Studentske vođe napuštaju stranke

Predstavnici studenata koji su istovremeno partijski aktivni na sinoćnjoj sjednici Studentskog parlamenta donijeli su odluku da istupe iz člantsva u političkim partijama, saznaju “Vijesti” u Studentskom parlamentu.

Svi koji su imali članske karte pristali su da se povuku iz partija, kazao je izvor “Vijesti”, dodajući da je dogovoreno da svi studenti, ukoliko ubuduće žele da budu članovi Studentskog parlamenta, ne smiju biti partijski aktivni.

Predsjednik Studentskog parlamenta i član omladine SDP-a Petar Golubović potvrdio je informaciju o napuštanju partija, bez dodatnog objašnjenja. On je rekao da će medije naknadno obavijestiti o njihovim odlukama.

Pored Golubovića, članstvo u DPS-u ranije su “Vijestima” potvrdili i predstavnik Ekonomskog fakulteta Ilija Kaluđerović i predstavnik Fakulteta za primijenjenju fizioterapiju Krsto Kovačević.

Prema nezvaničnim informacijama, među članovima Studentskog parlamenta nema onih koji su u opozicionim strankama.

Golubović je nakon objavljivanja informacije da je član SDP-a bio prilično ratoborno raspoložen prema svima koji su stranački angažovani, dok je funkcionere zamolio da “konačno počnu sa konkretnim radom”.

Na samom protestu je bio autor jedne od parola, usmjerenih prema predsjedniku svoje partije Ranku Krivokapiću. “Ošišaj se Ranko”, uzvikivao je Golubović.

izvor: vijesti.me

Comments

  1. “Prema nezvaničnim informacijama, među članovima Studentskog parlamenta nema onih koji su u opozicionim strankama.”

    Sunce ti slatko jbm! Kakav studentski parlament, kakav univerzitet i kakav studentski pokret :) I za kraj, ali nikako najmanje bitno: kakva država :)

  2. Manevarski prostor se siri!

  3. Štreberi navijaju za opoziciju ……. oni nikad i nigdje nijesu uz vlast i ne učlanjuju se u studentske parlamente i sl. ……. dovoljno im je što misle svojom glavom ….. :)

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: