Tender za Valdanos i zvanično proglašen neuspjelim

Tenderska komisija za realizaciju projekta turističke valorizacije Vladanosa proglasila je tender za izdavanje u dugoročni zakup vojnoturističkog kompleksa „Valdanos“- Ulcinj, neuspjelim i predložila Savjetu za privatizaciju i kapitalne projekte da do kraja aprila raspiše novi tender.

Tenderska komisija je, kako se dodaje, procijenila da su se stekli uslovi da se tender proglasi neuspjelim i da zbog važnosti realizacije projekta Valdanos, kako za lokalnu samoupravu tako i za cijelu Crnu Goru, preporučila je Savjetu da raspiše novi tender do kraja aprila 2011. godine.

“Na sastanku Tenderske komisije, takođe je još jednom konstatovano da je cjelokupan proces transparentno sproveden i u skladu sa zakonom definisanim procedurama”, tvrdi se u saopštenju.

Konstatovano je i da je, u cilju obezbjeđivanja što kvalitetnije realizacije projekta i Ugovorom definisanih aktivnosti, Vlada više puta insistirala na dostavljanju činidbene i garancije zakupnine i prije zaključivanja ugovora, a u suprotnosti sa evropskom praksom. Na ovaj način, Vlada je nastojala da proces valorizacije Valdanosa učini dodatno transparentnim i kvalitetnim.

izvor: vijesti.me

Comments

 1. Sto bi ovim momcima te padose?!

 2. More bit da su argumenti bili na njihovoj strani…pa su se tako povukli bez borbe, uz amen vujketa.
  Kakav je plan za next tender?

 3. što je wp danas zašteka nešto, jedva se otvara, zna li se što je…

  no, valdanos… eo svi koji se vesele ovome, mogu li objasnit što će bit strategija za ubuduće, pošto se ova u dobroj mjeri zasnivala na diskreditovanju kubsa luksa, sad kad dovedu neku vrh firmu – što će da pričaju? znači, glavna priča mislim mora da ide na to zašto se ne smije uopšte valdanos stavljat na tender, a ne na firme koje se prijavljuju na tender.

 4. Olja:
  “mmmf,,fmm..mhhmmmm…”

  e tako, to, too…

  :))

 5. WAWI, zasto te je SLAVKO PEROVIC na svom BLOGU nazvao UDBAS?

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: