU RTCG ?????

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.