Vukman Čejović: Dobronamjerne instrukcije prinudnim DPS glasačima!

Gospodo prinudni glasači DPS-a, pretpostavljam da se u posljednje vrijeme ne osjećate baš najbolje, da loše spavate i da imate grižu savjesti.
Pretpostavljam da ste veoma zauzeti svojim mnogobrojnim obavezama i da vas aktivisti DPS -a ne ostavljaju na miru. Budući da na njih želite da ostavite utisak pristojnosti, vi ste svakako u velikom stresu, jer nije lako biti ljubazan prema nekome koga u stvari prezirete.

Pošto sam i ja grešnik, možda veći od vas, ali na nekim drugim poljima i meni je poznata ta mučnina i taj osjećaj ništavnosti, onda kada pravimo grijeh. Tako da vam pišem kao neko ko vas potpuno shvata, ne prezirući vas i znajući da sve to radite iz slabosti.

Vi ste sigurno ponosan čovjek, vjerovatno iz dobre i junačke porodice iz dobrog plemena i kao svi mi, voljeli bi da se i vaša djeca ponose na vas.

Nažalost, vi ste veoma pali, popustili ste pred pritiscima i ucjenama i može se reći, prodali ste svoju čast radi nekih sitnih interesa, obavezujući se da ćete glasati za one koje prezirete, jer kako ne bi prezirali nekoga ko vas je toliko ponizio da vas prisiljava i kupuje vaš glas.

Vi biste voljeli da ste u nekoj drugoj situaciji, ali oni su vas obradili, što i nije čudo jer imaju oni načine i znaju kako se to radi.

Ali, vi njih ne volite i kada bi mogli vi biste im se osvetili za sve te godine ponižavanja, za sva ta kupovanja vaše ličnosti, to je dotle došlo da se ponekad stidite da pogledate samog sebe u ogledalu.

Eto prošle godine vaš glas je kupljen za samo 100 eura, a ove godine će vam platiti račun za struju. I da su vam dali deset puta više, sramota je da vas na taj način ponižavaju, zar ne.

Što da radite pitanje je sad???
Kako da im se osvetite, da im sve naplatite sa kamatom???
Da im se poslije svega dobro nasmijete i da skinete taj bijedni osjećaj sa sebe, osjećaj prodane duše  bez dostojanstva.

Ljudski je griješiti, ali je dobro pokajati se, još bolje iskupiti se za grijeh.
I evo imam neke prijateljske instrukcije, koje će vam pomoći da se ubuduće bolje osjećate i da im se baš sada, kada im je vaš glas najpotrebniji dobro osvetite za sve.

Vaš cilj je da ih oštetite, da ih pogodite na najosetljivije mjesto. Potpuno vas shvatam, jer znam kako je kada se povrijedi nečija čast, a vi ste uprkpos svemu častan čovjek i voljeli biste da živite u društvu gdje vas niko više neće kupovati, niti vas stavljati u razna iskušenja.

Ne mogu znati da li je kupljena vaša lična karta ili ste im samo obećali glas. U svakom slučaju, obećajte im sve što traže od vas i uzmite sve sto vam daju. Ipak pokušajte da uzmete od njih što više, jer ionako sve to što vam nude pripada vama, jer su vas oni svih ovih godina pljačkali.

Ako ste im obećali ličnu kartu, pokušajte da to prijavite nekome ko taj podatak može iskoristiti protiv njih. Naravno to radite inkognito, jer šta bi oni morali znati sve vaše taktičke manerve. Pokušajte da ponudite što više dokaza za kupovinu i manipulaciju, jer što više dokaza budete dali, time ćete ih više oštetiti.

Ako ste obećali glasati za njih, onda ih nemojte glasati, niste valjda ludi za njih da glasate. Glasajte za nekog drugog ili išarajte listić i smijte im se u lice.

Ako postoji neki trik, preko koga mogu da kontrolišu za koga ćete glasati, onda to prijavite onome kome treba, sa što više dokaza.

Radeći tako, vi ćete doprinijeti njihovom brzom padu, što će biti satisfakcija za sve ono što su oni godinama radili vama.
Što se moralnosti tice, nikakva nemoralnost nije glasati protiv nekoga ko vas ponižava kupujući vašu ličnost, niti je nemoralnost gangsterima data obećanja ne ispuniti.

Nije lijepo biti pretjerano osvetoljubiv, pa im se ipak nemojte mnogo smijati poslije poraza.

Ukoliko vaš glas još nije kupljen, ali su gospoda iz DPS-a već najavili posjetu, gdje ćete biti obrađeni, pokušajte da glumite nesalomljivost, jer što tvrđi budete više ćete para izvući od njih. Uvijek recite da morate da razmislite barem jedan dan, to će vam onda podići cijenu barem za još 100 eura. Ako imate živaca možete odugovlačiti i po nekoliko dana, neki su od tog odugovlačenja sebi kupili i auto.

I nemojte da nasijedate na priče o kasnijem plaćanju, sve mora biti plaćeno unaprijed u kešu. Molim vas prilikom uplate provjerite da li je novac ispravan. Budući da imate posla sa šibicarima opreznost nije na odmet.

Comments

 1. samo rePa rePa ništa riječi njih vjetar nosi.

 2. sjasi kurta da uzjase murta. ovi su zasluzili da sjasu, ali ne i ovi da uzjasu. No, takav je zivot. Tako ce bit dok ne dignemo pravu socijalisticku revoluciju.

 3. Milovan Vukov Jankovic says:

  Vukman Celebic i ZBORI I TVORI, svice RUJNA CRNOJ GORI,
  Drugom Celebicu, rodjaku sa FBuka, sto brani komunizam,
  Brano Celebic ja zivim KOMUNIZAM u PRAKSI u Kraljevinu Dansku, onaj po Aristotelu, dje malo njih ima PREVISE, a jos manje onih sto imaju PREMALO, dje je neoliberalizam royalisticki, privatizovao dobar dio drzavnih i opstinskih usluga da konkurisu za dobro naroda, na slobodnom trzistu, pa mi daju djeci stan i 600 eura da uce i studiraju do 35 godine, a mene peMziju 1200 eura, toliko za socijalno ugrozene i nezaposljene, ovo nije Titov, Staljinov, Hruscov komunizam, neko KRALJEVSKI STVARNI LUTERIJANSKI SOLIDARNI, HUMANI, SOCIJALNI; a ne DEMAGOSKI, sa Titovim Generalima koji nam MUNICIJU tesko zaradjenu od milion PECALBARA ISPALISE PO NASIM GLAVAMA I DOMOVIMA I PRESALTASE SE IZ DOGMATICNIH KOMUNISTA U KRVOZEDNE NAZIJONALISTE, pomozi POZITIVNIMA kumim te BOGOM, sa tvojim glasom, da CISTIMO GUBU IZ TORINE.

 4. Milovan Vukov Jankovic says:

  Ima nas Rajka naslednika tetke Milje i djeda moga Stanise, koji vodu bliznjeme nebi utrunjili, a svakome bi pruzili ruku, da mu olaksaju muku, ali mi nijesmo mocni, jer nas GRDNI NAGRDISE i djecu nam ostetise, tacno je da se tesko dise, ali ce VASKRSNUT CRNA GORA, i maci KOROV iz svoga DVORA, i uskoro ce svanut svima rujna zora, dje ljubav cvjeta, i dje ce boljet svaka suza, svakoga djeteta.

 5. Milovan Vukov Jankovic says:

  Mi smo navikli da SKUPSTINA bude produzena ruka MILOVOGA PUKA,
  a to je BRUKA, i za posranike i skup-stinu.
  Ako se POZITIVNA bude drzala svojih PRINCIPA, od slucaja do slucaja,
  mogu glasat za svaki zakon koji donosi OPSTE DOBRO sa CRNIM DJAVOLOM,,
  a do zadnje kapi krvi i znoja VERBALNO KASAPIT MAFIJASKE ZAKONE,
  za pokrice PLJACKE dpSSdp-ovaca,
  jer svo BOGSTVO SU ZAKONSKI OPLJACKALI , JER SU SNP I D
  PS zajednicki usvajali ZAKONE,
  i u OKVIRU TIH ZAKONA PLJACKALI DRUSTVENU IMOVINU,
  i danas ta stoka dijeli stanove po STALJINISTICKIM METODAMA,
  da KLJUCEM OD STANA ZAKLJUCAJU ZVALE INTELEKTUALACA, sa STOTINAK HILJADA VRIJEDNOSTI ILI SA KREDITOM, sa deSSdp-ovskim POVOLJNOSTIMA,
  ali je POLA GRADJANA, slijepo i gluvo na PLACKU ISPRED SLINAVOG NOSA,
  moze MUGI I MILO,
  sa kljucevima da mase, i narod da jase,
  dok im iz supka do glave ne stigne SVIJEST O OCIGLEDNOJ NARUSAVANJU,
  PRVO JEDNAKA PRAVA GRADJANA,
  DRUGO JEDNAKIH USLOVA NA TRZISTU STANOVA,
  TRECE VRIJEDJANJE INTELEGENCIJE GRADJANA,
  CETVRTO DEMONSTRACIJA MOCI ,
  DA SMO MI NIKO I NISTA OBICNA STOKA KOJU MOGU GAZIT SA DJIPOVIMA OD NASIJEH PARA; DA NAS BIJU NJIHOVE GORILE NASIJEM PARAMA PLACENE, I DA IH MORAMO GLEDAT NA DRZAVNU I TAJKUNSKE TELEVIZIJE,
  i ako nam krv oci zalijeva od tih gadova, koji mijenjaju politike, kao ja carape odgovorni za RATOVE I PROGONE,
  bez crvenila u obraze , koji su cisti kao oni sto na njih sjede.

 6. Milovan Vukov Jankovic says:

  Mozda Jevropski demokratski fondovi, pomazu sestrinske POZITIVNE PARTIJE I ZELENE,
  koji su najjaci u Njemackoj,
  mozda POKRETI za odrzivi razvoj,preko posrednika pune KASU PRASICU,
  mi sve spustimo na DOMACI AMBIJENT i domace mocnike,
  a ova planeta ZEMLJA je okrugla kao LOPTA,
  i IDEJE BRATIME LJUDE,
  a granice su kao reseto, a Pajevic je imao vremena a stekne iskustvo i upozna uticajne i mocne ljude,
  jer oslonit se na domace TRULE DASKE, nece ni jedna BUDALA , ako ima dva grama zdravoga mozga,
  a mislim da Gospodin Lekic i DF, ima podrsku sa vise strana svijeta.

  Sugurno ne od Azabadzana.

 7. Milovan Vukov Jankovic says:

  Propaganda protiv Miska Perovica je ostavila trajne posledice na RACIJONALNO razmisljanje bez predrasuda,
  da ispricam dogadjaj 1997, izvor pouzdan,
  sastanak Milo, Rocko na jednoj strani stola,
  Misko na drugoj, Rocko sa masnim osmjehom nudi Miska da sjede do Gospodara, Misko se zahvali na ponudi i istu odbije, Milov komentar,
  vidis li Rocko, on ceka da mi predjemo na njegovu bandu.
  Drugi dozivljaj, na obali Sitnice u restoranu, antena m, mene i familiju vodi na rucak, pozovemo Miska na 40 stepeni celdjusovih, Misko ispituje studente i nema vremena za ruckove i odmaranje. Objavio je listu osnivaca i donatora Monitora, ima je umrijet od srca i stresa, i bio bez zdravlja, novca i bez podrske, da nije bilo Gospodina Rakcevica da pomogne finasijski, veliki je znak pitanja, dali bi prezivio.
  U fajtu verbalom sa Gosp. Redzicem, optuzuje Miska za 300 000 eura, na moju primjedu, jeli mu od djeda ostala ta svota, Gosp.Redzic me upozorava , da mu djeda ne diram, da se radi o akcijama, o cemu ja POJMA NEMAM.
  Toliko o Misku, o Medu svi znate kakva je ujdurma i drvlje i kamenje natovareno na njegovo rame, oni sto su opremali ZEMUNCE sa pasosima, Meda optuzuju za saradnju sa ZEMUNCIMA.
  Doprinos na prvom mjestu SLAVKA, koji je najblizi PRAVOJ ISTINI o nama samima, a i Miskova koji je mudro povlacio poteze, iz pozadine i nikad radikalno nije napadao ni Ruse ni Jamere, ima sigurno podrsku RACIONALNIH SVJETSKIH MOCNIKA, a samo oni koji ne zale da vide zasluge i Miskove i Medove, da se GRADJANI oslobadjaju straha.

  O finasiranju DEMOKRATSKIH POKRETA, samo u Dansku ima na hiljade ZADUZBINA I FONDOVA, dje se immovina poslije smrti ostavlja kao donacija za ocuvanje prirode, odrzivi razvoj, ekologiju, a iskustvo vodjenja nevladine organizacije od sedam godina kao direktor, ne treba podcijenit.

  Nikad se nijesam bahcao sa tim stvarima, ali me advokat savjetova da STARTUJEM sa povezivanjem sa nasim NVOima, da on moze garantovat milionske svote, zbog rizika, da prodjem kao Misko i Medo, ja sam odbio ponudu, jer je i advokat uzima proviziju, to bi sjutra mene pripisali da sam ukra, jer NAMA NIJE STO JE NAMA LOSE, NO NAS BOLI STO JE MISKU I MEDU BOLJE, to im nasa ucmala provincija nikad nece oprostit niti zaboravit.

  E sad ce neki od VAS, sigurno biti iznenadjeni, da Bonea, El Rea, Maju, Harija i mnoge druge cijenim i mogu komotno reci volim, bez obzira sto nema saglasnosti po ovom pitanju,
  i sto ja vidim i cijenim Gosp. Lekica sa kojim sam kratko na feriju za Ankonu, raspravio greske 1999, na RAI televiziji i shvatio sto znaci profesija i obaveze da branite ZLO, kad vas placa i kad nije vrijeme za podnosenje ostavke u krizi, a rece Ratko Knezevic, da samo on i Lekic su bili suverenisti iz VLADE M.Dj.

  Pajovica i POZITIVNE gledam kao PROLJECNE SUNCE,
  koji su sve PARTIJE I POKRETE,
  a boguMi i pojedince,
  sokirali i unakazili, jer demostriraju POLITICKU KULTURU,
  a ne kao Milic na Peljev Brijeg, dje ispljuva publiku u prvom redu sa govornice u stilu Staljina i Hitlera,
  se coJeK zajapurio, kao da su mu srusili onaj sprat u Budvi, koji je bez GRADJEVINSKE DOZVOLE PODIGA I KRSIO ZAKON, i on obecava, da ce SPROVESTI ZAKON; DA CE SVE BITI PO ZAKONU.

  Srdacan pozdrav i istomisljenicima i oponentima,
  radujem se 15, kad ZASIJA STELA NOVA, KAO ONDA PZP IZNAD CGe, nagam se da Pajovic ovu nece brzo POMRACIT KAO MEDO SVOJU. Svi smo mi Misko Djukic.
  Zasto ga nema na SPISKU UBIJENIH I PREBIJENIH “KOLEGA” novinara?

  • misko perovic nije nista drugo do spijuncina nekoliko obavjestajnih sluzbi za koje radi. Okle mu za banku, Milovane? Okle mu za medije? Zasto nikad, ali nikad, nije ni takao u “bezgresnost” EU i NATO? U imperijalizam? U kapitalizam? Nikad, Milovane. Ti ljudi su samo dvije strane iste medalje, nemojmo se zavaravati.

 8. on i njegova kamarila intelektualaca tu su da prave predstava zvana demokratska crna gora, da izigravaju nekakvu demokratsku javnost, da blebecu o svemu, samo ne o bitnim stvarima, samo ne o sustini, a to je utapanje ovih prostora u fasisticku nadnacionalno-korporativisticku EU i fasisticki NATO americko imperijalisticko strasilo za sve neposlusne na svijetu koji se ne povinuju pravilima igre svjetskih gazdi. Filip Kovacevic i Milan Popovic su o tome nekad nesto i zucnuli, da bi na gazde Miska naredjenje tu pricu batalili, a i promjenili. Misko Djukic je dobijzo batine za to sto je medju svima njima najhrabriji i najposteniji, iako se sa njim ne slazem u mnogo cemu. Pocev od dranja ispred skupstine januara 1989.

 9. Na zapadu je dobro zivjeti zbog toga jer covjek vidi da politicka situacija u svijetu njije crno bijela. Naprimjer postoje stereotipi losa Amerika i Evropa a dobra Rusija i Kina, dobar socijalizam a los kapitalizam itd..
  U stvarnosti sve je mnogo zamrsenije. U svijetu se vodi religiozni rat i taj se rat oduvijek vodio. Rat se vodi protiv hriscanstva a njegov glavni neprijatlj su razni okultisti sakupljeni po masonskim lozama i njenim raznim filijalama, kao sto su: bilberg klub, triletalna komisija, klub 300 i da ne nabrajam vise.
  Cilj tih okultista je da potpuno zavladaju svijetom, da stvore jednu svjetsku drzavu, jedan svjetski finansijski sisten, svjetsku vojsku a njihov najglavniji cilj je da stvore svjetsku religiju ili jednu svjetsku crkvu u kojoj ce da zasjedne veliki ucitelj vaseljene, kojeg mi pravoslavni hriscani smatramo antihristom.
  Naravno kontolom novca i kontrolom medija ovi ciljevi se sve vise ostvaruju.
  Glavni svjetski gurui ovog procesa ili religioznog rata su Kisindzer, Dzorz Soros, Zbignjevski, Rokfeler, Wolfovic, Bajden,Rotsild i ostali njihovi krvni i duhovni rodjaci, kao i vecina levicarskih partija i pokreta u svijetu, koje su pod potpunom kontrolom globalista.
  Njihove metode porobljavanja manjih zemalja su poznate, pomaganje marinetnih rezima, podrska korupciji, duznicko ropstvo, nemiri, pobune, revolucije itd.
  Da bi bilo koja zemlja mogla da im se odupre, potrebno je da zna na koji nacin globalisti djeluju, gdje su im slabe tacke i ko im je konkurencija.
  Znajuci to, onda se moze sa njima izaci na kraj, Bogu hvala to je jos uvijek moguce i taj “izlazak na kraj” je skup kompromisa i saradnja i sa njima i sa njihovim neprijateljima.

  Gdje je konkurencija globalistima?
  Desnicarski pokreti u Evropi i USA, ali ne oni desnicarski pokreti, koje sami globalisti reklamiraju, zeleci da sve nacionalne i konzervativne pokrete izblamiraju, nego se tu radi o desnicarima o kojima vi nista necete ni cuti ni procitati, koji znaju sta se desava u svijetu i koji djeluju iz sjenke.
  Mnoge nacionalne i konzervativne partije u Evropi, ili ponekad neki djelovi tih partija.
  Djelovi vojnog vrha Rusije i dobar dio ruske nacionalne intiligencije.
  Tu su jos Kina, Indija, Brazil, to su zemlje koje gledaju svoj nacionalni interes, koji nije uvijek po volji globalista.
  Treba znati da nije sav svjetski kapital skoncetrisan u ruke globalista, da je medju svjetskim igracima velika turbulencija i da globalistima ne ide sve kako bi zeljeli.
  Procitajte samo intervjue Sorosa i Bzezinjskog zadnjih godinu dana, pa cete vidjeti da svaka dva tri mjeseca mijenjaju plan i program i da su prilicno nervozni.

  U Crnoj Gori je vazno da se stvore takvi uslovi gdje niko nece biti nesmjenjiv i da se ova duga vladavina jedne partije slomi. Posle toga ce se iskristalisati neke nove snage i neki novi pokreti od krstenih ljudi, koji ce se moci nositi sa modernim problemima danasnjice.

  Ja bih rekao, neka ove grube radove promjene rezima obave “fizikalci” a posle toga ce se stvoriti uslovi za politicko djelovanje normalnih ljudi.
  Normalni ljudi se danas ne bave politikom, jer ne mogu da dodju na red od “fizikalaca”.
  Posle obavljenog posla “fizikalci” ce ustupiti mjesto nekim novim ljudima koji ce se tek pojaviti.

 10. Evropska Unija je jedna vrlo zamrsena drzava. Stvorena po masonskom projektu, kao jedna od stepenica ka svjetskoj drzavi, danas je prilicno podijeljena.
  Imate u njoj jednu Britaniju, koja je masonsko judejski setelit i koja radi za interese svjetskog jevrejstva i masonerije, sto opet znaci da je Britanija protiv stvaranja solidne i jake Evrope.
  Pa imate jednu Francusku, u kojoj ima predstavnika globalista a imate i desnicare, koji teze Evropi nacija. Trenutno su judejsko masonske struje u Francuskoj veoma jake.
  Imate onda jednu Njemacku cije patriotske snage pokusavaju da stvore jaku Evropu, preko koje bi Njemacka mogla da dodje do izrazaja.
  Tu je onda uticaj Rusije, uticaj drugih zemalja EU. Naravno mozda najaci uticaj imaju evropski trockisti koji pod parolom socijal demokrata, socijalista i zelenih. sjede u svim vladama EU i ciji je cilj sprovodjenje svjetske komunisticke revolucije, ciji su poceci trebali da budu ove skorije demonstracije protiv velikih banaka u USA i Evropi. Nije nikakva tajna da je Dzordz Soros stajao i stoji iza tih revolucionarnih pokreta, koji su za sada vrlo mirni.
  Sve u svemu stanje u EU je prilicno turbulentno i nedefinisano.
  Svjetskoj masoneriji ne odgovara jaka Evropa nacija, nego zele da stvore jednu federaciju, gdje ce predsjednike i ministre birati razni lobiji.
  Za Crnu Goru je veoma vazno da se naprave takvi uslovi da ona uvijek moze da izadje iz bilo kakve zajednice, ako to bude odgovaralo njenim interesima. Mozda bi najidealnije resenje bila kobinacije EU i veoma tijesne saradnje sa Srbijom i Rusijom.

  • Najbolje je ujediniti se sa Srbijom, Rusijom i umjesto parlamenta uvesti pravoslavu crkvu. Ionako je neminovan konacni sukob sa katolickim zapadom. Jelda?

   • E lijepa li su to vremena bila kada je u Crnoj Gori vladala teokratija.
    Najslavnije dana Crna Gora je dozivjela za vrijeme Svetog Petra Cetinjskog.
    Zapad nije katolicki nego ateisticki, i okultisticki nazalost. Pogldaj samo nametanje
    gej parada, ko namece te gej parade, da li su to katolici ili su to okultisti.

    Surova istina je da svijetiom i Evropom vladaju okultisti a da ako oni dalje budu vladali, da je sukob sa hrioscanstvom neminovan, on vec danas postoji.
    Sta je drugo ovo unistenje drzava, unistenje identiteta citavih naroda, nametanja perverznih obicaja, ekonomsko i duhovno porobljavanja naroda, ako ne sukob.
    Da, sukob sa “zapadom” je neizbjezan, zato u tom sukobu moramo traziti saveznike.

 11. Milovan Vukov Jankovic says:

  Ja sigurno ne mogu biti OBJEKTIVAN,
  jer emocije pomrace UM&RAZUM, a ja sam zaljublive prirode i ljudima ne trazim dlaku u jajce, Misko je moja generacija i moj prijatelj, a i sa Medom sam u dobrim odnosima, Gosp.Lekica sam na kratko steo na feribot za Ankonu iz Bara
  mogu i prema mene da pogrijese, ako se kaju , ja sam MILO-stiv,
  i brzo zaboravim sve negativno, ali ako se KOKOTE i nista ne priznaju ,
  onda meljem bez milosti verbalno,
  i kao Baco, Zizica, zamolim da me zaobilaze, da se dje ne tucimo na istoj strani ulice.

  Vazno je JASNO SAOPSTIT,
  moj stav, ali evo vele da me nista pod Bogom zivijem ne razumiju,
  da sam zagazio u PRIPOVJETKE I GUSLARSKE PJESME.
  Dace Bog da PADA VLADA I DA PADA KISA ZA STRUJU, da ustedimo stotinak miliona Hamovicu i Lazarevicu , Ficovom savjetniku.

 12. “Prinudni”-obavezni glasaci koji “moraju izic ” na izbore ce ovoga puta dati,BIJELI LISTIC !

  • Tik pored moje kuce u ulici 13 Jul u Podgorici sin Miomira Mugose je na mjestu gdje je prosto nemoguce bilo sto graditi podigao balon sportsku halu, i stanarima tri velike zgrade zaklonio sunce.
   Svako ko je mogao da vidi gdje je podignuta ta hala, moze se uvjeriti da je to potpuno ludilo graditi na takvom mjestu.
   U isto vrijeme je nasoj i porodici Markusa i Lakovica, koji imaju imanje odmah iza nase kuce u strogom centru Podgorice oko 200m daleko od mosta milenijum, onemoguceno da bilo sta gradimo, jer je gospodin Mugosa zacrtao garazu od samo jednog sprata, ponavljam samo jednog sprata, bez podzemnih nivoa, samo da bi nam onemogucio da mim gradimo i da bi nam snizio cijenu zemljista.

   Njegov demagoski govor bi covjek mogao dobro analizirati, ali da ne tupimo mozak bez veze.
   Svi znamo kakvo je grdilo napravljeno od Podgorice, grad je bukvalno zabetoniran, zelene povrsine bukvalno ne postoje. Umjesto da se grad siri, da se gradi periferija Podgorice, sve je natrpano u centar, svi hoce da zive u Podgoricu-1. A zasto je to tako, pa zato jer je kvadratni metar najskuplji u strogom centru.
   Da li je to posledica seljackog mentalioteta koji sve sto je zeleno sjece a svaki komad zemlje betonira da ne bi podsecalo na selo ili je u pitanju surovi biznis, to je tesko reci.

   Kaze gospodin Mugosa da su snizili cijene zemljista. Ha, ha, ha, po kako su to oni snizili, nisu vljda ludi da snizavaju cijene protiv svojih interesa. cijenu je snizilo trziste, jer su cijene bile nenormalno visoke. Ali po Mugosi, cijene je snizio DPS na dobrobit gradjana.
   Skoro pedeset posto stanova u Podgorici je nenaseljeno, ali gradi se i betonira jos uvijek. Vise covjek nema gdje da proseta, ako hocete da dzogirate nemate gdje, grad je postao strasilo.

   I trube jos uvijek o podjelama, rusenju sistema, rusenju vlasti. Trube oni koji su rusenjem vlasti dosli na vlast. Sta je bio njihov prevrat 1989 godine ako ne rusenje sistema, pod dirigentskom palicom Slobodana Milosevica. Ona garnitura politicara koja je onda vladala, ono su bili svetitelji u odnosu na ove.

   Koja je to vlast bombardovala Dubrovnik i deportovala muslimane ako ne ova, zar nisu oni bili saveznici Mire Markovic i Slobodana Milosevica. Neeeee, sve su oni to zaboravili.

   Bunili smo se zbog toga sto je Vidoje Zarkovic jednom hilikopterom otisao na durmiotor i jeo kacamak i Djukanovic i Mugosa su se bunili zbog tog kacamaka a kakvo je stanje sada.

   Sada oni i njihove porodice grade solitere, prave imperije svaki od njih pojedinacno ima deset puta vise novca, nego nekada svi funkcioneri Crne Gore zajedno.
   Oooooo koje demagogije, kada rusitelji vlasti trube o nekima koji su njih htjeli da ruse.
   Pa naravno da cemo da vas rusimo, gospodo. Naravno da treba da vas rusimo, sta ste vi ocekivali, valjda da jos sto godina vladate.

 13. U pojedinim americkim drzavama je zabranjena rijec “otac” i rijec “majka”, umjesto toga uvodi se rijec “roditelj”. U francuskoj se predlaze rijec “roditelj-1” i “roditelj-2”.
  Hristos se izbacuje iz Evrope, umjesto slavljenja Bozica uvode se jevrejske hanuke.
  Gej paradama sirom svijeta prisustvuju milioni ljudi. Filmska industrija, koju potpuno kontrolisu okultisti prepuna je dekadentnog sadrzaja, muzika takodje.
  Uvodi se potpuna elektronska kontrola stanovnistva.

  STA JE SVE OVO AKO NE SUKOB.
  Srecom jos se trenutno mozemo, koliko toliko boriti u ovom sukobu, ali bice sve teze.
  Ako se jedna nacija suprostavi globalistima, onda oni organizuju rat sa nekom susjednom drzavom ili gradjanski rat.
  Ako se vise drzava suprostavi, onda organizuju svetski rat.

  Svijetom vladaju okultisti i potrebno je da smo toga svjesni i da trazimo saveznike, jer smo sami bespomocni.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: