Boško Vukićević: Bio sam uhapšen i povrijeđen od strane Milove policije, bez ikakvog razloga!

BoskoVukicevic_PerfectStrangerBoško Vukićević: Kada sam upitao: zašto me guraju odlučili su da me privedu i u toj prilici nekoliko tih junaka (njih petorica ili šestorica) mi je povrijedilo lijevo rebro i ruku.

Član Pokreta Sloboda narodu Boško Vukićević priveden je u nikšićku policiju i tom prilikom zdobio povrede ruke i rebara, saopšteno je iz Pokreta Sloboda narodu.

Kako se navodi u saopštenju, Vukićević je bio izložen “bezrazložnom privođenju i nasilju od strane policije dok je sjedio u jednom nikšićkom kafiću sa prijateljima”.

“Pokret Sloboda narodu obavještava crnogorsku javnost o ovom brutalnom činu kao jos jednom u nizu primjera nasilja policije kojim ova ničim ograničena vlast krši prava građana. Podsjećamo da je gospodin Vukićević istaknuti borac protiv diktatorskog, kriminalnog i izdajničkog crnogorskog režima i jedan od najaktivnijih članova vansistemskog i neformalnog Pokreta Sloboda narodu, zbog cega je do sada više puta bio privođen”, navode iz Pokreta.

Vukićević je na svom Facebook profilu napisao da je uhapšen i povrijeđen “bez ikakvog razloga, te da se neće na ovome završiti”.

“Ništa posebno. Bio sam u jednom lokalu u NK sa dva prijatelja (a inače skoro nikad ne izlazim), kada su policajci iz nekog razloga odlučili da isprazne lokal i bez ikakve potrebe počeli da me guraju. Kada sam upitao: zašto me guraju odlučili su da me privedu i u toj prilici nekoliko tih junaka (njih petorica ili šestorica) mi je povrijedilo lijevo rebro i ruku. Malo su mi povrijedili ruku i rebro, ali nije to baš ništa, a problem je protivpravni i ničim osnovani čin privođenja. Zato ću insistirati na rasvjetljavanju ovog slučaja policijskog nasilja”, napisao je Vukićević.

Iz “Sloboda narodu” dodaju i da se Vukićević posebno isticao na anti-nato protestima i da je najaktivniji član Pokreta.

izvor: vijesti.me

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: