Još se ne zna da li je Milivoje Terzić zadavljen u zatvoru

Nadležne državne institucije ćute i dalje o uzrocima smrti zatvorenika Milivoja Terzića koji je pronađen mrtav 14.novembra u Spuškom zatvoru.
Vrhovna državna tužiteljica Ranka Čarapić kazala je, “Vijestima” da ni prof.dr. Miodrag Šoć ni patolog dr. Dragan Čukić, još nijesu dostavili pisane nalaze tužiteljstvu. Juče je dnevnik “Vijesti” pak objavio da je takav nalaz u kome se navodi “da je Terzić udavljen, te da postoje tragovi nasilja” dostavljen policiji, tužiteljstvu i porodici Terzić.U očitom nastojanju da se zataška ovaj slučaj koji se povezuje sa odbjeglim narko bosom Darko šarićem, pored medija uključene su i državne institucije. Vladine nevladine organizacije – takođe pametno ćute! Vrhovnom državnom tužilaštvu još nijesu dostavljeni nalazi obdukcije tijela Milivoja Terzića (27) iz Pljevalja koji je prije dva dana pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji Istražnog zatvora Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu. Vrhovni državni tužilac Ranka Čarapić u 15 sati je kazala “Vijestima” da ni nalaz prof.dr Miodraga Šoća ni patologa dr Dragane Čukić još nije dostavljen tužilaštvu u pisanoj formi. Dr Dragana Čukić je porodici Terzić saopštila da “ne isključuje mogućnost samoubistva”, dok je dr Šoć takođe usmeno tužiocima saopštio da je smrt nastala kao posljedica davljenja-navodi televiziaj ,, Vijesti,, otvarajuci mogucnost novih spekulacija samom tvdnjom da je dokor Soc davao,,samo usmena saopstenja,,. Misterija o načinu smrti nije rasvijetljena, te se još sa sigurnošću ne može tvrditi da li je mladić izvršio samoubistvo u sobi ili je ipak ubijen u Istražnom zatvoru u Spužu-navode mediji Miodraga Perovića.

Terzić je danas sahranjen na groblju u mjestu Mijakovići, kod Pljevalja.

Terzić je bio u Istražnom zatvoru zbog sumnje da je od Ivanke Šarić, majke Darka i Duška Šarića lažno se predstavljajući kao predsjednik Crne Gore na prevaru uzeo 300.000 eura. Lider PZP-a Nebojša Medojević rekao je da će zatražiti kontrolno saslušanje direktora ZIKS-A, državnog tužioca i ministara pravde i policije o stanju bezbjednosti u ovoj instituciji, nakon slučaja Terzić.

izvor: slobodnacrnagora.eu

Comments

  1. “Terzić je bio u Istražnom zatvoru zbog sumnje da je od Ivanke Šarić, majke Darka i Duška Šarića lažno se predstavljajući kao predsjednik Crne Gore na prevaru uzeo 300.000 eura.”

    O bože, o madona, pa jel moguće da je Ivanka dala tristo iljada lažnom predsjedniku Jujanoviću….Kakve priče u maloj Crnoj Gori.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.