DPS, širi se, širi…

…DAN sumnja u ispravnost DPS-Zetatrans-akcije

izvor: seebiz.eu

Demokratska partija socijalista kupila je od Zetatransa zemljište u centru Podgorice od 1.119 kvadrata, na kome želi da gradi novu centralu stranke, piše današnji Dan. List navodi da je transakcija obavljena „pod misterioznim okolnostima“, te da u reviziji partijskog završnog računa, osim konstatacije te transakcije, nema podataka odakle novac za tu kupovinu.

Poslovni dobici DPS-a, po izvodu iz završnog računa te partije, ukupno iznose 473. 000 eura. Poslovnu godinu 2010, stranka je završila sa dobitkom od 6.000 eura, a prethodnu 2009, sa 9.000 eura.

Pomenuta parcela, nalazi se u Beogradskoj ulici, u naselju ispod Gorice. Sjedište DPS-a nalazi se sada u staroj zgradi vlade u ulici Jovana Tomaševića, zgradi koja je, kako navodi list, dugo bila u fokusu javnosti jer se tvrdilo da je DPS nezakonito preuzeo vlasničko pravo a samim tim i milione eura rente od vlade.
– U skladu sa članom 3 Zakona o imovini bivših društvenopolitičkih organizacija, isknjiženi su objekti u Mojkovcu, i upravna zgrada glavnog odbora u Podgorici, a kao novi vlasnik upisana je država Crna Gora. U toku godine kupljeno je zemljište od kompanije Zetatrans a.d. Podgorica, ukupne površine 1.119 kvadrata, navedeno je u tekstu revizije završnog računa koji je objavljen na sajtu Državne izborne komisije, a odnosi se na period do 31. decembra 2010. godine. Prije nekoliko dana rukovodstvo DPS-a je raspisalo tender za izbor idejnog rješenja za poslovnu zgradu u centru Podgorie, u kojoj će, po navodima portparola Rajka Kovačevića, biti novo sjedište crnogorske stranke.

Comments

  1. Stranka ima poslovni dobitak od 9000 eura, a radi za nju, oko nje, u njoj na tisuće i iljade radosnih aktivista, uvijek spremnih da nam radosno “jebu oca očinjega” svojim fukar -lookom…

    Rajko Kovačević portparol te stranke , mi je jedno velio vrijeme bio najogavniji u galeriji likova.

    Sada je to Migo Stijepović. VRH DNA – što bi rek'o brat Rajko Amadeus.

    Sad kad su kupili plac, nema što no da svi napravimo performans kada se bude izlivala cokla , ili ploča…zajedno, jer mi svo uvijek, ZAJEDNO, ZAJEDNO…

  2. Srecan 8. mart, najvecem junaku moderne Crne Gore: Svetozaru Marovicu.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.